'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm güzellikler bu gün izinliyim evde karın keyfini çıkartıyorum. siz nasılsınız?

size bir soru evlendikten ne kadar zaman sonra bebiş düşünüyorsunuz?

Güünaaayyydıııınn kızlaaarr

slm güzellikler bu gün izinliyim evde karın keyfini çıkartıyorum. siz nasılsınız?

size bir soru evlendikten ne kadar zaman sonra bebiş düşünüyorsunuz?

Allah nasip edersee hamilelikte içinde 1 sene sonra en fazla 3 4 ay bekleriz diye düşünüyorum şuanda

ben de paylaşayım o zaman sizinle 14 haftadır içimde bir minnoş yaşıyor. ilk zamanlar zor geçti paylaşamadık kimseyle 3. ayı atlatınca paylaşabilirim canımlarım

mutluluk ve üzüntü içindeydim 3 aydır. artık her şey rayında

aa çok şaşırdırm hayırlı ugurlu olsun analı babalı buyusn inşallah

darısı isteyen herkese

oyy ben onun minnak elini ayaanii yeriiiimmmm Allah bizlerede nasip etsiin inşallaaahhh Kazasız belasız saglıklı bi şekilde dünyaya getir bebişinii al kucanaaa

slm gelincikler nasılsınızz:)

ayyy ne guzell yaa maaşallah inşllah sağlıklı, tatlış bı bebişiniz olur valla ben de cok beklemem dıye dusunuyorum sımdılık çok seviyorum ben çoçukları bı de bırbırımızı beklıoruz zaten sevgılıcıkle oyuzden cabuk olmasını ısterım ama kısmet inşallah darısı başımıza

ay ne kadar cesaretlisiiniz kızlar ben cesaret edemiyorum valla çok severim çocukları ama sevmek baska onun sorumlulugunu almak baska geliyor.. benimki de cok beklemek istemiyo bu konudan tartısıcaz biz sanırım durmadan

ay ne kadar cesaretlisiiniz kızlar ben cesaret edemiyorum valla çok severim çocukları ama sevmek baska onun sorumlulugunu almak baska geliyor.. benimki de cok beklemek istemiyo bu konudan tartısıcaz biz sanırım durmadan

yaa tabiki zor canım sorumluluk olarak ama ben genç anne olmak istiyorum tatlı bı zorluk bence bı de

ben cocuklara cok duskunum cokta ısterım evlılıgımı bıan evel bebekle taclandırmayı zaten uzun suredır beraberız yaz ayını cıcım aylarıyla gecırıp kısında hamıle kalmak ıstıyoorum Allah verirse tabi en buyuk korkularımdan bırı zaten cocuk sahıbı olamamak Bide zaten suandada bı basımda koca eksık kusum bılıyosun tum ev ısı , yemekler ve mınık kızım annanemın sorumlulugu bende o yuzden korkmuyorum pek acıkcası

yaa tabiki zor canım sorumluluk olarak ama ben genç anne olmak istiyorum tatlı bı zorluk bence bı de

inşallah diedigin gibi olur canım ben korkuyorum valla ne kadar tatlı da olsa da :44:

pastam sen alıskınsan senin icin daha kolay ama ben hiç ev işi yapmam bilmem de bunca zaman annem yaptı herseyimi ben yapmaya kalksam da yaptırmadı annem ve babam cok korumacı yetiştirdiler beni aman sen dersine calıs aman yarın işe gidiceksin seklinde... su yasımda bile annem meyvemi dograr babam zorla yedirir..

haliyle bi evin sorumlulugu bile gozumde buyurken bir de cocuk sorumlulugu almak dusuncesi bile beni depresyona sokmaya yetiyo... iş hayatımında bu durumdan cok olumsuz etkilencegini dusunuyorum

hayırlısı artık :44:

kızlar çok teşekkür ederim. ilk zamanlarda düşük tehlikem vardı işe de gitmek zorunluluğum vardı kötü dönemler geçirdim. ailemde yanımda değil şimdi atlattık daha yeni mutluluğunu yaşıyoruz
cinsiyeti belli olsada hemen hazırlıklara başlasam. çok heyecanlıyım

biz de uzun zamandır beraberdik iki senede geçirdik dedik 3. yılımız bebekle olsun. benimde korkum var eşimin asker olmasıyla alakalı doğuya tayini çıkarsa diye. :44:
bunları düşünmemeye çalışıyorum.

pastammm hosgeldinn iyiyiz sennn

hoşbulduk iyiyim bende iş-güç

görüşemiyoruz ne zamandır ya minnakımla da konuşamadık msne giremiyorum hata veriyor program bende sinir oldum sildim artık ne zaman yüklersem keyfime göre

Karolina çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…