hoşbulduuumm tatlım paşaaam kalllbiiimmmdeeesende hoşgeldın aramızaaa :))
yeni gelenleerrr hoşgelmişşş sefalarr getirmişşşş
aşkımın yanındaa geliyorumm bendee 1 hafta görüşemicez :26: ve konuşamıcazz nasıl dayancam bilmiyorumm yaaa:26:
Hoşbulduuuuk :) ben yeni sayılırım :) az az kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum forumu ama burda olmak çok güzel miş :) yaa hasret öldürür valla canım senı en ıyı ben anlarım 13 gündür konuşamadık biz :s
öğrenirsinn cnmm evett çok güzel burası bağımlılık yaparrr bölee
ilk defaa böylee ayrı kalcaz ve konusamıcaz sözlüyüm bende bakalım napıcam bilmiyorum :26:
yeni gelenleerrr hoşgelmişşş sefalarr getirmişşşş
aşkımın yanındaa geliyorumm bendee 1 hafta görüşemicez :26: ve konuşamıcazz nasıl dayancam bilmiyorumm yaaa:26:
hoşbulduk canım benım :) benımde paşam kalbimde . paşaları kalpte taşıyoruzda acep paşalarda bizi kallbinde taşıyormu
hayırdır canımmmm neden gorusemıceksınızz
4 senedir bıkmadan yılmadan taşııyo valla paşaamm
bende sözlüyüm canım :) neden konuşamicaksınız peki
hayırdır canımmmm neden gorusemıceksınızz
4 senedir bıkmadan yılmadan taşııyo valla paşaamm
tatbikata gidicekk canlarımm arazide olucak bi hafta ve bu kardA kıştaa çadırda kalıcakk bebişimmm
aaa seninki asker mi . Oy şafağın su gibi aksın canım inşallah
canım onun şafağı bitmez benimkide bizimkilerin mesleği askerlik çunku...
sibelcimmm korkma yalnız değilsin benimkide çanakkaleye seyire gidiyo, telefonlada pek iletişim kuramıcaz bu hafta geçmeeeezzzz
az önce gönderdim bende paşamı ooff off selvi boyuna kurban olduğummm karanlık sokaklara doğru yürüdü gitti yineee işin yoksa bekle gelsin haftasonu
Ay cnm zor valla düzensiz olunca . bizde yeni konuştuk :) bende leyla gibiyim
Allah kavuştursun kızlarr...
Allah kavustursun bebeklerıııımm
aaa seninki asker mi . Oy şafağın su gibi aksın canım inşallah
canım onun şafağı bitmez benimkide bizimkilerin mesleği askerlik çunku...
sibelcimmm korkma yalnız değilsin benimkide çanakkaleye seyire gidiyo, telefonlada pek iletişim kuramıcaz bu hafta geçmeeeezzzz
az önce gönderdim bende paşamı ooff off selvi boyuna kurban olduğummm karanlık sokaklara doğru yürüdü gitti yineee işin yoksa bekle gelsin haftasonu
çağlamınn dediği gibi cnmm şafaak yok bizdee
bizde bugünn görüştükk en son sıkı sıkı sarıldıkk oyhh 1 haftaa ama sanki yıl gibi geçicek gibi geliyo çağlacımm
su gibi akıp geçer zaman inşş ikimiz içindee
bizde bizdeee bırakasım gelmediii hiçinşallah geçer sibelimm yaa valla bide iletişim zor oldumu hiç geçmio gibi oluyooo...
şu çelik bile bi çeliknaz bulmuş hemen evlenmiş ya biz daha bekleyelim
bizde bizdeee bırakasım gelmediii hiçinşallah geçer sibelimm yaa valla bide iletişim zor oldumu hiç geçmio gibi oluyooo...
şu çelik bile bi çeliknaz bulmuş hemen evlenmiş ya biz daha bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?