maşallah sana yaaaben benimkine 3 tane istiyorum desem var yaa gözleri ışıl ışıl olur çizgi film karakterleri gibi
teyzeleri sevicek onları inşallah
minnaaak 3 müümaşallah kuzum iktidarı dinliyosunuz :)
çağlacım, evlenince istanbulda oturucaz yüzde 90 ihtimalle. yani okulumla arasındaki mesafe 1240 km olacak
kızlar selammmm hepinizi kocaman öpüyorum
ben tek çocuk istiyorum ama annem vasiyet verdi yapabiliyorsan 3 çocuk die ki erkek arkadaşım taa 5 sene önce ben senle evlencem ve 3 çocğmuz olcak ben 3 çocuk istiyorum dedi iktidarda o dedi die 3 çocuğu çıkardı ayyy 3 çocuk yüzünden azmı küstük doğmamış bebekciğe don biçercesine kavga ettiksonuç nazlım bende 3 çocuk yapcam yalnız değilsin
nazlım sana bişi dicem bak ben eylül ayına kadar karnımda kist oldğnu bilmiyodum 2 cm di ama doktor kisten başka ne sorunun var dedğnde anlammıştım benimde adet düzensizliğim var ve adet düzensizlğinin evlenince çaresi zor kuzum kist doğum kontrol hapıyla geçiyor adet düzensizliğide geçiyor ama kesin değil mesela 5 cm yi yok edebilirsin ama adet düzensiziliği zaman gerekiyor psikolojiyi iyi tutmak iyi beslenmek gerektiriyo muhakak doktora bir danış kuzum ihmal etme ben bu konularda çok titizim
kızlar benim özel sağlık sigortam var 3 yıldır şirket yapıyor ve ben bugün ömür boyu yenileme garantili sertifikama hak kazandım o kadar doktora gittiğim halde hasarım yüksek değil 10 yıllık çalışanlar sertifikayı alanlar içlerinde en genç benim ve hakketiğim bu şey beni türkiyedeki tüm şirketlerde yenileme garantilği kapmasına sokuyor çok büyük hastada olsam istisnam olmucak tek korkum buydu geleceğimi düşünürken rahat içinde olmak istiyordum birini başardım artık burun amelyatımı olabilirimbelki kurnazca davrandım ama bundan 2 ay önce amelyat olsaydım ömür boyu yenileme garantisi sertifikama sahip olamıcaktım zor alınan birşey 3 senedir azami dikkat ettim doktor ve hastane seçimlerinde ve başardım
Benimde en buyuk korkularımdan biridir cocuk sahibi olamamak, tabiki Allah'ın takdiri ama cok fazla cocuk seven bi insanımm kalabalık bi ailem olsun istiyooruuum, bu adet duzensızlıgı ıcın gıttıgımde bana solenen genel sey strese baglı ara kanama, ultrsonda bişi cıkmıo cok sukur ama dedıgın gıbı ıhmale gelmeez. Evlilik öncesi psıkolojık destekte bence alınması gereken bişi bırden ortamın, yerin, sorumlukların hatta kendın bıle degısıyoosun kolay bı durum degıl bence
kuzum bende çocuklara ölüyorum en sevdiğim minik bebekler ölürüm onlara ama kötüyüde düşünüp üstümüze çekmemek lazım balım korkma sakın emi
bendede bişi çıkmadı artık ama düzensizliğe stresten dedi mesela bu ay adetimi sevdiceğimin geldiği gün oldum hasretten acı vermiş bünyem ben ne kadar iyi gözüksemde hasretten üzgümn oldğmu bünyem ispatladı canım
ama nazım strese girmyoruz desekte giriyoruz ki bu böyle bak milletin midesine vurur bizimde hormonlara vuruyor gitmek lazım ben biraz pimpirikliyim doktor bile diyor sen hemen geldin ama stresten demşitide inanmamıştım bana hep güldü herşeyin iyi neden strestesin diye çıkışıyordu ama işte bilinmez psikolojik desteğin yararı olurmu psikologa gitsem ne anlatcam oda var tabi
Kızlarr kimlerr var bakiiimmm?
Kurabiyemm ben takıma bayıldımmm, kabartmalıı yemek takımlarına bayılıormm zatenn.. Misafirlk için aldıklarm biraz farklı bnm ama günlük alırsamm kesnlkle kabartmalı olcak yoksa içimde kalıcakk:)
ben gunluk icin daha cicili bicili seyler dusunuyorum canım, bunlar sade ama ağır takımlar aksesuarlarıyla tamamlayıp şık sofralar için kullanmayı planlıyorum
günlük için kafama göre birkaç çeşit alıcam ama onlar böle olmaz, aşkımla kendim içinde ayrıyetten iki kişilik bi takım yapıcam falan günlük de istedigim kadar cılgın davranabilirim
Çokk güzel düşünmüşsünn balımm, bende tamm olarakk ölee düşünüodm ama takımı görüncee aldım blmiormm zarif geldi.. sade bi şıklığı var ama olsn seviorm yine dee:))
dahaaa çokk var neler alıcazz nelerrr
gelincikleriim yarın içinde o güzel yureklerınızdeeen ediceniiiz dualarınıza coook ıhtıyacııım varryarında mutlu bahtıyar bı sekılde kkya gelıp sınavım supeeer gectı demek ıstıyooruuumm hepinizii cok sevıyoorum iyi geceleeer
Kapanışıı ben yapmışımm açılışta benden olsunnnn:))
Günaydınn topiğiminnn zarif, güzell, hanım hanımcıkk gelinleriiiiiiiiiii
herkeslere günaydınnnnn
kara kıştan illallah ettim yaz ne zaman gelecek diyerek bu sabahta isyanlardayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?