yok çağlam elle tutulan bi sorun yok..yoruldum işten yorgunum e birazda bişileri kendi başıa kafamda kuruyorum dğşğnğyorum çıkamıyorum işin içinden tek başına böle oluyor kafam dolu bpynum sıkışıyor bilmiyorum uyuşmuş gibiyim kimseyle konusmakta istmiyorum nedense bilmiyorum ya aşkımla bile konusurken keyif almadım bugün bilmiyorum oda bozuldu dün böle değildin falan dedi amaan neyse kimseyi sıkmak istemiyorum bana geldiler sanırım ..........
topiği başından itibaren okuyamadım. çünkü çok sayfa olmuş.
direk kendimle ilgili konuya girdim,
o yüzden bilmiyorum kim nasıl ne durumda.
çoğunluk asker sanırım.
doğuda subay benim nişanlım.
evet karacı canım. senin profil resminde denizci resmi var. sizinki de denizci sanırım.
teşekkür ederim güzel dileklerin için.
siz ne işle meşgulsunuz. düğün neden 2013 de?
Canımm çok haklısn,hoşgeldin pelinimmm
bugun sabah yogundum ben de... neyseki ogleden sonra rahatladı.. belli bi saatden sonra hiç çekilmiyor cunku
uykuda basıyo kac saatte 20 sayfayı zor okudum klimada cok yakınımda elimde de sıcak cay hamam gibi valla malum kitap okumak da getiriyo uykuyu
bıraksalar ne uyurum simdi surdaaa koyup kafayı masaya
benim işimin en zor yanı bu galiba uykuya direnmek ozellikle de kışınnnnnn!!
hoşgeldin finger
evet canım benimki denizci... asker seninki gibi
ben de bir yayınevinde editörüm
nişanlım ev aldı birikmişi oraya gitti, kredi de var biraz rahatlamasını bekliyoruz
ben de ceyizimi tamamlıyorum cunku copum bile yok
2013 e ancak yetişiyor işte canım maalesef
bi de kendimi öle hemen evlilige hazır hissedemedim 23 yasındayım daha... nişanlımın yası var ama beklesin dedim beni birazcık
acele etmenin manası yok baba evimde de keyfim yerinde cok sukur
Aramızaa hoşgeldin finger
Bebiklerrr ben geldimm, felakett yogun bii öğleden sonra geçiriormm
hoşgeldin finger
merhaba kıslarr
Bizde büyük ihtimalle 2013 yılında düşünüyouz ama kesin değill kısmet bakalım bekleyip görcesss
23 yaşında yayınevinde editörsün maşallah ne kadar gençsin :)
peki evlenince nerde oturacaksınız, iş durumlarınız ve tayin durumlarınız birbirini etkileyecek mi?
benimde bir çöpüm yoktu nişan öncesi başladım bende almaya
yavaş yavaş oluşturmaya çalışıyorum.
ama harika birşey.
aldığım herşeyde birlikte kullanmanın hayalini yaşıyorum.
ve bir an önce kullanmak istiyorum sevgilimle :)
erken atıldım hayata diyelim
istanbulda oturacağız canım, bizim tayin durumları beni etkilemiyor şimdilik çünkü sabit bir yeri yok gemiyle sürekli seyir ve seferlerde oluyor benimki
gemi görevi bitene kadar en azından benim onunla gitme şansım yok, o gidip gelecek artık birkaç yıl idare edeceğiz böyle, gemi görevi tamamlanınca tayinini istanbula isteyecek inşallah olur olmazsa da bakıcaz artık o günkü durumlar ne gösterecek
çeyiz almak çok güzel bir şey evet hepimiz aynı şeyleri düşünerek alıyoruz sanırım cicileri
yengec ben seni diğer topikten de hatırlıyorum sanki bir ara yazıyordun
tekrar hoşgeldin
günaydın kızlarrr
trafik rezalet yine işe ancak gelebildim bugün :26:
berfooo hayırlı sabahlar canımm nerelerdesin sen ugramaz oldun yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?