'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahhh canım ahhh bende beğendim yaaaa valla aynı modeller en alttaki mavi çizgili özellikle

gizoş senin ekledigin de cok guzel ama ben belli bir miktarın uzerinde olan seyleri netten almaya guvenemiyorum kotu cıkarsa icim cok yanmasın

peloşummm o da cok tatlıı ben english homedan alcagım icin o tarza internetten kapılmamaya calısıyorum netten alıcaksam o tarzın dısında olsun bari die

Kurabişimm gidipp gidipp aynı modellerii begenıorm yaa, ne cins bi insanm
English home'dan da o tarz bakmayı düşünüorm bende ama bu markanın modelleri çok güzelkii napsamm bilemioooreeee

Bebişlerr hoşgeldinizzz

Gizoşummm mirabella harikaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, muhtemelnn bnmde yatak odamm pembe ve beyaz olcakkkk
Bi dee yatakk odamm şolee olursa tadından yenmezzz

ben de bunun biraz daha prenses modelini istiyorum peloşş

laura ashley ve ikeanın modelleri var...

laura ashley kopyaları satan bir magaza varmıs modokoda umarım bütçemi aşmaz da ordan bakabilrim... ikeanınkinden daha kaliteli gornuyolar cunku

laura ashleyi modokodakini bende duydum çağlam sen benden önce gidersen banada söle bende masalsı bir yatak odası istiyorum

kızlar aquallilyn yatak odasına bayılıyorum hattaha gelinlik modelinde beğeniyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/salon...lynin-mobilyalari-icin-yorumlar-lutfen-2.html ben bunu istiyorum

Ne kadar guzel olur kiiiiiiiiiiii çağloşkammmmmm yatak odası içinn yeni yeni hayal kurmaya basladım aslında cici nevresmleri gördükçe tarzımı belirledm diyeblrm

Yaaa o değil dee ev dekorasyonu konusunda annemle 3 gecedir kavga ediorz(
O ne kadar modern viktorien tarza kacıosa ben de bi o kadar sade ve country'e gidiormm, sonra da bağrıorm ben yaşıcam ordaaa gelme bu kadar üstüme diormm

Şuaannn tam olarakk ben de bayıldımm!!!
Hattaaaaa sandalyemdenn düşmekk üzereyimm, dibimm düştü ohannessss vs... bi sürü şey saymak istiormm harika bişeee buuuuuuuuuuuuuuuu

heh işte aynı sey bizim evdede oluyo birebir aynısı hem de

ne göstersem burun kıvırıyo gidip bana saray mobilyaları gostericek utanmasa yengemle ikisi bir olup üzerime geliolar

ikeada yengeme begendim esyaları gosterdim aaa bu ne senin evin de tam entel evi olcak karısık kurusuk dedi

bu ülkedeki en minimalist tarzı yapan markaya karısık kurusuk dedi yaaaa

sherwood unmus ama ben sherwoodun tarzını cok keskin buluyorum gizoş

ben de country seviyorum ama bazı countryler cok fazla dag evi kokuyo.... sherwood da bunlardan biri

ben bu sekilde istemiyorum... benim country anlayısım biraz daha laura ashley

dedigin gibi daha masalsı...

sonucta bu tarzın aslı ciftlik ve dag evlerinden geliyor ama ben bildigin apartman dairesinde yasıycam... o yuzden bunun biraz daha yumusatılmıs olanı olması gerek

mesela agır ashaplar istemem, ve daha yuvarlak cizgileri olmalı... anlatabildim mi bilemiorum

Çağlammmm şuannnn karşımda musteri var ve benn ağzım 32 diş açık gülüorm

Kopptumm yaaaaaaaaaaaaaaaa
Yalnız olmadığımı bilmekk ne güzellkii ah bi de bzm zevklerimize güvenselerr mobilya konusundaa Cidden tartışır gibi oluorzz ve bnm kalbim sıkışıoo.. Annişee diorm seni almıcam mobilya ve gelinlk seçerken diee. Çünkü o noktada tamamenn birbrmizden ayrılıoruz.. Ki oraya kadar herşey güzelkenn
Hayırr işin kötü yanı gelinlikte de aynı sorunu yaşıorzz ve annem bni çok kolay kandırabilioo, istemediğim bi kıyafeti bile bana aldırıp daha sonra sevdirebilioo bunu nası başarıo blmiorm
Banaa hep bu tarz gelnlkleri yakıştrıo çağlamm( bazen bakıormm sanki yakışır bana diorm ama prenses yaa kararsızmm pfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…