pelinim sen şimdi mi kullancakksın canım? evlenince mi?
nazlım ya benim sana en son gösteridiğim o leoaparlı battaniyeyide beğenmiştim ya birde özdilekti sanırım papillion modeliydi diye hatrlıyorum bayıldım ama 2 side 170 lerde fiyatı galiba o yüzden iyice karar vermem lazım ya :44:
bizde geçen hafta 1453 gitmiştik beğendik ama öyle çok mükemmel diyemedik malesef
pelinim canım yatak öerüsü çok cici tam bizlik eski bir model ama şimdi bir adette modern alabilirsin, çeyiz seriliyormu bilmiyorum sizin orda ama çok kokoş birşey yerine englısh homeden güzel bir model alırsın birde çok pahalı kaçmaya gerek olmadan spor bir model alırsın benim bir adet var ama 2 adet daha almayı düşünüyorum mağazada duracağına çeyizimde dursun ben beğendim annenin aldığını canım
Gizoşmm begenicegndenn emndimm:))
English home'un sitesni inceledm zaten cnm epey bi güzel ve sade sıklıkta nevresmler varr en yakın zamanda Tekira'ya gidippp English Homeu ziyaret edicemm
2 tane pikemm var cnm onlarda cok guzell onları da begenrsn:) yarın resmlerini eklmeye calıscm.
Amaaa ben özelliklee buna bayıldımm:))
Teşekkürrler kuzucumm bu aradaaa
aslında pekileride markalarını yazdın annen yine bu tarza yakın aldı ise az çok tahmin edebiliyorum canım eklersin yarın
tekira ayy benim kankam sürekli orda takılır namık kemalde okuyorda kendisi ünin hemen karşısı sanırsam çanakalleye geçerken görmüştüm pelinim istnblda bekleriz çok yakınsın he
ayrıca gizem ve polisiye sevenler de Aklından Bir Sayı Tut'u okumalı bence mutlakaaa şimdi ikincisi de çıktı
çağlam 2013 yılı geldiğinde o zaman bana bolca kitap ismi verceksin bunun sözünü alıyorum
ahmet ümit okuyorum hem şehri ğreniyorum hemde polisye sevmeye başlıyorum, aklından bir sayı tutut notlar arasına alayım hemen
kızlar sabah sabah nakışlı nevresimler bakıyorum gelin yatağı diyorlar ya sade şeylere yöneliyorum beyaz olcak dantel yada nakışlı bide ne zamandır beğendiğim yatak örtüsüyle yakışırlarmı diyede düşünüyorum englısh homede çok güzel setler var ama onlar makinede yıkanmıyor kaldırıp hiç kullanmıcağım bir set istemiyorum
Eki Görüntüle 354867
Eki Görüntüle 354868
Eki Görüntüle 354869
tabiki canımmm hiçç merak etmeee
ikisi de çok güzel ama su ilk bastaki cok tatlıymıs yaaa, günlük içinde kullanılır hangi markanın bu canım
canım dekarasyon.com da Maxstyle markasında satışta 229 tl bana 129 gelcekmiş nevresimi düz nevresim sanarken şimdi baktım pamuk satenmiş ve makinada yıkanılıyormuş alabilir bu nevresimi nakışlı olması cezbetti nakışlı ve beyaz açıkçası linenstede güzel şeyler var ama hep pullu ve boncuklu ve pahalı bide çamaşır makinesi sorunu var ben aldığım şeyi hep kullanmak istiyorum günlüğüm olsun istiyorum
Eki Görüntüle 354874
çağlacım gelin seti olarak şu modelimi beğeniyorsun canım aslında bu nakışlı nevresimi alabilirim englısh home çok güzel olduğu için içimde kalmasın die onları çeyiz alışverişi sırasında gezerken aldırırım diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 354881
evet balımm pembiş olanı buuu bir de sitesinde olmayıp mağazasında olan krem rengi var gelin seti die gecio o da bunun gibi
annişimle haftaya english home cıkartması yapıcaz hemen alırmıyız bilmiyorum ama bi ön fikir olması acısından bakıcaz anne kız bi kuaför sefası yapalım dedik kuaforun yanı da english home zaten
ya nedense böle buyük onemli parçalara elim gitmiyor gizoşumm hep ya baska bişey cıkarsa yeni koleksiyonları da bekliyim modundayım
ne kadar bekliceksem daha işte en fazla bi 10 ay bir yıl daha sanki tamamen değiştirip bambaşka bişey cıkarcaklar daakıl işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?