'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

koyaan o satenn haber alamamaaak çıldırtıyo insanı :26: hakkaten çelik bile evlendi biz 2013 ü beklıyoruzz işte oyhh

aynen canım yaa benimki bugün dayanamayıp kaçırcam bigün seni haberin olsun dedi ben de kacıcam sanırım bu gidişle dedim

ayy o reklamı izledim gene şimdi. çok güzel. annem de diyo bak bu sen bu da can... :) can ve tuğçecan hehehe...

evet ya çok güzel olmuş ama o bastı bacağıyla çeliğin bile evlendiğini görmek sinir bozucu

evet ya çok güzel olmuş ama o bastı bacağıyla çeliğin bile evlendiğini görmek sinir bozucu [/QUOTE]

ne diyelim darısı başımıza artık canım :)

Yağmurcumm geçmiş olsun( Yine neye stress yaptın acabaaaa
Hayatcımmm canım Afyon'un çok piss bi soğuğu varr biliorumm 2-3 kez denkk gelmişti üniversite zamanında geçmiştim ordann, sıkı giyinn tatlımmm(

Kurabiyemmmm sana daa günaydınnn, iyi haftalaaaaaarrrr

iyi haftalar pelinimmmmmm nasılsınnn

bilmemki:26:
sağol cağlam

Yoğunnn bi günn Çağlammm, yarınn mali müşavirmz gelicekk onun telaşındaymm
Ama moralman gayet iyi ve dinçç hisseediiormm ballı cevizliiimmm

Sennn nasılsınnnn bebegiiimmmm?

bende iyiyim kestane şekerimmm aşkla aşk dolu bi haftasonundan sonraaaa mailler birikti acayip biryandan da kargolanıp ajanslara yollanacak örnek kitaplar vardı onlarla uğraştım deneme çevirilerini okudum az önce de toplantıdan çıktık

pazartesi günleri çok yoğun geçiyor genelde zaten kolay gelsin sanadaaa

nurayımmmmm nerelerdesin senn özlettin yine kendiniiiii

yaa hiç sorma çağlam ..
tam yarim askerden geldi artık yüzüm gülecekti... 1 hafta kaldı yanımda sonra ailesinin yanına döndü ve bir kaç gün sonra benim dayım vefat etti derken dedem düştü kalçasını kırdı üstelik 85 yaşında ve ameliyat olamıyor. yatalak oldu. altına bez bağlanıyor , hiç kımıldamadan yatıyor napalım buna da şükür dedik sonra kardeşimin arabasına çarptılar. ama araba hurdaya çıktı yani ve allahtan kardeşim içinde yokmuş o an da. yoksa allah korusuun ((
bir iki haftadır kendimize gelmeye başladık işte anca.

ayyyy inanmıyorummmm yaaa canımm benimmmm başınız sağolsun ve çok çok büyük geçmişler olsun görüp göreceğiniz bunlar olsunn çok üzüldüm yaa nasıl herşey üstüste gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…