peloo çok güzel çiçeklerrrrrr
çağlam malesef bu arkadaş tipinden bendede var ve benm haberm yokmuş benim ailemi ilişkimi işimi kıskanıp millete anlatmış ayrıca bide demişki giz beni kıskanıyo öldüm bunları duyunca yine insanlık için hep yanındaym hala seviyorum bitiremiyorum 24 yıldır yanmda bu insan anaokulundan liseye kadar benle aynı sınıftaydı ama malesef vuruldum off off çağlam bu konuda yalnız değilsin
benim çok arkadaşım vardır ama sevgilimi buldum bulallı kimin ne oldğnu anladım cidden ben kendimden ödün vermiyorum artık işine gelirse diyorum insanlara hata yapmıştım çağlams sende tavırlı oldğnu farkettirmişssin inşallah alıglamıştır karşındaki
Pişirmeyi Çok Seviyorum - Tantitoni 012-06-Renkli Kalp Şekilli Kek Kalıbı(KATE 71028MU) - Tantitoni
Pişirmeyi Çok Seviyorum - Tantitoni 012-01-12'li Kalp Şekilli Silikon Muffin Kalıbı (MORR CXKP-2009C) - Tantitoni
kızlar bugün bunları aldım akşam topikime eklicem mamalar yapcam bunlarla
Çok güzelmiş bunlar ya hem fiyatıda uygun nerden internetten mi aldın..
bizde bu arkadaşımla o nişanlanmadan önce hep kafede buluşurduk yani hem değişiklik oluyo bi keyif yani dışarda bişeyler yapabilmek ama o nişanlandı nişanlısı hayatta izin vermiyo dışarda buluşmamıza ne var dışarda kafede buluşmakta bunu anlamış değilim bi türlü ...
bikaç güne atarım şimdi kurutttum. demişsin ya ondan dedim Yağmurcum. ben yanlış anladım sanırım. pardon:)
o da olurr di mii minnoşummmm du bi düşüneymm
Pişirmeyi Çok Seviyorum - Tantitoni 012-06-Renkli Kalp Şekilli Kek Kalıbı(KATE 71028MU) - Tantitoni
Pişirmeyi Çok Seviyorum - Tantitoni 012-01-12'li Kalp Şekilli Silikon Muffin Kalıbı (MORR CXKP-2009C) - Tantitoni
Bebişimmm güle güle kullann çok cicilerr, ben anneme almıştımsilikon kek kalıbı ve çok memnun. Kendime de silikonn alcamm inşallahhPişirmeyi Çok Seviyorum - Tantitoni 012-06-Renkli Kalp Şekilli Kek Kalıbı(KATE 71028MU) - Tantitoni
resmini atarım pc ye yani canım
canım ben silikon alamıyorum ya benim annemde hiç kullanmadı bana sanki tüy müy bırakıo üstünde ne kadar yıkasanda yapışıo gibi geliyor alamıyorum
Bebişimmm güle güle kullann çok cicilerr, ben anneme almıştımsilikon kek kalıbı ve çok memnun. Kendime de silikonn alcamm inşallahhtosunumaaa kekler yaparım turtalarr yaparm ben onlarlaa ama önce yemek kitabı almam lazım
Yanlış anlamışım kuzumm kusuruma bakmaaa
peloooo yemek kitabından ziyade ben yaptığım tarifleri burda yemek günlüğü die bir konu açıp yazıcam fotolucam yemekten ziyade pastalar yapıyorum kekler felan en azından buda paylaşırım ilerde yardım olur bide ajandam var ne yaptıysam yazıyorum
orta 2 den beri bir ajanda tutmuşum günlük gibi çikolota sosları bile var ajandada kakolar saçılmış kako kokuyor zaten içi :))))))
peloooo yemek kitabından ziyade ben yaptığım tarifleri burda yemek günlüğü die bir konu açıp yazıcam fotolucam yemekten ziyade pastalar yapıyorum kekler felan en azından buda paylaşırım ilerde yardım olur bide ajandam var ne yaptıysam yazıyorum
orta 2 den beri bir ajanda tutmuşum günlük gibi çikolota sosları bile var ajandada kakolar saçılmış kako kokuyor zaten içi :))))))
canım silikonlar güzel valla diğerleriyle aynı ben muffin yapmıştım güzel olmuştu diğer büyük kalpli silikon değil normal kek kalıbı :))
BENDE HERKESE YARDIMCI OLURUM BENDE YAPIYORUM YEMEK KEK BÖREK TURTA WS.
Bende denemiş güzel tarflerden ajanda yaptım oraya yazıyorum canlarım
Bebişimmm güle güle kullann çok cicilerr, ben anneme almıştımsilikon kek kalıbı ve çok memnun. Kendime de silikonn alcamm inşallahhtosunumaaa kekler yaparım turtalarr yaparm ben onlarlaa ama önce yemek kitabı almam lazım
Yanlış anlamışım kuzumm kusuruma bakmaaa
ben dedimki 2 gün önce yemek kitabı çıkarcam ilerde die sevdicekte sen kısıtlı zamanda yapmıyosum maharet bu mamaları kısıtlı zamanda çıkarmak bıçağı iyi kullanmak dediben yeteneksizim canım hani bir yetenek yokta allahtan yaptıklarımda herkes farklı iyi tatalar buluyor kısırım özellikle her renkten oluyor içinde
Canımm harikasınn... üniversiteden mezun olduktan sonra bikaç ay boşluğumm olmuştu bende o zaman keklerr, kurabiyelerr yapardım çok eğlenrdm yaparkennn:))
ama 2 senedirr iyice hamlaştım bu konudaa(
artık evlenınce aşkıma yapcamm snn tariflerndenn
canım ben inşallah bu gazla mutfağa girer ve fotolarım birkaç fotoladığım vardı bişiler ama en baştan başlıcam
kolay şeler tiremusu ve etimek pastasından gircem bakalım pelinim
ben kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın ama överler elimi benim inş.sizlerede yedircem aşkımda lezzetimi beğeniyor hemde çok fazla..evde bu kadar yemem diyor yani..
banada askım sana yemek yada pastane açalım aslında diyor bunda ciddi...
annemle hayalimiz hep pastane açmak yapıp satmaktı ama olamıcak gibi:18:
bende pastane fikrini seviyorum
yağmurcum ben sakarım biraz nil bunu çok iyi bilir oda benden çünkübenim sevdicek hiç yemeğmi yemedi pasta kek poğaçalar böreklerden yedi yani ben yemek yapmaya çekiniyorum korktuğum bir alan yemek offffff korkuyorummm:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?