canım aslında evet yani baktıgın zaman ahım sahım bir kalitesi yok english home'un
onları kurtaran tek sey tarzları... Türkiye de birçok insanın yıllardır isteyip ulasamadıgı ya da ulasmanın maliyetli oldugu bir tarzı ikeanın tutmasınında gazıyla buraya getirdiler, tarzı on planda tutanlarda kaliteye bakmadan alıyor ürünlerini
ayrıca zaten cok fahiş fyatlı seyler olmadıgı için ben de alayım gozume hos gorunsun hevesim kalmasın diyorum ama bizimki yine de tereddütlü yaklasıyor... dün ben önlük takımlarına falan da baktım via porttakinde elek gibiydi kumasları resmen, baska magazalarına da bakıcam orası outlet oldugu icin bir kısımda ikinci kalite ürünleri satıyolar biliosun belki o yuzdendir :26:
aayyy sizi de çeyizlerinizi de yeriiiiimmm
bende işte en kısa zamanda viaporttakine gitmeyi düşünüyorum önlük takımları o kadar kötümüydü kuzum yaa
wedding set varmıydı tatlım
bebiklermm ben geldimm
Gizoşmm ve yağmurumm bence wedding set için çok fazla acele etmeyn derimm yine de siz bilirsinizzz minnoşlarmm
Bence de acele etmemelisinn kuşummmçok yoğunum ya giremiyorum neyse pelinim acele etmiyorum yaa kaç aydır bakıyorum öylece çok pahalı aslında yatak örtüleri 600 -700den başlıyor mahmutpaşada bile annemle sormuştuk 3-4a önce falan yani hatta biim burdkai abla kızına aldı 700 tl evkurdan herseyi yine içinde ama bilmiyorum ya
bence de acele etmemelisinn kuşummm
eneeeeeeeeeeee neeekkkaaa şugııırrr bişiimiş kiii oooooooooooooBnmm olmalııııııııııııııııııı :76:
Nerdeeee var yağmurikoo?
Çaaağlammmmmm müthişşş bişi bunlarr yaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen bana da haberr versnnn bulan görennn duyannnKIZLAR şu takımları arıyorummm gören duyan bilen hemen bana haber versin noluuur :26::26:
Eki Görüntüle 355601 Eki Görüntüle 355602
ya evet bende beğendimki çok soft ve renkler uyumu mikemmelllllllllll ama nerde bilmiyorum ki yaaaaa
çaaağlammmmmm müthişşş bişi bunlarr yaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen bana da haberr versnnn bulan görennn duyannn
off heveslenmiştimm((
Çaaağlammmmmm müthişşş bişi bunlarr yaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen bana da haberr versnnn bulan görennn duyannn
o ne çağlam öleeeee yakından merak ettim bende:26:
Nebiliyim görsellerden buldumda ama gerçeğini sitesini bulamadım canm yaaaaa k.bakma
cay takımlarıııı güzel şirin şahane çay takımlarıııııııııııııGünlük yemek takımı gibi de dusunebilir parcası varsa yagmurum
heee bunlarda bişey yemeye kıyılabilir mi onu bilemiyorum tabi
çağlam çok güzeller nerden buldun bu cicileri
hangisi için konuşuosun çağlam kafam karıstı
evkurun böle blog gibi bi sayfası var gizoşum orda cıktı karsıma görsellerde porselenleri incelerken
ama nerede satıldıgına dair bir bilgi yok sanırım evkurda da satılmıyor öyle bi yazıya görsel olarak koymuslar...
Umarım bulabilirim bir yerlerde
resmini ekledigim iki tane takım var canım bocuklu kelebekli ondan
bn geldimNapıonuz:)
ben gelenkooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?