Heeeelllöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
Minimmmmm napıoooosnnn bakiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm?? Güzell bi gün geçirmişşsinnn okudum kiiiiii
hellllöööööööööö peliiiişiiiiiiiimmmmm
ben çıkıyorum yine uğrarım kızlar belki öptümmm
Minimmmmm napıoooosnnn bakiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm?? Güzell bi gün geçirmişşsinnn okudum kiiiiii
Görüşürüz cnm.
ay bi duşa girdimde kendimee geldiim valllaaiviit ballıııımmm cici bi gün oldu çoook özlüyorum ben bu çocuuuguu yaaa nolcak bölee bilmiyoooruum sen napooosun bebilopuummmm
Öylee bitanemmm öyleee herşeyy alınıoo..
Kızlarrr meselaa bnm şoole bi yatak örtüm varmışşş ben bayıldımmmmSizinn fikirlernzi de merakk ettmmm
Eki Görüntüle 354717
Ohhhh sıhhatlerr olsnnn fısstıkkk sarmammm
Özlemezzz mii insann ya huuuu minimm özlemez miiiiii offf biz akşam görüştükk bu akşam yine özledmSaçmalık bu
Benndeeee buu akşamm eve geldimm vee annemnn benden köşe bucak sakladığı çeyizleri yatağıma serdimmm, meğer bnm korkucakk bişiiim yokmş annem 2 tane pike takımı almıss banaaaaa biri İpekçe Home diğeri Days In Colours renkleriii pırıl pırılll cıvıll cıvılSonraacığımaaa Taç'tan bi taneee örtü setimm var onu annemden alıp almamak konusunda kararsızımm :26: Tarzımaa ağır kaçıcak gibi duruoo
Nevresimm takımı varr 1 taneee..
Kısaca operasyon vardıı evdeee nazlimooooomm
Hepsiniiii dolabmn içineee koydummm onlar bnm dedmmmm annişeee
Amaaaa bu işlemler benii bayagı yormuss acıkcasııı( yatağa uzanıncaa farkettimm
ben geldim kuzucuklaaaar
Bebegmm elbette ki dürüstt ol aaaa burda fikir alıorzz karşılıklı sonuctaaa:)canım dürüst olucam ya fena değil hani çok çok beğenmedim:18: yani bilmiyorum ama annen almışsa hatıra tabi koy çeyizine beğendin madem
derin işlere koyulmuşşsunuuz kaymaaammya bende burdaki özdilekte gözüme kestirdim polar pattanıyeler varya onlardaan leoparlı zebraalıı ouuuw yeaah onlaaar benım olmaliii senin o cicik yatak örtünüde yeeeğrim
gezinti gelinimizde kondu yuvasına
yaa kızlar işe gidiyoruz eve geliyoruz sevgilielre gidiliyor yine yuvamıza buraya geliyoruz yine buraya
yaf kocişleride ileri buralarda bi yerlere 2013 damat ve baba adayları diye açarız
eveeet gezdim gezdim geldimmm
1453 e gitttik yaaaa süppeeeerdiiioff yagmurummm yaaa buraya gelelim tamam daaa keşke buraya aşkımla paylaştığımız aşk yuvasından bağlanabiliyo olsammmm günün sonunda ayrılıp baska evlere gitmek canımı cok sıkıyoooo :26:
Bebegmm elbette ki dürüstt ol aaaa burda fikir alıorzz karşılıklı sonuctaaa:)
Hatıraaaa değill ben bunlaaa ballandıra ballandıra uyurummm kuşummm:)) Bikaç gündür nevresmlere goz gezdıırıorm bende bole bişi arıodm meğer annem geçenn sene almışşş, hattaa bn odamda dekorasyon değişiklği yapmstm gecen senee yatğm gitti yeni yatak geldi çift kişilikk falann burda kullanrm diee almss sonradan vazgecms ceyizime kaldrms
Ahh ana yüreği işteeee
Çıtırımmmmm bnce deee o örtülerr snn olmalııı ben blmıormm ama bu kadar begendgnee goreeee kesnlkleee olmalı kaymağmmmm
eveeet gezdim gezdim geldimmm
1453 e gitttik yaaaa süppeeeerdiiioff yagmurummm yaaa buraya gelelim tamam daaa keşke buraya aşkımla paylaştığımız aşk yuvasından bağlanabiliyo olsammmm günün sonunda ayrılıp baska evlere gitmek canımı cok sıkıyoooo :26:
pelinim sen şimdi mi kullancakksın canım? evlenince mi?
nazlım ya benim sana en son gösteridiğim o leoaparlı battaniyeyide beğenmiştim ya birde özdilekti sanırım papillion modeliydi diye hatrlıyorum bayıldım ama 2 side 170 lerde fiyatı galiba o yüzden iyice karar vermem lazım ya :44:
bizde gecen hafta gitmiştik süper evet ya çok duygulanmıştık
aynen öyle hayatım demin nazlı ile konusuyorduk aynıayrılma olayını ya ama yok yani beklemekten sabretmekten başka çare yoookkk ne yapalım kuuzular desteğimizle atlatacağız ya bugünleri haydi gelinn
ahh annelerımızzz ahhh ıyıkı var sultanlarımız
hoşgeldııın pastaaammm ahh keske dedıklerın bı an evel gerceklessee
kusum benım dedıklerım ole deıl ınce polar battanıyeler varya ıstersen yatak ortusu gıbıde kullanıyosun onlardaan desenlerı tam ıstedıgım gıbıı bırı beneklı bırı cızgılı yarın acık olursa, iroşla buluşmadan önce bı bakıcam cıft kısılıklerı fln varmı dıyee innşş vardıııırrr
hmm bak bakalım bizede alırsan gösterrsin cnm..
kızlar ben brazdan cıkıyore pc pili zayıf diyor takarım sonra yataga girerim emi öptüm iyi geceler hepinize
hoşgeldııın pastaaammm ahh keske dedıklerın bı an evel gerceklessee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?