'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydınlar

sibel canım benim çok çok çok geçmiş olsun önce babana sonra sana kıyamam canım valla allah korumuş seni

napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor

bitanem nasılsın?

iyiyim canımmm ne güzel güneşli bir CUMA günüüüüü sen nasılsınnn

kızlar günaydınlar

sibel canım benim çok çok çok geçmiş olsun önce babana sonra sana kıyamam canım valla allah korumuş seni

napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor

günaydın gizooş hoşgeldinnnn

sonunda cuma geldi mutluyummm senin nasıl gidiyorrr

iyiyim canımmm ne güzel güneşli bir CUMA günüüüüü sen nasılsınnn

günaydın gizooş hoşgeldinnnn

sonunda cuma geldi mutluyummm senin nasıl gidiyorrr

canım zaman çok fazla hızlı geçiyor iyi gidiyor vallla

benim sevgilim çok komik çağlam ya dün diyorki izlediğim bütün dizileri evlenince sanada izletcem beraber izleyip nostalji yapcaz diyor yahu 23 yaşında ve evlilkten bu adam korkmuyor 19 yaşında beri evlilik lafı ediyor ben korkuyorum o korkmuyor bu nasıl iştir

ayy bizimde var öle planlarımız ama biz siyah beyaz film koleksiyonu yapıyoruz onları izlicez basbasa

ne güzel işte gizoşş ne burcu boğa ya da yengeç falan mı seninki onlar çok evcimen oluyolar çünkü genelde... bazı erkekler böledir çok erken başlarlar düşünmye evliliği evcimenlerdir cunku seninkide ole sanırım

ayyy çağlam bu kadar olur boğa benimkisi acaip evcimen ben başağım acaip evime bağlıyım o benimde üst levelim

siyah beyaz filmmi bizde bir ara düşündük ama yapamadık canım ya oda harika olur

ayyy çağlam bu kadar olur boğa benimkisi acaip evcimen ben başağım acaip evime bağlıyım o benimde üst levelim

siyah beyaz filmmi bizde bir ara düşündük ama yapamadık canım ya oda harika olur

hehe nasıl bildim ama benim eniştem de öyle teyzemin yakasını bırakmadıydı evlenicem diye erkenden de evlendiler

evine eşine çok bağlıdır çocuğuna da deli olur ... boğa burçlarının karekteri genelde böle oluyo inşallah sizinkide hep böle devam eder canım

siz tam bulmuşssunuz birbirinizi yaa

evet evet bildin ama önünde örnek varmış hemde güzel örnek benimde çok o burcun örnekleri var :)))))) benimki hiç değişmedi avcunun içindeyim ama kayıp gidicekmişim gibi davranıyor luzumsz yere

canım vallla öyle benimki çıktığımız ilk gün giz ben sana aşık oldum evleneceğm kızsın ve ona göre davran benden sıkılma dedi herşeyimi saçımı kaşımı gözümü saniyede farkeder değişiklikleri farkeder çok sıkar aşırı kıskanır :))))))))))) aşırı kıskançlığı şimdilerde geçti ama bağlılığı geçmedi herkes evlenince değişir diyor ama işte değişmedi, şimdi korkuyordur kayıp gidiceğinden diyor hani anlam veremiyordum burçları araştırdım cidden onun burcunda kimi tanıyorsam böyle çıktı bu çocuk vurdumduymaz yada gamsız olamıyor, bizim ilişkide erkek gibi düşünende benimdir belki :)))))))

ayrıntıları düşünüyor evlilikle ilgili hayaller kuruyor içimden kıs kıs gülüyorum şaka gibi geliyor bana valla çağlam korkar insan evlilikten annem bile diyor çocuk erkenden düşünmesin azcık ayaklarınız yere bassın hemen evlenmeyi neden düşünüyor diyor :)))))))))

iyiyim çağlam çok şükür
benimkide yengeç iyi bir baba ve eş olur diyor burcunda..evcimendir doğru ama biraz rahattır,kıskançtır ama aşırı değil..birde kırma huyu çıktı buda sonradan vurdumduymazlaştı onuda kesinlikle yenicek inanıyorum PARA yüzünden böle oldu işsizlik ama geçicek bazen melek meelek ayy öperim onu ben ama bazen de

MAŞALLAH sizeee kuzmmm

evet evlilik için ayakların yere basması gerek annen haklı ama bu işler yaşla olmuyor ki gizoş, ne gençler var taş çıkarır 40 lıklara 50 liklere...

anlattıgın kadarıyla seninki de öyle biri çok mantıklı ahlaklı saygılı birine benziyor o zaman hiç korkmana gerek yok tam evlnelicek adam

o kadarcığı da nazar boncuğunuz olsun balımmm

illaki geçer insanın sorunları oldumu kırıp dokuyor valla karsısındakini ne kadar sevse de... destek olacaksınız birbirinize en sağlam böyle atılır bir yuvanın temelleri

