'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım merhaba,
Braun hakkında bilgin var mı? Kullanan arkadaşların falan vardı belki.. Biz kararsız kaldık alıp almamak konusunda:26:

kısçelerriiimmmm ben geldiimmm.. işlerimm çok yoğuunn giremiyorumm sizleri özledim :26: merak ettimm.. nasılsınızz?? keyifler nasıll?? aklımdasınız hepinizi çok öperimm

kısçelerriiimmmm ben geldiimmm.. işlerimm çok yoğuunn giremiyorumm sizleri özledim :26: merak ettimm.. nasılsınızz?? keyifler nasıll?? aklımdasınız hepinizi çok öperimm

Kuzenn yaaa yerimm seniiii
Ben hep özlüorum biliosun zatenn bitanecimmm:124:

Ben yerim seni bi kere
bilmemmi bitanecimm bende çok özlüyorumkii senii
napıosunn bakiimm??

Kuzenn akşamm msn den atarmm
14 Şubay şeysi:124:
İyiyim bebeğim sıkıldım bugun yaa pek yogun değildim takıldım durdum buralarda Sen napıosnn bakııım biricikk kuzencmm en guzell kuzencmm?

pelincimmm resim süperr hakkateeeen amaaa
maşalllaaaaaaaaaaaaah

Canımmm çok teşekkürr ederimmm o gece aşkımlaa aşk tazeledk Sağ olsun arkadasmz dans ederken yakalayıverdi tatlışımm

akşam kursa gidicem bebeğimm dönüşte msnde ol çatlarım orta yerimden
bende napim çalışıyorumm çok yoruldummm kuzenlerin en tatlısııı bi de kurs var akşam ne dinlicem anlıcam hiç bilmiyorumm

Tamam sen kurstayken bende aşkitoşumla görüşürüm, eve gelince msn e girerim kuzentoş Kıyamam yormasınlar seni yaaa Gelip döverimm onlarııı

Tamam sen kurstayken bende aşkitoşumla görüşürüm, eve gelince msn e girerim kuzentoş Kıyamam yormasınlar seni yaaa Gelip döverimm onlarııı

tmm bebeğemm öle yapalımm ay böle uçarak gel patakla hepsiini sonra kaybol hemen neye uğradıklarını anlamasınlar

Canım merhaba,
Braun hakkında bilgin var mı? Kullanan arkadaşların falan vardı belki.. Biz kararsız kaldık alıp almamak konusunda:26:

tatlım merhaba.
en öncelikle ev eşyalarımı alırken şuna dikkat ettim. o marka ilk olarak ne üzerine üretim yapmış. mesela tvmi sony aldım sony senelerdir tv, müzik seti, dvd yapıyor. mesela sonradan telefona geçti pek bir şey tutturamadı. mesela phılıps, arçelik bunların da tvleri var lakin phılıps pil markası, arçelik beyaz eşya-mutfak aletleri. bunları düşündüm hep.
siemenste iyi o da ilk olarak beyaz eşya- mutfak aletleri çıkardı.
braun epilasyon aletleri, düzleştirici, fön makinesi bunlarda çıktı bilmiyorum şimdi küçük ev aletlerinde neler yapmıştır canım.

uzun yazdım ama :) umarım netleşir kafan.

Tatlım merhaba,
evet yeterince net oldu bu da benim aklımda bulunsun o yönden bakmamıştım hiç, fikir verdiğin için çok sağ ol canım. En iyisi biraz daha bekleyip zamanı gelince almak

günaydın kızlarr,, çok sık gelemiyorum stajer verdiler yanıma ona iş öğretmekle meşgulüm bide yanımdan ayrılmıyo zaten .. öpüyorum hepinizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…