'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen gizoş yaaa ben de 30 a kadar yolu var ne evliliği diyodum yani nasıl olduda geldim su duruma inan hala bilemiyorum

yok canım ya kırılmasın hevesleri cunku ben kendim yapmak istiyorum ama ihtiyacım olursa elbette size sölerim dedim biliyorum durmaz zaten ufagı tefegi illaki yaparlar onlar benim ailem tabi ama nedense işte ben onlardan almıyım ben veriyim modundayım hep

benimde para biriktirmem lazım önümüzdeki aylar biraz zorlu gececek inşallah emeklerimize değer yaa Allah utandırmasın hiçbirimizi

inşallah buluruz ve inşallah resimde gorundugu kadar güzeldir kafamda sofra tasarımları yapmaya basladım bile cunku

iviiit kusum zor geldık bıraz celalıye tarafıı baya karlıydııı bebiiimmm ama buralarda gram kar yok sana saatlerden bile az yakınlıktayım kuşuuum

Amannn üşütmeyn sakın kuşumm yine deee sıkı sıkıı giyinnn tmm mıııı? Ayyhhhh olee deme heyacnlanıormm

kızlaaarr su nevresim tak. alsam mı? Annecik beğendi dee

Kuşummm inanmıormm yaaaaaaa o nevresmi bnmdee annemuuu begenmişti blioooo msnnn
Bence dee güzelll yani fiyat olarakta iyi ama ne biliiimm yani mağazada görsek vurulup da alabileceğimiz bi nevresm değil gibi sankii hee kurabişimmm:26:

ben de öle düşündümmm ama annem renkleri güzel senin dusundugun renklere uyar hem de hep cicek boceğe gidiosun biraz değişik olur en azından dedi :26:

karar veremedim o yuzden fiyatı da iyi dedigin gibi ama en iyisi acele etmiyim ya nasılsa durmadan gelio alısveriş sitelerine bu tarz

dedigin gibi beni pek cezbetmedi gibi gibi

All iştee kafalarımızz aynı calısıo kurabişimm

Olmazsaa bi dahaki sefere beraberr alırızzz balımm

çıkmam kusumun sozunden kat kat gıyındım valla

Pastaaaammm çizim gibiii çok güzeeeelll nevresiiimmmmtakımıı

begendin mi pastacıgım yaa ben karar veremedimmm halaa böle uykulu uykulu bakmıyım en iisi sabah ayık kafayla karar veririmmm

öpüyorum sizi gelinciklerr iyi geceleeer

çıkmam kusumun sozunden kat kat gıyındım valla

Pastaaaammm çizim gibiii çok güzeeeelll nevresiiimmmmtakımıı

begendin mi pastacıgım yaa ben karar veremedimmm halaa böle uykulu uykulu bakmıyım en iisi sabah ayık kafayla karar veririmmm

öpüyorum sizi gelinciklerr iyi geceleeer

kızlarr günaydın

canım nedir markası ben beğendim gayette hoş canım

Cnm bnm günaydınn,

nevresmn markası Francesco Rogani, Çağlanın ki gibi bnm annemde çok beğendii Ama Çağlayla ikimiz çekimser kaldıkk birazz:26: Markafoni de var tatlımm:)

Cnm bnm günaydınn,

nevresmn markası Francesco Rogani, Çağlanın ki gibi bnm annemde çok beğendii Ama Çağlayla ikimiz çekimser kaldıkk birazz:26: Markafoni de var tatlımm:)

gördüm ama şöle o markayı hiç duymadım ellemedim felan filan görüp ellemek kumaşına bakmak lazım

günaydın kızlaaaaar

markası francesco rogani markası gizoş

bunları da begendimmm durmadan güzel şeyler cıkıyo

daha english homedan alcaklarım da var o yuzden karar veremiorum her yer nevresim dolar bu gidişle

Ayyyyyyyyy bu kadarrr olurr yaaa bende tamm o nevresmlere bakıodmm harikalarr di mii kurabiyeemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…