'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben pek liste işlerine girmiyorum su an ama doğru yapmak lazım gizoş aslında olursa ben canlı müzik istiyorumm ama sadece Amelie filmindeki müzikler tarzı çalacak bir grup olmalı

oyle olursada bizim kuduruk ve oynak sülalenin canı sıkılabilir bilmiyorum ben de oynamaktan nefret ederim benimkide aynı sekilde bakalım ne olcak

canım benim sülalemde her telden var baba artvin anne sivas ortaya karışık olan bir düğün olcak erkek tarafı karabük ne olcak bilmiyorum ama ben nişanımı güzel yapabilirim evde olmazsa zaten düğünde canlı müzik olur ama işte düğün büyüklerin istediği tarz olur nişanın organizatörlüğünü eğer nişan yaparsam ben yapcam

ama annem davullu zurnalı düğün isterim diyor bayılır oynamaya babamlarda kemençe eee sevdiceklerde köçek vay halime varya vayyy uygun bir dille herkesin hayalini 1 saat 1 saat yapabilceğmi yada az ve öz araya serpiştiriceğimi açıklıcam ileride sevdiceğimde yabancı şarkılara olan düşkünlüğümü biliyor oda hayal kuruyon ama köydede olan tanıdıklarımız var ne olcak onlara diede dalga geçiyor

ama hayalllerimdeki şarkılardan vazgeçicemmi geçmicem histoire d'un amour bu şarkının 7 versyonunu dinledim 5 senedirde telefonumda taşıyıp herkese dinletiyorum bunun en az 3 versiyonunu çalcam ensondada disco versyonu var onla düğünümü bitircem bu şarkının senin içinde önemi vardı sanırsam canım

okuyormusunuz, çalışıyormusunuz ?

canım bizimkilerde illa oynamak ister davul zurna istemezler ben de kabul etmem ama dugunde en azından oynak bişeyler olsun isticekler ve askım simdiden onun streslerine girdi napıcam zorla oynatcaklar diye

bizim durumlar çok bi karısık aynen sizde oldugu gibi nolcak bilmiyorum konsepti düğünün

bizimkisi historie d'un amour değil canım bizim şarkımız, O Me Quieres O Me Dejas

o şarkıyı seven diğer gelincik pelindi sanırım

Fingercım merhaba,
Gizli Anların Yolcusu kitabını okuyorum.. Ve her okuduğumda kendimi ağlarken buluyorum. Sanırım çok etkileniyorum, hatta şuanki ruh halim bile o kitaptan etkilenip de bu hale gelmiş olabilir

bu kitabını hiç duymadım. eski mi yeni mi aceba.[/QUOTE]

mrb yeni geldinn sanırım sn hoşgeldinn
seninlee asker eşleri topiğinde çok az konuşmuştuk sende kpss magduruydunn benim gibi sanırım ve nişanlıydın yanlış hatırlmıyosam:26::26:

o şarkıyı dinliyim bir bakayım canım bende

bende oynamak istemiyorum sırf o yüzden düğün yerine nikah yapabilirim kızarım vallla bende oynamak istemiyorum kiiiiiiiii ne etceksek aşkımda dior sade slov olsun dans ederiz romantik romantik diyor

Gelincikklermmm hellöööööö:))

Gizimmm bii diğerr Historia De Un Amor hastasıı bnm, çokk özeldir bnm içinn o şarkı..
Evrenle daha 2-3 haftalık çıkıordkki bi iş seyahatine gitti, ben daha ona doymamışımm delilerr gibi özlüorum.. radyoda çıktı bu şarkı, şimdiye dek nası dinlememişim bilmem.. dinledimm dinledim dinledim.. youtube açtm ordan dinledm.. bi huyumm vardır dinlediğim yabancı şarkıların ne anlattgna kesnlkle bakarm... açtm bi güzelll bi okudum kiiiiiiiiiiiii!!

"Ya no estas mas a mi lado corazon,
Ve artık yanımda değilsin aşkım,

Y en el alma solo tengo soledad,
Ve ruhumda sadece yalnızlık var."

o gün bugündür paşamınnn zilsesidir bu.. Bni aradıkça çalar ve ona olan özlemimi, aşkımı herşeyimi anlatır..

Kızlarr bu aradaaa ilk evlenme teklifini de o seyahatteyken etmişti, sarhoştu, hem körkütükk!
Ahhh ahhh neler demişti....

benimki de sırf oynatcaklar diye gel düğünden vazgeç nikah yapalım diyo

olmaz diyorum ben de aynen sevdiceğinin dediği gibi dans ederiz romantik romantik diyorum yahu bizimkiler anlamaz ondan biliyosun illa oynatırlar ben seni nikahtan sonra

milongaya bile götürürüm aşkım boşver düğünü sen diyo çatlak ya

hayatcım canım merhabalar

pelinim bence sana çok özel biryerde o şarkı çalınırken ciddi bir şekilde evlenme teklifi edicektir

öğle aramda esse bernardo ve boynere gittim metro city de baktım onlara bernardoda şu takıma rastladım kızlar baksanıza

Bernardo Online Alışveriş

kuzum ben bu takımı via portta gördüm

ama cok tutmadım bana marketlerde satılan ucuz çin tabaklarını hatırlattı, bernardodan daha iyisiini bekliyorum açıkçası özellikle tasarım olarak

kuzum ben bu takımı via portta gördüm

ama cok tutmadım bana marketlerde satılan ucuz çin tabaklarını hatırlattı, bernardodan daha iyisiini bekliyorum açıkçası özellikle tasarım olarak

o zaman durup bekleyelim bende öyle süper kaliteli diyemedim kuzum bekleyeceğimmmm güzelliklerii

Nee güzelll olur kiiiii

Çokk utanndım şuannn Gizimm inşallah istediğimizz gibi olur herşeyy:))

Gizşm ben kahvaltı takımını çok beğendm bence çay servisinde bile kullanılabilir, hani bolee bayan arkadaslarmz evmze gelncee 5 çayında çok guzel olur kiii

pelinim daha güzelleri çıkar

hayatcım valla bakıyorum birşeyler bugün boynerdede tombik tencereleri beğendim akşam evimisterden sipariş vericem minik tencerelerimi

pelinim ben 88 liyim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…