'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimde yaşım geçti canım merak etme yalnız değilsin. :)

Kızlar günaydın :))))

Dün bir arkadaşımla Esenyurtta'ki Vakko Outlete gittik kızlar pronovias bakmak için ama hayal kırıklığı çünkü 6 tane model vardı hepsi de çok kötüydü, 40,42 beden kalmış ama çoooookkkkkk ucuzzzzdu varya. Haftaya da nişantaşı yada bağdattaki pronoviasa gideceğiz yazın düğünü var çok yakın arkadaşımın...Ben ondan heyecanlıyım gitmişken bir iki tane de ben bakmak istiyorum ama bakalım. Tabi onlar çok pahalı ama model belirlemek kumaşlarını incelemek için gidiyoruz ki diktirmek istediğinde kazıklanmayalım çünkü biliyorsunuz fransız danteli diye çok şeyi yutturmaya çalışıyorlar.

Son düzenleme:
Çağlammm günaydınnnnnn

Yoğunnn bi günnn, çok yoğun bi günnn

berbat bi gün pelinimmm.... hava cok soguk ve sapsalın biri ofisin onundeki ışıklarda beklerken beni sırılsıklam etti, hala kurumadı pantolonum donuyorum

yaz gelsin artık su 2012 de bitsinnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr :99::99::99:

Kızlar çokkk yoğunum yaa kafamı kaldıramıyorum yazışmadan falan...Herkesler iyimi?
Şu 2 pembe yatak örütsüne bende bayağıdır bayılıyorum ne kadara inmiş kızlar???

günaydın kızlar

benim sölediğim englısh home yağmurcum ben gidip bakcam belki bulamayabilirim forumdan bir arkadaş 200 tl ye görmüş ama imkansız o fiyata

kızlar gelin home ürünlerini nerelerde bulabilirim, pelinim dün gelin homenin iletişim bilgilerini paylaşmıştın arıcam son çare bulmak için arkadaşımda haftasonu 500 tl ye mutfak seti almış ordan herşey içinde masa örtüsü runnerler peçeteler perde felan ama çok güzel o sefaköyden bulmuş anadolu yakasında nerede vardır acep kızlar bilen varmıdır

canım biliyorum bende şaşırdım işte kesinmiymiş o fiyat diye sordum işte daha pahalıydı
tamam git canım banada haber verirsin yani yazarsın buarada yada emi özellikle pembe krem arasında fiyat farkı oluyormu onuda sor emi sana zahmet

canım benim çeyizimde bir arkadaş son sayfalarda yazdı bende bugün bakmadım gidicem ama haftaiçi

fiyatlar nasıldı canım baktınmı dün bişeyler

iyiydi canım 150 lirayamı 170 liraya mı ne bornoz takımı vardı beyaz ve mavi bizimki gorunuslerini begendi ama english home un kalitesinden emin olamıyormus beyimiz

gözüme kestirdiklerim var nevresm harici begendigim cok parca oldu, kırlentler banyo ve mutfak aksesuarları birsürü sey yazdım listeme ordan alıncak

haftasonu annemle gidince onun da onayını alıcam askım bunlar cok kalitesiz duruyo deyince ben de o zaman kalite kontrolden gecirelim dedim

canım bornozda bişiy diyemem kalitesiz olabilir doğrudur ama kırlent konusunda alınılabilir mutfak aksesuarda mesela kalp kutuları alcam sonra önlük ekmekli eldiven pembeli beyazlı olandan alcam

wedding setide alabilirm alamayadabilirim daha kaliteli cicilerde bulabilirim bakalım kervana üretim yapan biryer söledi arkadaşım fatihte oda çok kaliteli dio ama o yatak örtüleri yıkanmıyormuş ben bu wedding seti normaldede kullanmak istiyorum makinede yıkansın istiyorum çokmu şey istiyorum

merak ettim ki yaa KALMICAK KORKUSU SARDI
TAMAM CANIM

canım kalır hatta yenileride çıkabilir bu tarz pembiş

Son düzenleme:

canım aslında evet yani baktıgın zaman ahım sahım bir kalitesi yok english home'un

onları kurtaran tek sey tarzları... Türkiye de birçok insanın yıllardır isteyip ulasamadıgı ya da ulasmanın maliyetli oldugu bir tarzı ikeanın tutmasınında gazıyla buraya getirdiler, tarzı on planda tutanlarda kaliteye bakmadan alıyor ürünlerini

ayrıca zaten cok fahiş fyatlı seyler olmadıgı için ben de alayım gozume hos gorunsun hevesim kalmasın diyorum ama bizimki yine de tereddütlü yaklasıyor... dün ben önlük takımlarına falan da baktım via porttakinde elek gibiydi kumasları resmen, baska magazalarına da bakıcam orası outlet oldugu icin bir kısımda ikinci kalite ürünleri satıyolar biliosun belki o yuzdendir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…