'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim arkadaşım son 6 ayda heray 1000 tl harcadı hatta 300 tl le havlularını aldı banada azar azar al dedi ki iyikide alıyorum stresten nefret ederm ben yaaa

gülme ama aynısı benim başıma hala geliyor benmki arkadaşlarıyla değilde sevmediği insanlarla görüyor bide aşırı sadık der bana bilinç altına işlemiş birgün şirkette sinir küğü olmştm çok mantıklıdır o bile bunu yapıyosa ben bu adamla evlenmem dedim hiç telefonuna bakmamştm şirketin kapısına geldi ellernde çiçeklerle aynı bu durumdu ama hala sinilrnyorm yaa kaybedckler bizi haberleri yok

ayyy kızlar yaa gerçekten jumboyla kafayı bozmuştum neden bozduysam annemde var diemidir diede düşüncelerdeyim ama o kadar para vermicem hisardan milanoda 8100 benziyor zaten :))))))

büyükleri alcam peloş en azından onları öderim

hisar da ne kadar gizoş?

ben bernardoda begendim ama güvenemiyorum acıkcası şikayet edenler olmuş çkbsinden :44:

aradaki fiyat farkları nasıl onu da bilmiyorum

hisar da ne kadar gizoş?

ben bernardoda begendim ama güvenemiyorum acıkcası şikayet edenler olmuş çkbsinden :44:

aradaki fiyat farkları nasıl onu da bilmiyorum

bernardodan alcaktım ama çliğiyle ilgili kötü şeler duydum mesela porselen hisardan almam hisar yılların çelik markası bernardodanda çelik almam die düşünüyorum

hisarda çelik tencere çkb teflon tencere çaydanlık cezve sahan vs 1700 denk geliyor ama düdüklüyü çıkarırsam 1400 mal edebiliyormuşum bir arkadaş yazmış ki gayette nomal cüzü bir fiyat gibi geldi ben şu aralar bunları halletmenin telaşındayım ne çkb ne tencere modası geçmez şu günden sonra abartı şeleride beğenceğmi sanmıyorum

porselen sonlara kalcak işte bir güzel yatak örtüsünü banyo setlerini bide porselenleri sona bırakma kararı aldım

ben de yemek takımı ve çkb takımını jumbodan almayı düşünüyodum.. benim bundan en az bi 7-8 sene önce annemin jumbodan aldığı çay takımım var aynı model hala jumbo mağazalarında satılıyor.
ama çağlacım dediğin gibi çok pahalı ve bizim o her kuruşa ihtiyacımız olacak belki de düğün öncesi..
benim pek bilgim yoktu iyiki sizlerleyim ya canlarıııımmm

İnşallah Çağlam yaaaa
Yemeyelmm yaa offf o stress işte adamı mahveden zatenn(

Sürprizzzimm için teşekkr edermm canımmm

Canımm aşırı kıskançlık çokk zorr ama guzel de yaa ne biliimmm Hoşumaa gidio bazenn
Bencee de Hisar gizşmmm çok mantıklı bi kararr

bende jumbo istiyordum canım ben ama işte para biriktirmem şart evlenene kadar bir 40 bin tl birikim yaparsam süper olcak şimdi babamla annemde her ay birikimime katkı sağlıcaklarmış ben ne kadar verirsem onlarda o kadar vercekler herkes araba al evin var die gazlıyo beni ama evlenmeden hiç bişi almıcam anca evlenmeden ev alcam off ev fiyatlarıda uçuyor kızlar

aman yaa kırk yılda bir gelecek misafire offf aman hee bu arada içimde kalmasın die porselen ne beğeniyorsam alcam fırsattan istifade lalezar yada açelyayı almayı düşünüyorum bakalım kızlarr

offff sıkıntı yaptım oysaki daha çok var :))))))

canım inanırmısın 19 yaşımdan beri beraberim 7 neyse 70 te o misali benimki kıskanç üstüme düşer herşeyi farkeder ağzımdan ne çıksa önemser garip bir hal yani adam 19 yaşında okurken bile evlenelim die dayatıyordu küçüksün küçüğüz diyordum banamısın demiyordu şu anda yaş 24 olgunlaştı allahtan kıskanıyo ama eskisi gibi aşırı dğeil eskiden herşeyden kıskanıyodu peloşum çok zordu vallla düzeldiğine bende dahil kimse inanmıyordu ilişki kıskançlıktan biticekti bizim ben hep diyordum kıskançlık sevginin önüne geçiyor die gerçekten öleydi kaçıyordum hep ama şimdi o günler geride kaldı

peloşum hoşuna biryere kadar gider kıskançlık özgür ruhlara ters biryerde sıkılıyoruz canım

