'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:26::26::26::26::26::26::26: Ne diyeceğimi bilemiyorumm ki...

Belki şu an göremiyoruz ama belki Vardır bundada bi hayır... Allah hiç bişeyi sebebsiz yaşatmaz .. Allah sabır versinnn

aminnn bize böyle demekten başka birşey düşmüyor ne yazık ki

insanoğlunun kader karşısında çaresizliği işte...

Çokkk çok üzücü bi olay yaa.. Allahımm insan nasıl sabrederr yaa( Resmennn beynimin durduğu andayım..

ben de öyleyim pelinim

kendimi onun ve ailesinin yerine koymadan edemiyorum hayal gibiyim konusuyorum ama kelimeler agzımdan zor dökülüyo

yemeği de zor yedim ...

ayyy çook kötü bi durumm allah kimseninn başına vermesinn bende boludayım ama hiçç duymadım bende haberlerde falan :26:

amin vermesin inşallah

belki akşam haberlerine çıkar belki çıkmaz bilemiyorum cenaze karabükteymiş, arkadasım ve annesi izzet baysal da..

henüz görememiş arkadasımızı zaten

canım onlar zaten suan hala kendilerinde değil

bilerek uyandırmıyorlardır tahminimce, ölüm haberini alırlarsa Allah korusun üzüntüden kötü bir şey olabilir, daha ayılmamıslar cunku hayati tehlikeyi yeni atlattılar

şu etapta ne kadar geç duyarlarsa o kadar iyi kaldı ki cenazeyi görmeye hiç dayanamazlar

en mantıklısı bence

nişanlısı ve kardeşi perişanmış... nasıl olmasınlar ki...

ayyy felaket bu yaaa çok çok kötü arkadaşına seviniyorm bir yandanda üzülüyorum kendimi düşünüyorum gözlerim dolu dolu oluyor hiç iyi hissetmiyorum hiç tanımadığım biri için bütün iyi dilekleri sölüyorum içimden ama ama haksızlık baba yaaa haksızlık bu çok üzücü yıkılır insan ölmek ister offf offfff şu durumda onlara söleseler zaten komalık olurlar onlara sölemezlerisede adil değil offffffffffff çok kötü karmakarışık oldum

arkadaşımın ailesi ünisinin olduğu yere giderken kaza geçirdiler oraya taşıncaklardı ve babası kurtuldu annesi ömür boyu felç kalcak allahım onu gördükten sonra hiçbişey garanti değil dmeiştim sen ne kadar plan yap giz hayat senin planlamadıklarını başına getiriyor demiştim bu durum yine bişiler hissetirdi kendimi kötü şelere kapamıştım haber bile okumuyorum aylardır ama bu çok kötü kızlar yaaaa çok üzüldüm çağla allah kalanlara sabır güç versin

kızlarr ben geldimm uzunca bi aradan sonra özledim hepinizii ama okuduklarımm ... ay çok üzgünüm şu an çok tuhaf oldumm..
ne denir bilemedim.. boğazımda bişey düğümlendi.. Allah geride kalanlara sabır güç sağlık versin çok üzüldüm babasınında ruhu şad olsun Rabbim mekanını cennet eylesin.. çok üzüldüm ya

aynen öyle gizoş

bir anda herşey mahvoldu gitti, ne düğün kaldı ne düğün hazırlığı...

bilemiyorum nikah tarihi de alınmıstı... canları sağ ya... görürler yine elbette ama kim bilir ne zaman ve nasıl ve büyük ihtimalle de eksik ....

aynı şeyleri ben de düşündüm... yapmayacaksın plan falan, Allah biliyor eninde sonunda sana neyin nasıl olacağını

istediğin kadar planlar yap... yalnızca bir saniye yetiyor vezir de rezil de olman için

Allah korusun hepimizi, onlara da sabırlar versin atlatır inşallah atlatacak... anneciği var geride bir de daha ortaokula giden erkek kardeşleri var

anneciği için ve o küçük kardeşleri için, iki abla da destek olup birbirine o aileyi ayakta tutmak zorunda, nişanlısı da destek olur keşke olmasa böyle şeyler ama işte vardır herşeyin bir sebebi ne diyim bilmiyorum

işe geldim ama sabahtan beri çalışamadım okuduğumu anlamıyorum ki boş boş oturuorum dsem yeridir kafam almıyor, iki cümle okuyorum bakıyorum aklım kara düşüncelere dalmış gözüm bir yandan telefonda

amin canım sağol inşallah nur içinde yatar
gencecik adam... geride kalanlara ömür versin rabbim

çağlaaa
ne diyeceğimi bilemiyorum, gözlerimden yaşlar akıyo..
allahım sen büyüksün nolur bizlere kaldıramayacağımız şeyler yaşatma..

