'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öle bi kızdın ki ne oluyor dedim
ama önemli değil kuzum
Canımmm ben ve kızmakkk bu ikisini aynı cümlede görmiiimm bi dahaaa
canım ben inşallah bu gazla mutfağa girer ve fotolarım birkaç fotoladığım vardı bişiler ama en baştan başlıcam

kolay şeler tiremusu ve etimek pastasından gircem bakalım pelinim
Wuuuuuuu meraklaa beklıoo olcm gizmmmm, aynııı çeyiz topiğini takip eder gibi ederimkiii

korkma hayatım ya yapa yapa alışırsın ya baharat önemli rol tadı tuzu lezzetini veren bir tutamda sevgi tamamdır

Bilir kişi konuştuu heytt beeee

bikaç güne atarım şimdi kurutttum. demişsin ya ondan dedim Yağmurcum. ben yanlış anladım sanırım. pardon:)

o da olurr di mii minnoşummmm du bi düşüneymm

iviit iviitt hemide süpper olaa aşkııımmm

mamişlerden acılmıs konular bende mutfaktayyıım sımdıı burda kıtaplıgım olmadıgından yazlıga yolladım dunya mutfakları serisiine kadar var kızlar bendede yemekten cok yedırmeye meraklılıgım var benım bıde suslu olucak servısler nım nım nımmmm

bir anda bir yogunluk bastı birsürü iş birikti kızlar takip edemedim sizi

tek tek alıntı yapamadım kızçelerimmm hepinize katılıyorum annem de bu kız seni kıskanıyor sana yıllarca söyledim ama dinlemedin yufka yüreklisin hala git ona işler bul sen iyilikler yap iyi oldu sana diyor...

anne sözü dinlemek lazımmış işte birkez daha anladım...

yağmuşum ben de sizleri çok seviyorummmm iyiki gelmişim buraya

yemek konusunda ben de çoğunluktanım heralde hatta herşeyden önce yemek kitabımı düşünüp ona stant bile aldım malum en büyük yardımcım kitap olcak

Bende bide şu var hani benim durumum malum ya eğer görüşürsek o bana sürekli mutlu günlerini nilşanlısıyla olup bitenleri anlatırsa diye korkuyorum buluşmaktan.. Beni anlamamasından yada anlasada umursamamasından korkuyorum (

ben hepinize yardım ederim
canım benm iyiki buradayız

GERÇEK DOST : DOSTUNUN SIKINTISINI DİNLER,ELİNDEN GELENİ YAPAR KENDİSİ NE KADAR MUTLU OLSADA BUNU HELEDE AŞKLA İLGİLİ SIKINTISI VARSA DOSTUNA SÖYLEMEZ ANLATMAZ BALLANDIRA BALLANDIRA İYİYİZ ŞÜKÜR DER GEÇER KARŞISINDAKİNİN SIKINTISANA ORTAK OLUR BENİM BİLDİĞİMKİ BEN ÖYLEYİM YANİ...UMURSAMAYAN DİNLEMEYEN ANLATMANDAN SIKILIAN ANLAMAYAN SENİN DOSTUN DEĞİLDİR HİÇ OLMAMIŞTR hayatcım malesef böle...nacizane fikrim..

hayatımmm boşver o zaman da anlamazsa kendi bilir yani

ben hepinize yardım ederim
canım benm iyiki buradayız

eveeeeeett balımm

benide aranıza alın kızlar bende 2013 geliniyim kısmetse

aaaa amelieee seni burda da gördüğüme çok sevindim tatlım aramıza hoş geldin

Aynen şiddetle katılıyorummmm

aaaa amelieee seni burda da gördüğüme çok sevindim tatlım aramıza hoş geldin

ameliee hoşgeldin..
adın nedir yaşın kaçtır ve yarışmaya nereeden katılıyorsun??

Hoşbulduk canlar
valla kısaca bahsediyim kendimden.belki forumda daha önce görenler olmuştur
sorunlu bi ilişki süreci,askerlik ve ayrılık sürecimi geçirmiştim bu forumda. :26:
çok üzüldüm,çok yorulmuştum.tam umudumu kaybetmişken karşıma hayatımın anlamı çıktı,herşey bambaşka.
mayısın 13ünde nişanımız var,kısmetse 2013 başındada evlenicez.
İStanbuldayım,26 yaşım evlenicek arkadaşlara huzur ve mutluluk dilerim.teşekkürler

hooşşgellldiiiinn canıımm aramızaaaa ne guzel sende ıstanbuldaaasııınnn Allah dert sıkıntı vermesın hepıcımız mutlu mesuuut olalım

bnde yağmur canım 24 yaşım istanbuldan katılmıştım
2,5 yıl süren ilişkim var sanada mutluluklar..
o ilişkin bitti bu yen birimi ne kadardır berabersiniz?:44:

Bende senin geçtiğin şu zorlu yolardan geçiyorum şu an ((

İnşallah geçer gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…