bencede bu yazz hemeeenn gelmelliiikusum sımdı tam olmadan bişi demek istemiyoorum amaa inş olursa yazııın c.tesi pazar yeniçiftlikte olucaaammmm heeeppppp
hayatııımm kızma ama aarkadasın en nefret ettıgım kısıler grubundaaa, ben bole ınsanları hayatımdan dırek cıkarttıgım ıcın senı yanlıs yonlendırmek ıstememm balımm
katılıyorum bende sevmem bu tarz insanları hele en yakınındıysa...
ah hayat ah
benim de 18 yıllık çocukluk arkadaşım gelmedi nişanıma! kapı komşum bir de! sebep ne? Karnı ağrıyrormu hanfendinin!
gecen mevlut okuttum ona da gelmedi yine aynı sebep karnı agrıyormus... artık kasıtlı yaptığıını düşünmeye başladım ben arayıp bişe sorarsa cevap veriyorum evime gelirse ağırlıyorum ama onun haricinde bişey yok
doğum günü vardı 29 unda onu da kutlamadım... aynen onun yaptıgı gibi aradan bir ay gecer ole yolda gorursem kutlarım... bitmiştir benim için artık SIRADAN bir arkadastan farkı yok
neden hep böle oluyo diyorum... gerçekten benim hayatıma kim girdiyse bana bunu yaptı o yüzden dogru dürüst DOST yerine koyabilceğim kimsem yoktur... bazen bu duruma çok üzülüyorum acaba problem bende mi diyorum, başka kızlara bakıyorum can ciğer kuzu sarması gibiler herkesle...
off neyse dertlendim yine
Peloooşş benimki artık gülleri hiçbişeye sardırmıyoooo tek gülü alıyo çiçekçiden iç cebine koyuyo onu da sonra arkama gecip gozumu kapatıp elime tutusturuyo
aşkımmmmmmmm benimmmmmmmmm nasıl özledim yaaaa
Pelimiikkk yaa eskiden pembe kırmızı gülden şaşmazdıımm ama sımdı bole renklı gullerı cok cok sevmeye basladdım benim kurbişte en son bana lilaa almışştıııısizeeee büssürüüü maşallaah yollarım kiiiiğğğğğ
bide ne var biliyomusun yagmuruumm ben bıraz fazla arkadascııyıımm bole kendımden delı gıbı ödüün veririmm ,sınırları zorlarım ben boleykeeen karsımdakıı bana tam tersı yaklasıyoosaa biteer benım ıcın. Biraz katıyııımm o konuda psıkologm bana bole ınsanlar hayatında hep olucaak herkesı cıkarırsan cevrennde olmaz demıstı bende yapay cevredense az ama öz arkadaslarım olsun etrafımda demıstım cunku ben gercekten yalansız bı ınsanım ıcım cok rahat olarak soyluyorum bunu zaten basıma ne gelıosada durustlugumden gelıyoocok sukur cevremde cok cok sevdıgım benım ıcın herseyı yapabılcek ınsanlarla doluu
Canım evet zor günde yanında olmaması kötü olmuş.. yani en yakın arkadas, çocuklk arkadası bunlar önemlidir.. evet hayatlarınıza birileri girmiş olabilir am hiçbi şey arkadasn yerini almamalıdır.. herkesn kendine ait özel bi yaşamı olmalıdır. belki nişanlısı izin vermiodur o da haklı kendince bence eve çağırmalısın ve ona kırgın oldugunu solemelisin cnm..
içine atmamanı öneririm...
