'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbullduuuğğğmmm bebii naptınız bakalımmm

canım yeğeni var benimkinin amca oluyor benim aşkım 4yasını yeni bitirdi erkek bebik çocuk yani
alalım dedi gzedirelimmi buda beni görmek için bahane neyse yok mok neyse tamam aslında ben demiştim aylar önce neyse aldı bulusruk kadir hasa götürdük çocugu bi zıp zıpa koşuyor bi topların içine görmeniz lazım kızlar yaaaaaa birde arada biz telefondada konusuyoruz onunla bana yenge diyişi var bayılıyorummmmm sen yengesin dioooo
3-3,5 saat beraberdik sonra yemek yedirdik ama çok güzeldi yaaaaaa markete girdik falanarabaya bindiridk yarış yaptık gülüşü var canm yaa bana diyorki seni çok seviyorum bi sarılıyor gögsüme aşkımda dio yatıcağı yeri biliyor muzur ya bebeik istiyorum yaaaaaaaaaaa hayrlısıyla kızlar yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
berfo ve pastaaa hoşgeldinizzz size böle sarılrıımmmm

bende seni böllee öpeeerimkiii

bende istooorum ya bebiiikkkk Allah nasip eder inşşş dibime gelmişin hee kadirhasa cok yakınız biizz

ben tembelim valla bu konudaaa kendime hiç güvenemiyorum

kendime bile bakamıyorum ben ona nasıl bakıcam yagmurum yaa

böle deyip deyip hepinizden once ben yaparmısım komik olur bayaaa

çağlacım
aslında onur askerden geldiğinde tanışmaya gelecekti ailesi. ama başımıza gelenlerden dolayı erteledik gelmelerini..
tam babamı ikna ettim bu sefer de annem 'önce işe başlasın sonra gelsinler' diye tutturdu .. işi de mart ayında belli olacak gibi. dua edin olsuuunn.
sonra ben de çeyize başlıcam işte

hayırlısıyla olucak canım merak etme senn

dugun için ne dusunuyosunuz onurla hangi ay gelini olmayı planlıyosun

hayırlısıyla olucak canım merak etme senn

dugun için ne dusunuyosunuz onurla hangi ay gelini olmayı planlıyosun

yaa ben mayıs istiyorum :) 8 mayıs bizim yıl dönümümüz..
bu 8 mayısta nişanlanalım, 2013 8 mayısta evlenelim istiyorum..
istiyorum da gel gör ki benim yüksek lisans zımbırtısı var hiç uzatmazsam 2013 haziranda mezun oluyorum. ya bide hiç uzatmayana rastlamadım ben

hehehehe yaa evlenincede bölle çaya çorbayaa geliip gitceezz işte ne güüüzeell Çağlaam Allah nasip ederse ben 3 tane düşünüyoruum bizede sizede yeter cocuklar

evliyken devam etsen nuraycım çok mu zor olur
benim yengem öle yaptı üniversite son sınıfı ve yüksek lisansı evliyken ve cocukluyken okudu valla

minnaaak 3 müü maşallah kuzum iktidarı dinliyosunuz :)

çağlacım, evlenince istanbulda oturucaz yüzde 90 ihtimalle. yani okulumla arasındaki mesafe 1240 km olacak

hehehehe yaa evlenincede bölle çaya çorbayaa geliip gitceezz işte ne güüüzeell Çağlaam Allah nasip ederse ben 3 tane düşünüyoruum bizede sizede yeter cocuklar

maşallah sana yaaa ben benimkine 3 tane istiyorum desem var yaa gözleri ışıl ışıl olur çizgi film karakterleri gibi

teyzeleri sevicek onları inşallah

yağmurum korkma korkma
ben de eskiden korkuyodum. çocuk doğurmak mesela bana imkansız geliyodu .. ama hayatın gerçeği bunlar. hem korkulacak şeyler olsa bizler olmazdık heralde :)

korkma korkma şimdiden korkarsan gecmek bilmez kuzum hepimiz sevdigimiz adamlarla evleniyoruz sonucta öle düşünmeye calıs

bu konuda ciddi ciddi ben korkuyorum kızlar valla pskilojim kötü he bişey bldiğimden gördüğümden değil yanlıs anlasılmasın ama çok korkum var bilmiyorum ne olacak
bebek doğrumakta ölee..
benim aşkımla ben 2iz istiyoruz bakalım bazen o şakayla 4tane olsun amca dayı teyze hala olurlar dio ama 4te çok sorumluluk gelecek ister cocuk yaa

minnaaak 3 müü maşallah kuzum iktidarı dinliyosunuz :)

çağlacım, evlenince istanbulda oturucaz yüzde 90 ihtimalle. yani okulumla arasındaki mesafe 1240 km olacak

ooops

o zaman baya sorun olur tabi... canım inşallah hiç uzatmadan bitirirsinnn yaaa kavusun hemencik

kızlar ben cıkıyorummm mesai finito gorusuruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…