ben pek liste işlerine girmiyorum su an ama doğru yapmak lazım gizoş aslında olursa ben canlı müzik istiyorumm ama sadece Amelie filmindeki müzikler tarzı çalacak bir grup olmalı
oyle olursada bizim kuduruk ve oynak sülalenin canı sıkılabilir bilmiyorum ben de oynamaktan nefret ederim benimkide aynı sekilde bakalım ne olcak
aman da amannnnnnnn
kuzucuklar buraya mı taşınmış
özledim sizi çoooookkkkkk gelemiyorum bir türlü.
cumartesi dahil günde 7 ders var artık okulda, çok zamanım olmadı ihmal ettim sizi ama artık daha çok sizinle olacağım inşallh
canım benim sülalemde her telden var baba artvin anne sivas ortaya karışık olan bir düğün olcak erkek tarafı karabük ne olcak bilmiyorum ama ben nişanımı güzel yapabilirim evde olmazsa zaten düğünde canlı müzik olur ama işte düğün büyüklerin istediği tarz olur nişanın organizatörlüğünü eğer nişan yaparsam ben yapcam
ama annem davullu zurnalı düğün isterim diyor bayılır oynamaya babamlarda kemençe eee sevdiceklerde köçek vay halime varya vayyy uygun bir dille herkesin hayalini 1 saat 1 saat yapabilceğmi yada az ve öz araya serpiştiriceğimi açıklıcam ileride sevdiceğimde yabancı şarkılara olan düşkünlüğümü biliyor oda hayal kuruyon ama köydede olan tanıdıklarımız var ne olcak onlara diede dalga geçiyor
ama hayalllerimdeki şarkılardan vazgeçicemmi geçmicem histoire d'un amour bu şarkının 7 versyonunu dinledim 5 senedirde telefonumda taşıyıp herkese dinletiyorum bunun en az 3 versiyonunu çalcam ensondada disco versyonu var onla düğünümü bitircem bu şarkının senin içinde önemi vardı sanırsam canım
Fingercım merhaba,
Gizli Anların Yolcusu kitabını okuyorum.. Ve her okuduğumda kendimi ağlarken buluyorum. Sanırım çok etkileniyorum, hatta şuanki ruh halim bile o kitaptan etkilenip de bu hale gelmiş olabilir
canım bizimkilerde illa oynamak ister davul zurna istemezler ben de kabul etmem ama dugunde en azından oynak bişeyler olsun isticekler ve askım simdiden onun streslerine girdi napıcam zorla oynatcaklar diye
bizim durumlar çok bi karısık aynen sizde oldugu gibi nolcak bilmiyorum konsepti düğünün
bizimkisi historie d'un amour değil canım bizim şarkımız, O Me Quieres O Me Dejas
o şarkıyı seven diğer gelincik pelindi sanırım
o şarkıyı dinliyim bir bakayım canım bende
bende oynamak istemiyorum sırf o yüzden düğün yerine nikah yapabilirim kızarım vallla bende oynamak istemiyorum kiiiiiiiii ne etceksek aşkımda dior sade slov olsun dans ederiz romantik romantik diyor
hayatcım canım merhabalar
pelinim bence sana çok özel biryerde o şarkı çalınırken ciddi bir şekilde evlenme teklifi edicektir
öğle aramda esse bernardo ve boynere gittim metro city de baktım onlara bernardoda şu takıma rastladım kızlar baksanıza
Bernardo Online Alışveriş
kuzum ben bu takımı via portta gördüm
ama cok tutmadım bana marketlerde satılan ucuz çin tabaklarını hatırlattı, bernardodan daha iyisiini bekliyorum açıkçası özellikle tasarım olarak
o zaman durup bekleyelim bende öyle süper kaliteli diyemedim kuzum bekleyeceğimmmm güzelliklerii
hayatcım canım merhabalar
pelinim bence sana çok özel biryerde o şarkı çalınırken ciddi bir şekilde evlenme teklifi edicektir
öğle aramda esse bernardo ve boynere gittim metro city de baktım onlara bernardoda şu takıma rastladım kızlar baksanıza
Bernardo Online Alışveriş
Pelintoşumm çağlam size de selam olsunnn
bu topikte az kişi kalmış sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?