hayır canım özel bir tarih değil, haziran 9 yaz için en uygun tarih daha geç olursa herkes tatil için dağılmıış olur sonbaharı beklememiz gerekir, 2 haziranda olabilirdi ama 9 rakamını daha çok severim uğurlu sayım olduğu yazıyodu bi dergide
bu 9 haziranda aşkımın kuzeni evleniyo tam senesine de biz evleniriz gibi muhabbet oldu ama hiç kesin değil malum benimkinin seyiri sepeti bişeyi çıkarsa gümm, nası olcak bakalım
bugünde moralim çok bozuk
aşkımla konusamadım hiç haber alamadım dünden beri sölemişti zaten telefon hep kapalı olcak diye kimbilir sesini ne zaman duycam
26 ağustosda düğünü olcak arkadaşımda kaza geçirmiş memleketine giderken, düğünü orda yapıcaklardı, babasını kaybetmişler malesef kendisi ve annesi de komada
en yakın arkadasım komsuları oldugu icin bugun işe gelmedi boluya gitti hastaneye onu gormeye, aklım bir yandan da onda
bol bol dualarınızı bekliyorum kızlar.... düğünü olur mu olmaz mı bilmiyorum şu saatten sonra malum babasını kaybetti ama şuan haberi bile yok Allah kimseye göstermesin....
dünya hali ne garip, ne planlar ne umutlar ...
sonra 1 dk içinde hayatın alt üst olabiliyor, ne hayaller ne umutlar ne de planlar kalıyor
evet malesef komada...
ailesini aradık kız kardeşi gitmemişti istanbuldaydı ama telefonunu acmıyor o da... arkadasım da haber alabilmek icin ailesiyle kalkıp boluya gitti...
sadece komada olduklarını ve babasını kaybettiklerini biliyoruz arkadasımın durumu da belli değil yani, ne kadar ciddi bilemiyorum
evet nişanlıydı nişanlanalı 1 ay bile olmadı daha
daha öncede evlilik raddesine gelip son anda ayrılmıstı iki kere, ilk defa doğru insanı buldugunu soluyodu babası da ilk defa bir damat adayını böle sevmiş ve onaylamıstı hersey cok guzeldi...
birkaç hafta once otobuste beraberdik mutluydu gülüyordu malum düğün telası esya bakıyorlardı falan filan...
sabah arkadasım ağlayarak söledi telefonda bende ilk önce şok oldum sanırım hiçbirşey söyleyemedim sonra dank etti öyle üzüldüm ki hala kendime gelemdim ve hala inanamıyorum gerçek değilmiş gibi geliyo duyduklarım
amin canım
amin tatlımmmm
canım çok çok geçmiş olsun arkadaşının başı saolsun inşallah komadan hiç hasar almadan çıkar ayyy yüreğim skıladı herşey gelip geçici hiçbirşeyi dert tasa etmeye gerek yk tek gerçek ölümün soğukluğu galiba çok üzüldüm ve dua edicem arkadaşınla ilgili gelişmelerden haber et bizi canım olurmu
bende o kadar saçma bir rüya gördüm ki annem babam ben kardeşim evde uyuyoruz evi basıyolar annem babam kardeşim çığlık atıyo ben kaçmaya çalışıyorum babama bin kez demir parmaklık yapma odama demiştim oda yapmıştı o parmaklıklar bana engel oluyor gidemiyorum ama var gücümle itince çıkıyorum biryere sığınıyorum sonra herşey hızlı bir şekilde geçiyor herhalde kaybediyorum ailemi kimseye güvenemiyorum ailedekilere bile dayımlar amcamlar hepsi benim için tehdit gibi geliyor yalnız kalıyorum herkes birşeylerin peşinde gibi davranıyo bana yakın oluyorlar ama bende ölüm korkusu oluyor tek çareyi sevdiceğim veriyor yanımda kalıyordu
kalkınca etkisinden kurtulamamıştım neden böyle birşey gördüm bilmiyorum bilinçaltımda aileme birşey olcak korkusu var babamın siyasi konumu yükseklere geldi artık ama kimseyi mutlu edemezsin derler ya biri mutlu biri mutsuz yaşadığımız yerde ama ben korkuyorum işte bişilerden kötü insanlar var malesef
rabbim hayırlara çevirsin gizemim
canım çok çok geçmiş olsun arkadaşının başı saolsun inşallah komadan hiç hasar almadan çıkar ayyy yüreğim skıladı herşey gelip geçici hiçbirşeyi dert tasa etmeye gerek yk tek gerçek ölümün soğukluğu galiba çok üzüldüm ve dua edicem arkadaşınla ilgili gelişmelerden haber et bizi canım olurmu
bende o kadar saçma bir rüya gördüm ki annem babam ben kardeşim evde uyuyoruz evi basıyolar annem babam kardeşim çığlık atıyo ben kaçmaya çalışıyorum babama bin kez demir parmaklık yapma odama demiştim oda yapmıştı o parmaklıklar bana engel oluyor gidemiyorum ama var gücümle itince çıkıyorum biryere sığınıyorum sonra herşey hızlı bir şekilde geçiyor herhalde kaybediyorum ailemi kimseye güvenemiyorum ailedekilere bile dayımlar amcamlar hepsi benim için tehdit gibi geliyor yalnız kalıyorum herkes birşeylerin peşinde gibi davranıyo bana yakın oluyorlar ama bende ölüm korkusu oluyor tek çareyi sevdiceğim veriyor yanımda kalıyordu
kalkınca etkisinden kurtulamamıştım neden böyle birşey gördüm bilmiyorum bilinçaltımda aileme birşey olcak korkusu var babamın siyasi konumu yükseklere geldi artık ama kimseyi mutlu edemezsin derler ya biri mutlu biri mutsuz yaşadığımız yerde ama ben korkuyorum işte bişilerden kötü insanlar var malesef
insanın hayatı bi anda nasıl değişiveriyo dimi.. Nolacağını bilemiyoruz çok ama çok mutluyken bi anda balon gibi sönüveriyo mutluluklarımız.. Çağla'cım canım Allah şifa versin inşALLAH.. Babasınıda nurlar içinde yatırsın... İnsan herşeye alışıyo arkadaşın çok üzülecek ama derdi veren onun sabrınıda veriyo... Onun için herşey çok daha güzel olur umarım..
