'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öptüm çağlam
sizler hangi ay istiyorsunuuzz yazın bakıyım :)
yağmurcuk hiç kafana takma evlenmeden önce bi kadın doğum uzmanıyla ve psikologla görüşürüsün bütün merakını giderir onlar korkacak birşey olmadıgını anlatırlar sana daha usulüyle.. allah korusun kafana takarsan gerçekten bir sorun haline gelir.
bizim psikoloğumuz vardı sanki evlenmişti hani :) gelince aydınlatır bizi :)

maşallah sana yaaa ben benimkine 3 tane istiyorum desem var yaa gözleri ışıl ışıl olur çizgi film karakterleri gibi

teyzeleri sevicek onları inşallah

kurbaamında oluyooo pastaam ama korkudanmı mutluluktan mı bılmıyorum

minnaaak 3 müü maşallah kuzum iktidarı dinliyosunuz :)

çağlacım, evlenince istanbulda oturucaz yüzde 90 ihtimalle. yani okulumla arasındaki mesafe 1240 km olacak

ivit teyzesiii 3 nasip olursaa iktidar benden heveslendii

Yağmurcum bende evlenmeden once görusucem psıkololaa bıde adet duzensızlıgım oldugu ıcın onu duzene sokucam evlenmeden once

kızlar selammmm hepinizi kocaman öpüyorum

ben tek çocuk istiyorum ama annem vasiyet verdi yapabiliyorsan 3 çocuk die ki erkek arkadaşım taa 5 sene önce ben senle evlencem ve 3 çocğmuz olcak ben 3 çocuk istiyorum dedi iktidarda o dedi die 3 çocuğu çıkardı ayyy 3 çocuk yüzünden azmı küstük doğmamış bebekciğe don biçercesine kavga ettik sonuç nazlım bende 3 çocuk yapcam yalnız değilsin

nazlım sana bişi dicem bak ben eylül ayına kadar karnımda kist oldğnu bilmiyodum 2 cm di ama doktor kisten başka ne sorunun var dedğnde anlammıştım benimde adet düzensizliğim var ve adet düzensizlğinin evlenince çaresi zor kuzum kist doğum kontrol hapıyla geçiyor adet düzensizliğide geçiyor ama kesin değil mesela 5 cm yi yok edebilirsin ama adet düzensiziliği zaman gerekiyor psikolojiyi iyi tutmak iyi beslenmek gerektiriyo muhakak doktora bir danış kuzum ihmal etme ben bu konularda çok titizim

kızlar benim özel sağlık sigortam var 3 yıldır şirket yapıyor ve ben bugün ömür boyu yenileme garantili sertifikama hak kazandım o kadar doktora gittiğim halde hasarım yüksek değil 10 yıllık çalışanlar sertifikayı alanlar içlerinde en genç benim ve hakketiğim bu şey beni türkiyedeki tüm şirketlerde yenileme garantilği kapmasına sokuyor çok büyük hastada olsam istisnam olmucak tek korkum buydu geleceğimi düşünürken rahat içinde olmak istiyordum birini başardım artık burun amelyatımı olabilirim belki kurnazca davrandım ama bundan 2 ay önce amelyat olsaydım ömür boyu yenileme garantisi sertifikama sahip olamıcaktım zor alınan birşey 3 senedir azami dikkat ettim doktor ve hastane seçimlerinde ve başardım

Benimde en buyuk korkularımdan biridir cocuk sahibi olamamak, tabiki Allah'ın takdiri ama cok fazla cocuk seven bi insanımm kalabalık bi ailem olsun istiyooruuum, bu adet duzensızlıgı ıcın gıttıgımde bana solenen genel sey strese baglı ara kanama, ultrsonda bişi cıkmıo cok sukur ama dedıgın gıbı ıhmale gelmeez. Evlilik öncesi psıkolojık destekte bence alınması gereken bişi bırden ortamın, yerin, sorumlukların hatta kendın bıle degısıyoosun kolay bı durum degıl bence

kuzum bende çocuklara ölüyorum en sevdiğim minik bebekler ölürüm onlara ama kötüyüde düşünüp üstümüze çekmemek lazım balım korkma sakın emi

