'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım çok çok geçmiş olsun arkadaşının başı saolsun inşallah komadan hiç hasar almadan çıkar ayyy yüreğim skıladı herşey gelip geçici hiçbirşeyi dert tasa etmeye gerek yk tek gerçek ölümün soğukluğu galiba çok üzüldüm ve dua edicem arkadaşınla ilgili gelişmelerden haber et bizi canım olurmu

bende o kadar saçma bir rüya gördüm ki annem babam ben kardeşim evde uyuyoruz evi basıyolar annem babam kardeşim çığlık atıyo ben kaçmaya çalışıyorum babama bin kez demir parmaklık yapma odama demiştim oda yapmıştı o parmaklıklar bana engel oluyor gidemiyorum ama var gücümle itince çıkıyorum biryere sığınıyorum sonra herşey hızlı bir şekilde geçiyor herhalde kaybediyorum ailemi kimseye güvenemiyorum ailedekilere bile dayımlar amcamlar hepsi benim için tehdit gibi geliyor yalnız kalıyorum herkes birşeylerin peşinde gibi davranıyo bana yakın oluyorlar ama bende ölüm korkusu oluyor tek çareyi sevdiceğim veriyor yanımda kalıyordu

kalkınca etkisinden kurtulamamıştım neden böyle birşey gördüm bilmiyorum bilinçaltımda aileme birşey olcak korkusu var babamın siyasi konumu yükseklere geldi artık ama kimseyi mutlu edemezsin derler ya biri mutlu biri mutsuz yaşadığımız yerde ama ben korkuyorum işte bişilerden kötü insanlar var malesef

ayy kızın yakını yokmu kardesıne gitsinler ya bakmaya..yazık yaa kimse onu aramıamıs olsa bari
içim çok kötü çok etkilenirim ben yaa

rabbim hayırlara çevirsin gizemim

ederim canım ben de haber bekliyorum arkadasım hala yoldaymıs...

nişanlısı kimbilir ne haldedir allah hepsine sabırlar versin... hayrolsun seninde rüyan tatlım, bazen oluyor böyle şeyler Allah kimseye göstermesin

amin hayatımmm inşallah

aynen öyle tek bir AN yetiyor alt üst etmeye hayatları... Rabbim ne verirse hayırlısını versin gazabıyla yıkmasın hiçbirimizi, hiçbirimizin evini ocağını ailesini huzurunu

ayy kızın yakını yokmu kardesıne gitsinler ya bakmaya..yazık yaa kimse onu aramıamıs olsa bari
içim çok kötü çok etkilenirim ben yaa

kardeşinin haberi olmaz mı canım illaki vardır mutlaka boludadır o da... evlerinde kimse yokmus sanırım

hastaneye gitmiştir ailesinin yanına bir dekucuk erkek kardeşleri vardı kaldıysa o kalmıstır burda

canım kız çalışmıyormuydu?ne diye gittiler oraya hazırlık yapmaya falanmı?

Herkese günaydın...

Çağlamm çok üzüldümmm hayatlarr nasıl da alt üst oluveriyor, bi anlık dikkatsizlik, kader... adı her neyse işte... Arkadaşının babasına Allah'tan rahmet diliyorum canım, dilerim geride kalanlar bir an önce hayata tutunur ve eski sağlıklarına kavuşurlar... ne zor bişeyy yaa Allahım kimselere göstermesin bole acılar

Gizmmm canım senin de ruyan hayrolsun inşallah.. kötü rüya psikolojimi de o günkü surat ifademi de herşeymi etkilio bnm.. iyi düşünün herşey iyi olsun hayatım..

günaydınnn canlarımmmm
cnmm çk geçmişş olsunn arkdasına ailesineee boludamı kaza yapmışlarkiii :26::26:

canım kız çalışmıyormuydu?ne diye gittiler oraya hazırlık yapmaya falanmı?

evet canım çalışıyordu nişanlısıyla da çalıştığı yerde tanışmıştı zaten, dünürleri de aynı memleketten hem dünürlerini ziyaret edecekler hem memleketlerini hem de düğün mekanıyla ilgili detaylara bakacaklardı sanırım

o yüzden gitmişlerdi

aynen öyle pelinim... amin inşallah şuan tek temennimiz o

geride kalanlara sabır ve uzun ömür inşallah

günaydınnn canlarımmmm
cnmm çk geçmişş olsunn arkdasına ailesineee boludamı kaza yapmışlarkiii :26::26:

evet tatlım boluda yapmışlar kazayı... tam nasıl oldu ben de bilemiyorum şuan haber bekliyorum gözüm telefonda

inşallah öyle olur canım, inşallah geçer uyanır sağ salim evine döner

babasını kaybettiğini duyunca bir kez daha yıkılacak belki ama

haber geldi...

arkadaşım ve annesi hayati tehlikeyi atlatmış, ama annesi ömür boyu felç kalacakmış belden aşağısı...

arkadaşımında boyun kemikleri kırılmış 3 ay içinde hasar kalıp kalmayacağı belli olur demişler

arkadaşım onları görememiş onlar başka hastanedeymiş, cenazeye katılcakmış onlar sanırım boluda defnedicekler

Allahım sen koru yarabbim hala inanamıyorum ben şoktayımmm

:26::26::26::26::26::26::26: Ne diyeceğimi bilemiyorumm ki...

Belki şu an göremiyoruz ama belki Vardır bundada bi hayır... Allah hiç bişeyi sebebsiz yaşatmaz .. Allah sabır versinnn

Çokkk çok üzücü bi olay yaa.. Allahımm insan nasıl sabrederr yaa( Resmennn beynimin durduğu andayım..

ayyy çook kötü bi durumm allah kimseninn başına vermesinn bende boludayım ama hiçç duymadım bende haberlerde falan :26:

YA HEMEN Mİ rahmetliyi kaldırıyorlar belki annesi kızıda bulunmak ister tekerlekli sandalyede giderlerdi yarın uff nebiliyim yaa kanım dondu yaa şükür bunada ama işte çok zor..nişanlısı ne durumda acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…