'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selam nasılsınız

bende sevdiceğimi çok özledim heran yanına gidebilirim galiba öyle gözüküyor o yakın bir zamanda gelcek şimdilik 11 gündür hasretim ona

biz pek iyi değil gibiyiz bugün gizoşummm herkesler çok özlemiş anlaşılan sevdicekleri

hepimizi Allah kavuştursun en kısa zamanda hem de TEMELLİ!

ayyy çağlam inşalllah temmeli kavuşcaz inşalllah

minnak naz nerededir acaba merak ettim herkes ara ara uğramış naz yoğ

aman da amannnnnnnn

kuzucuklar buraya mı taşınmış

özledim sizi çoooookkkkkk gelemiyorum bir türlü.

cumartesi dahil günde 7 ders var artık okulda, çok zamanım olmadı ihmal ettim sizi ama artık daha çok sizinle olacağım inşallh

çağlacım aslında yüksek lisans için o kadar çalıştım o kadar dua ettim ki sizler biliyorsunuz. çünkü yapmak istediğim işe aşığım .. gel gör ki bölümdeki hocalardan nefret etmeye başladım. çok üzerime geliyorlar. hergün sabah 8 akşam 5 okulda olmamı istiyorlar.. ders oldugu zaman çalışma oldugu zaman amenna tabiki gidiyorum ama boş boş oturmaya gitmek istemiyorum. benim dışımda 12 öğrenci daha var ama herkes ayda yılda bir uğruyor. bir işe girmek hem çalışmak hem yüksek lisans yapmak istiyorum. tez konum insan üzerine olsun istiyorum bir an önce uzatmadan bitirmek için. ama hocam tutturmuş deneysel çalışalım. uzatırsam nasıl evlenicem sevdicegimle

ayyyyyy tatlışım gelmişş

canımmmmmmmmm çok özledim seni artık burda bizlerlemi olucaksın inşalllah en kısa süre içinde birikim topiki olan kirli çıkılarda tekrardan gelirsin canım

herşey yolundadır inşallah

canım sen de bastır sonucta tez konusu bu o ne karısıyor ki? secme hakkın var yani eğer halden anlıyacak biriyse anlat özel bir durumun oldugunu dicem ama pek öyle bir tipe de benzemiyor....

hem okul hem iş zorlamaz diyosan çalış tabi tatlım inşallah dilediğin gibi olur bende y.lisans da devam zorunlulugu yok diye biliyorum okulların cogunda...

gizoş naz aksamları geliyor genelde gündüz yogun sanırım

orchidea hoşgeldinnnnnnnnnn canım seni çok merak ediyordum ben... naptın sevdiceginleee ne zaman evleniyorsunuz belli oldu mu ataması olmustu sanırım öle bişeyler hatırlıyorum

devam zorunluluğu yok işte. benim dışımdakiler çalıştığı için arada bir uğruyor bölüme. ama benden hergün gitmemi istiyorlar. tıp 1. ve 2. sınıfların teorik, pratik derslerine giriyorum hocalarla asistan gibi. buna bi söylediğim yok zaten dersler dışında gidip boş boş tek başıma oturmaktan bıktım. üstelik bir gün gitmesem arkamdan konuşuyolar. nasıl insanlar anlamadım... çalışsam bana da bişey diyemezler artık hem ben de çeyizciğime birşeyler alırım..

o zaman inşallah hemen bir işe baslayabilirsin kuzummm

kızlar bişey sorucam benim matematiğim pek iyi değildir malum dilci olduğum için

emin olamadım bi türlü, 100 gr 439 kalori olan birşeyin 65gr kaç kalori yapıyo :44:

canımmmmmmmmm çok özledim seni artık burda bizlerlemi olucaksın inşalllah en kısa süre içinde birikim topiki olan kirli çıkılarda tekrardan gelirsin canım

herşey yolundadır inşallah

ailem yaza kadar istanbulda ben de buralardayım işte.
20 gün sonra kardeşimin sınavında yanında olmak için İstanbula gidiyorum inşallah.
hala bekar öğretmenler olarak yurt hayatı yaşıyoruz, zaman zaman sıksa da genelde iyiyim.
üniversitede de 1 yıl kalmıştım yurtta zaten.
kirli çıkılara uğrayamadım ama deprem sonrası borçlarımı ödemenin yanı sıra ilk kez bu ay kenara az bişiler atabildim, yakında orda da aktif olacağım yani

evet tatlım atandı sevdiğim ama resmi durumlar için ancak sonbaharı bekleyeceğiz malum ailem burda değil.
sonrabaharda nişan olsa ilkbaharda da inşallah evlilik olur diye düşünüyoruz.
Allah'a şükür olsun ki iyi giden şeyler var yoksa dayanmak çok zor olurdu.

sağol kuzucum..
285,35 kalori hayırdır :)

285 kalori tatlımmm

sağol kuzucum..
285,35 kalori hayırdır :)

teşekkür ederim ballarımm

nuraycım bu ara hiç iştahım yok, günlük almam gereken kalorinin bile altında yiyorum sanırım kilo verdim almam gerekiyor geri ama malesef hiç kolay kilo alabilen biri değilimdir

kalori sepetinden takip yaparak günlük kalorinin üzerine cıkmaya calıscam... haziranda benimkinin kuzeni evleniyo...

e malum ailenin ilk geliniyim ve sevgili sevdiceğimi herkes cok sever biliyorum görmeyen herkes su an merakla beni görmeyi bekliyo fısır fısır aa nişanlısı da bu işte diye kulisler dönücek

her ne kadar sevmesem de bu ortamları girmek zorundayım, askımla piste cıkıp romantik romantik dans ederken giydiğim elbisenin de hakkını vermek istiyorum, aşkım da maşallah baya uzun boylu ve yapılı yanında iyice minnak kaldımm yaa 3 ayım var bakalım

ye canım ye zorla kendini .. fıstık gibi ol (öylesin zaten de daha bi fıstık ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…