bendede bişi çıkmadı artık ama düzensizliğe stresten dedi mesela bu ay adetimi sevdiceğimin geldiği gün oldum hasretten acı vermiş bünyem ben ne kadar iyi gözüksemde hasretten üzgümn oldğmu bünyem ispatladı canım

ama nazım strese girmyoruz desekte giriyoruz ki bu böyle bak milletin midesine vurur bizimde hormonlara vuruyor gitmek lazım ben biraz pimpirikliyim doktor bile diyor sen hemen geldin ama stresten demşitide inanmamıştım bana hep güldü herşeyin iyi neden strestesin diye çıkışıyordu ama işte bilinmez psikolojik desteğin yararı olurmu psikologa gitsem ne anlatcam oda var tabi

kızlaarr

kütahyanın lalezer modelini gördüm bernardodan gördügüm modellere cok benziyor resimden

kabartmalı ama platin cizgilerle de tamamlanmıs bernardoda baktıgım iki modelde aynen boleydi, üzerindeki lale kabartmaları da cok hosuma gitti

magazasına gidip buna da bakayı dusunuyorum ama aklımı kurcalayan bişey var

bernardoda buna benzeyen modeller 800-1500 arasında ama kütahya da 370 lira civarı bu takımın fiyatı

çok uçuk bir fark var acaba porselen kalitesi mi düşüktür :44:

model de bu

aynen yaa dırek vuruyoo bide ilaçlar beni çok etkiliyoo arkadasım bana dıger kurs devam ederken sınavda kas gevsetıcı verdı sınav arasında öle bi gevsedımki regl oldum geccek elbet bu streslerde ıns canımm

Kızlarr kimlerr var bakiiimmm?

Kurabiyemm ben takıma bayıldımmm, kabartmalıı yemek takımlarına bayılıormm zatenn.. Misafirlk için aldıklarm biraz farklı bnm ama günlük alırsamm kesnlkle kabartmalı olcak yoksa içimde kalıcakk:)

ben gunluk icin daha cicili bicili seyler dusunuyorum canım, bunlar sade ama ağır takımlar aksesuarlarıyla tamamlayıp şık sofralar için kullanmayı planlıyorum

günlük için kafama göre birkaç çeşit alıcam ama onlar böle olmaz, aşkımla kendim içinde ayrıyetten iki kişilik bi takım yapıcam falan günlük de istedigim kadar cılgın davranabilirim

Çokk güzel düşünmüşsünn balımm, bende tamm olarakk ölee düşünüodm ama takımı görüncee aldım blmiormm zarif geldi.. sade bi şıklığı var ama olsn seviorm yine dee:))

dahaaa çokk var neler alıcazz nelerrr

ay inşallah kuzucummm yaaa alıp alıp aşkla kullanalımmmm

gelincikleriim yarın içinde o güzel yureklerınızdeeen ediceniiiz dualarınıza coook ıhtıyacııım varr yarında mutlu bahtıyar bı sekılde kkya gelıp sınavım supeeer gectı demek ıstıyooruuumm hepinizii cok sevıyoorum iyi geceleeer

Miniiiimmm başarılarr kuzucummmmm
Dularımızzz snnlee inşallahh geçiceksnn ben başarılı olucagndann eminimmm, bitir onu ve gel kuşummm!

Kapanışıı ben yapmışımm açılışta benden olsunnnn:))

Günaydınn topiğiminnn zarif, güzell, hanım hanımcıkk gelinleriiiiiiiiiii

herkeslere günaydınnnnn

kara kıştan illallah ettim yaz ne zaman gelecek diyerek bu sabahta isyanlardayımmm

Günaydın canm
isyan etme yaa ne güzel işte her mevsim ayrı güzel canım bu son ya artık cemreler dşüyor haftayada düşücek ve artık bitti bahar ve yaz çok sıcaklarda görücem ben seni o zamanda ben isyan edicem

Yağmurumm ve Çağlammmm hoşgeldnnz bebiklerimmmm

Burda daaa havaa içerden baktığınn zamn günlükk güneşlk, harikaaa ama dışarda 5 dk dur buz kesiooo yaaaa, baharr gelsinnn baharrr

Bebişlermm yardmnıza ihtiyacımm var
Sizzzce bu nevresimm takımı nasıll?
Markası Sarevv annemle beğendk biz :)) Çok alasımm geldi ama fikir sormak istiorummm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…