günaydın kızlaaaaar
markası francesco rogani markası gizoş
bunları da begendimmm durmadan güzel şeyler cıkıyo
daha english homedan alcaklarım da var o yuzden karar veremiorum her yer nevresim dolar bu gidişle
Aynennn çağlammm yaaa nevresm hastalık olmaya basladı iyiceee
Ben bunu da begendmmm
Eki Görüntüle 357577
ohaa bu kadar olur benimde gözüm ona kaydı bakarken heee
gizoş senin ekledigin de cok guzel ama ben belli bir miktarın uzerinde olan seyleri netten almaya guvenemiyorum kotu cıkarsa icim cok yanmasın
peloşummm o da cok tatlıı ben english homedan alcagım icin o tarza internetten kapılmamaya calısıyorum netten alıcaksam o tarzın dısında olsun bari die
"Üşüdüysen söyle sevgilim. Bir kat daha seveyim seni..
günaydınlar
bende pamuk saten alcam artık hep kızlar yani bulursam zevkime göre englısh homede hemen alacağım şunları beğeniyorum şu sıra evim özellikle yatak odam pembeden geçilmicek
MIRABELLA BASKILI PAMUK SATEN NEVRESİM TAKIMI ÇİFT KİŞİLİK
CLEMENT PAMUK SATEN NEVRESIM TAKIMI BASKILI
ben de bunun biraz daha prenses modelini istiyorum peloşş
laura ashley ve ikeanın modelleri var...
laura ashley kopyaları satan bir magaza varmıs modokoda umarım bütçemi aşmaz da ordan bakabilrim... ikeanınkinden daha kaliteli gornuyolar cunku
ben de bunun biraz daha prenses modelini istiyorum peloşş
laura ashley ve ikeanın modelleri var...
laura ashley kopyaları satan bir magaza varmıs modokoda umarım bütçemi aşmaz da ordan bakabilrim... ikeanınkinden daha kaliteli gornuyolar cunku
laura ashleyi modokodakini bende duydum çağlam sen benden önce gidersen banada söle bende masalsı bir yatak odası istiyorum
kızlar aquallilyn yatak odasına bayılıyorum hattaha gelinlik modelinde beğeniyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...lynin-mobilyalari-icin-yorumlar-lutfen-2.html ben bunu istiyorum
Ne kadar guzel olur kiiiiiiiiiiii çağloşkammmmmm yatak odası içinn yeni yeni hayal kurmaya basladım aslında cici nevresmleri gördükçe tarzımı belirledm diyeblrm
Yaaa o değil dee ev dekorasyonu konusunda annemle 3 gecedir kavga ediorz(
O ne kadar modern viktorien tarza kacıosa ben de bi o kadar sade ve country'e gidiormm, sonra da bağrıorm ben yaşıcam ordaaa gelme bu kadar üstüme diormm
heh işte aynı sey bizim evdede oluyo birebir aynısı hem de
ne göstersem burun kıvırıyo gidip bana saray mobilyaları gostericek utanmasayengemle ikisi bir olup üzerime geliolar
ikeada yengeme begendim esyaları gosterdim aaa bu ne senin evin de tam entel evi olcak karısık kurusuk dedi
bu ülkedeki en minimalist tarzı yapan markaya karısık kurusuk dedi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?