Kızlar günlük nasıl bi makyaj yapıyosunuzz? anlatsanıza..
bende ya 2012 sonları ya 2013 lerr görücezz... geç olsun güç olmasın. :)
benide aranıza alın kızlar bende 2013 geliniyim kısmetse
offf amma yoğundu bugünnn
sonunda bitiyo günyoruldum ve sıkıldımm
hoşgeldiin..
neden 2013 sizin de
benim muallak aslında ama
tahmini tarih : HAZİRAN 9:123:
hersekılde benden oncesın kuzuuummm ılk senı everiiceez oohh benım nasipse 6 kasım 2012de ısteme, 24 kasım 2012de nişan yemeği, 2013ün mayıs 18 yada 25 kurbaayla mınnagın eveeet cıglıklarının atılcaa gun
aaaaaaaözel bir anlamı var mı kuşum haziranın 9 unun :) hayırlısı gönlüne göre olsun inşallaaaahhhhhh
minnak kuzum ben de 8 mayıs 2013 te evlenmeeek istiyoruuuum. nolur nolur noluurrrama imkansız gibi benim okulum. sevgilicikle farklı şehirlerde oluşumuz. babamın zırt pırt değişen fikirleri.. ooof
aaaa ozaman sende benden oncesınn kuzuuummmİnşş hayırlı tariih o zamansa olsun tatlııımmm bol bol dua edeliimm ben nisanda nikahı yapsaam 24ünde mayıs ortasında evlensem nasıl oluurr yaa yıldonumumuzde evlenmek ıstıyorum bennde yaaaaaa
ameliee hayırlısı olsun canım.
çalışıyor musun sen yoksa öğrenci misin
evet işte ben de yıldönümümüzde evlenmek istiyoruuummm
hem nikahta düğünde aynı gün olsun istiyorum.. nikahtan sonra düğüne kadar; eveeeet diyip haydiiiii herkes kendi evine dağılsın olayını sevmiyorum. sevmiyorum ya başıma gelir kesin
ben seyahat danışmanıyım tatlım
kendi balayımı kendim ayarlıcam
aaaaaaaözel bir anlamı var mı kuşum haziranın 9 unun :) hayırlısı gönlüne göre olsun inşallaaaahhhhhh
minnak kuzum ben de 8 mayıs 2013 te evlenmeeek istiyoruuuum. nolur nolur noluurrrama imkansız gibi benim okulum. sevgilicikle farklı şehirlerde oluşumuz. babamın zırt pırt değişen fikirleri.. ooof
hayır canım özel bir tarih değil, haziran 9 yaz için en uygun tarih daha geç olursa herkes tatil için dağılmıış olur sonbaharı beklememiz gerekir, 2 haziranda olabilirdi ama 9 rakamını daha çok severim uğurlu sayım olduğu yazıyodu bi dergide
bu 9 haziranda aşkımın kuzeni evleniyo tam senesine de biz evleniriz gibi muhabbet oldu ama hiç kesin değil malum benimkinin seyiri sepeti bişeyi çıkarsa gümm, nası olcak bakalım
bugünde moralim çok bozuk
aşkımla konusamadım hiç haber alamadım dünden beri sölemişti zaten telefon hep kapalı olcak diye kimbilir sesini ne zaman duycam
26 ağustosda düğünü olcak arkadaşımda kaza geçirmiş memleketine giderken, düğünü orda yapıcaklardı, babasını kaybetmişler malesef kendisi ve annesi de komada
en yakın arkadasım komsuları oldugu icin bugun işe gelmedi boluya gitti hastaneye onu gormeye, aklım bir yandan da onda
bol bol dualarınızı bekliyorum kızlar.... düğünü olur mu olmaz mı bilmiyorum şu saatten sonra malum babasını kaybetti ama şuan haberi bile yok Allah kimseye göstermesin....
dünya hali ne garip, ne planlar ne umutlar ...
sonra 1 dk içinde hayatın alt üst olabiliyor, ne hayaller ne umutlar ne de planlar kalıyor
pastam cok uzuuulllduuumm
hayır canım özel bir tarih değil, haziran 9 yaz için en uygun tarih daha geç olursa herkes tatil için dağılmıış olur sonbaharı beklememiz gerekir, 2 haziranda olabilirdi ama 9 rakamını daha çok severim uğurlu sayım olduğu yazıyodu bi dergide
bu 9 haziranda aşkımın kuzeni evleniyo tam senesine de biz evleniriz gibi muhabbet oldu ama hiç kesin değil malum benimkinin seyiri sepeti bişeyi çıkarsa gümm, nası olcak bakalım
bugünde moralim çok bozuk
aşkımla konusamadım hiç haber alamadım dünden beri sölemişti zaten telefon hep kapalı olcak diye kimbilir sesini ne zaman duycam
26 ağustosda düğünü olcak arkadaşımda kaza geçirmiş memleketine giderken, düğünü orda yapıcaklardı, babasını kaybetmişler malesef kendisi ve annesi de komada
en yakın arkadasım komsuları oldugu icin bugun işe gelmedi boluya gitti hastaneye onu gormeye, aklım bir yandan da onda
bol bol dualarınızı bekliyorum kızlar.... düğünü olur mu olmaz mı bilmiyorum şu saatten sonra malum babasını kaybetti ama şuan haberi bile yok Allah kimseye göstermesin....
dünya hali ne garip, ne planlar ne umutlar ...
sonra 1 dk içinde hayatın alt üst olabiliyor, ne hayaller ne umutlar ne de planlar kalıyor
komadamı ayy nişanlı dimi
CANIM ya uff çok üzüldüm Allah sabır versin yaa geçmiş olsun..
Allah yardım etsin hayırlısı olsun yaa çağlam aynen öyle saniyelik herşey ya
pastam cok uzuuulllduuummAllah sabır ve şifa versin inşşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?