Seninnn o cicişşş konuşmanı daaa yeeeeğğğrmmm yeeeaaa bennn:76:
selam millet
hoşgeldiin pastaaaam
depresyonlara mı gireyim ben şimdi:) 2012 yi bekar olarak kapatmak istemiyorum... hayırlı bir evlilik beni de bulsa artık... kaç yaşına geldim hala bekarım:) armudun sapı üzümün çöpü derken...:) ............
günaydınnnnnnnn
kimsecikler yok topikte bugunnn
Çağlammm günaydınnnnnn
Yoğunnn bi günnn, çok yoğun bi günnn
günaydın kızlar
benim sölediğim englısh home yağmurcum ben gidip bakcam belki bulamayabilirim forumdan bir arkadaş 200 tl ye görmüş ama imkansız o fiyata
kızlar gelin home ürünlerini nerelerde bulabilirim, pelinim dün gelin homenin iletişim bilgilerini paylaşmıştın arıcam son çare bulmak için arkadaşımda haftasonu 500 tl ye mutfak seti almış ordan herşey içinde masa örtüsü runnerler peçeteler perde felan ama çok güzel o sefaköyden bulmuş anadolu yakasında nerede vardır acep kızlar bilen varmıdır
200 müüüüüüüü ben dün english home daydım
nasıl gormedim yaaaa
gizemmmmmmmmm ne yaptın canm gittinmi??sitelere baktım 450-550 diyorlar yaa yemek takımı ilee aynı ben baktıgımdfada öyleydi
gitmedim canım bu öğlen başka işlerim vardı gidersem sölicem fiyatını canım
canım benim çeyizimde bir arkadaş son sayfalarda yazdı bende bugün bakmadım gidicem ama haftaiçi
fiyatlar nasıldı canım baktınmı dün bişeyler
iyiydi canım 150 lirayamı 170 liraya mı ne bornoz takımı vardı beyaz ve mavi bizimki gorunuslerini begendi ama english home un kalitesinden emin olamıyormus beyimiz
gözüme kestirdiklerim var nevresm harici begendigim cok parca oldu, kırlentler banyo ve mutfak aksesuarları birsürü sey yazdım listeme ordan alıncak
haftasonu annemle gidince onun da onayını alıcam askım bunlar cok kalitesiz duruyo deyince ben de o zaman kalite kontrolden gecirelim dedim
merak ettim ki yaa KALMICAK KORKUSU SARDI
TAMAM CANIM
canım bornozda bişiy diyemem kalitesiz olabilir doğrudur ama kırlent konusunda alınılabilir mutfak aksesuarda mesela kalp kutuları alcam sonra önlük ekmekli eldiven pembeli beyazlı olandan alcam
wedding setide alabilirm alamayadabilirim daha kaliteli cicilerde bulabilirim bakalım kervana üretim yapan biryer söledi arkadaşım fatihte oda çok kaliteli dio ama o yatak örtüleri yıkanmıyorm ben bu wedding seti normaldede kullanmak istiyorum makinede yıkansın istiyorum çokmu şey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?