Miiinnniiiiiiiiimmmmm yeeeğğrm
Aramıza hoşgeldin gelincikkk:)
Ben Pelinnn:))
Canım paylaşırım tabiikii, akşam yeni bi kitaba başladım okuyanınız vardır belki.. Ayşe Kulin-Gizli Anlar Yolcusu... 20. sayfada hayattan soğuyp ağlamaya başladm, 40a geldim sanırım kitap bittiğinde bendee bitmiş olurumm
Amaa bir dee sineray bahsetmişti bi araa Beki İkala Erikli'nin yazarlığını yaptığı Meleklerle Yaşamak kitabını aldımm, Ayşe Kulin'den sonra psikoljm bozulcgı için ardından onu okucamm
Seninn içinn Bir Gün kitabndann bi cümlee Gizoşmm: < Artık karalamak için çok geçti, ama mektubu nasıl bitirecekti? 'Herşey gönlünce olsun' fazla resmi, 'Tout mon amour' (bütün sevgimle) çok yapay, 'sevgilerimle' fazla klişe olurdu. Emma fikrini değiştirmeden çabucak yazdı:
'Tanrım, seni özledim, Dex!' >
Kuzucmm nevresme gelnce ben snn çeyiz topiğinde de gordm vee cok begendm sadece cok beyazz blmiorm kullanışlı olur mu:26: Onun dışında nakışları çok hoş gozukuooAma kararsız kaldım kuşumm bi yanımmm tamam dio bi yanımm yok cok batar dioo
fatoşum canım bizde seni çok özledik iyikide geldin gelcem demiştin geldin valla bir ara uzunca konuşalım
myzt canım allah kavuştursun askerin nerede askerliğini yapıyor
nazım ne edem çeyizlere bakıyorum çok yorulmuşum bu hafta 2 gündür hep dinleniyorum
nuraycım nasılsın canım herşey yolundadır inşallah
kızlar paylaştığım nevresim nasıl pamuk saten ve nakışlı bir model
Miiinnniiiiiiiiimmmmm yeeeğğrm
fatoşum canım bizde seni çok özledik iyikide geldin gelcem demiştin geldin valla bir ara uzunca konuşalım
nazım ne edem çeyizlere bakıyorum çok yorulmuşum bu hafta 2 gündür hep dinleniyorum
ayy ayy askermı beklıyosunnnerde askerlık yapıo cnmm *?
gel burayaaa geeeellll
Konusalimm cnm benimm isler cok yogun bugunde bosum sabhtn gezdim biraz eve gelince hmn topigi actim cok ozlemisimmm yaaa birde topiginde baktim pembeli takim harika english home varya o bende o tarzlari cok begeniyorun ama ara verdim ceyiz isine araba alcam para biriktiriyorum :)emsanin mor tencereleri var cok hosuma gidiyo onlar bi baksana onkara nasil sence?
Kuzucummm sni atlamışımm özürr dilerimmm
Napıoooosnn bakiiimmm askerr yariii
gizemim iyi sayılır canım. ben çok begendim o nevresimi bembeyaazz :)
bu arada ben de en son 'ateşböceği yolu'nu okudum. kristin hannah yazarı.okuduktan sonra da neden daha önce okumadım ki sanki diye hayıflandım gerçekten.
sırada 'kış bahçesi' var.. sonra da 'Bir gün' ü okuyayım ben de
depresyonlara mı gireyim ben şimdi:) 2012 yi bekar olarak kapatmak istemiyorum... hayırlı bir evlilik beni de bulsa artık... kaç yaşına geldim hala bekarım:) armudun sapı üzümün çöpü derken...:) ............
gel gelll gell güzelmm gel gell acımıcakkk:76:
nazım iyiyim sen de iyisin inşallah bebekim :)
canım benimki 1 ay önce geldi. bitirdik çok şükür.. darısı başınıza.
ayy ayy askermı beklıyosunnnerde askerlık yapıo cnmm *?
çoook şüküür yediik askerliğii canımdarısııı senınde basına ıns şafak kaaç?
