günaydın:)
s.a kızlar. hayırlı cumalar
Merhaba günaydın kızlar nasılsınız
slm güzellikler bu gün izinliyim evde karın keyfini çıkartıyorum. siz nasılsınız?
size bir soru evlendikten ne kadar zaman sonra bebiş düşünüyorsunuz?
ben de paylaşayım o zaman sizinle 14 haftadır içimde bir minnoş yaşıyor. ilk zamanlar zor geçti paylaşamadık kimseyle 3. ayı atlatınca paylaşabilirim canımlarım
mutluluk ve üzüntü içindeydim 3 aydır. artık her şey rayında
ben de paylaşayım o zaman sizinle 14 haftadır içimde bir minnoş yaşıyor. ilk zamanlar zor geçti paylaşamadık kimseyle 3. ayı atlatınca paylaşabilirim canımlarım
ay ne kadar cesaretlisiiniz kızlar ben cesaret edemiyorum valla çok severim çocukları ama sevmek baska onun sorumlulugunu almak baska geliyor..benimki de cok beklemek istemiyo bu konudan tartısıcaz biz sanırım durmadan
ay ne kadar cesaretlisiiniz kızlar ben cesaret edemiyorum valla çok severim çocukları ama sevmek baska onun sorumlulugunu almak baska geliyor..benimki de cok beklemek istemiyo bu konudan tartısıcaz biz sanırım durmadan
yaa tabiki zor canım sorumluluk olarak ama ben genç anne olmak istiyorumtatlı bı zorluk bence bı de
ben cocuklara cok duskunum cokta ısterım evlılıgımı bıan evel bebekle taclandırmayı zaten uzun suredır beraberız yaz ayını cıcım aylarıyla gecırıp kısında hamıle kalmak ıstıyoorum Allah verirse tabi en buyuk korkularımdan bırı zaten cocuk sahıbı olamamakBide zaten suandada bı basımda koca eksık kusum bılıyosun tum ev ısı , yemekler ve mınık kızım annanemın sorumlulugu bende o yuzden korkmuyorum pek acıkcası
pastammm hosgeldinn iyiyiz sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?