'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

peloo çok güzel çiçeklerrrrrr

çağlam malesef bu arkadaş tipinden bendede var ve benm haberm yokmuş benim ailemi ilişkimi işimi kıskanıp millete anlatmış ayrıca bide demişki giz beni kıskanıyo öldüm bunları duyunca yine insanlık için hep yanındaym hala seviyorum bitiremiyorum 24 yıldır yanmda bu insan anaokulundan liseye kadar benle aynı sınıftaydı ama malesef vuruldum off off çağlam bu konuda yalnız değilsin

benim çok arkadaşım vardır ama sevgilimi buldum bulallı kimin ne oldğnu anladım cidden ben kendimden ödün vermiyorum artık işine gelirse diyorum insanlara hata yapmıştım çağlams sende tavırlı oldğnu farkettirmişssin inşallah alıglamıştır karşındaki

bizde bu arkadaşımla o nişanlanmadan önce hep kafede buluşurduk yani hem değişiklik oluyo bi keyif yani dışarda bişeyler yapabilmek ama o nişanlandı nişanlısı hayatta izin vermiyo dışarda buluşmamıza ne var dışarda kafede buluşmakta bunu anlamış değilim bi türlü ...

Çok güzelmiş bunlar ya hem fiyatıda uygun nerden internetten mi aldın..

canım netten alcaktım dün metrocitye gittiğimde yoktu bügunda arkadşımı götürdüm cevahire orada buldum peşin aldım kredi kartı harcamama ara vermiş bulunuyorum

canım benim sevgilim bişi demez kız arkadaşlarıma ama can dediğim insan beni kıskanınca şok oldum o yüzden ara verdim her haftasonu arkadaşlarımlayım akşamlarda arkadaşlarıma uğruyorum ama yinede temkinliyim canım korkar oldum ben o yüzden hep bişeyleri yapmak için sevgilimöi bekliyorum onsuz tadı gram çıkmıyor şu şehrin

canım ben silikon alamıyorum ya benim annemde hiç kullanmadı bana sanki tüy müy bırakıo üstünde ne kadar yıkasanda yapışıo gibi geliyor alamıyorum

Bebişimmm güle güle kullann çok cicilerr, ben anneme almıştımsilikon kek kalıbı ve çok memnun. Kendime de silikonn alcamm inşallahh tosunumaaa kekler yaparım turtalarr yaparm ben onlarlaa ama önce yemek kitabı almam lazım
resmini atarım pc ye yani canım

Yanlış anlamışım kuzumm kusuruma bakmaaa

canım ben silikon alamıyorum ya benim annemde hiç kullanmadı bana sanki tüy müy bırakıo üstünde ne kadar yıkasanda yapışıo gibi geliyor alamıyorum

canım silikonlar güzel valla diğerleriyle aynı ben muffin yapmıştım güzel olmuştu diğer büyük kalpli silikon değil normal kek kalıbı :))

peloooo yemek kitabından ziyade ben yaptığım tarifleri burda yemek günlüğü die bir konu açıp yazıcam fotolucam yemekten ziyade pastalar yapıyorum kekler felan en azından buda paylaşırım ilerde yardım olur bide ajandam var ne yaptıysam yazıyorum
orta 2 den beri bir ajanda tutmuşum günlük gibi çikolota sosları bile var ajandada kakolar saçılmış kako kokuyor zaten içi :))))))

BENDE HERKESE YARDIMCI OLURUM BENDE YAPIYORUM YEMEK KEK BÖREK TURTA WS.
Bende denemiş güzel tarflerden ajanda yaptım oraya yazıyorum canlarım

Canımm harikasınn... üniversiteden mezun olduktan sonra bikaç ay boşluğumm olmuştu bende o zaman keklerr, kurabiyelerr yapardım çok eğlenrdm yaparkennn:))
ama 2 senedirr iyice hamlaştım bu konudaa(
artık evlenınce aşkıma yapcamm snn tariflerndenn

BENDE HERKESE YARDIMCI OLURUM BENDE YAPIYORUM YEMEK KEK BÖREK TURTA WS.
Bende denemiş güzel tarflerden ajanda yaptım oraya yazıyorum canlarım

ben dedimki 2 gün önce yemek kitabı çıkarcam ilerde die sevdicekte sen kısıtlı zamanda yapmıyosum maharet bu mamaları kısıtlı zamanda çıkarmak bıçağı iyi kullanmak dedi ben yeteneksizim canım hani bir yetenek yokta allahtan yaptıklarımda herkes farklı iyi tatalar buluyor kısırım özellikle her renkten oluyor içinde

öle bi kızdın ki ne oluyor dedim
ama önemli değil kuzum

ben kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın ama överler elimi benim inş.sizlerede yedircem aşkımda lezzetimi beğeniyor hemde çok fazla..evde bu kadar yemem diyor yani..
banada askım sana yemek yada pastane açalım aslında diyor bunda ciddi...
annemle hayalimiz hep pastane açmak yapıp satmaktı ama olamıcak gibi:18:

canım ben inşallah bu gazla mutfağa girer ve fotolarım birkaç fotoladığım vardı bişiler ama en baştan başlıcam

kolay şeler tiremusu ve etimek pastasından gircem bakalım pelinim

bende pastane fikrini seviyorum

yağmurcum ben sakarım biraz nil bunu çok iyi bilir oda benden çünkü benim sevdicek hiç yemeğmi yemedi pasta kek poğaçalar böreklerden yedi yani ben yemek yapmaya çekiniyorum korktuğum bir alan yemek offffff korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:

korkma hayatım ya yapa yapa alışırsın ya baharat önemli rol tadı tuzu lezzetini veren bir tutamda sevgi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…