ayyyy inanmıyorummmm yaaa canımm benimmmm başınız sağolsun ve çok çok büyük geçmişler olsun görüp göreceğiniz bunlar olsunn çok üzüldüm yaa nasıl herşey üstüste gelmiş
sagol canım. biz de neye uğradığımızı şaşırdık valla.
sen nasılsın, avatarına bayıldııım balım
Nuraycımmm başınızz sağ olsun aynı zamanda geçmiş olsun canımm, iyi ki o an da kardeşin yokmuş arabada.. Verilmiş sadakası varmış tatlımm bnmm, Allah korumuşş...yaa hiç sorma çağlam ..
tam yarim askerden geldi artık yüzüm gülecekti... 1 hafta kaldı yanımda sonra ailesinin yanına döndü ve bir kaç gün sonra benim dayım vefat ettiderken dedem düştü kalçasını kırdı üstelik 85 yaşında ve ameliyat olamıyor. yatalak oldu. altına bez bağlanıyor , hiç kımıldamadan yatıyor napalım buna da şükür dedik sonra kardeşimin arabasına çarptılar. ama araba hurdaya çıktı yani ve allahtan kardeşim içinde yokmuş o an da. yoksa allah korusuun ((
bir iki haftadır kendimize gelmeye başladık işte anca.
Kurabiyemmm bu aradaa sabahh söylemeyii unuttumm avataraa bende bayıldımkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..41 Kere maşallahhhh Çağlammmm
Sibelcim günaydın canım, geçmişi okudum daa Allah kavuştursun bitanemm şimdiden.. Nasılsınn tatlımmm?
yeni giiriyorumm pelincimm buraya saol bebişimm iyiyimm sen nasılsın bakalım ?
yağmurcum geçmiş olsun sanada tatlım..nuraycımm başın sağolsun senindee:26:
seninki ne iş yapıyo canım
Kızlar merhaba.
telomer'cim başınız sağolsun. umarım üzerinizde ki kara bulutlardan kurtulursunuz bir an evvel.
geçmişe baktım azıcık benim gibi asker eşi olucak bir kaç gelinimiz daha var sanırım. Allah şimdiden sabır versin kızlar.
bizim şafak bitmez.
sibeeeeellimm bugunu yedik say bir gün eksiltebiliriz şafaktan
İslami konferanslar dersler veriyor . İslam üniversitesinin programlarnda :)
çağlammm geçti amaa çoook kötü ya kendimi eksik hissediyodum heran elim kulağım gözüm teldeydi bütün gün sıkıntılı geçti ama
az önce aradı aşkımmmm çook şaşırdım hiç beklemiyodum meğer jeneratör bağlanmış çadırlarında elektrik varmış nası sevindimm yaa azda olsa sesini duyabilceem seninn nasıl geçti canım gününn ??
öğretim görevlisi gibi bişey sanırım ne güzell
özlem dolu geçti balımmm benimkide az önce aradı şimdide mesajlasıyoruz ancak bağladılar limana da telefonu çekmeye başladı işteçok sevindim canım ohh ne güzel seslerini duyduk mu en azından daha cabuk geciyorrr
ben işteyken de bazen böle bi dalıyorum gidiyorum askımı dusunurkenaşıkmısın dicez ama evet aşıksın diye dalga geçiyolarr çoook özledimm yaa
ohh maşallaah çağlamm sevindimm ya sende konuşmussun ben düşünüyodum nasıl yapcam diye hiç konuşamıcaaz sanıodum şükür bunada canımm cuma gelicem dedi bideezor ya bu durumlar ama mecbur alışıyoruz canım yavaş yavaş
çook özlüyorumm bendee sormaaa
benimkide gelicek cuma günü eğer bi aksilik cıkmazsaaa aksam iş dönüşü bulusuruzzzo zaman kaldı 3 gün sibelimm
günaydın herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?