kızlar dün gezerken teknosada katı meyve sıkacaklarında indirimler vardı movilmexin 250 tl olanı 150 ye düşmüştü braunlardada indirim vardı biz alabilirdik ama garantisi gitmesin die bakmıyoruz bile
kafamızda model belirledik beyaz eşyalara çok para gidicek gibi ama olsun çağlam senin dediğin gibi 8000 rahat gidicek vallla öyle pahalı olur sanmıyordum ama o kadar beğendiklerimiz artık
hoşbulduk kızlarrr... benmkinn askerlik sorunu yok evlenmemiz için sadece biraz maddi yönden rahat olmak istyrz evimizi güzel döşemek istiyouz. ondan bekliyorz. bir de biz tanışalı 6 ay beraberliğe başlayalı 3 ay oluyor. birbirimizi biraz daha tanımak istiyoruz. biz de yaza nişan seneye yaz da düğün olsun istiyorz
kızlar dün gezerken teknosada katı meyve sıkacaklarında indirimler vardı movilmexin 250 tl olanı 150 ye düşmüştü braunlardada indirim vardı biz alabilirdik ama garantisi gitmesin die bakmıyoruz bile
kafamızda model belirledik beyaz eşyalara çok para gidicek gibi ama olsun çağlam senin dediğin gibi 8000 rahat gidicek vallla öyle pahalı olur sanmıyordum ama o kadar beğendiklerimiz artık
Evett tatlım cidden fiyat cok ii, Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti. ben garanti yönünden düşünmemiştim hiç, hoş Braun çok ii markaa ama kaçırmamak da lazım off.. tekrar girer herhalde kampanyaya.. 299'dan 199'a düşmüş çok da ii aslında
ben de buna bakıyodum canım bir ara patisserie modeli değil mi bu?
gercekten iyiymiş fiyatı ya ben 300 lü bi fiyat aldım bunun icin eger aynnı makineyse.. ya kucuk ev aletlerini simdiden almıyım diorum garanti meslesi yuzunden ama ucuz bulunca da kacırmamak lazım
ben bununla siyah renk olan arasındayım :26: siyah cok cekici gelio ama bu da cok kullanıslı hamur bile yoguruyormus
hoşbulduk kızlarrr... benmkinn askerlik sorunu yok evlenmemiz için sadece biraz maddi yönden rahat olmak istyrz evimizi güzel döşemek istiyouz. ondan bekliyorz. bir de biz tanışalı 6 ay beraberliğe başlayalı 3 ay oluyor. birbirimizi biraz daha tanımak istiyoruz. biz de yaza nişan seneye yaz da düğün olsun istiyorz
Evett tatlım cidden fiyat cok ii, Braun Mr 570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti. ben garanti yönünden düşünmemiştim hiç, hoş Braun çok ii markaa ama kaçırmamak da lazım off.. tekrar girer herhalde kampanyaya.. 299'dan 199'a düşmüş çok da ii aslında
Enn iisi akşama bi de annişe sorayımm
Bnmkinin sağı solu hiç belli olmaz Çağlamsor bakalım pelinimm benim anniş al der kesinseninkinden de onay cıkarsa alabiliriz demektir
tünaaayyydıın kızzzllaaaarr nasısınııızzz
tünaaayyydıın kızzzllaaaarr nasısınııızzz
Bnmkinin sağı solu hiç belli olmaz ÇağlamDaha dur da diyebilirr du bakalım akşam görcezz
Tünaydııııınnnnnnnnnnnnn minniiiiimmmmuuummmm:124: Napıosnn bakalımm tatlılarn tatlısı
tünaydınnn pastammmmmmmmmiyiyiz sen nasılsınnn
eh işte kızcelerim gene regl olduuumm canım sıkılldııı
ben geldiiiiiiimmmminnakcım bende aynı durumdaym nası gergin ve agresifim
çalışırkende hiçç çekilmiooo:26:
Bebegm bnm bi de hiç bilgm yok kucuk ev aletleri konusunda gerçi hiçbi şey hakkında yok
aklımın siyah olanda kalmıcandan emin olsam alabilirimmm pelinim ama biz mediamrkt da sorduk bunu ve ilgilenen bayan kendisi baska alet tanıtmasına ragmen bunu onerdi hatta kızı varmıs ortada da henuz bişe yok ama ben alıcam bunu kızımın ceyizine dedi
iki ayrı haznesi var o yuzden pratik hem robot hem blender gorevi goruyo, buyuk bişe oldumu buyuk hazneyi cıkarırsın ama gunluk icin kucuk kap hemen elinin altında olur
bizz sana hiç kıyamayz kiiiiiiiiiiiiiiiiii turtammm
eh işte kızcelerim gene regl olduuumm canım sıkılldııı
Bebegm bnm bi de hiç bilgm yok kucuk ev aletleri konusunda gerçi hiçbi şey hakkında yokYavaş yavaşş öğrencem napim
Yorumları okudumm kullanışlı oldugunu soluolarr ama kurabiyemm bence onemli olan işlevleri renkte muhim tabi deamann ne bilim işte yaa
bizz sana hiç kıyamayz kiiiiiiiiiiiiiiiiii turtammmBnmki de son demlerindee bitmesni beklıormm
Sen şmdi çikolataa, cipss colaa herşeyi donatırsınn etrfnda
kusum benım daha cuma gunu bıtmıstı gene oldummhalsizlikten geberebiliriiiim
yok kusum bu sefer cekmıyostressteen nefrett ediiyooruum tüm düzenimii bozuuuyoo resmeeenn
anooomm cuma bitip yinemi oldunn :26: stress yapmaa kuzucumm bendee tatlılaraa çikolatalaraa boguluyorum 2 gündür
Malesef minniim, bende çok sıkıntı yaşıorm regl konusunda.. gecen ay snn gibi oldum(
insanın butun metobolizması alt üst oluooo
Bebegm bnm bi de hiç bilgm yok kucuk ev aletleri konusunda gerçi hiçbi şey hakkında yokYavaş yavaşş öğrencem napim
Yorumları okudumm kullanışlı oldugunu soluolarr ama kurabiyemm bence onemli olan işlevleri renkte muhim tabi deamann ne bilim işte yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?