merhaba gelin adaylarıı :)
ben 2012 gelini olucaktım ama damat beyin maddi durumları sanırım buna müsade etmeyeceği için düğünüm 2013 e sarkıcak. o yüzden bende aranıza geldim.
nişanımda kısmetse mart ayındaa...
Merhaba kızlar nasılsınız
Beyaz eşya araştırmamı bitirmek üzereyimİlk etapta fırınlı ocak alıcam kendinden çakmaklı istiyorum. Arçelik ilk sırada ama marka konusunda yine de çok kararsız kaldım.Siemens ,Bosch'un da ürünleri güzel aklım çok karıştı. Fikirlerinizi bekliyorum
benim evlenmeme daha 6 sene var ben ne deyim :)))
ah şu maddi durumlar
umarım hakkınızda hayırlısı olur tatlımm aramıza hoşgeldinnn
teşekkür ederimm... hoşbuldukk
hoşgeldin aramıza canıımmben Gülden..
olsun canım geç olsun güç olmasın ha 2012 ha 2013 dimi
hoşgeldinn canım aramıza bende sibelgeç olsun güç olmasınn hep beraber 2013 de evlenir gideriz innşşşş :
inşallah canım teşekkür ederim . üni meselesinden dolayı karar veremedim hem okuyup hem evlensem mi beklesem mi diye :S
ah şu maddi durumlar
umarım hakkınızda hayırlısı olur tatlımm aramıza hoşgeldinnn
ah canım yaaa su gibi geçsin inşallah
biz 1.5 yılı bile gözümüzde büyütüyoruz hayırdır neden o kadar var merak ettim?
inşallah canım teşekkür ederim . üni meselesinden dolayı karar veremedim hem okuyup hem evlensem mi beklesem mi diye :S
bence okurken evlilik zor olur canım.
okulunu bitir önce sonra evlen bence. bu daha mantıklı.
yani banada mantıklı olan o gibi geliyor ama böylede onsuz geçen her günüm kayıp gibi ...
uzaktamı canım? sen kaç yaşındasın?
yummacım daha çok çok erken evlilik için
önce okulun... şimdi sana böyle gelebilir ama inan ilerde hayat ne getiriyor bilemiyorsun
evlilik düşünmek için 18 yaş çok erken hele de okul mevzuları varsa
ben 18 yaşındayım . uzaklık varda geçiçi bir sürem ekim itibariyle aynı şehirde olucaz inşallah .
daha yaşın çok genç. ekimdede bir araya gelicekseniz bence acele etme.
düşünsene bir sürü sınavın olucak. o zamanlarda yorgun a rgın okuldan geliceksin. ders çalışman gerek ama yemek, temizlik seni bekliycek.
benim kuzenimde son sınıftaydı. evlendi. arkasından çocuk oldu. ve okulu bitiremedi. yazık oldu.
öylemi .. Yazık olmuş hakkatenbilmiyorum bir ekim gelsin bakalım inşallah ... haber veririm yine :)
tamam canım... hayırlısı olsun...
beeeenn geeelldiiimm :))))
hoşgeldin minnak sultan
nerde senin devpaşan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?