'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yeni gelenleerrr hoşgelmişşş sefalarr getirmişşşş
aşkımın yanındaa geliyorumm bendee 1 hafta görüşemicez :26: ve konuşamıcazz nasıl dayancam bilmiyorumm yaaa:26:

aşkımın yanındaa geliyorumm bendee 1 hafta görüşemicez :26: ve konuşamıcazz nasıl dayancam bilmiyorumm yaaa:26:

Hoşbulduuuuk :) ben yeni sayılırım :) az az kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum forumu ama burda olmak çok güzel miş :) yaa hasret öldürür valla canım senı en ıyı ben anlarım 13 gündür konuşamadık biz :s

öğrenirsinn cnmm evett çok güzel burası bağımlılık yaparrr bölee
ilk defaa böylee ayrı kalcaz ve konusamıcaz sözlüyüm bende bakalım napıcam bilmiyorum :26:

hayırdır canımmmm neden gorusemıceksınızz

hoşbulduk canım benım :) benımde paşam kalbimde . paşaları kalpte taşıyoruzda acep paşalarda bizi kallbinde taşıyormu

4 senedir bıkmadan yılmadan taşııyo valla paşaamm

aaa seninki asker mi . Oy şafağın su gibi aksın canım inşallah

canım onun şafağı bitmez benimkide bizimkilerin mesleği askerlik çunku...

sibelcimmm korkma yalnız değilsin benimkide çanakkaleye seyire gidiyo, telefonlada pek iletişim kuramıcaz bu hafta geçmeeeezzzz

az önce gönderdim bende paşamı ooff off selvi boyuna kurban olduğummm karanlık sokaklara doğru yürüdü gitti yineee işin yoksa bekle gelsin haftasonu

Ay cnm zor valla düzensiz olunca . bizde yeni konuştuk :) bende leyla gibiyim

aaa seninki asker mi . Oy şafağın su gibi aksın canım inşallah

çağlamınn dediği gibi cnmm şafaak yok bizdee

bizde bugünn görüştükk en son sıkı sıkı sarıldıkk oyhh 1 haftaa ama sanki yıl gibi geçicek gibi geliyo çağlacımm
su gibi akıp geçer zaman inşş ikimiz içindee

bizde bizdeee bırakasım gelmediii hiç inşallah geçer sibelimm yaa valla bide iletişim zor oldumu hiç geçmio gibi oluyooo...

şu çelik bile bi çeliknaz bulmuş hemen evlenmiş ya biz daha bekleyelim

bizde bizdeee bırakasım gelmediii hiç inşallah geçer sibelimm yaa valla bide iletişim zor oldumu hiç geçmio gibi oluyooo...

koyaan o satenn haber alamamaaak çıldırtıyo insanı :26: hakkaten çelik bile evlendi biz 2013 ü beklıyoruzz işte oyhh

ayy o reklamı izledim gene şimdi. çok güzel. annem de diyo bak bu sen bu da can... :) can ve tuğçecan hehehe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…