hoşgeldin kiiiiiii
nazlım biz dün aşkoşla ne yaptık biliyoomusunnnnnnn
hoşbullduuuğğğmmm bebiinaptınız bakalımmm
berfo ve pastaaa hoşgeldinizzzsize böle sarılrıımmmm
canım yeğeni var benimkinin amca oluyor benim aşkım 4yasını yeni bitirdi erkek bebik çocuk yani
alalım dedi gzedirelimmi buda beni görmek için bahane neyse yok mok neyse tamam aslında ben demiştim aylar önce neyse aldı bulusruk kadir hasa götürdük çocugu bi zıp zıpa koşuyor bi topların içine görmeniz lazım kızlar yaaaaaabirde arada biz telefondada konusuyoruz onunla bana yenge diyişi var bayılıyorummmmm sen yengesin dioooo
3-3,5 saat beraberdik sonra yemek yedirdik ama çok güzeldi yaaaaaa markete girdik falanarabaya bindiridk yarış yaptık gülüşü var canm yaa bana diyorki seni çok seviyorum bi sarılıyor gögsüme aşkımda dio yatıcağı yeri biliyor muzurya bebeik istiyorum yaaaaaaaaaaa hayrlısıyla kızlar yaaaaaaaaa
ohhh kızlarrr ne güzel valla bebiş severiz biz de bol bol
hee sen otur sen yapma bizimkileri sev pışıkkkkkkkkk tembel gelin sende bi an önce başla çalışmalara dermişiz ayy çağlam minnakım evli sandım kendimizi yaaaaaaaaa
nazlım ciddimisin keske sanada çaya gelseydik bebikimizle
çağlacım
aslında onur askerden geldiğinde tanışmaya gelecekti ailesi. ama başımıza gelenlerden dolayı erteledik gelmelerini..
tam babamı ikna ettim bu sefer de annem 'önce işe başlasın sonra gelsinler' diye tutturdu.. işi de mart ayında belli olacak gibi. dua edin olsuuunn.
sonra ben de çeyize başlıcam işte
ben tembelim valla bu konudaaa kendime hiç güvenemiyorum
kendime bile bakamıyorum ben ona nasıl bakıcam yagmurum yaa
böle deyip deyip hepinizden once ben yaparmısımkomik olur bayaaa
hayırlısıyla olucak canım merak etme senn
dugun için ne dusunuyosunuz onurla hangi ay gelini olmayı planlıyosun
aynen öyle canım ben daha o geceden çok korkuyorum yaaa
hee sen otur sen yapma bizimkileri sev pışıkkkkkkkkk tembel gelin sende bi an önce başla çalışmalara dermişiz ayy çağlam minnakım evli sandım kendimizi yaaaaaaaaa
nazlım ciddimisin keske sanada çaya gelseydik bebikimizle
yaa ben mayıs istiyorum :) 8 mayıs bizim yıl dönümümüz..
bu 8 mayısta nişanlanalım, 2013 8 mayısta evlenelim istiyorum..
istiyorum da gel gör ki benim yüksek lisans zımbırtısı varhiç uzatmazsam 2013 haziranda mezun oluyorum. ya bide hiç uzatmayana rastlamadım ben
aynen öyle canım ben daha o geceden çok korkuyorum yaaa
hehehehe yaa evlenincede bölle çaya çorbayaa geliip gitceezz işte ne güüüzeellÇağlaam Allah nasip ederse ben 3 tane düşünüyoruum bizede sizede yeter cocuklar
yağmurum korkma korkma
ben de eskiden korkuyodum. çocuk doğurmak mesela bana imkansız geliyodu .. ama hayatın gerçeği bunlar. hem korkulacak şeyler olsa bizler olmazdık heralde :)
hehehehe yaa evlenincede bölle çaya çorbayaa geliip gitceezz işte ne güüüzeellÇağlaam Allah nasip ederse ben 3 tane düşünüyoruum bizede sizede yeter cocuklar
korkma korkma şimdiden korkarsan gecmek bilmez kuzumhepimiz sevdigimiz adamlarla evleniyoruz sonucta öle düşünmeye calıs
minnaaak 3 müümaşallah kuzum iktidarı dinliyosunuz :)
çağlacım, evlenince istanbulda oturucaz yüzde 90 ihtimalle. yani okulumla arasındaki mesafe 1240 km olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?