'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canım sen birde villanın temizliğini düşünsene temizle temizle bitmez.

günaydın herkese

gizoş ve pelin nazar değmesin kızlarrr....

pelin evren ne iş yapıyor canım neden nöbet tutuyo ki o da mı asker yoksa

günaydın herkese

gizoş ve pelin nazar değmesin kızlarrr....

pelin evren ne iş yapıyor canım neden nöbet tutuyo ki o da mı asker yoksa

Aminn kurabiyemm hiçbirimizee değmesn kiii nazarr
Çilekli kremşantimmm Evren paşaaa gümrükte memur ve vardiyeli çalışıolarr, mesela az önce nöbetten çıktı bi dahaa yarın akşam 5-6 gibi gidicek. Hafta hafta vardiyesi değişio, haftaiçi sabah 8 akşam 5 çalştığı zaman haftasonları çalışmıo gibi gibi:)
Rahat kısaca işi ve aynı zamanda riskli..

günaydın çağlam hoşgeldin

hoşbulduk balımm keyifler nasıll

aminnnn

anladımm lokumumm aman rahat olsun da o çok önemli cunku erkek işinde ne kadar zor zaman gecirirse malesef evliligine de yansıtıyomus...

benimkinin işi stresli valla e bir de ayrı kalma durumu oldugu icin aynı zamanda zor umarım bize yansıtmaz ilerde

Aynen öylee cnm bende onaa inanıorm, şuan rahat bi sıkıntımız olmadı hiç.. sevmez zaten işte yaşadğı sıkıntıyı bana yansıtmayı ben bazen gergn oluorm ve ona yansıtıorm bana kızıoo Ama elimde olan bişi değil..
Allah sana kolaylık versn balımm ama bence sizinn çok güzel olcakk arada özlem olduğu zaman daha güzel oluo herşey.. bizimde mesela ayrı kaldğmz geceler olcakk yine arada özlem olcak sizin kadar olmasa da kurabiyemm

kızlar merhaba. biz de 2013 düşünüyoruz. ama bir sorun var ailem istemiyor ama biz kararlıyız. ben öğretmenm o mühendis ben 24 o 28 yaşında. kürt diye ailem karşı çıktı. ama gene de umutluyuz

kızlar merhaba. biz de 2013 düşünüyoruz. ama bir sorun var ailem istemiyor ama biz kararlıyız. ben öğretmenm o mühendis ben 24 o 28 yaşında. kürt diye ailem karşı çıktı. ama gene de umutluyuz

Aramıza hoşgeldn canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah... Aslında belli yaşa gelmişsiniz ne biliyim mesleğinizi elinize almışsınız keşke olmasa bu tarz problemler...

öle canım haklısın bazen 2 hafta ustuste gorusemedik mi geldigi zaman resmen asktan ve özlemden patlamıs oluyoruz yururken bile gözlerimiz ayrılmıyo birbirinden bikere ole direge carpıyoduk nerdeyse

Allah bozmasın mutlulugumuzu hiçbirimizin canımmm

çeyiz olayında da haklı seninki bak beraberce almak cok daha guzel oluyo bizde oyle yapıyoruz

hoşgeldin canım aramıza...

inşallah aşarsınız sorunlarınızı... hakkınızda hayırlısı olsun dilerim, askerligini falan yaptı degil mi bir tek aile onay mı bekliyorsunuz?

kızlar 2gün önce benimki bana slayt hazırlamış ama ben daha yeni bakabildim..
Kendi bebekliği,askerliği,bensiz zamanlarındaki resmleri,benden sonra barebaer çekilgimiz bikaç foto ve facebooktan çaldığı bikaç resmim ws.arada da 2 tane alıntı söz ve hikaye vardı..duygulandım tabi mustafa ceceli-hastalığında sağlında şarkısı eşiliğinde izledim sonra dedimki nereden nereye 2,5 yılı devirdik......

ve sizinle bi tane koyduğu hikayeyi paylaşıyım ve buna yorumunuzu istiyorum canlar ne anlam çıkardınız?:26:

olmaz mı lokumum yaaa olmaz mııı
Amin bitanemmm hiçbirimizin mutluluğu bozulmasın inşallahhh kurabitoşumm
Çeyizze dur demiştimm zaten bebegmm artık beraber start vericezzz
Yaza nişan-söz istio bu aradaa:78:

Bence çok anlamlı bi sözmüş canım ve de çok doğru... eniştee beyy güzel bi hediye hazırlamış sana, kıymetni billll

nice yıllara canımmm

ilişkilerde gurur ve kibirin olmadıgını aşkta gurur olmıcanı solemiş heralde

pelinim o benim kıymetimi bilsin yaa eften püften tartstıgımız zaman istemiyorum onu kesin o de beni
ama çok beğendim bende eşek o yaaaaaaaaa

çağlam amin hayırlısıyla
evet bişiler demiş işte

ohhhhh ne güzell bi haber canım yaaa sen ne düşünüyosun peki yapıcakmısın nişan

Bebegmm ben henüz istemiorm yani aslında bilmiorm olsa ii olurdu.. çok kararsızım abimn askere gitme durumu da var ve askerden geldğnde evlilik.. ben onun düğününde evrenle sözlü ya da nişanlı olmak istiorm ama çok üst üste olcak.. aklım hayalm durdu, çocuğu 2013 die ben oyalıorm ama bazen korkuorm da 2014e kalıcak gibi gelio... öylee karışıkki offf çık işin içinden çıkabilirsen...

benim kuzenlerim de böle oldu.. ikisi de arka arkaya evlendiler canım üstsüte oldu dusun nişan bile degil iki kardeş arka arkaya dugun yaptı

Allah yardım ediyo.. sen o kısmı dusunme bence siz evlenmek istedikten sonra birşekilde halolur onemli olan gercekten hazır olup olmaman

Aynen bebegm bnmde kuzenlerm ole yapmıstı biri eylül de evlendi diğeri mayısta
Çok zor yaa bakalım zaman ne göstercek lokumumm:)

Bebişlerr bu arada mail geldi demin hepsiburada'dan sizde bi inceleyn bana çok uygun geldi hem sizin fikirlernzi almak istedm...

Sadece 199 TL'miş ii değil mi sizce de?

günaydın kızlaarrrrrrrr iişten güçten anca fırsat buldum girdmm iyimi herkesss ?
aşkitomun yanınaaa gitcem birasdaan hastaaa yatıoo evdee kıyamam onaa

ben de buna bakıyodum canım bir ara patisserie modeli değil mi bu?

gercekten iyiymiş fiyatı ya ben 300 lü bi fiyat aldım bunun icin eger aynnı makineyse.. ya kucuk ev aletlerini simdiden almıyım diorum garanti meslesi yuzunden ama ucuz bulunca da kacırmamak lazım

ben bununla siyah renk olan arasındayım :26: siyah cok cekici gelio ama bu da cok kullanıslı hamur bile yoguruyormus

günaydın kızlaarrrrrrrr iişten güçten anca fırsat buldum girdmm iyimi herkesss ?
aşkitomun yanınaaa gitcem birasdaan hastaaa yatıoo evdee kıyamam onaa

hoşgeldin canım geçmiş olsun sevdicegine cok cok :26:

teşekkürr ederimm çağlacımmm hadi öpüormm hepinisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…