Canımmm ben ve kızmakkk bu ikisini aynı cümlede görmiiimm bi dahaaaöle bi kızdın ki ne oluyor dedim
ama önemli değil kuzum
Wuuuuuuu meraklaa beklıoo olcm gizmmmm, aynııı çeyiz topiğini takip eder gibi ederimkiiicanım ben inşallah bu gazla mutfağa girer ve fotolarım birkaç fotoladığım vardı bişiler ama en baştan başlıcam
kolay şeler tiremusu ve etimek pastasından gircem bakalım pelinim
korkma hayatım ya yapa yapa alışırsın ya baharat önemli rol tadı tuzu lezzetini veren bir tutamda sevgi tamamdır
Canımmm ben ve kızmakkk bu ikisini aynı cümlede görmiiimm bi dahaaa
Wuuuuuuu meraklaa beklıoo olcm gizmmmm, aynııı çeyiz topiğini takip eder gibi ederimkiii
Bilir kişi konuştuu heytt beeee
bikaç güne atarım şimdi kurutttum. demişsin ya ondan dedim Yağmurcum. ben yanlış anladım sanırım. pardon:)
o da olurr di mii minnoşummmm du bi düşüneymm
bir anda bir yogunluk bastı birsürü iş birikti kızlar takip edemedim sizi
tek tek alıntı yapamadım kızçelerimmm hepinize katılıyorum annem de bu kız seni kıskanıyor sana yıllarca söyledim ama dinlemedin yufka yüreklisin hala git ona işler bul sen iyilikler yap iyi oldu sana diyor...
anne sözü dinlemek lazımmış işte birkez daha anladım...
yağmuşum ben de sizleri çok seviyorummmm iyiki gelmişim buraya
yemek konusunda ben de çoğunluktanım heralde hatta herşeyden önce yemek kitabımı düşünüp ona stant bile aldım malum en büyük yardımcım kitap olcak
Bende bide şu var hani benim durumum malum ya eğer görüşürsek o bana sürekli mutlu günlerini nilşanlısıyla olup bitenleri anlatırsa diye korkuyorum buluşmaktan.. Beni anlamamasından yada anlasada umursamamasından korkuyorum(
Bende bide şu var hani benim durumum malum ya eğer görüşürsek o bana sürekli mutlu günlerini nilşanlısıyla olup bitenleri anlatırsa diye korkuyorum buluşmaktan.. Beni anlamamasından yada anlasada umursamamasından korkuyorum(
ben hepinize yardım ederim
canım benm iyiki buradayız
benide aranıza alın kızlar bende 2013 geliniyim kısmetse
benide aranıza alın kızlar bende 2013 geliniyim kısmetse
GERÇEK DOST : DOSTUNUN SIKINTISINI DİNLER,ELİNDEN GELENİ YAPAR KENDİSİ NE KADAR MUTLU OLSADA BUNU HELEDE AŞKLA İLGİLİ SIKINTISI VARSA DOSTUNA SÖYLEMEZ ANLATMAZ BALLANDIRA BALLANDIRA İYİYİZ ŞÜKÜR DER GEÇER KARŞISINDAKİNİN SIKINTISANA ORTAK OLUR BENİM BİLDİĞİMKİ BEN ÖYLEYİM YANİ...UMURSAMAYAN DİNLEMEYEN ANLATMANDAN SIKILIAN ANLAMAYAN SENİN DOSTUN DEĞİLDİR HİÇ OLMAMIŞTR hayatcım malesef böle...nacizane fikrim..
Aynen şiddetle katılıyorummmm
aaaa amelieee seni burda da gördüğüme çok sevindim tatlım aramıza hoş geldin
ameliee hoşgeldin..
adın nedir yaşın kaçtır ve yarışmaya nereeden katılıyorsun??
Kızlar günlük nasıl bi makyaj yapıyosunuzz? anlatsanıza..
Kızlar günlük nasıl bi makyaj yapıyosunuzz? anlatsanıza..
Hoşbulduk canlar
valla kısaca bahsediyim kendimden.belki forumda daha önce görenler olmuştur
sorunlu bi ilişki süreci,askerlik ve ayrılık sürecimi geçirmiştim bu forumda. :26:
çok üzüldüm,çok yorulmuştum.tam umudumu kaybetmişken karşıma hayatımın anlamı çıktı,herşey bambaşka.
mayısın 13ünde nişanımız var,kısmetse 2013 başındada evlenicez.
İStanbuldayım,26 yaşım evlenicek arkadaşlara huzur ve mutluluk dilerim.teşekkürler
Hoşbulduk canlar
sorunlu bi ilişki süreci,askerlik ve ayrılık sürecimi geçirmiştim bu forumda. :26:
çok üzüldüm,çok yorulmuştum.tam umudumu kaybetmişken karşıma hayatımın anlamı çıktı,herşey bambaşka.
İStanbuldayım,26 yaşım evlenicek arkadaşlara huzur ve mutluluk dilerim.teşekkürler
Hoşbulduk canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?