'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu kadar olur bende annemle kavga ediyorum giz modern mobilya seç dedikçe ben o tarzdan uzaklaşıyorum

Şuaannn tam olarakk ben de bayıldımm!!!
Hattaaaaa sandalyemdenn düşmekk üzereyimm, dibimm düştü ohannessss vs... bi sürü şey saymak istiormm harika bişeee buuuuuuuuuuuuuuuu

ahahaha düşme canım sandalyeden gayet güzel ama demi beğenceğni biliyordum aşık oldum aşık

anladım kuzum çok iyi anladım son olarak forumda evine bayıldığım minenes
yatak odası tarzınıda düşünüyorum ve ekliyorum dolapları biraz daha büyük olsun benim montlar 1 dolap edicek çünkü

sen teferuatlı düşünüyorsun ya çok doğru ben apartmanı hiç hesaba katmadım ayyy varya adada yaşasam aynı bu tarz olur herşeyim yaşadığım yer harika kaldırır ama evlenince karşı kıyıya yani şehre geçicem bu fikrinde çok mantıklı canım apartmanı hesaba katmak lazım

vallaaa dibimm düştü yaaaaaaa
Gizimmmmm bende minenesin evine bayıldımmm blogunaa bakmıstım gercektennn cok hoş yaaaaaa

Kızlarrr annişlerleee başımız dertteee hepsine kulis yapalımm onlar bulussunn bizz de alışverişe gidelmm

peloş bence gelinlik cok sirinnn tam anlayamadım modeli ama yıllar sonra bile dugun resimlerine baktıklarında torunlarının aaa buyukanne gelinligin ne kadar guzelmiş!

demelerini istiyosan dantel agırlıklı sade modellerden sasma... dantel klasiktir asla modası gecmeyecek onu seven ve koruyan birileri hep olacak

aynen gizoş... oturdugun evi yapısı ve buyuklugu uygulayacagın tarz acısından inanılmaz onemli

bir apartman dairesine kocaman ahsap mobilyalar alırsan ne o mobilyanın ne de evin guzelligi butunluk olusturur ikisini de kaybedersin

dekorasyon işi ole gidilip bakılıp işte bu denim alınıp eve koyulcak bişey degil.... begendigin seyleri bile milimi milimine olcup bicmen gerekiyor tabi apartmanda yasıcaksan yayla gibi villan varrsa ne alırsan al

bir de oda icerisindeki golge ısık ve renk tonları.... en ufak bir hatan bir anda yapmak istedigin tarzı "denemş ama olmamıs, becerememiş" e cevirebilir

canım bende o bloga bakıyorum arada bayılıyorum evine ayyy ileriye gidiyorum banyo ve mutfağıda yapıcam öyle ohhh ohhh nedenide şu ben minenesin mutfağınada aşık oldum ve uygundu kendi evim olursa onu yapcam babam bana evi verirse eve yaptırcam çünkü mutfağı eski ki heran bir satış yapıp annem beni yakınlarına alabilir benim zeki annem beni avrupa yakasına bırakmıcakmış kızlar babamla ev aramaya başlamışlar yeni haberim oldu karşı taraf ev bile verse uzaklara yollamıcaklarmış offf ama yaa ben ortada kalmak istersem ne olcak o kadar yakın olmak iyimi olcak

ayy banyo araştırması yapcam bizim banyomuz 20 sene country tarzı eski bir banyoydu taşlar harikaydı ama sonra modern banyo yaptırdı bizimkiler şimdikte ikeaya bakınca baya ucuza yaptırabilceğmi düşünüyorum mutfak ve banyo iyi fiyat buluruz herhalde

bence annlerden kaçalım herşeyi oldu bittiye getirelim ne dersiniz bence annelermz babalarımzdan ötürü şanslı çünkü söz sahibiler bazı evlerde anneye söz düşmüyo kızlar

şimdi düşündümde gerçekten doğru minicik bu eve ahşap kocaman mobilyalar uymazzzz uyduramam hiç bu açıdan bakmamıştım saol canım

kuzum gelinlik çok güzel bak benim annem 23 sene önce kate middltının aynı gelinliğini giymiş ve ben hala bakınca fotolara aşık oluyorum o prenseste giydi ya iyice dantel önem kazandı asla modası geçmicek bir model ve ben saklıycam gelinliğimi ilerde kızım olursa ona vermek için beğenirse tabi ben dantel seviyorum annemde öyle genlerden bulaşmış bu zevk

