'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar dün gezerken teknosada katı meyve sıkacaklarında indirimler vardı movilmexin 250 tl olanı 150 ye düşmüştü braunlardada indirim vardı biz alabilirdik ama garantisi gitmesin die bakmıyoruz bile

kafamızda model belirledik beyaz eşyalara çok para gidicek gibi ama olsun çağlam senin dediğin gibi 8000 rahat gidicek vallla öyle pahalı olur sanmıyordum ama o kadar beğendiklerimiz artık

hoşbulduk kızlarrr... benmkinn askerlik sorunu yok evlenmemiz için sadece biraz maddi yönden rahat olmak istyrz evimizi güzel döşemek istiyouz. ondan bekliyorz. bir de biz tanışalı 6 ay beraberliğe başlayalı 3 ay oluyor. birbirimizi biraz daha tanımak istiyoruz. biz de yaza nişan seneye yaz da düğün olsun istiyorz

aynen canım bizim beğendiklerimiz de o civarda tutuyor. Bir kere alınacak sonuçta en az 5-10 sene kullanılır diye düşünüyorum. Ben lgden çok beğendim ama son baktığımızda samsung larda çok güzeldi...

Hoşgeldin umarım herşey dilediğin gibi olur, hepimiz için... :)

malesef canım iyi bişey alayım dersen o kadar tutuyor bi de bizim mutfak falan da bastan yapılcak cok masraf var napıcaz bilemiyorum :44:

ikeanın mutfak kampanyası var cok guzel ama işte onuda kacırıyoruz...

annem de kucuk aletlerde garantiye takılma o kadar eve gelip bakarsın calısıyosa sorun cıkarmaz falan dedi alcagımız zaman bulabilirmiyiz bole kampanyalar bilemiyorum

blender setinin fiyatı cok iyiymiş mesela

biz model belirleyemedik daha bir tek tv LG ya da Sony olcak onların modelleri belli ama onu da son zamanlarda alıcaz askım fiyatları duser daha tv ler de ole oluyor hep dedi

beyaz esyaların modelleri muallak tamamen

Evett tatlım cidden fiyat cok ii, Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti. ben garanti yönünden düşünmemiştim hiç, hoş Braun çok ii markaa ama kaçırmamak da lazım off.. tekrar girer herhalde kampanyaya.. 299'dan 199'a düşmüş çok da ii aslında
Enn iisi akşama bi de annişe sorayımm

Herşey gönlünüzce olsun tatlımm Umarım bi aksilik çıkmazz

sor bakalım pelinimm benim anniş al der kesin seninkinden de onay cıkarsa alabiliriz demektir

tünaaayyydıın kızzzllaaaarr nasısınııızzz

tünaydınnn pastammmmmmmmm iyiyiz sen nasılsınnn

Bnmkinin sağı solu hiç belli olmaz Çağlam Daha dur da diyebilirr du bakalım akşam görcezz

aklımın siyah olanda kalmıcandan emin olsam alabilirimmm pelinim ama biz mediamrkt da sorduk bunu ve ilgilenen bayan kendisi baska alet tanıtmasına ragmen bunu onerdi hatta kızı varmıs ortada da henuz bişe yok ama ben alıcam bunu kızımın ceyizine dedi

iki ayrı haznesi var o yuzden pratik hem robot hem blender gorevi goruyo, buyuk bişe oldumu buyuk hazneyi cıkarırsın ama gunluk icin kucuk kap hemen elinin altında olur

Bebegm bnm bi de hiç bilgm yok kucuk ev aletleri konusunda gerçi hiçbi şey hakkında yok Yavaş yavaşş öğrencem napim
Yorumları okudumm kullanışlı oldugunu soluolarr ama kurabiyemm bence onemli olan işlevleri renkte muhim tabi de amann ne bilim işte yaa

eh işte kızcelerim gene regl olduuumm canım sıkılldııı
bizz sana hiç kıyamayz kiiiiiiiiiiiiiiiiii turtammm Bnmki de son demlerindee bitmesni beklıormm
Sen şmdi çikolataa, cipss colaa herşeyi donatırsınn etrfnda

yok kusum bu sefer cekmıyo stressteen nefrett ediiyooruum tüm düzenimii bozuuuyoo resmeeenn

anooomm cuma bitip yinemi oldunn :26: stress yapmaa kuzucumm bendee tatlılaraa çikolatalaraa boguluyorum 2 gündür

haftaya 2 tane sınavım var kuzum onun stresıne gırınce hemen kendını gosterdıı regllll!! bende hep bole oluyo ama halsız kalıyoorum zararım kendımee sanı dunyanın sonuu ya nası kızıyorum kendımee

Malesef minniim, bende çok sıkıntı yaşıorm regl konusunda.. gecen ay snn gibi oldum(
insanın butun metobolizması alt üst oluooo

uff kusum yaaa ben her streste bunu yasıyooruuumm kesın dugunumdede bole bısı olur yanıı beklıyorum kendımden bole bısıı hemenmi vurur yaa stress ne gıcık bı durumm

ole tabi canım bunu istememdeki en buyuk etken o iki ayrı parca olayı... acaba tum parcaları sorunsuz ve tam gelirmi ki netten almaya da pek cesaret edemiyorum ama fiyat cok iyi :26:

pastaaaaaam pozitif dusun bakalım... olmıcak dugununde ole bişey...

sınavlarını da kolayca gececeksin inanıyorummm dualarımız seninle bitanemmm

kızlar merhaba hepinize. uzun zamandır oturamıyordum pc başına çalışmaktan.
nasılsınız?

azıcık göz attım yukarılara ben küçük ev aletlerinde siemens ve arçelik kullanıyorum. çok memnunum kulağınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…