'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

offf amma yoğundu bugünnn

sonunda bitiyo gün yoruldum ve sıkıldımm

aynen çok yoruldum,son yarım saatim ofisten çıkmama.
şu gün bitse yarın izinliyim ohh miss

hoşgeldiin..
neden 2013 sizin de

nişanı 13 mayısta yapıcaz biz canım,
Sonra kredi fln çekilecek.maddi açıdan kendimizi toparlamamız lazım bi kaç ay.
2013 başı gibi düşünüyoruz yetişebilirsek

ameliee hayırlısı olsun canım.
çalışıyor musun sen yoksa öğrenci misin

amelieee kusura bakma aynı şeyleri sormuşum sen zaten cevaplamışsın bunları. ben de bir kaç sayfayı okumadan dalmışım direk. aklım havalarda :)

benim muallak aslında ama

tahmini tarih : HAZİRAN 9 :123:

aaaaaaa özel bir anlamı var mı kuşum haziranın 9 unun :) hayırlısı gönlüne göre olsun inşallaaaahhhhhh

minnak kuzum ben de 8 mayıs 2013 te evlenmeeek istiyoruuuum. nolur nolur noluurrr ama imkansız gibi benim okulum. sevgilicikle farklı şehirlerde oluşumuz. babamın zırt pırt değişen fikirleri.. ooof

aaaa ozaman sende benden oncesınn kuzuuummm İnşş hayırlı tariih o zamansa olsun tatlııımmm bol bol dua edeliimm ben nisanda nikahı yapsaam 24ünde mayıs ortasında evlensem nasıl oluurr yaa yıldonumumuzde evlenmek ıstıyorum bennde yaaaaaa

Son düzenleme:

evet işte ben de yıldönümümüzde evlenmek istiyoruuummm
hem nikahta düğünde aynı gün olsun istiyorum.. nikahtan sonra düğüne kadar; eveeeet diyip haydiiiii herkes kendi evine dağılsın olayını sevmiyorum. sevmiyorum ya başıma gelir kesin

ya bende ondan tereddut ettıgım ıcıınn nıkahı ayrı yapmaya cesaret edemıyoruuumm ama yıldonumunde dugunu nasıl yapıcaazz yagmur yagarsaaa dış cekım olmaaazz uff bunalıma gırdım 2 dkkada

ben seyahat danışmanıyım tatlım
kendi balayımı kendim ayarlıcam

aaa turdamı calısıyosuunn canımm hangisindesiiinnn

Günaydın kızlar..

dün ablamla dışardaydık onun bi arkadaşı da vardı .. dışarda bişeyler yapmak nası iyi geldi anlatamam hele o arkadaş bana inanılmaz bi enerji verdi yüzü öyle güzelki sürekli gülüyo.. Nolursa olsun bundan sonra idolüm o bende herşeye rağmen gülüceeeeemmmmm :)))))

günaydın ballaarııımmm Hayatııımm keyfının yerınde olmasına cok sevındım tattlııımm güll tabiiiikii herseyeee güüll vede geeeçç

hayır canım özel bir tarih değil, haziran 9 yaz için en uygun tarih daha geç olursa herkes tatil için dağılmıış olur sonbaharı beklememiz gerekir, 2 haziranda olabilirdi ama 9 rakamını daha çok severim uğurlu sayım olduğu yazıyodu bi dergide

bu 9 haziranda aşkımın kuzeni evleniyo tam senesine de biz evleniriz gibi muhabbet oldu ama hiç kesin değil malum benimkinin seyiri sepeti bişeyi çıkarsa gümm, nası olcak bakalım

bugünde moralim çok bozuk

aşkımla konusamadım hiç haber alamadım dünden beri sölemişti zaten telefon hep kapalı olcak diye kimbilir sesini ne zaman duycam

26 ağustosda düğünü olcak arkadaşımda kaza geçirmiş memleketine giderken, düğünü orda yapıcaklardı, babasını kaybetmişler malesef kendisi ve annesi de komada

en yakın arkadasım komsuları oldugu icin bugun işe gelmedi boluya gitti hastaneye onu gormeye, aklım bir yandan da onda

bol bol dualarınızı bekliyorum kızlar.... düğünü olur mu olmaz mı bilmiyorum şu saatten sonra malum babasını kaybetti ama şuan haberi bile yok Allah kimseye göstermesin....

dünya hali ne garip, ne planlar ne umutlar ...

sonra 1 dk içinde hayatın alt üst olabiliyor, ne hayaller ne umutlar ne de planlar kalıyor

komadamı ayy nişanlı dimi
CANIM ya uff çok üzüldüm Allah sabır versin yaa geçmiş olsun..
Allah yardım etsin hayırlısı olsun yaa çağlam aynen öyle saniyelik herşey ya

pastam cok uzuuulllduuumm Allah sabır ve şifa versin inşşaallahh

insanın hayatı bi anda nasıl değişiveriyo dimi.. Nolacağını bilemiyoruz çok ama çok mutluyken bi anda balon gibi sönüveriyo mutluluklarımız.. Çağla'cım canım Allah şifa versin inşALLAH.. Babasınıda nurlar içinde yatırsın... İnsan herşeye alışıyo arkadaşın çok üzülecek ama derdi veren onun sabrınıda veriyo... Onun için herşey çok daha güzel olur umarım..

komadamı ayy nişanlı dimi
CANIM ya uff çok üzüldüm Allah sabır versin yaa geçmiş olsun..
Allah yardım etsin hayırlısı olsun yaa çağlam aynen öyle saniyelik herşey ya

evet malesef komada...

ailesini aradık kız kardeşi gitmemişti istanbuldaydı ama telefonunu acmıyor o da... arkadasım da haber alabilmek icin ailesiyle kalkıp boluya gitti...

sadece komada olduklarını ve babasını kaybettiklerini biliyoruz arkadasımın durumu da belli değil yani, ne kadar ciddi bilemiyorum

evet nişanlıydı nişanlanalı 1 ay bile olmadı daha

daha öncede evlilik raddesine gelip son anda ayrılmıstı iki kere, ilk defa doğru insanı buldugunu soluyodu babası da ilk defa bir damat adayını böle sevmiş ve onaylamıstı hersey cok guzeldi...

birkaç hafta once otobuste beraberdik mutluydu gülüyordu malum düğün telası esya bakıyorlardı falan filan...

sabah arkadasım ağlayarak söledi telefonda bende ilk önce şok oldum sanırım hiçbirşey söyleyemedim sonra dank etti öyle üzüldüm ki hala kendime gelemdim ve hala inanamıyorum gerçek değilmiş gibi geliyo duyduklarım

amin canım

pastam cok uzuuulllduuumm Allah sabır ve şifa versin inşşaallahh

amin tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…