'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kurabiyemmm hoşgeldinnnn

Pamukkşekerimm evlenince kullanıcamm:)) Annemm odama niyett almışş ama şmdi kullanmıcamm:)

bizde geçen hafta 1453 gitmiştik beğendik ama öyle çok mükemmel diyemedik malesef

pelinim canım yatak öerüsü çok cici tam bizlik eski bir model ama şimdi bir adette modern alabilirsin, çeyiz seriliyormu bilmiyorum sizin orda ama çok kokoş birşey yerine englısh homeden güzel bir model alırsın birde çok pahalı kaçmaya gerek olmadan spor bir model alırsın benim bir adet var ama 2 adet daha almayı düşünüyorum mağazada duracağına çeyizimde dursun ben beğendim annenin aldığını canım

Gizoşmm begenicegndenn emndimm:))
English home'un sitesni inceledm zaten cnm epey bi güzel ve sade sıklıkta nevresmler varr en yakın zamanda Tekira'ya gidippp English Homeu ziyaret edicemm
2 tane pikemm var cnm onlarda cok guzell onları da begenrsn:) yarın resmlerini eklmeye calıscm.
Amaaa ben özelliklee buna bayıldımm:))
Teşekkürrler kuzucumm bu aradaaa

aslında pekileride markalarını yazdın annen yine bu tarza yakın aldı ise az çok tahmin edebiliyorum canım eklersin yarın

tekira ayy benim kankam sürekli orda takılır namık kemalde okuyorda kendisi ünin hemen karşısı sanırsam çanakalleye geçerken görmüştüm pelinim istnblda bekleriz çok yakınsın he

Tmm bitanemm:))

Hııı hııı Tekiraaa yaaa kuzucmm üninin karşısı olan Maxi.. Tekiraa Tekirdağ'ın iç kısmında kalıoo. Tekirdağ bana arabayla 40-45 dakika canımm, yakınımm iştee uzak gibiyimmm çok gelmek istiormm ama olmuo bi türlüü gizoşmm yaa
inşallahh diyelimm umudumuzu kaybetmeyelmm

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

pelincim crocunun çeyizinde minimal pike ve nevresimi sormuşssun pembiş olan pike onun nevresimide var buraya model koyayayım istersen biraz

şehir fırsatından 14 tl tutarında dekarasyon .com da geçen çek aldım 200 tl alışverişte 100 tl veriyor benm alcaklarım 200 tutarken bana 100 tl ye gelcek çeklerle çeyiz almaya devam anlıcağın

hoşgeldin torr

torr hoşgeldin aramıza canımmm

günaydın kızlaaaaaaaar hava ne güzel yaaaa yine soğuklar gelicekmiş ama yinede güneşi görmek beni çok mutlu ettiiii

bu kış çok sert geçti umarım önümüüzdeki kış da böyle geçmez hazırlıklarla rahat rahat ilgileniriz

kızlar kapaklarını paylaşacağım kitapları herkes çok tavsiye ediyor özellikle bir günü beğenmeyen yok yorumlara baktım uluslararası beğenilen bir kitapmış ve aşk hikayesiymiş belki kitap arayışında olanlarımız vardır hemen paylaşmak istedim

bize de bu sıra küçük mucizeler dukkanı tarzı yazılmış öle çok kitap geliyor ki incelememiz için..

güzel kitaplar evet... ama bu yılın sonunu ve 2013 ü bekleyin ne bomba kitaplar geliyor... şimdilik sır tabi aramızda

ayrıca gizem ve polisiye sevenler de Aklından Bir Sayı Tut'u okumalı bence mutlakaaa şimdi ikincisi de çıktı

çağlam 2013 yılı geldiğinde o zaman bana bolca kitap ismi verceksin bunun sözünü alıyorum

ahmet ümit okuyorum hem şehri ğreniyorum hemde polisye sevmeye başlıyorum, aklından bir sayı tutut notlar arasına alayım hemen

kızlar sabah sabah nakışlı nevresimler bakıyorum gelin yatağı diyorlar ya sade şeylere yöneliyorum beyaz olcak dantel yada nakışlı bide ne zamandır beğendiğim yatak örtüsüyle yakışırlarmı diyede düşünüyorum englısh homede çok güzel setler var ama onlar makinede yıkanmıyor kaldırıp hiç kullanmıcağım bir set istemiyorum

tabiki canımmm hiçç merak etmeee

ikisi de çok güzel ama su ilk bastaki cok tatlıymıs yaaa, günlük içinde kullanılır hangi markanın bu canım

tabiki canımmm hiçç merak etmeee

ikisi de çok güzel ama su ilk bastaki cok tatlıymıs yaaa, günlük içinde kullanılır hangi markanın bu canım

canım dekarasyon.com da Maxstyle markasında satışta 229 tl bana 129 gelcekmiş nevresimi düz nevresim sanarken şimdi baktım pamuk satenmiş ve makinada yıkanılıyormuş alabilir bu nevresimi nakışlı olması cezbetti nakışlı ve beyaz açıkçası linenstede güzel şeyler var ama hep pullu ve boncuklu ve pahalı bide çamaşır makinesi sorunu var ben aldığım şeyi hep kullanmak istiyorum günlüğüm olsun istiyorum

Eki Görüntüle 354874

ben de öyle düşünüyorum canımmm bu cok güzelmişşş cok begendim ilk örtü olarak da böle bişey varsa aklında kacırma

ben ilk örtümü de english home un gelin serisinden alıcam sanırım ya krem rengini ya da pembiş olanını

çağlacım gelin seti olarak şu modelimi beğeniyorsun canım aslında bu nakışlı nevresimi alabilirim englısh home çok güzel olduğu için içimde kalmasın die onları çeyiz alışverişi sırasında gezerken aldırırım diye düşünüyorum

evet balımm pembiş olanı buuu bir de sitesinde olmayıp mağazasında olan krem rengi var gelin seti die gecio o da bunun gibi

annişimle haftaya english home cıkartması yapıcaz hemen alırmıyız bilmiyorum ama bi ön fikir olması acısından bakıcaz anne kız bi kuaför sefası yapalım dedik kuaforun yanı da english home zaten

ya nedense böle buyük onemli parçalara elim gitmiyor gizoşumm hep ya baska bişey cıkarsa yeni koleksiyonları da bekliyim modundayım

ne kadar bekliceksem daha işte en fazla bi 10 ay bir yıl daha sanki tamamen değiştirip bambaşka bişey cıkarcaklar da akıl işte

canım inan bende bu modeli çok beğeniyorum ilk günden beri hani englısh home yeni bişiy çıkarsa belki bunu beğendiğim gibi beğnmicemde ben bu takımı sonlara bırakıcam gibi gözüksede hemencecikte almak istiyorum pembiş pembiş

aaa şimdi sitesinden baktım kuru temizleme yazmıyor belatrıx için bizim bu dediğimiz weddıng set yok yalnız çağlam sitesinde ki belatrıx parlak bir model o 30 derece yıkanıyorsa bu modelde yıkanır sevindirik oldum

vuvv anne kız kuaföre sonra direk alışveriş güzel gün geçirin bizde belki viaporta gidicez jumboya felan bakıcaz gibi duruyor bide belki açelyayıda alırım annemle gitmişken

yıkanır canımm annem birazda o yüzden gelmek istiyo english home a bakıyo o da arada ama incelemedim tek tek gidelim de kumaşlarını inceliyim dedi o anlar hemen yıkanır mı yıkanmaz mı diye

biz de dün aşkla gidicektik viaporta aman hava kotuydu bugun tam gezmelik bi hava var belki bugun gideriz erken cıkabilirsem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…