'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ye canım ye zorla kendini .. fıstık gibi ol (öylesin zaten de daha bi fıstık ol :))

bakalım inşallah arkadaşlarda böle yer oturursan sadece nur topu gibi bir göbeğin olur ama dediler... hiç gobek problemi olan biri olmadım ama böle zorlayarak kilo alırsam olurmu die dusunmeye başladım

bakalım inşallah arkadaşlarda böle yer oturursan sadece nur topu gibi bir göbeğin olur ama dediler... hiç gobek problemi olan biri olmadım ama böle zorlayarak kilo alırsam olurmu die dusunmeye başladım

benimki askere gittiğinden beri yiyip oturuyorum ne göbek ne bişey hiç bi faydasını/zararını görmedim :)
bünye meselesidir bence canım.. ama sağlıklı şeyler ye sen en iyisi.. aburcuburla kilo almaya çalışma yani.. protein çok tüket..

bol bol şekerli meyve tüket cnm hem zararlı değil hem de bol bol glikoz:)

bol bol şekerli meyve tüket cnm hem zararlı değil hem de bol bol glikoz:)

zaten öle yapmaya calısıyorum kızlarrr ama bi kahvaltıyla öğle bir de 5 çayında kek-çikolata gibi şeyler yani abur cubur yiyorum

akşamları yatmadan bol meyve süt kuruyemiş yemeye calısıyorum bakalım nolcak ama kendimi tanıyosam 3 gün sonra sıkılırım ben bu işten

Çağlammm umarımm kilo alma çalışmalarrn işe yarar:))

Farkettim de herkes de bii melankoliii herkes de depresiflikkk Noluooo bizee kızlarrr
Benn aşkımın dibindeym ama 3 gündür görüşmedik, kotaya devamm.. Kendi depresifliğime onu da sürüklemek istemedim:)

Fingercım merhaba,
Gizli Anların Yolcusu kitabını okuyorum.. Ve her okuduğumda kendimi ağlarken buluyorum. Sanırım çok etkileniyorum, hatta şuanki ruh halim bile o kitaptan etkilenip de bu hale gelmiş olabilir

kitapların melankoli havasından benden başka etkilenen yoktur die düşünürdüm eskiden benim gibi etkilenen birilerinin daha olması ilginç valla pelinim bende ruh halim değişince direk sevdiceğime yansıtıyorum depresif modumu

Neden bütün aşk romanları ağlatır diee bi soru soruorm kendime..
sonra da diorm ki Pelinn acı çekmekten zevk duyuyosn ki okuosnn
Cidden kendmi koyuyorum karaktern üzerine ya da gercek hayatta da aynı olayların yasanabileceği olasılığı bnm gözlerimden tomur tomurr yaşların dökülmesne sebep oluo Gizimmm

ne güzel okumayı seven insanlar görmeye bayılıyorummm daha önce söylemiştim tekrar söyliyeyim madem kitapkurtları için harika bir haber...

yılın sonlarına doğru kitap dünyasını güzel süprizler bekliyor... bekleyinnn

oyyyyyyy sana kıyamammmm bennnnn pastaaaaaaaaaamm neyin var bakmmm

sokaktakı tum elektrk kablolarını yenılıceklerı tuttmus kusumm artık sezoncular yavastan gelmeye baslıcak yaa dunde bugunde sabah buuuz gıbı bı evde uyanıyooruuuz 5e kadar elektrk yook donuyooruuz sabah 6dan berı ıstıfra edıyoorrum zar zor çorluya gıttık halletmemız gereken seyler vardı annikoylaa orda akrabanın evınde uyuyakalmısım hıcbısı yıyemıorum hala mıdem bulanıyoo usuttum galba baya

canım benim yaaa yarına kadar duzelmessen mutlaka doktora git nazım...

cunku midene vurmus olması seni cok dusurur gucten ve toparlaması zor oluyo o zaman... en azından miden icin birşeyler verir

bol bol sıcak seyler iç ayaklarını sıcak tut kıyamam ben sana yaaaa

iyi akşamlar burda olan olmayan herkese
minnakcımm geçmiş olsun canımm... herkes iyimi bakalım ?
3-4 gündür giremedim ben pazartesi akşamı ufak bi kaza geçirdim hastanedeydim şuan evdeyim bi giriyim dedim nete
üşenmedim 35 den 62 ye kadar geçmişi okudumm

çook hstayım beeennn seevın beenııı
Amaaa amaaa amaa ben sana ne dedimmm ballı kaymaaaamm(
Sıkı giyin dedm çok sogukturr dedimmm
Kıyamamm kii yaaaaaa geçmiş olsnn cnm bi an önce istanbula dönün benceeee( daha kötü olmadan..

Cnmm büyük geçmiş olsun, bende seni merak ettim hatta bgn msj atıcaktm..
birşeyin yok değil mi?
nasıı olduu canımm yaaa(

Herkeseeeeee günaaaayyydııııııııınnnnnnnnnnnn:124:

Son düzenleme:

günaydınnnn canımmm benimm
babacımm ameliyat olmusttu pazartesi ona bakmaya gitmiştik ben onu kötü görünce fenalaştım işte 2.sn başım döndü sonra bayılmışım
bayılıncada çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş falan atıldı işe başladım bugün işte..kafa üstü düşüncede mide bulantılarım göz kararmalarım devam etti hastanede yattım tahliller sonuçlar iyi çıktı tek dikişlerim kaldı 1 hafta sonra alıncak onlarda ama mahvoldu yüzümmm:26: yinede bunada şükür bukadarlaa atlattım yanii

Cnmm yaaa baban nasıl şmdi iyi miii:26:

Ayyyy üzüldümmm büyükk geçmiş olsun tatlım bnm..

ay kuzummm çok geçmiş olsunn ya ben de nerde bu hatun diyodum :26:

çok üzüldüm balımmmm ayyy çok şükür atlatmışsınız baban da iyidir umarım ikinizede buyuk gecmişler olsunnn

minnagım pastammm sen de iyisindir umarımmm :26:

günaydın herkeslere bu aradaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…