yıkanır canımm annem birazda o yüzden gelmek istiyo english home a bakıyo o da arada ama incelemedim tek tek gidelim de kumaşlarını inceliyim dedi o anlar hemen yıkanır mı yıkanmaz mı diye
biz de dün aşkla gidicektik viaporta aman hava kotuydu bugun tam gezmelik bi hava var belki bugun gideriz erken cıkabilirsem :26:
annenle git muhakak canım o kadar çeyiz aldım hiç annemle gitmedim bende annemle gitmek için plan yapıyorum
ben englısh homeden nevresim almıştım yine country tarz ama kaldırdık çeyizimede ekleyemedim indirimdeydi evlencek arkadaşlarımla gidiyorduk öğle aralarında almıştım bende kumaşları kaliteli canım bide kalp kutular var gördünmü bilmiyorum ama yatak odasına aksesuar olarak çok hoşlar onlarıda almak istiyorum
hava güzel ama viaportun oralar soğuk olabilir sıkı giyin canım gidersen eğer
heeey artık burda mıyız?
evet nuraycımmm artık burdayız
Anladmmm gizoşmm bikaç zamandır dekorasyon.com'u ziyarettv ediorm kucuk capta arastrma yapıormmgünaydın kızlarr
pelincim crocunun çeyizinde minimal pike ve nevresimi sormuşssun pembiş olan pike onun nevresimide var buraya model koyayayım istersen biraz
şehir fırsatından 14 tl tutarında dekarasyon .com da geçen çek aldım 200 tl alışverişte 100 tl veriyor benm alcaklarım 200 tutarken bana 100 tl ye gelcek çeklerle çeyiz almaya devam anlıcağın
hoşgeldin torr
kızlar kapaklarını paylaşacağım kitapları herkes çok tavsiye ediyor özellikle bir günü beğenmeyen yok yorumlara baktım uluslararası beğenilen bir kitapmış ve aşk hikayesiymiş belki kitap arayışında olanlarımız vardır hemen paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 354858 Eki Görüntüle 354859
evveeet işte bana hitap eden topic
selam kızlar
bende büyük ihtimal 2013 geliniyim .. aslında kesinde denebilir :)
Gelinnciklerimmm geçmişi okudumm ve geldimmm:) Kimlerr var bakiiimmmmmmmmmm? :76:
Anladmmm gizoşmm bikaç zamandır dekorasyon.com'u ziyarettv ediorm kucuk capta arastrma yapıormm
Tamm snn tarzın gizoşm pike olması da çok guzel renk uyumna bayldm beyaz ve pembee ayrılmaz birer ikili bnm gözümdeeSana daaa çok ucuzaa gelicek gibi duruooo hiç mi hiç kaçırmaaa bebşmmm:)9
Nevresmi de çok güzeldir eminim şimdi hemenn bakıcammm kuzucmm orayaaa
Canımcımmm ben biii kitapp kurdu olaraktann hemenn atlıormm
Evren'lee ayrı oldugumuzz donem denk geldim şu meşhur "Bir Gün"e.. Hemennnn ellermn arasnda kasada buldm kendmi:) Gaaaayett sürükleyici ve ciddennn ilişki dee bazı şeylerinn kıymetini anlıosun.. Meselaaa Dex ve Emm geçen 20 yılın, birlkte geçiremedikleri 20 yılın acısını cekiolar.. ve içlerinde..
okumanı tavsiye ederimm. filmi de var, hatta indirmeye calıstım ama cok yuklu en az 4 saatte inio gecenn 3-4 gün önce indiriodm tammm 3. saatte bi iptall oldu yanlıslıklaaa( Bi daha da indiremedm sanırımm online olarak izlicemm:))
Kısacasıı kitabı oku gizoşmm!
Diğerinin methini duydumm Evren'e söliim dee bu hafta sipariş etsnlerr onlarn kırtasiyeden alırımm
Nurayycmm artık buradayzz tatlım yeni mekanımızz burasııı
pelincim şarkıları paylaşırken kitaplarıda paylaşaydın söle muhakak okuduğun güzel kitapları bende bugünlerde arayış içindeyim bu arada bu nakışlı pmuk saten nevresimi alabilirim sende baksana canım
nazım nasılsın canım
myzt hoşgeldin aramıza
Eki Görüntüle 355161 Eki Görüntüle 355162
evveeet işte bana hitap eden topic
selam kızlar
Çok teşekkür ederim kızlar ..
Çeyiz hazırlıkları son sürat devam ediyor değil mi ?
Peki benim gibi asker yolu gözleyen var mı ?
Miiinnniiiiiiiiimmmmm yeeeğğrmben gelenkoooo
Aramıza hoşgeldin gelincikkk:)evveeet işte bana hitap eden topic
selam kızlar
pelincim şarkıları paylaşırken kitaplarıda paylaşaydın söle muhakak okuduğun güzel kitapları bende bugünlerde arayış içindeyim bu arada bu nakışlı pmuk saten nevresimi alabilirim sende baksana canım
nazım nasılsın canım
myzt hoşgeldin aramıza
Eki Görüntüle 355161 Eki Görüntüle 355162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?