ayy kızın yakını yokmu kardesıne gitsinler ya bakmaya..yazık yaa kimse onu aramıamıs olsa bari
içim çok kötü çok etkilenirim ben yaa
canım inşallah hayırlı olur cidden kötü uyandım ben sabah
ederim canım ben de haber bekliyorum arkadasım hala yoldaymıs...
nişanlısı kimbilir ne haldedir allah hepsine sabırlar versin... hayrolsun seninde rüyan tatlım, bazen oluyor böyle şeyler Allah kimseye göstermesin
amin hayatımmm inşallah
aynen öyle tek bir AN yetiyor alt üst etmeye hayatları... Rabbim ne verirse hayırlısını versin gazabıyla yıkmasın hiçbirimizi, hiçbirimizin evini ocağını ailesini huzurunu
kardeşinin haberi olmaz mı canım illaki vardır mutlaka boludadır o da... evlerinde kimse yokmus sanırım
hastaneye gitmiştir ailesinin yanına bir dekucuk erkek kardeşleri vardı kaldıysa o kalmıstır burda
hayır canım özel bir tarih değil, haziran 9 yaz için en uygun tarih daha geç olursa herkes tatil için dağılmıış olur sonbaharı beklememiz gerekir, 2 haziranda olabilirdi ama 9 rakamını daha çok severim uğurlu sayım olduğu yazıyodu bi dergide
bu 9 haziranda aşkımın kuzeni evleniyo tam senesine de biz evleniriz gibi muhabbet oldu ama hiç kesin değil malum benimkinin seyiri sepeti bişeyi çıkarsa gümm, nası olcak bakalım
bugünde moralim çok bozuk
aşkımla konusamadım hiç haber alamadım dünden beri sölemişti zaten telefon hep kapalı olcak diye kimbilir sesini ne zaman duycam
26 ağustosda düğünü olcak arkadaşımda kaza geçirmiş memleketine giderken, düğünü orda yapıcaklardı, babasını kaybetmişler malesef kendisi ve annesi de komada
en yakın arkadasım komsuları oldugu icin bugun işe gelmedi boluya gitti hastaneye onu gormeye, aklım bir yandan da onda
bol bol dualarınızı bekliyorum kızlar.... düğünü olur mu olmaz mı bilmiyorum şu saatten sonra malum babasını kaybetti ama şuan haberi bile yok Allah kimseye göstermesin....
dünya hali ne garip, ne planlar ne umutlar ...
sonra 1 dk içinde hayatın alt üst olabiliyor, ne hayaller ne umutlar ne de planlar kalıyor
canım kız çalışmıyormuydu?ne diye gittiler oraya hazırlık yapmaya falanmı?
Herkese günaydın...
Çağlamm çok üzüldümmm hayatlarr nasıl da alt üst oluveriyor, bi anlık dikkatsizlik, kader... adı her neyse işte... Arkadaşının babasına Allah'tan rahmet diliyorum canım, dilerim geride kalanlar bir an önce hayata tutunur ve eski sağlıklarına kavuşurlar... ne zor bişeyy yaa Allahım kimselere göstermesin bole acılar
Gizmmm canım senin de ruyan hayrolsun inşallah.. kötü rüya psikolojimi de o günkü surat ifademi de herşeymi etkilio bnm.. iyi düşünün herşey iyi olsun hayatım..
günaydınnn canlarımmmm
cnmm çk geçmişş olsunn arkdasına ailesineee boludamı kaza yapmışlarkiii :26::26:
haberlere çıkmadı sanırım okudum ama görmedim canım..aah ah
büyük ihtimalle çıkmadı canım ben de sabah izledim haberleri ama yoktu birşey...
haber yokmu canımm daha???:26:
yok malesef canım az önce konuştuk hala yoldaymıs arkadasım bir haber varmı dedim ancak hastaneye varınca öğrencez bilemiyorum dedi
haber geldi...
arkadaşım ve annesi hayati tehlikeyi atlatmış, ama annesi ömür boyu felç kalacakmış belden aşağısı...
arkadaşımında boyun kemikleri kırılmış 3 ay içinde hasar kalıp kalmayacağı belli olur demişler
arkadaşım onları görememiş onlar başka hastanedeymiş, cenazeye katılcakmış onlar sanırım boluda defnedicekler
Allahım sen koru yarabbim hala inanamıyorum ben şoktayımmm
haber geldi...
arkadaşım ve annesi hayati tehlikeyi atlatmış, ama annesi ömür boyu felç kalacakmış belden aşağısı...
arkadaşımında boyun kemikleri kırılmış 3 ay içinde hasar kalıp kalmayacağı belli olur demişler
arkadaşım onları görememiş onlar başka hastanedeymiş, cenazeye katılcakmış onlar sanırım boluda defnedicekler
haber geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?