bitanem nasılsın?
kızlar günaydınlar
sibel canım benim çok çok çok geçmiş olsun önce babana sonra sana kıyamam canım valla allah korumuş seni
napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor
iyiyim canımmm ne güzel güneşli bir CUMA günüüüüüsen nasılsınnn
günaydın gizooş hoşgeldinnnn
sonunda cuma geldi mutluyummmsenin nasıl gidiyorrr
canım zaman çok fazla hızlı geçiyor iyi gidiyor vallla
benim sevgilim çok komik çağlam ya dün diyorki izlediğim bütün dizileri evlenince sanada izletcem beraber izleyip nostalji yapcaz diyor yahu 23 yaşında ve evlilkten bu adam korkmuyor 19 yaşında beri evlilik lafı ediyor ben korkuyorum o korkmuyor bu nasıl iştir
ayy bizimde var öle planlarımız ama biz siyah beyaz film koleksiyonu yapıyoruz onları izlicez basbasa
ne güzel işte gizoşş ne burcu boğa ya da yengeç falan mı seninki onlar çok evcimen oluyolar çünkü genelde... bazı erkekler böledir çok erken başlarlar düşünmye evliliği evcimenlerdir cunku seninkide ole sanırım
ayyy çağlam bu kadar olur boğa benimkisi acaip evcimen ben başağım acaip evime bağlıyım o benimde üst levelim
siyah beyaz filmmi bizde bir ara düşündük ama yapamadık canım ya oda harika olur
hehe nasıl bildim ama benim eniştem de öyle teyzemin yakasını bırakmadıydı evlenicem diye erkenden de evlendiler
evine eşine çok bağlıdır çocuğuna da deli olur ... boğa burçlarının karekteri genelde böle oluyo inşallah sizinkide hep böle devam eder canım
siz tam bulmuşssunuz birbirinizi yaa
evet evet bildin ama önünde örnek varmış hemde güzel örnek benimde çok o burcun örnekleri var :)))))) benimki hiç değişmedi avcunun içindeyim ama kayıp gidicekmişim gibi davranıyor luzumsz yere
canım vallla öyle benimki çıktığımız ilk gün giz ben sana aşık oldum evleneceğm kızsın ve ona göre davran benden sıkılma dedi herşeyimi saçımı kaşımı gözümü saniyede farkeder değişiklikleri farkeder çok sıkar aşırı kıskanır :))))))))))) aşırı kıskançlığı şimdilerde geçti ama bağlılığı geçmedi herkes evlenince değişir diyor ama işte değişmedi, şimdi korkuyordur kayıp gidiceğinden diyor hani anlam veremiyordum burçları araştırdım cidden onun burcunda kimi tanıyorsam böyle çıktı bu çocuk vurdumduymaz yada gamsız olamıyor, bizim ilişkide erkek gibi düşünende benimdir belki :)))))))
ayrıntıları düşünüyor evlilikle ilgili hayaller kuruyor içimden kıs kıs gülüyorum şaka gibi geliyor bana valla çağlam korkar insan evlilikten annem bile diyor çocuk erkenden düşünmesin azcık ayaklarınız yere bassın hemen evlenmeyi neden düşünüyor diyor :)))))))))
iyiyim çağlam çok şükür
benimkide yengeç iyi bir baba ve eş olur diyor burcunda..evcimendir doğru ama biraz rahattır,kıskançtır ama aşırı değil..birde kırma huyu çıktı buda sonradan vurdumduymazlaştı onuda kesinlikle yenicek inanıyorum PARA yüzünden böle oldu işsizlik ama geçicek bazen melek meelek ayy öperim onu benama bazen de
MAŞALLAH sizeee kuzmmm
evet evlilik için ayakların yere basması gerek annen haklı ama bu işler yaşla olmuyor ki gizoş, ne gençler var taş çıkarır 40 lıklara 50 liklere...
anlattıgın kadarıyla seninki de öyle biri çok mantıklı ahlaklı saygılı birine benziyor o zaman hiç korkmana gerek yok tam evlnelicek adam
o kadarcığı da nazar boncuğunuz olsun balımmm
illaki geçer insanın sorunları oldumu kırıp dokuyor valla karsısındakini ne kadar sevse de... destek olacaksınız birbirinize en sağlam böyle atılır bir yuvanın temelleri
Nazan Öncel ne güzel yazmışşşş
Üzerler bizi kırarlar bizi
Korkma yıkamazlar
Konuşurlar uğraşırlar
Ama ayıramazlar
Seni gördüğüm gün
Yandığımı anladım
Gözlerine baktığımda
Ölüyorum sandım
Zamansız bırak
Yanıtsız bırak
Beni bu koca şehirde
Sensiz bırakma
Beni bu koca şehirde
canım saol bu dediğin vasıfların hepsini benden bir tık daha fazla taşıyorbende onun sayesinde duruldum olgunlaştım
nazan öncelin şarkısıda çok güzel
o zaman bir nazan öncel şarkısıda benden ferhat göçer seslendiriyor zamanında çok söylerdim belkide düğünümde çalarım bilinmez
sen yanımda olunca sanki hayat sahane
hiç bir cekincem yok benim
takılma böyle şeylere
bırak konussunlar yorulsunlar biz aşkımıza bakalım
bırak sevinsinler gülüşsünler biz bize bakalım
bize bir şey olmaz hiç bir şey olmaz bunu unut bir kere
bizim sorunumuz varmış yokmuş yoksa da kime ne
elini tutar yürürüm yürürüm baska işim ne
bizim yolumuz darmış zormuş yokuşmuş kime ne
ister kapris yap ister
nenem gibi şekerleme
her halin cok sevilesi baskalarından banan ne
bırak konussunlar yorulsunlar biz aşkımıza bakalım
bize bir şey olmaz bi' şeycik olmaz bunu unut bir kere
bizim sorunumuz varmış yokmuş yoksa da kime ne
elini tutar yürürüm yürürüm baska işim ne
bizim yolumuz darmış zormuş yokuşmuş kime ne
biz aşkımıza bakalım.
woow bu şarkı da tam bizlikmiş akşam aşkıma göstereyim
canım bunun giriş müziği 1 yıl boyunca zil sesimdi bayılıyordum bu şarkıyı şimdi sölerken arkadaşım giz o benim nişan şarkımdı demezmi adam albüm çıkardı sen hala sölüyorsun dedi bende hayır nazan öncelden bilirim eskidir dedimbu şarkıyı çok sölerdim nazan öncelide severim bende akşam bir nazan öncel dinliyim evde
nişan şarkısı mı evet ya bak nişanda düğünde olabilir böyle şarkılar..
listelere eklemek lazım gizoşşş gerçi benim düğünümün konsepti belli değil daha ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?