'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben bu ara giyime taktım biraz ya mayıstan sonra başlıcam bende

ben gecen ay cok aldım yeni kıyafet ama hala hiçbişeyim yok gibi

dolabımda kıyafetlerimi yiyen bişey mi var ne ben anlamadım ne kadar alsam da yok

valla alıstı artık tatlım annem iki dedikodu bi kahve gecinip gidio gelen gidenle...

ama ben artık askımla sıcak yuvamda olmak istiyorummm

Bebişşlerimm ben geldmmm:124:

Cemreeeemmmm çok sevindimmmm İnşallah çok mutlu olursunuzz cnm bnm yaaa 2014 derken 2012 oluosnn ne güzel işte, biz bekleyelmm dahaaa

ben gecen ay cok aldım yeni kıyafet ama hala hiçbişeyim yok gibi

dolabımda kıyafetlerimi yiyen bişey mi var ne ben anlamadım ne kadar alsam da yok
aynı seyı bende duusnuoorum pastaaam yaaaaa dolabın arkasında bı delik falan var galbaa Allah su alısverıs isteğini alsa keske içimdeen yaaaa bu ev kucuk dıye buyuk dolabım yazlıga gıttı bu dolapta sureklı gıydıklerımı bırakıp tıkıs tıkıs olmasın dedım sımdıden taştıı ve bazanın altıda dolu artık itemiyorum bıle nevresımımı duzeltebılmek ıcınnn sanırsın assolisstiiim yaaaa

napsın kadıncağız en ıyısını yapmış :) ayy aynen yaa tatlım evimi hayal edip duruyorum habiree ama artık hayal değıl gercek olmasını ıstıyorumm, evlendıgım gun ınanamıycam ya kesınn babam benı arayıp gel dıycek felan dıye korkcam çok ınanılmaz gelıo su an

ben de öleyimm pastammm ama aldıklarımı bulamıyorum hepsi bi yanda öle olunca elime ne gecerse onu giyiyorum bosuna almıs oluyorum yani

ufff aynen bitmeli su alısveriş istegi batıcam yoksa

ben gecen sene daha kotuydummmm canımmm durmadan sabahtan aksama kadar nette ev ve evlilikle alakalı seylere bakıyodummm durmadan hayallere dalıyodum bölee

bu sene daha iyiyim sadece ceyizlik bişe gordum mu aklımı kaybediyorum zamanla alısıosun fikre heralde

ben de oyle ıste canım akşama kadar araştırıyorum, şu an evımın herseyı kafamda hazır o kadar yanii

ben de öleyimm pastammm ama aldıklarımı bulamıyorum hepsi bi yanda öle olunca elime ne gecerse onu giyiyorum bosuna almıs oluyorum yani

ufff aynen bitmeli su alısveriş istegi batıcam yoksa

evet evet eveeeeetttt pastaaaamm bitmeliii bitirmeliyizz ben tedaviye başlamayı bile dusunuyorum bazen şukulataa ve alışveriş yüzünden geçen akşam kaşım gözüm ayrı oynamaya başladı çok tatlı tüketmekten

Büyük başarı tabi onu yapamayanlar var minnakım çağlam bende alıyorum ama aynı senin gibiyim

Pelincik hoş geldin

diiimii amaaaa bide biliyosunkii bu benim yasaklı haliiiim sevgilicik bu kış sadece mont ve bot almama oke demıstı bende onların harıcınde herseyı aldım

günaydın kızlar

2 gündür güzel vakit geçiryorum sevdicegim yanımda die herşey çok güzel, agustosta insallah askere gidicek çok emin gidicegnden aileside gelme asker olarak kal demişler canım bana beni kimse sevmyo asker olmamı istyolar dedi güldüm benim ailem kardesimin asker olmasını ister küçüklügünden beri, bende sevdicegime asker olup dogu en doguya gitsen bile yanında olcam en iyi kararı sen verirsin dedim inşallah kendi için en hayırlısına gelecek aylarda karar verir kızlar

Dünde beyaz eşya baktık lcd baktık model ve fiyat belirledik daha ortada bişi yok biz ne alcagımızı biliyoruz ama sadece ufaklık çeyizlere beni bulastırma aşkım kafam dolu şu sıra diyip rica ettti çok mutluyum bide hevesli direk gel beyaz eşyalara oyunlara bakalım lcd kocaman olsun diyü benimde onunda çok para biriktirmesi gerekicek

:124:Günaaaaaaaaaydııııııııııııııııınnnnnnnn:124:

Gizoşumm çok güzell yaa bizim paşa da bugünlerde tutuşmuş durumda akşam bana dioki sen sakınn yorma kendini yıpratma çeyiz için herşeyin en güzelni alalım, beraber alalım dioo.. akşam oylee guzel konustu kii çok mutlu etti beni:) bi de ev konusunu konustukk, onların villaları var biraz şehir dışında gibi bi araa orda oturmamız söz konusuydu, ama pazar günü konustuk paşanın nöbetleri vs. olduğu için vazgeçtik zaten ev çok büyüktü ben korkarımm da o yokken Velhasıll kelam akşam yeni bi ev almaktan da bahsetti, geleceğimz için sürekli planlar yapıo, ne biliim güzel şeyler düşünüo bu da bni öyle mutlu edioki... nazar değmesn hep bole olsn inşallahhh

canım ev işi hallolabilir bence şehir merkezine daha yakın biryer baksınlar beğenin alın bence villada iyi hoş güzel ama büyük kim uğraşır onla bide tek başına sakın orda yaşama canım

ne güzel belli şeylere heveslerinin olması şanslıyız valla

sen mi hiç şaşırmadım ki
seni kac hafta buraya getirtene kadar anam ağladı şimdi sen kapat sen aç
çıktığın yok
neyse böle iyi iyi aferin söz dinle pelinim benim

Bii araaa giremioodm şimdi de çıkamıormm, sabah programdan sonra kk'ya kitlen ahahaha Slogan gibi oldu şekermm
Bennn iyiimm boleee iyiyimmm balımmm

Tatlım villanın olduğu yerde evler var, yalnız değil ama sonuçta gece nöbetleri oluo sık sık, yalnız kalamam korku filmi gibi
Hayırlısı inşallah kuzumm

Günaydınn kızlarrr :))
Tatlımmm günaydınnn:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…