ye canım ye zorla kendini .. fıstık gibi ol (öylesin zaten de daha bi fıstık ol :))
bakalım inşallah arkadaşlarda böle yer oturursan sadece nur topu gibi bir göbeğin olur ama dediler... hiç gobek problemi olan biri olmadım ama böle zorlayarak kilo alırsam olurmu die dusunmeye başladım
bakalım inşallah arkadaşlarda böle yer oturursan sadece nur topu gibi bir göbeğin olur ama dediler... hiç gobek problemi olan biri olmadım ama böle zorlayarak kilo alırsam olurmu die dusunmeye başladım
benimki askere gittiğinden beri yiyip oturuyorum ne göbek ne bişey hiç bi faydasını/zararını görmedim :)
bünye meselesidir bence canım.. ama sağlıklı şeyler ye sen en iyisi.. aburcuburla kilo almaya çalışma yani.. protein çok tüket..
bol bol şekerli meyve tüket cnm hem zararlı değil hem de bol bol glikoz:)
selamlar kızlar.
ankarada okullar tatilde iki gündür evdeyim takip edebiliyorum yazıları
yarın iş ve yoğunluk başlayınca uzak kalcam yine.
ayşe kulinin hangi kitabı ağlama hissi uyandırdı merak ettim.
ama oluyor bazen insana dokunsan ağlama hissi.
ağlayın rahatlayın :)
kitapların melankoli havasından benden başka etkilenen yoktur die düşünürdüm eskiden benim gibi etkilenen birilerinin daha olması ilginç valla pelinim bende ruh halim değişince direk sevdiceğime yansıtıyorum depresif modumu
güzel bir şey bu kızlar... kitapları bilinçli okuyorsunuz
çook hstayım beeennn seevın beenııı
oyyyyyyy sana kıyamammmm bennnnn pastaaaaaaaaaamm neyin var bakmmm
sokaktakı tum elektrk kablolarını yenılıceklerı tuttmus kusumm artık sezoncular yavastan gelmeye baslıcak yaa dunde bugunde sabah buuuz gıbı bı evde uyanıyooruuuz 5e kadar elektrk yook donuyooruuzsabah 6dan berı ıstıfra edıyoorrum zar zor çorluya gıttık halletmemız gereken seyler vardı annikoylaa orda akrabanın evınde uyuyakalmısım hıcbısı yıyemıorum hala mıdem bulanıyoo usuttum galba baya
Amaaa amaaa amaa ben sana ne dedimmm ballı kaymaaaammçook hstayım beeennn seevın beenııı
iyi akşamlar burda olan olmayan herkese
minnakcımm geçmiş olsun canımm... herkes iyimi bakalım ?
3-4 gündür giremedim ben pazartesi akşamı ufak bi kaza geçirdim hastanedeydim şuan evdeyim bi giriyim dedim nete
üşenmedim 35 den 62 ye kadar geçmişi okudumm
Amaaa amaaa amaa ben sana ne dedimmm ballı kaymaaaamm(
Sıkı giyin dedm çok sogukturr dedimmm
Kıyamamm kii yaaaaaa geçmiş olsnn cnm bi an önce istanbula dönün benceeee( daha kötü olmadan..
Cnmm büyük geçmiş olsun, bende seni merak ettim hatta bgn msj atıcaktm..
birşeyin yok değil mi?
nasıı olduu canımm yaaa(
Herkeseeeeee günaaaayyydııııııııınnnnnnnnnnnn:124:
günaydınnnn canımmm benimm
babacımm ameliyat olmusttu pazartesi ona bakmaya gitmiştik ben onu kötü görünce fenalaştım işte 2.sn başım döndü sonra bayılmışım
bayılıncada çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş falan atıldı işe başladım bugün işte..kafa üstü düşüncede mide bulantılarım göz kararmalarım devam etti hastanede yattım tahliller sonuçlar iyi çıktı tek dikişlerim kaldı 1 hafta sonra alıncak onlarda ama mahvoldu yüzümmm:26:yinede bunada şükür bukadarlaa atlattım yanii
günaydınnnn canımmm benimm
babacımm ameliyat olmusttu pazartesi ona bakmaya gitmiştik ben onu kötü görünce fenalaştım işte 2.sn başım döndü sonra bayılmışım
bayılıncada çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş falan atıldı işe başladım bugün işte..kafa üstü düşüncede mide bulantılarım göz kararmalarım devam etti hastanede yattım tahliller sonuçlar iyi çıktı tek dikişlerim kaldı 1 hafta sonra alıncak onlarda ama mahvoldu yüzümmm:26:yinede bunada şükür bukadarlaa atlattım yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?