'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ah şu maddi durumlar

umarım hakkınızda hayırlısı olur tatlımm aramıza hoşgeldinnn

pastam eğer sende fikir varsa banada ver bizde bakıyoruz bu ara...

kızlar annem fırını ve ocağı termikel almam konusunda ısrar ediyo, sadece fırın urettikleri için yıllardır bir de sanırım termikel yabancı menşeili markalar için bile üretim yapıyormuş, siemense de üretim yaptıgını duyduk

annem termikel ocagını yaklasık 10 yıldır ilk gunku gbi kullanıyor şimdi fırın alacak ve yine termikel begenmiş, modelleri ve tasarımları harika! fiyatları da gayet uygun emsallerine göre

sizin fikirleriniz nedir termikel hakkında?

benim evlenmeme daha 6 sene var ben ne deyim :)))

ah canım yaaa su gibi geçsin inşallah

biz 1.5 yılı bile gözümüzde büyütüyoruz hayırdır neden o kadar var merak ettim?

hoşgeldin aramıza canıımm ben Gülden..
olsun canım geç olsun güç olmasın ha 2012 ha 2013 dimi

hoşbulduk canımm... ben de tuğçee... memnun oldum.
ee tabi geç olsun güç olmasın. gerçi yaş 29 oldu ama beklicez artık canım. sonu güzel olur inşallah.

ah canım yaaa su gibi geçsin inşallah

biz 1.5 yılı bile gözümüzde büyütüyoruz hayırdır neden o kadar var merak ettim?
[/QUOTE]

inşallah canım teşekkür ederim . üni meselesinden dolayı karar veremedim hem okuyup hem evlensem mi beklesem mi diye :S

inşallah canım teşekkür ederim . üni meselesinden dolayı karar veremedim hem okuyup hem evlensem mi beklesem mi diye :S

yummacım daha çok çok erken evlilik için

önce okulun... şimdi sana böyle gelebilir ama inan ilerde hayat ne getiriyor bilemiyorsun

evlilik düşünmek için 18 yaş çok erken hele de okul mevzuları varsa

ben 18 yaşındayım . uzaklık varda geçiçi bir sürem ekim itibariyle aynı şehirde olucaz inşallah .

daha yaşın çok genç. ekimdede bir araya gelicekseniz bence acele etme.
düşünsene bir sürü sınavın olucak. o zamanlarda yorgun a rgın okuldan geliceksin. ders çalışman gerek ama yemek, temizlik seni bekliycek.
benim kuzenimde son sınıftaydı. evlendi. arkasından çocuk oldu. ve okulu bitiremedi. yazık oldu.

öylemi .. Yazık olmuş hakkaten bilmiyorum bir ekim gelsin bakalım inşallah ... haber veririm yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…