nurayımm kıyamam sanaaa neden canım memnun değil misin? ben de yüksek lisans yapabilmek isterdim valla ama bu yogunlugumda artık cok zor...
çalışmanın da bambaska zorlukları var... sevgilini özleme konusuna katılıyorum
bir de bana böle son zamanlarda sanki evelenmicekmişim o zaman hiç gelmicekmiş gibi geliyo... niye böle oldum bilemiyorum
aman da amannnnnnnn
kuzucuklar buraya mı taşınmış
özledim sizi çoooookkkkkk gelemiyorum bir türlü.
cumartesi dahil günde 7 ders var artık okulda, çok zamanım olmadı ihmal ettim sizi ama artık daha çok sizinle olacağım inşallh
ayyyyyy tatlışım gelmişş
çok çok özledim sizleri ama artık hasrete sonnnnn
gerçi akşamları internetim yok, belki her gün de yazamam ama her zaman sizi takip edeceğim.
diğer topicimiz de karışmış gördüğüm kadarıyla ama Valla ben gerçeğim
çağlacım aslında yüksek lisans için o kadar çalıştım o kadar dua ettim ki sizler biliyorsunuz. çünkü yapmak istediğim işe aşığım .. gel gör ki bölümdeki hocalardan nefret etmeye başladım. çok üzerime geliyorlar. hergün sabah 8 akşam 5 okulda olmamı istiyorlar.. ders oldugu zaman çalışma oldugu zaman amenna tabiki gidiyorum ama boş boş oturmaya gitmek istemiyorum. benim dışımda 12 öğrenci daha var ama herkes ayda yılda bir uğruyor. bir işe girmek hem çalışmak hem yüksek lisans yapmak istiyorum. tez konum insan üzerine olsun istiyorum bir an önce uzatmadan bitirmek için. ama hocam tutturmuş deneysel çalışalım. uzatırsam nasıl evlenicem sevdicegimle
canım sen de bastır sonucta tez konusu bu o ne karısıyor ki? secme hakkın var yani eğer halden anlıyacak biriyse anlat özel bir durumun oldugunu dicem ama pek öyle bir tipe de benzemiyor....
hem okul hem iş zorlamaz diyosan çalış tabi tatlım inşallah dilediğin gibi olur bende y.lisans da devam zorunlulugu yok diye biliyorum okulların cogunda...
gizoş naz aksamları geliyor genelde gündüz yogun sanırım
orchidea hoşgeldinnnnnnnnnn canım seni çok merak ediyordum ben... naptın sevdiceginleee ne zaman evleniyorsunuz belli oldu mu ataması olmustu sanırım öle bişeyler hatırlıyorum
devam zorunluluğu yok işte. benim dışımdakiler çalıştığı için arada bir uğruyor bölüme. ama benden hergün gitmemi istiyorlar. tıp 1. ve 2. sınıfların teorik, pratik derslerine giriyorum hocalarla asistan gibi. buna bi söylediğim yok zaten dersler dışında gidip boş boş tek başıma oturmaktan bıktım. üstelik bir gün gitmesem arkamdan konuşuyolar. nasıl insanlar anlamadım... çalışsam bana da bişey diyemezler artık hem ben de çeyizciğime birşeyler alırım..
canımmmmmmmmm çok özledim seni artık burda bizlerlemi olucaksın inşalllah en kısa süre içinde birikim topiki olan kirli çıkılarda tekrardan gelirsin canım
herşey yolundadır inşallah
canım sen de bastır sonucta tez konusu bu o ne karısıyor ki? secme hakkın var yani eğer halden anlıyacak biriyse anlat özel bir durumun oldugunu dicem ama pek öyle bir tipe de benzemiyor....
hem okul hem iş zorlamaz diyosan çalış tabi tatlım inşallah dilediğin gibi olur bende y.lisans da devam zorunlulugu yok diye biliyorum okulların cogunda...
gizoş naz aksamları geliyor genelde gündüz yogun sanırım
orchidea hoşgeldinnnnnnnnnn canım seni çok merak ediyordum ben... naptın sevdiceginleee ne zaman evleniyorsunuz belli oldu mu ataması olmustu sanırım öle bişeyler hatırlıyorum
o zaman inşallah hemen bir işe baslayabilirsin kuzummm
kızlar bişey sorucam benim matematiğim pek iyi değildir malum dilci olduğum için
emin olamadım bi türlü, 100 gr 439 kalori olan birşeyin 65gr kaç kalori yapıyo :44:
o zaman inşallah hemen bir işe baslayabilirsin kuzummm
kızlar bişey sorucam benim matematiğim pek iyi değildir malum dilci olduğum için
emin olamadım bi türlü, 100 gr 439 kalori olan birşeyin 65gr kaç kalori yapıyo :44:
285 kalori tatlımmm
sağol kuzucum..
285,35 kalorihayırdır :)
orkide hoşgeldin. nasılsın. nasıl gidiyo
teşekkür ederim ballarımm
nuraycım bu ara hiç iştahım yok, günlük almam gereken kalorinin bile altında yiyorum sanırım kilo verdim almam gerekiyor geri ama malesef hiç kolay kilo alabilen biri değilimdir
kalori sepetinden takip yaparak günlük kalorinin üzerine cıkmaya calıscam... haziranda benimkinin kuzeni evleniyo...
e malum ailenin ilk geliniyim ve sevgili sevdiceğimi herkes cok sever biliyorum görmeyen herkes su an merakla beni görmeyi bekliyo fısır fısır aa nişanlısı da bu işte diye kulisler dönücek
her ne kadar sevmesem de bu ortamları girmek zorundayım, askımla piste cıkıp romantik romantik dans ederken giydiğim elbisenin de hakkını vermek istiyorum, aşkım da maşallah baya uzun boylu ve yapılı yanında iyice minnak kaldımm yaa 3 ayım var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?