nazım dün gece duamı ettim bile inşallah birşeyciği olmucak

Miniiimmmm inşallah kötü bişee çıkmıcakk tamam mıı kendini öleee hissetme.. Güzel düşün güzel olsun prensesimmm

pastaaaaammm kıyamam ben sizeee nazar mı değmiş öyle :44: maşallah diyelim hemen merak etme dualarım sizinle hiçbişecik olmaaaz inşallah geçmiş olsun çok çok

bebekleriim cok cok tesekkur ederımmm hastanede şimdii konusamadıııkk dahaa . pastaaamm bulmana cok sevındım yatak ortusunuuu ben gıttıgımde en paçozları vardı Nurayım en kısa zamanda gidiceem bende inşşşş hastaneyee[/B]

Bendee sıkılırımm zatenn gizşmm, hemde çok sıkılırımmm.. Daha önceki ilişkimi buna benzer bi sebepten sonlandırdım.. en yakın arkadasmn evine giderdim çocuk dakika hesabı yapardı ayy ne zamanlardı ama evrenntoşmm olee değill kıskanması da dozunda sadece bikaç gündür rüyaların etkisinden ole yapıoo ki o da farknda hayatm yaptggnn yanlıs oldugununn
neyseki akşam nöbette uyumadığı için kabus da gormedi bugunn rahatız

Gizşm bu arada ben English Home'dan akşam yaptığımm kombini 10 gün sonra alcam, bu ay kredi kartına fazla daldım English home da taksit yapmıo maximum'a tek seferde çekim yapıo o yüzden ayn 16sında alcamm kii bi sonraki döneme devretsn diee

İyi düşünn iyi olsnn minniiimmm tamam mııııı

timam pelimimmkooommmm takmışlar ben holterci oldum diyo eşek yarın sabah cıkcaakk hersey yolunda sevgılın bıraz zayıflasın kalbıne agırlık yapmasın dıcekler ben bıloooruummm

Amannn senin her halin çekilir bee annemmmm taş gibi hatunsun 100 kiloolsan kaç yazarrrr

Kızlar size bişey sorucam benim bi çocukluk arkadaşım var aynı mahallede büyüdük... bikaç ay önce nişanlandı epeydir görüşemiyoruz iki kere bize gelmekk istedi birinde biz ablamla arkadaşlarla plan yapmıştık onuda çok ısrarla davet ettikl nişanlısı dışarda cafeye falan gitmesini istemiyomuş o yüzden olmadı görüşemedik.. ikince kere bikaç hafta önce aradı bu seferde akşama doğru gel dedik hayır nişanlımla görüşcem dedi ee biz çarşıdayız işte şu cafeye gel dedik yine nişanlısı dışarda izin vermiyomuş evde buluşun napcaksınız dışarda demiş.. yani size sorum ben şimdi arkadaşa çok bozuğum ama o da bi nebze haklı olabilir mi ? bu hafta eve çapırsam mı diye düşünüyorum ama ??

Ya bide benim zor günümde yanımda olmadı diye kırgınım ona yani benim ayrıldığım duydu ama 1 ay sonra aradı canım çok üzüldüm falan diye.. sonra hastalandım ameliyat oldum sadece bi kere geldi o da nişan kartı vermek için onun haricinde hiç aramadı :.

napsam sizce ??

Ohoooo gelceksennn ben daha nelerr nelerr sölerimmm miniimmmm
Yazzz olsnn görüşelmm yaaaaa

bencede bu yazz hemeeenn gelmelliii kusum sımdı tam olmadan bişi demek istemiyoorum amaa inş olursa yazııın c.tesi pazar yeniçiftlikte olucaaammmm heeeppppp

hayatııımm kızma ama aarkadasın en nefret ettıgım kısıler grubundaaa, ben bole ınsanları hayatımdan dırek cıkarttıgım ıcın senı yanlıs yonlendırmek ıstememm balımm

Canım evet zor günde yanında olmaması kötü olmuş.. yani en yakın arkadas, çocuklk arkadası bunlar önemlidir.. evet hayatlarınıza birileri girmiş olabilir am hiçbi şey arkadasn yerini almamalıdır.. herkesn kendine ait özel bi yaşamı olmalıdır. belki nişanlısı izin vermiodur o da haklı kendince bence eve çağırmalısın ve ona kırgın oldugunu solemelisin cnm..
içine atmamanı öneririm...

pelinim çiçek nerdee

buyurr şekerimm

sevgilicikk çiçeği verdi bi deüstüne kızdım sen blmıo msn sade sevdiğimi bu ne bole simli pullu diee aşkımmm meğersemm hazırlatırkenn yanında bulunmamısss zevklerimizz aynıdır paşamlaaa o da sadeliği sever kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…