Kurabiyemmmm gelinliğimm prenses modell olsa bile en ince ayrntısına kadar dantel olacakkk cunkuu bendee tam bi dantell hastasıyımm..
Akay gelinlkten bakablrsn cnm daha yakın gosterıoo, baska modellerde var..
bi dee gelinliğin uçları da kesnlkleee dantel olmalıııı

Bi de solediğine katılıormm tamamm country sevıorzz ama evimize yakısacak mıı? onu da düşünmelyz, eğer ki biz evrenlern villada oturursakkk allaaaaaahhh değmeyn keyfmee istediğimm gibi country yaparm ben orayııı

Evin her bi köşesi mukemmellll gizimm.
Bence dee sen adada oturmalısınnn cnm ya da en kötü ihtimall üsküdar da tam senlikk gibime gelioo

Cnmmm danteldennn vazgecmem imkansızz ama modell konusunaa gelnce cidden prenses gelinlkte bi harika olurr daha zamann var tabii ama annemn gonlu hepp bu tarzdan yana, o da dantelcii bnm gibiii ama hep seni kabarık bi gelinlkle hayal ettim ben diooo Sanırımm bu konudaa ona hassas davrnmam gerek, dekorasyonda tamam bnm sözüm gecer de gelinlktee hep kendmı hem annişi dinlicemmmm, üzmicem onuu

Kızlarrr beğenmnze de cok sevndmmmmmm bu aradaaa

benimde dantelden vazgeçmem imkansız dün sizle gelinlik modelleri paylaşcaktım ama unuttum canım

beren saatin akay gelinlikten giydiği gelinlik vardı fatmagülün suçu ne fragmanında izlemişti 2. sezonda ama pek yayınlanmadı onuda çok seviyorum ben straplez giymicem çünkü kollu istiyorum canım dantelli olsun ama

Herrr konuda birbrmze yardımcı olmamz cok guzel gizimmm

Bu konuda da snnle fikir ayrlğna düşmedik gizoşm, bende straplez istemiorm aslına bakarsan.. Çünkü gelinlikk denen meret cidden çok ağır bişey.. bikaç ay önce arkadaşm evlendi bunu en ii o zaman anladım... bnm göğüslerimde iri birazz yani vücuduma gore tam olması gerektiği gbi de gelinlk taşırken çok zorlanırım gibime gelio bi de butun gece kulaklarından çekiştrmektense dantel askılı hoş bişeyyy ii olr gibime geliooo:26:

benmde pek göğsüm yok ama oynarım rahat edemem die bende straplez hiç istemiyorum çünkü bende çekiştirme huyu var yani cidden gerilirim ben

dantellll dantelllllllllllll danteee

mama yedim geldimm

ben de straplez sevmiyorum gizoş bana asil gelmiyor yaaa

askılı yada yine dantel-tülden kolları olacak bir gelinlik istiyorum

aslında aglaya benim modelim ama forumda diktiren birkaç kişi gördüm alakası bile yok aglaya ile cok basit alakasız gelinlikler olmuss benimki İngiltere den orijinalini bulamazsa ve guvenebilcegim bir terzi de cıkmazsa vazgecicem ondan ona yakın birşeyler olur ama yine de

aynı görüşteyiz canım biliyormusun omuz ölçüsü bile gerekiyor omzu kötü olanlar hatta çok etli butlu olanlarda straplezi feci kötü buluyorum ben çoğu insan kötü görünse bile giyiniyor ya hayret ediyorum

aglayayı bende çok beğeniyorum diktirenler paylaşmışmı canım topiklere çok baktım ama hiç bulamadım ben idktirmek çok isterim sen provaniasa gidip denicen sözlün yurtdışına gidicnede alcak demi o beden ölçülerinde

evet balım aynen ole olcak ben denicem o alıcak ama kucuk bir sorunumuz var, hangi sehre gidecegi belli degil su an eger kucuk bi kıyı kasabasına giderlerse yalan olur benim iş cunku bir önceki gidişinde şehir merkezine uzak biryerdeydiler ve haliyle gidemiyorlardı 12 saatlik falan bi yol vardı cunku malum iş için gitceginden dolayı

o yüzden yine öle küçük bi yere giderse gelinlik falan bakamaz ... yani en azından pronovias bulabileceğini sanmıyorum :44:

sans artıkk

kızlar merhaba...