Nazan Öncel ne güzel yazmışşşş

Üzerler bizi kırarlar bizi
Korkma yıkamazlar
Konuşurlar uğraşırlar
Ama ayıramazlar
Seni gördüğüm gün
Yandığımı anladım
Gözlerine baktığımda
Ölüyorum sandım
Zamansız bırak
Yanıtsız bırak
Beni bu koca şehirde
Sensiz bırakma
Beni bu koca şehirde

canım saol bu dediğin vasıfların hepsini benden bir tık daha fazla taşıyor bende onun sayesinde duruldum olgunlaştım

nazan öncelin şarkısıda çok güzel

o zaman bir nazan öncel şarkısıda benden ferhat göçer seslendiriyor zamanında çok söylerdim belkide düğünümde çalarım bilinmez

sen yanımda olunca sanki hayat sahane
hiç bir cekincem yok benim
takılma böyle şeylere
bırak konussunlar yorulsunlar biz aşkımıza bakalım
bırak sevinsinler gülüşsünler biz bize bakalım
bize bir şey olmaz hiç bir şey olmaz bunu unut bir kere
bizim sorunumuz varmış yokmuş yoksa da kime ne
elini tutar yürürüm yürürüm baska işim ne
bizim yolumuz darmış zormuş yokuşmuş kime ne
ister kapris yap ister
nenem gibi şekerleme
her halin cok sevilesi baskalarından banan ne
bırak konussunlar yorulsunlar biz aşkımıza bakalım
bize bir şey olmaz bi' şeycik olmaz bunu unut bir kere
bizim sorunumuz varmış yokmuş yoksa da kime ne
elini tutar yürürüm yürürüm baska işim ne
bizim yolumuz darmış zormuş yokuşmuş kime ne
biz aşkımıza bakalım.

günaydınn tekrarr canlarımmm hepinizee teşkkürr ederimm saolunn
babam iyi evde benden bigün önce çıktı hastaneden bende dün çıktım adam bide bana üzüldü kanamaları arttı çıkamamıştı hastaneden
şimdi iiyiyizz ikimizde

woow bu şarkı da tam bizlikmiş akşam aşkıma göstereyim

çağlam hepimize gizim
GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR HERZAMAN GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLMUYAR ARADA GEREKİYOR KİM KIRMIYOR DESE DE İNANMAM MUTLAKA KIRILMIŞTIK KIRILACAKTIR YANİ BUDA HAYATIN GERÇEĞİ..HA ŞİMDİ HA SONRA ...
AMA DİLERİM EVLENDİKTEN SONRA BİZ İLK 2 SENEMİZE DÖNERİZ YA

Şarkıalrın sözleri süperrrr

Son düzenleme:
woow bu şarkı da tam bizlikmiş akşam aşkıma göstereyim

canım bunun giriş müziği 1 yıl boyunca zil sesimdi bayılıyordum bu şarkıyı şimdi sölerken arkadaşım giz o benim nişan şarkımdı demezmi adam albüm çıkardı sen hala sölüyorsun dedi bende hayır nazan öncelden bilirim eskidir dedim bu şarkıyı çok sölerdim nazan öncelide severim bende akşam bir nazan öncel dinliyim evde

Fingercım merhaba,
Gizli Anların Yolcusu kitabını okuyorum.. Ve her okuduğumda kendimi ağlarken buluyorum. Sanırım çok etkileniyorum, hatta şuanki ruh halim bile o kitaptan etkilenip de bu hale gelmiş olabilir

[/QUOTE]

bu kitabını hiç duymadım. eski mi yeni mi aceba.

nişan şarkısı mı evet ya bak nişanda düğünde olabilir böyle şarkılar..

listelere eklemek lazım gizoşşş gerçi benim düğünümün konsepti belli değil daha ama

nişan şarkısı mı evet ya bak nişanda düğünde olabilir böyle şarkılar..

listelere eklemek lazım gizoşşş gerçi benim düğünümün konsepti belli değil daha ama

zuhal olcay pervaneyide oldum olası beğenmşimdir ama herkeste o çalıyor ama olsun ben seviyorum

ben liste yapıyorum canım evde boş otururken düğünle ilgili bir site vardı o siteden playlistlerinde şarkıları dinliyorum telefonumdada hep yabancı slov vardır oldum olası 80 lerden çıkamıyorum birde ben canım Shania Twain - From This Moment bu şarkıya bayılıyorum beynimde hep bu çalıyor benim shania twaini çok seviyorum

bu arada dipnot özdemir erdoğan pervane dinleyebilirsiniz kızlar belki beğenmezsiniz ama çoğu kişi onuda seviyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…