Ben bu ara giyime taktım biraz ya mayıstan sonra başlıcam bende
dogru soyluosun canım, hem kendı evını duzenını kurmak ıstıyo ınsan hem de artık sevdıgıyle bırlıkte yaşamak ıstıyo ben de o yzuden çok ıstıyorum zaten
aile apartmanı zor cıdden ya, annen ıcın zor olmalı
aynı seyı bende duusnuoorum pastaaam yaaaaa dolabın arkasında bı delik falan var galbaa
ben gecen ay cok aldım yeni kıyafet ama hala hiçbişeyim yok gibi
dolabımda kıyafetlerimi yiyen bişey mi var ne ben anlamadım ne kadar alsam da yok
ben gecen ay cok aldım yeni kıyafet ama hala hiçbişeyim yok gibi
dolabımda kıyafetlerimi yiyen bişey mi var ne ben anlamadım ne kadar alsam da yok
valla alıstı artık tatlım annem iki dedikodu bi kahve gecinip gidio gelen gidenle...
ama ben artık askımla sıcak yuvamda olmak istiyorummm
ahh ahh kestirdii o saççıklarııınııbende giyimden kenara para koyamadım yaa ama kenardaki paramada dokunmadım buda bi başarı benim için
aynı seyı bende duusnuoorum pastaaam yaaaaa dolabın arkasında bı delik falan var galbaaAllah su alısverıs isteğini alsa keske içimdeen yaaaa bu ev kucuk dıye buyuk dolabım yazlıga gıttı bu dolapta sureklı gıydıklerımı bırakıp tıkıs tıkıs olmasın dedım sımdıden taştıı ve bazanın altıda dolu artık itemiyorum bıle nevresımımı duzeltebılmek ıcınnn sanırsın assolisstiiim yaaaa
napsın kadıncağız en ıyısını yapmış :) ayy aynen yaa tatlım evimi hayal edip duruyorum habireeama artık hayal değıl gercek olmasını ıstıyorumm, evlendıgım gun ınanamıycam ya kesınn babam benı arayıp gel dıycek felan dıye korkcam çok ınanılmaz gelıo su an
ben gecen sene daha kotuydummmm canımmm durmadan sabahtan aksama kadar nette ev ve evlilikle alakalı seylere bakıyodummm durmadan hayallere dalıyodum bölee
bu sene daha iyiyim sadece ceyizlik bişe gordum mu aklımı kaybediyorumzamanla alısıosun fikre heralde
ben de oyle ıste canım akşama kadar araştırıyorum, şu an evımın herseyı kafamda hazır o kadar yanii
Büyük başarı tabi onu yapamayanlar var minnakımçağlam bende alıyorum ama aynı senin gibiyim
Pelincik hoş geldin
ben de öleyimm pastammm ama aldıklarımı bulamıyorum hepsi bi yanda öle olunca elime ne gecerse onu giyiyorum bosuna almıs oluyorum yani
ufff aynen bitmeli su alısveriş istegi batıcam yoksa
Büyük başarı tabi onu yapamayanlar var minnakımçağlam bende alıyorum ama aynı senin gibiyim
Pelincik hoş geldin
evet evet eveeeeetttt pastaaaamm bitmeliii bitirmeliyizz ben tedaviye başlamayı bile dusunuyorum bazen şukulataa ve alışveriş yüzündengeçen akşam kaşım gözüm ayrı oynamaya başladı çok tatlı tüketmekten
günaydın kızlarrr kim var veya yok
Beennnn varım meselaaa sabah şekeri:76:
:124:Günaaaaaaaaaydııııııııııııııııınnnnnnnn:124:
Gizoşumm çok güzell yaa bizim paşa da bugünlerde tutuşmuş durumda akşam bana dioki sen sakınn yorma kendini yıpratma çeyiz için herşeyin en güzelni alalım, beraber alalım dioo..akşam oylee guzel konustu kii çok mutlu etti beni:) bi de ev konusunu konustukk, onların villaları var biraz şehir dışında gibi bi araa orda oturmamız söz konusuydu, ama pazar günü konustuk paşanın nöbetleri vs. olduğu için vazgeçtik zaten ev çok büyüktü ben korkarımm da o yokken Velhasıll kelam akşam yeni bi ev almaktan da bahsetti, geleceğimz için sürekli planlar yapıo, ne biliim güzel şeyler düşünüo bu da bni öyle mutlu edioki... nazar değmesn hep bole olsn inşallahhh
sen mi hiç şaşırmadım ki
seni kac hafta buraya getirtene kadar anam ağladı şimdi sen kapat sen aç
çıktığın yok
neyse böle iyi iyi aferin söz dinle pelinim benim
Tatlım villanın olduğu yerde evler var, yalnız değil ama sonuçta gece nöbetleri oluo sık sık, yalnız kalamam korku filmi gibicanım ev işi hallolabilir bence şehir merkezine daha yakın biryer baksınlar beğenin alın bence villada iyi hoş güzel ama büyük kim uğraşır onla bide tek başına sakın orda yaşama canım
ne güzel belli şeylere heveslerinin olması şanslıyız valla
Tatlımmm günaydınnn:124:Günaydınn kızlarrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?