nerelerdesin sennn

başlık tam bana göre olmuş valla :)
bizimde düğün tarihimiz kesin değil ama en geç 2013 haziran diyoruz.
çünkü 2012 sonbahara yetişemicez sanırım. biraz işlerimiz karışıkta, atama-tayin vs.
neyse hayırlısı diyelim artık.

ya kızlar benim bir sorunum var bunu en iyi burda paylaşırım diye düşünüyorum:
şimdi arkadaşlar biz ailecek ankarada oturuyoruz, ama bütün akrabalarım adana da.
nişanlımın ise bütün akrabaları balıkesirde.
ve şöyle bir şey varki, ben iki düğün yapmak istemiyorum.
sadece balıkesirde düğünüm olsun istiyorum.
iki yerde gelinlik giymek iki kere kuaför foto vs. stresi çekmek istemiyorum.
(kardeşimin düğününde o stresi yaşadım)
o yüzden şöyle bir fikrim var.
adanadan gelebilecek akrabalarımızı çağıralım.
ankaradaki evimizde güzel bir kına yapalım.
sonra aracı olanlar araçlarıyla olmayanlar içinde şöyle rahat bir minibüs kiralayalım ve balıkesire düğüne hep birlikte gidelim.
orda da kendi akrabalarım için 2-3 günlüğüne apart kiralayalım, düğün süresince orda kalsınlar.
nişanlımın ailesine yada akrabalarına yük olmasınlar istiyorum.
ve ben tek seferde düğün yapayım istiyorum.
masrafları düşününce iki yerde düğün yapmaktan daha uyguna gelcek böyle olması.

nasıl sizce çok mu ütopik?
durumu benim gibi olup, benim gibi düşünenler ne yapacaklar?

çok yoğunum caım bu hafta ve inanılmaz başım ve boynum ağrıyor öğleden beri öle durgunluk var bende kaç kişi söyledi bilmiyorum anlamıyorum öle işte..

aramıza hoşgeldin canım öncelikle

bence dogru dusunmussun cunku ben de sevmiorum 2 2 dugun işini herkes icin yorucu oluyo ve masraf...

kac yasındasınız siz peki ne işle ugrasıyosunuz anlat bize kendini

aramıza hoşgeldin canım öncelikle

bence dogru dusunmussun cunku ben de sevmiorum 2 2 dugun işini herkes icin yorucu oluyo ve masraf...

kac yasındasınız siz peki ne işle ugrasıyosunuz anlat bize kendini

teşekkür ediyorum :)
27 yaşındayım nişanlım 28.
tarih öğretmeniyim dersanede çalışıyorum.
atanmak için kpss yle uğraşıyorum bir yandan.
nişanlım asker. mayısta tayini çıkacak. nereye çıkacağı belli değil.
işte durumlarımız bu yüzden karışık.
ben olurda atanırsam ve nişanlımın görev yerinden uzak bir yer olursa zaten kafadan 2012 de evlenemeyiz.
ama bir mucize olur belki, yüksek puan alırım. aynı yerde olursak, yıldırım hızıyla eylül ekimde düğün yaparız.
yok eğer atanamazsam ben ekimde düğün yapalım diyorum. o da hayırlısı bakalım diyor.
eğer bu yıl düğün olmazsa yüksek lisans yapayım o arada diyorum.
ailemin birazda borcu var, 2013 e kalırsa düğün borçlardan da rahatlarız iyi olur diyorum.
olurda ekimde düğün yaptık diyelim, bu ancak ağustosta benim durumuma göre şekillenecektir.
ama bu seferde bir çok şey aceleye gelecek eksik yarım olacak vs. hepsinden öte gelinliğimi belki istediğim gibi diktirmeye vaktim olmayacak diyorum.
o yüzden 2013 e kalmasının avantajları var ama SEVDİCEĞİME BİR AN ÖNCE KAVUŞMAK DA İSTİYORUM.
offff dua edin aynı yere atanayım :)))

Son düzenleme:

seninki de mi asker inanmıyorum asker eşleri topiğine donduk iyice

seninki neci canım? görevi ne nerede görev yapıyor

aah ahh inan hepimizin derdi aynıııııı sanırım beklemek de zor evlenmek de

yagmurum gecmiş olsunnn evet durgun gibisin burdan bile belli oluyor canımmm :26: bi sorun yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…