kızlar merhaba hepinize. uzun zamandır oturamıyordum pc başına çalışmaktan.
nasılsınız?
azıcık göz attım yukarılara ben küçük ev aletlerinde siemens ve arçelik kullanıyorum. çok memnunum kulağınızda bulunsun.
kısçelerriiimmmm ben geldiimmm..işlerimm çok yoğuunn giremiyorumm sizleri özledim :26: merak ettimm.. nasılsınızz?? keyifler nasıll?? aklımdasınız hepinizi çok öperimm
Kuzenn yaaa yerimm seniiii
Ben hep özlüorum biliosun zatenn bitanecimmm:124:
kısçelerriiimmmm ben geldiimmm..işlerimm çok yoğuunn giremiyorumm sizleri özledim :26: merak ettimm.. nasılsınızz?? keyifler nasıll?? aklımdasınız hepinizi çok öperimm
canım nasılsınn??
Ben yerim seni bi kere
bilmemmi bitanecimm bende çok özlüyorumkii senii
napıosunn bakiimm??
pelincimmm resim süperr hakkateeeen amaaa
maşalllaaaaaaaaaaaaah
ıyıyımm canım benım sn nasılsınnn
iş güç calısııoruzz cıkıcam smdı cok ıyı bak kendıneee mucksssss
Kuzenn akşamm msn den atarmm
14 Şubay şeysi:124:
İyiyim bebeğim sıkıldım bugun yaa pek yogun değildim takıldım durdum buralardaSen napıosnn bakııım biricikk kuzencmm en guzell kuzencmm?
Canımmm çok teşekkürr ederimmm o gece aşkımlaa aşk tazeledkSağ olsun arkadasmz dans ederken yakalayıverdi tatlışımm
akşam kursa gidicem bebeğimm dönüşte msnde ol çatlarım orta yerimden
bende napim çalışıyorumm çok yoruldummm kuzenlerin en tatlısıııbi de kurs var akşam ne dinlicem anlıcam hiç bilmiyorumm
Tamam sen kurstayken bende aşkitoşumla görüşürüm, eve gelince msn e girerim kuzentoşKıyamam yormasınlar seni yaaa Gelip döverimm onlarııı
tmm bebeğemm öle yapalımmay böle uçarak gel patakla hepsiini sonra kaybol hemen neye uğradıklarını anlamasınlar
Canım merhaba,
Braun hakkında bilgin var mı? Kullanan arkadaşların falan vardı belki.. Biz kararsız kaldık alıp almamak konusunda:26:
tatlım merhaba.
en öncelikle ev eşyalarımı alırken şuna dikkat ettim. o marka ilk olarak ne üzerine üretim yapmış. mesela tvmi sony aldım sony senelerdir tv, müzik seti, dvd yapıyor. mesela sonradan telefona geçti pek bir şey tutturamadı. mesela phılıps, arçelik bunların da tvleri var lakin phılıps pil markası, arçelik beyaz eşya-mutfak aletleri. bunları düşündüm hep.
siemenste iyi o da ilk olarak beyaz eşya- mutfak aletleri çıkardı.
braun epilasyon aletleri, düzleştirici, fön makinesi bunlarda çıktı bilmiyorum şimdi küçük ev aletlerinde neler yapmıştır canım.
uzun yazdım ama :)umarım netleşir kafan.
günaydın kızlarr,, çok sık gelemiyorum stajer verdiler yanıma ona iş öğretmekle meşgulüm bide yanımdan ayrılmıyo zaten .. öpüyorum hepinizi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?