ben geldim gelinleeriiiimm
aynı sorun bizdede vardı bende yatak odasına ok dedim babamda dedi ben senin için çabaladım bunu yapcam dedi şu güne kadar hep kendim aldım bişiler ama ailemde çok yanımda olmak istiyor
babam çabaladı kardeşimede banada ev yaptı çağlam bana bir çöp bile almalarına lüzüm yok aslında 3 senedir çalışıyorum die benden hiç destek beklemediler ama maddi manevi bişiler yaptım hayallerimi yaptım onlara karşı şunu alırım bunu dediğim içimden geçen bütün şeleri yaptım en son çeyize geçtim çünkü inan evlilik 27 yaşımda olcak die şartlamıştım canım ben bu kadar erkenden düşünceğmi hiç bilmiyordum ilginç oldu
malesef bende çok zahmetli büyüdüm sürekli hasta oldum sürekli düştüm hep üstüme titrediler kardeşim maşallah benim tam tersim cabbar bir çocuk oldu ama ben kırılgan mızmız biri oldum soğuk su içirmediler bana 2. çocukta tam tersi davrandı bizimkiler
10 liralık alıp onlardan yardım isticeğme deme kuzum en iyi olmanı en iyi şelerle yaşamanı isticekler sana alınıcaklardır güvenmiyormusun diyiceklerdir annem çeyiz alıyorum die ilk sıralar alınıyordu sen neden bize güvenmiyorsun ailen değilmiyiz die inan bak almak isterlerse sakın ola heveslerini kırma çok ama çok mutlu olucaklardır valla babam anneme dio kızımın beyaz eşyalarını herşeyini ben alıcam dio bize kimse destek olmadı kendmz yaptık az öz aldık ama kızıma öle olmucak dio ama ben bütün herşeyi kabul edemem deli gibi para biriktiriyorum sırf kendim başarmak için o yüzden belli şeleri alcaklarheveslerini kırmıycam
kızlar lalezarı bulabilirmiyik acaba ayyy heycan içindeyim konu tabak çanak olunca nevresimleri aştım şirkette herkes kafa buluyo yataktan çıkmıcan die ayyy bu yorum çok güldürüyor beni
O zamannnn hoşgeldnn miniiimmmm, nerdesn bakimmm yeniciftlik miii yooğğğsamm
iviiit kusum zor geldık bıraz celalıye tarafıı baya karlıydııı bebiiimmm ama buralarda gram kar yoksana saatlerden bile az yakınlıktayım kuşuuum
kızlaaarr su nevresim tak. alsam mı? Annecik beğendi dee
Kuşummm inanmıormm yaaaaaaa o nevresmi bnmdee annemuuu begenmişti blioooo msnnn
Bence dee güzelll yani fiyat olarakta iyi ama ne biliiimm yani mağazada görsek vurulup da alabileceğimiz bi nevresm değil gibi sankii hee kurabişimmm:26:
ben de öle düşündümmm ama annem renkleri güzel senin dusundugun renklere uyar hem de hep cicek boceğe gidiosun biraz değişik olur en azından dedi :26:
karar veremedim o yuzden fiyatı da iyi dedigin gibi ama en iyisi acele etmiyim ya nasılsa durmadan gelio alısveriş sitelerine bu tarz
dedigin gibi beni pek cezbetmedi gibi gibi
Amannn üşütmeyn sakın kuşumm yine deee sıkı sıkıı giyinnn tmm mıııı? Ayyhhhh olee deme heyacnlanıormm
çıkmam kusumun sozunden kat kat gıyındım valla
Pastaaaammm çizim gibiii çok güzeeeelll nevresiiimmmmtakımıı
kızlaaarr su nevresim tak. alsam mı? Annecik beğendi dee
kızlarr günaydın
canım nedir markası ben beğendim gayette hoş canım
Cnm bnm günaydınn,
nevresmn markası Francesco Rogani, Çağlanın ki gibi bnm annemde çok beğendiiAma Çağlayla ikimiz çekimser kaldıkk birazz:26: Markafoni de var tatlımm:)
gördüm ama şöle o markayı hiç duymadım ellemedim felan filan görüp ellemek kumaşına bakmak lazım
günaydın kızlaaaaar
markası francesco rogani markası gizoş
bunları da begendimmm durmadan güzel şeyler cıkıyo
daha english homedan alcaklarım da var o yuzden karar veremiorum her yer nevresim dolar bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?