'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

annenle git muhakak canım o kadar çeyiz aldım hiç annemle gitmedim bende annemle gitmek için plan yapıyorum

ben englısh homeden nevresim almıştım yine country tarz ama kaldırdık çeyizimede ekleyemedim indirimdeydi evlencek arkadaşlarımla gidiyorduk öğle aralarında almıştım bende kumaşları kaliteli canım bide kalp kutular var gördünmü bilmiyorum ama yatak odasına aksesuar olarak çok hoşlar onlarıda almak istiyorum

hava güzel ama viaportun oralar soğuk olabilir sıkı giyin canım gidersen eğer

görmem miii o kutularıııı gizoşummm görmem miiiii ama burda öle şeyler saatan bi dukkan var annem bir de oraya bak ne gzel kutular var cok ucuz dedi benzerlerini bulursam burdaki dukkandan alıcam

sole zamanım olsa da gezip tozsam ya bu sene patron yıllık izin verirse bikaç gün kacıcam biyerlere sonra da askımı kouma takıp gezicem carsı pazar

olabilir canımmmm daha dısarı cıkmadım hava soguksa dedigin gibi olabilir yagmur yagmasın yeter malum orası acık ya ustu biz yagmur yagarken gitmiştik elimizde semsiyeyle zor olmustu gezmek

depresyonlara mı gireyim ben şimdi:) 2012 yi bekar olarak kapatmak istemiyorum... hayırlı bir evlilik beni de bulsa artık... kaç yaşına geldim hala bekarım:) armudun sapı üzümün çöpü derken...:) ............

Gelinnciklerimmm geçmişi okudumm ve geldimmm:) Kimlerr var bakiiimmmmmmmmmm? :76:

Anladmmm gizoşmm bikaç zamandır dekorasyon.com'u ziyarettv ediorm kucuk capta arastrma yapıormm
Tamm snn tarzın gizoşm pike olması da çok guzel renk uyumna bayldm beyaz ve pembee ayrılmaz birer ikili bnm gözümdee Sana daaa çok ucuzaa gelicek gibi duruooo hiç mi hiç kaçırmaaa bebşmmm:)9
Nevresmi de çok güzeldir eminim şimdi hemenn bakıcammm kuzucmm orayaaa

Canımcımmm ben biii kitapp kurdu olaraktann hemenn atlıormm
Evren'lee ayrı oldugumuzz donem denk geldim şu meşhur "Bir Gün"e.. Hemennnn ellermn arasnda kasada buldm kendmi:) Gaaaayett sürükleyici ve ciddennn ilişki dee bazı şeylerinn kıymetini anlıosun.. Meselaaa Dex ve Emm geçen 20 yılın, birlkte geçiremedikleri 20 yılın acısını cekiolar.. ve içlerinde..
okumanı tavsiye ederimm. filmi de var, hatta indirmeye calıstım ama cok yuklu en az 4 saatte inio gecenn 3-4 gün önce indiriodm tammm 3. saatte bi iptall oldu yanlıslıklaaa( Bi daha da indiremedm sanırımm online olarak izlicemm:))

Kısacasıı kitabı oku gizoşmm!

Diğerinin methini duydumm Evren'e söliim dee bu hafta sipariş etsnlerr onlarn kırtasiyeden alırımm

Nurayycmm artık buradayzz tatlım yeni mekanımızz burasııı

evveeet işte bana hitap eden topic
selam kızlar
bende büyük ihtimal 2013 geliniyim .. aslında kesinde denebilir :)

pelincim şarkıları paylaşırken kitaplarıda paylaşaydın söle muhakak okuduğun güzel kitapları bende bugünlerde arayış içindeyim bu arada bu nakışlı pmuk saten nevresimi alabilirim sende baksana canım

nazım nasılsın canım

myzt hoşgeldin aramıza

Eki Görüntüle 355161 Eki Görüntüle 355162

iyiiimm canımmm sen nasılsııınnn?

selam kızlar

hooşgeldinnn aramıza ozaman tattlııımmm :)))

Çok teşekkür ederim kızlar ..
Çeyiz hazırlıkları son sürat devam ediyor değil mi ?

Peki benim gibi asker yolu gözleyen var mı ?

Ozledim kizlar sizi uzunnn zamndirgiremiyorum cok yogunum bu aralar bi ceyiztopiklerinizi gezeyim yeni neler alinmis bakiyim :)

Miiinnniiiiiiiiimmmmm yeeeğğrm
selam kızlar
Aramıza hoşgeldin gelincikkk:)
Ben Pelinnn:))

Canım paylaşırım tabiikii, akşam yeni bi kitaba başladım okuyanınız vardır belki.. Ayşe Kulin-Gizli Anlar Yolcusu... 20. sayfada hayattan soğuyp ağlamaya başladm, 40a geldim sanırım kitap bittiğinde bendee bitmiş olurumm
Amaa bir dee sineray bahsetmişti bi araa Beki İkala Erikli'nin yazarlığını yaptığı Meleklerle Yaşamak kitabını aldımm, Ayşe Kulin'den sonra psikoljm bozulcgı için ardından onu okucamm

Seninn içinn Bir Gün kitabndann bi cümlee Gizoşmm: < Artık karalamak için çok geçti, ama mektubu nasıl bitirecekti? 'Herşey gönlünce olsun' fazla resmi, 'Tout mon amour' (bütün sevgimle) çok yapay, 'sevgilerimle' fazla klişe olurdu. Emma fikrini değiştirmeden çabucak yazdı:
'Tanrım, seni özledim, Dex!' >

Kuzucmm nevresme gelnce ben snn çeyiz topiğinde de gordm vee cok begendm sadece cok beyazz blmiorm kullanışlı olur mu:26: Onun dışında nakışları çok hoş gozukuoo Ama kararsız kaldım kuşumm bi yanımmm tamam dio bi yanımm yok cok batar dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…