Gizemmcmm bence biraz beklemeye al wedding seti çok acele etme derimmayşe kulinin kitabını duydum ama neden almadım bilmiyorum veda umut sevdalinka... çoğu kitabını okudum şimdi sen söleyince ihanet etmiş gibi oldum ayşe kuline almalımıyım ki
kitabın cümlesi hoşmuş canım ya okuycam illlaki onu ben
pelinim bencede çok beyaz ama beyaz bişiciğim yok pamuk saten bide ama işte şu englısh home wedding seti alırsam bunu almaya gerek kalmaz sürekli karar değiştiriyorum bakalım canım yarın bir englısh home ziyaretinde bulunacağım wedding set belki benim olur
Morgannacım merhaba,Konusalimm cnm benimm isler cok yogun bugunde bosum sabhtn gezdim biraz eve gelince hmn topigi actim cok ozlemisimmm yaaa birde topiginde baktim pembeli takim harika english home varya o bende o tarzlari cok begeniyorun ama ara verdim ceyiz isine araba alcam para biriktiriyorum :)emsanin mor tencereleri var cok hosuma gidiyo onlar bi baksana onkara nasil sence?
hiiiii ben yazdıktan sonra şimdi girdimm atladıgını görseydimmmm
mucks kuşuumm iyiymm sen napıyosunnn evren paşasınınn şekerr hatunuuuu
alarrm şarkııımmm kuşşuummnası uyandıgımı sen düşün
İyiiiim bende balııımmm çoook şüküüürsalı gunu sınavımıda atlatınca keyfımee yooook dıyeceeeeekkk yooookkk
evet canım englısh home alcam kesin gibi yarın bakayım diyorum belki bulurum gereksiz harcamlarımı kısıp annemi kandırıp aldırabilirim bakalım çok beğeniyorum
fatşum ne arabası kuzum evlen öyle al gerçi senin çeyizinde çoğu şeyin tamam 2. alıyorsun bir beyaz eşyalarınız felan eksik ama arabada çok pahalı bişiy durduğu yerde para yiyor kuzum ya
emsan almayı bir ara düşünüyodum ama caydım o mor tencereleri ibliyorum beyazıda var çok güzel duruyorlar canım
Gizemmcmm bence biraz beklemeye al wedding seti çok acele etme derimm
Kitabı da oku bitanemmm
Morgannacım merhaba,
ben aldım Emsan mor kulplu onları mı diosun acaba kiiii:26:
İyiyimmm ballı böcüğümmmm paşaylaaaa güzel bi günnn geçirdikkk bu haftaaa gündüzcü bakalım nası olcak sık gorusmekk istemioooreeeee:44:
Bendeee Adele'yle güne merhaba diormm yaaaa hatun kingg amaaa
Gizemmcmm bence biraz beklemeye al wedding seti çok acele etme derimm
Kitabı da oku bitanemmm
Morgannacım merhaba,
ben aldım Emsan mor kulplu onları mı diosun acaba kiiii:26:
İyiyimmm ballı böcüğümmmm paşaylaaaa güzel bi günnn geçirdikkk bu haftaaa gündüzcü bakalım nası olcak sık gorusmekk istemioooreeeee:44:
Bendeee Adele'yle güne merhaba diormm yaaaa hatun kingg amaaa
Kızlar bende Yasemin
Şafağımız atarsa 176 diyorum ... 460 tan basladık geldik buralara ..
Minnaksultan tanıyorum seni şafak topiğinden :13:
Yarim İzmirde kızlar ..
Bitsede kurtulsak
Ağustos ta gelcek işte
Canım fiyat konusunda ne desem yalan olur, çünkü ben misafir yemek takımım, ÇKB takımım, misafir bardak takımım, kahvaltı setim ++ tencere setimi 1850 TL'ye falan aldım toplu alınca indirim oldu biraz.. bi de sezon sonu gibiydi eylül falandı..Evet cnm ne kadara aldin onlari ck begendim kepcetakimi falanda vardi mor hepsi guzel takim oluyo
dinlemediiim hiç onu kuşiiikkk Can'ıma Bonomo'ma rakip olcak diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?