'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

katılıyorum bende sevmem bu tarz insanları hele en yakınındıysa...

Pelimiikkk yaa eskiden pembe kırmızı gülden şaşmazdıımm ama sımdı bole renklı gullerı cok cok sevmeye basladdım benim kurbişte en son bana lilaa almışştıııı sizeeee büssürüüü maşallaah yollarım kiiiiğğğğğ

katılıyorum bende sevmem bu tarz insanları hele en yakınındıysa...

bide ne var biliyomusun yagmuruumm ben bıraz fazla arkadascııyıımm bole kendımden delı gıbı ödüün veririmm ,sınırları zorlarım ben boleykeeen karsımdakıı bana tam tersı yaklasıyoosaa biteer benım ıcın. Biraz katıyııımm o konuda psıkologm bana bole ınsanlar hayatında hep olucaak herkesı cıkarırsan cevrennde olmaz demıstı bende yapay cevredense az ama öz arkadaslarım olsun etrafımda demıstım cunku ben gercekten yalansız bı ınsanım ıcım cok rahat olarak soyluyorum bunu zaten basıma ne gelıosada durustlugumden gelıyoo cok sukur cevremde cok cok sevdıgım benım ıcın herseyı yapabılcek ınsanlarla doluu

Son düzenleme:
ah hayat ah

benim de 18 yıllık çocukluk arkadaşım gelmedi nişanıma! kapı komşum bir de! sebep ne? Karnı ağrıyrormu hanfendinin!

gecen mevlut okuttum ona da gelmedi yine aynı sebep karnı agrıyormus... artık kasıtlı yaptığıını düşünmeye başladım ben arayıp bişe sorarsa cevap veriyorum evime gelirse ağırlıyorum ama onun haricinde bişey yok

doğum günü vardı 29 unda onu da kutlamadım... aynen onun yaptıgı gibi aradan bir ay gecer ole yolda gorursem kutlarım... bitmiştir benim için artık SIRADAN bir arkadastan farkı yok

neden hep böle oluyo diyorum... gerçekten benim hayatıma kim girdiyse bana bunu yaptı o yüzden dogru dürüst DOST yerine koyabilceğim kimsem yoktur... bazen bu duruma çok üzülüyorum acaba problem bende mi diyorum, başka kızlara bakıyorum can ciğer kuzu sarması gibiler herkesle...

off neyse dertlendim yine

Peloooşş benimki artık gülleri hiçbişeye sardırmıyoooo tek gülü alıyo çiçekçiden iç cebine koyuyo onu da sonra arkama gecip gozumu kapatıp elime tutusturuyo

aşkımmmmmmmm benimmmmmmmmm nasıl özledim yaaaa

Minnağım nazım canım görüşemiyoruz ne zamandır... Bence sen en doğrusunu yapıyosun az arkadaşın olsun ama dost diyebileceğin insan olsun yeter ...

Pelinimm işte sırf çocukluk arkadaşım diye kıyamıyorum ya işte .. Bilmiyorum karar veremedimmm onun değiştiğine inanmak istemiyorum ...

Çağlammm bence bu arkadaşın seni fena halde kıskanıyooo .. Çok ayıp ama yaptığı kapı bir komşuyumuşsunuz bide fesatlığın bu kadarı pes yani... Bizde bu arkadaşımla doğum günlerimizde yıllardır hep hediyeleşiriz .. Yani doğum gününde msjla kutlarız hediyeyi bi kaç gün sonra işte.. Ama benim bu doğum günümde naptı biliyomusun sırf nişanlısıyla gelmek için çıldırttı beni .. evde yokuz yarın gel heM oturalım falan diyorum yok nerdeSİN oraya gelcem dayımlardayım dedim oraya geldi hediye vermek için düşün sanki kaçıyorum kapıdan verdi gitti hediyeyi onada çok kızmıştım..

canım biz iyi arkadaş olduk yavaş yavaş dostluklara akıyoruz bak ne güzel görüştükçe paylaştıkca ddaha yakınlascaz..
dostluklar hemen kurulmuyor zeminimiz çok iyi gidiyor çağlam askım bebeğim ayyyh kanın kaynadı hepinizi seviyorum veeeeeeeeee

bende öyleyim ya az olsun öz olsun..yalana gelemem bendeçok katıyımdr sertimdir arkadaş canlısıyımdır neşeliyimdir ama karşıdaki de otsa yontulmuyorsa arkadaşım değildir bir süre sonra!!

pelinim çok tatlı suya koysaydın solmus yaa sonra kuruturdun

bendeeee yollarmmkiii miniiiiiiiiiiimmmm

Ciddii anlamda ayıp etmiş! ya bnm iki elim kandaa olsa en yakın arkadasmn nişanına gitmemekkk ne demek yaaa bi de komşumm!! cidden çok afedersnz ama gerizekalılıkk!! Çağlam bu düpedüz kıskançlık başka bişe değil canım, hayatından o insanın çıkması faydalı olmş inankiii

Güll olayına gelncee bnm askımdaa ole veriodu ama çiçekçiye aslında buket yapmasını solemişş çiçekçi de demşki mavi gül geldi ondan veriyim tamam abi demiş, o anda işi çkmş ve dükkandan ayrlmak zorunda kalmıss çiçekçi de bole süslemişş püslemişşş güzelim gülüüü
yaa zatenn gül iştee adı üstünde ne die süslersn be adam
ama sağ olsun aşkım düşünmüş almışş, anniş de akşam dioo yeterartık ev botanik bahcesine döndü

Canım fotoğrafları cektkten hemen sonra suya koydum zatenn, gül daha tomurrcuk ole guzelki kıyamadımm hiçç
solma, kararma yok henuz canımm capcanlı her bişeyi

bak bende eklicem bana aldıgı turuncu gülü tam açmamıştı nasıl oldu ama bikaç güne atarım şimdi kurutttum

bak bende eklicem bana aldıgı turuncu gülü tam açmamıştı nasıl oldu ama bikaç güne atarım şimdi kurutttum

bencee atmaa
nası kıyıyosunn yaa yağmurum ben onları bile kutuda saklıormm bi keresinde annem kurumuss çiçek demetini benden habersiz atmış kavga etmiştim evde..
kısmet olrsa ben onları kendi evimde dekorasyonda kullanıcam belki yapraklarını boş cam kavanoza falan koyarımm, bişiler düşünüorm ama bakalım
kimisi dee negatif enerji verio onlar dio ama ben inanmıorumm ve saklamaya devam da edicemm

attım demedimki
kurutuyorum ben ilerde evimde kullanırım belki nerden çıakrdın nası kıyıyorsun derken???

bnde tablo yaptırmayıı düşünüyoooruuumm pelimimmm yerim güllerimiii beeennn

attım demedimki
kurutuyorum ben ilerde evimde kullanırım belki nerden çıakrdın nası kıyıyorsun derken???

bikaç güne atarım şimdi kurutttum. demişsin ya ondan dedim Yağmurcum. ben yanlış anladım sanırım. pardon:)

bnde tablo yaptırmayıı düşünüyoooruuumm pelimimmm yerim güllerimiii beeennn

o da olurr di mii minnoşummmm du bi düşüneymm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…