'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende işte en kısa zamanda viaporttakine gitmeyi düşünüyorum önlük takımları o kadar kötümüydü kuzum yaa

wedding set varmıydı tatlım

aayyy sizi de çeyizlerinizi de yeriiiiimmm

biz de seni yerizzzz nurayımmm anlatmıyorsun hiç yaaaa ne zaman geliolar seni istemeye bakimmm

bende işte en kısa zamanda viaporttakine gitmeyi düşünüyorum önlük takımları o kadar kötümüydü kuzum yaa

wedding set varmıydı tatlım

pembişliyi göremedim sanki gizoşum cok da kalabalıktı soramadım ama krem renginden vardı

evet cok kotuydu incecikti kuması yaaa ama dedigim gibi 2.kalite reyonundakine bakmıs olabilirim ben baska yerdede bakmıstım o kadar kotu degildi yani :44:

Bebiklermm ben geldimm

Gizoşmm ve yağmurumm bence wedding set için çok fazla acele etmeyn derimm yine de siz bilirsinizzz minnoşlarmm

bebiklermm ben geldimm

Gizoşmm ve yağmurumm bence wedding set için çok fazla acele etmeyn derimm yine de siz bilirsinizzz minnoşlarmm

çok yoğunum ya giremiyorum neyse pelinim acele etmiyorum yaa kaç aydır bakıyorum öylece çok pahalı aslında yatak örtüleri 600 -700den başlıyor mahmutpaşada bile annemle sormuştuk 3-4a önce falan yani hatta biim burdkai abla kızına aldı 700 tl evkurdan herseyi yine içinde ama bilmiyorum ya

Bence de acele etmemelisinn kuşummm

Eneeeeeeeeeeee neeekkkaaa şugııırrr bişiimiş kiii ooooooooooooo Bnmm olmalııııııııııııııııııı:76:
Nerdeeee var yağmurikoo?

o ne çağlam öleeeee yakından merak ettim bende:26:
Nebiliyim görsellerden buldumda ama gerçeğini sitesini bulamadım canm yaaaaa k.bakma

cay takımlarıııı güzel şirin şahane çay takımlarııııııııııııı günlük yemek takımı gibi de dusunebilir parcası varsa yagmurum

heee bunlarda bişey yemeye kıyılabilir mi onu bilemiyorum tabi

çağlam çok güzeller nerden buldun bu cicileri

evkurun böle blog gibi bi sayfası var gizoşum orda cıktı karsıma görsellerde porselenleri incelerken

ama nerede satıldıgına dair bir bilgi yok sanırım evkurda da satılmıyor öyle bi yazıya görsel olarak koymuslar...

umarım bulabilirim bir yerlerde

hangisi için konuşuosun çağlam kafam karıstı

resmini ekledigim iki tane takım var canım bocuklu kelebekli ondan

hmm anladım canm tamam

bn geldim Napıonuz:)

hoşgeldin berfin habi gayret bişeyler bakıyoruz utanmadan para sıkıntısı çektiğimiz halde hep söylüyoruz dur diyelim kendimize diye ama yok yani durmak yok yola devam Gerçi ben bayağıdır durdum ama bu ara yine bişiler aldım bakalım sonumuz ne olacak Sen nasılsın ne yapıyorsun sen yeni topiğimize yeni geldin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…