buyurr şekerimm
Eki Görüntüle 361221
Eki Görüntüle 361222
sevgilicikk çiçeği verdi bi deüstüne kızdım sen blmıo msn sade sevdiğimi bu ne bole simli pullu dieeaşkımmm meğersemm hazırlatırkenn yanında bulunmamısss zevklerimizz aynıdır paşamlaaa o da sadeliği sever kiiii
bendeeee yollarmmkiii miniiiiiiiiiiimmmmPelimiikkk yaa eskiden pembe kırmızı gülden şaşmazdıımm ama sımdı bole renklı gullerı cok cok sevmeye basladdım benim kurbişte en son bana lilaa almışştıııısizeeee büssürüüü maşallaah yollarım kiiiiğğğğğ
bide ne var biliyomusun yagmuruumm ben bıraz fazla arkadascııyıımm bole kendımden delı gıbı ödüün veririmm ,sınırları zorlarım ben boleykeeen karsımdakıı bana tam tersı yaklasıyoosaa biteer benım ıcın. Biraz katıyııımm o konuda psıkologm bana bole ınsanlar hayatında hep olucaak herkesı cıkarırsan cevrennde olmaz demıstı bende yapay cevredense az ama öz arkadaslarım olsun etrafımda demıstım cunku ben gercekten yalansız bı ınsanım ıcım cok rahat olarak soyluyorum bunu zaten basıma ne gelıosada durustlugumden gelıyoocok sukur cevremde cok cok sevdıgım benım ıcın herseyı yapabılcek ınsanlarla doluu
ah hayat ah
benim de 18 yıllık çocukluk arkadaşım gelmedi nişanıma! kapı komşum bir de! sebep ne? Karnı ağrıyrormu hanfendinin!
gecen mevlut okuttum ona da gelmedi yine aynı sebep karnı agrıyormus... artık kasıtlı yaptığıını düşünmeye başladım ben arayıp bişe sorarsa cevap veriyorum evime gelirse ağırlıyorum ama onun haricinde bişey yok
doğum günü vardı 29 unda onu da kutlamadım... aynen onun yaptıgı gibi aradan bir ay gecer ole yolda gorursem kutlarım... bitmiştir benim için artık SIRADAN bir arkadastan farkı yok
neden hep böle oluyo diyorum... gerçekten benim hayatıma kim girdiyse bana bunu yaptı o yüzden dogru dürüst DOST yerine koyabilceğim kimsem yoktur... bazen bu duruma çok üzülüyorum acaba problem bende mi diyorum, başka kızlara bakıyorum can ciğer kuzu sarması gibiler herkesle...
off neyse dertlendim yine
Peloooşş benimki artık gülleri hiçbişeye sardırmıyoooo tek gülü alıyo çiçekçiden iç cebine koyuyo onu da sonra arkama gecip gozumu kapatıp elime tutusturuyo
aşkımmmmmmmm benimmmmmmmmm nasıl özledim yaaaa
pelinim çok tatlı suya koysaydın solmus yaa sonra kuruturdun
Canım fotoğrafları cektkten hemen sonra suya koydum zatenn, gül daha tomurrcuk ole guzelki kıyamadımm hiçç
solma, kararma yok henuz canımm capcanlı her bişeyi
bak bende eklicem bana aldıgı turuncu gülü tam açmamıştı nasıl oldu ama bikaç güne atarım şimdi kurutttum
hoşgeldin berfin
bencee atmaa
nası kıyıyosunn yaa yağmurum ben onları bile kutuda saklıormmbi keresinde annem kurumuss çiçek demetini benden habersiz atmış kavga etmiştim evde..
kısmet olrsa ben onları kendi evimde dekorasyonda kullanıcam belki yapraklarını boş cam kavanoza falan koyarımm, bişiler düşünüorm ama bakalım
kimisi dee negatif enerji verio onlar dio ama ben inanmıorumm ve saklamaya devam da edicemm
hoşbuldum. nasılsın?
naz sınavlarn nasl geçti?
bencee atmaa
nası kıyıyosunn yaa yağmurum ben onları bile kutuda saklıormmbi keresinde annem kurumuss çiçek demetini benden habersiz atmış kavga etmiştim evde..
kısmet olrsa ben onları kendi evimde dekorasyonda kullanıcam belki yapraklarını boş cam kavanoza falan koyarımm, bişiler düşünüorm ama bakalım
kimisi dee negatif enerji verio onlar dio ama ben inanmıorumm ve saklamaya devam da edicemm
attım demedimki
kurutuyorum ben ilerde evimde kullanırım belki nerden çıakrdın nası kıyıyorsun derken???
bnde tablo yaptırmayıı düşünüyoooruuumm pelimimmm yerim güllerimiii beeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?