çağlacım inşallah arkadaşın hakkında iyi haberler verirsin canım dua ediyorum inşallah iyi olurlar

nurayım nasılsın canım

bu arada çağlacım buse terimin buloguna bakarken bir site buldum belkide biliyorsundur bu sitenin kurucusu "englısh home tasarımlarını, marka yönetimi, görsel tasarım ve konsept yöneticiliğini de yapıyormuş ancak yollarını ayırmışlar "diye yazmış buse terim

Retromance ? Ev tekstiline retro-romantik naif dokunuşlarşlar

çağlacım çok üzüldüm canım yaaa nasıl bişeydir bütün hayaller bir anda alt üst oluyo her dakika halimize şükretmek gerek aslında insan böyle şeyleri duydukça daha iyi anlıyo sevdiklerinin kıymetini
allah geride kalanlara sabır versin. bundan sonraki günleri iyi olur inşallah

tansiyonum düştü okurken valla yaaaaa

nurayımmmm burcucummm çok sağolun kızlar...

arkadaşım ve annesi tamamen ayılmışlar bilinçleri yerinde, yalnız babanın öldüğünü bilmiyorlar tabi yoğun bakımda denmiş onlara...

arkadaşım bir ay kalacak hastanede baya yerinde kırık varmış boynu göğüs kafesi kolu ve sırtında..

hepsinin kaynaması için 1 ay hiç hareket etmeyecek felç riski falan yokmuş iyileşecek yani Allahın izniyle

annesi de ameliyat için İstanbula gelecek, buradaki ameliyat başarılı geçerse felç riski %50 düşüyor... iyileşebilirmiş yani

arkadaşım gidip odasına görüşmüş konuşmuşlar tamamen iyi yani

ama aile perişan tabi komple

bol bol dua istemiş benden ve diğer arkadaşlardan sizler de dualarınızı eksik etmeyin...

gizoş bilmezmiyim o markayı, bonvagona geliyor arada sırada ama kırlentleri geliyor genelde be baya pahalı oluyor indirimli hali bile

ciddi anlamda ucuz yakalayabilsem alıncak çok şey var :))

ben kendime kurabiye saklama kutusu aldım bugün markete girmiştim denk geldi... eklerim birazdan topiğime

canımm benim yaaa inşş iyi olur anneside arkadaşındaa tabi babalarını kaybetmeleri ve bilmemeleri çoook üzücüüü:26:
allahımmm korusunn bizleriii
bu arada bişey sorcam ben ya nevresim yada uyku seti alıcam ben ama galatasaray lisanslı alcam kızlar bilgiğiniz bi site falan varmı canlarımm yaaa ?

gizemcim iyiyim canım. süperdi moralim ama çağlanın arkadaşının ve ailesinin başına gelenlere öyle üzüldüm ki hala durgunum yani.. allah yardımcıları olsun. herşeyin hayırlısı..
sen nasılsın kuzum?

ben de bugün tuzluk aldım .. hani hayalet tuzluklar var ya :

bu da markafoniden aldığım bereket narlarım, bugün geldiler

kızlar bu arada hani kütahya porselenin lalezar modelinden bahsediyordunuz. bugün ona bakmaya gittim ama görevli kadın bana lalezar modeli bu diyerek çok kötü bi model gösterdi. bu degil diyorum. hayır bu diyo. internetten bakıp inceledim kabartmalı çok hoş modeli diyorum, diyoki internette öyle gözüküyo . allahım ya.

eve gelip tekrar baktım gösterdiği değildi kesinlikle.
bakarken şu da dikkatimi çekti, beğendim:

inşallah kızlarrr aminn güzel dilekleriniz için...

aa inanmıyorum kuzum yaaa sattığı maldan haberi mi yokmuş anlamadım :26: bu model de çok güzelmiş canımmmm

ben lalezar modeline annecikle bakmaya gidicem, anneme bakayım porselenine dedi o onay verirse alıcam

sen de cicilerini güle güle kullaaan ayy benim de ilk çeyizim tuzluktu yaa

sağol bebegim. kızın haberi yok sattığı maldan cidden ya.. sen de bakınca izlenimlerini bildir bize :)

eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğini okuyo musunuz hiç?
çok alemler ya
siz sevgiliciklere rezil oldunuz mu bakıyım hiç :)

bildiririm tabi ki canımmm

okumaz mıyım,gerçekten alemler çok ciddi seyler olmasa da olduk tabiki :))

bikere beraber magazaları gezerken ben leydi edalarında savrula savrula yürüyodum bir de daha yeni tanışmıştık, neyseki o edalar fazla sürmedi

parmak uçlarımda uça uça yürürken arkamdaki rafları devirdim bikeresinde de bakmak için elime aldıgım çerçeveyi kırmıstım

beni sakar sancak bidaha da aramıcak diyodum o zamanlar ama neyseki öyle birşey yapmadııı

ben de düşündüm de pek aklıma gelmiyo aşkcığıma rezil oluşum :)
he bi kere şöyle bişey olmuştu:
aşkım bana bişey anlatıyo 'adamın biri varmış. ' diye başlıyo. o an benim ağzımda sakız, dinliyormuş gibi yapıyorum ama başka şeyler düşünüyorum
'dimi canım?' diye soruyor.. ben hıı, mıı derken o da dinlemediğimi farkediyor ve ben bir daha anlat desem de anlatmıyor
ben 'adamın biri varmış ikinci dönem beş yapmış' diyorum, iğrenç olsa da sırf gülsün diye..
suratıma bakıyor boş boş, gülmüyor.
bu sefer ben tribe geçiyorum. sinirli sinirli sakızımı çiğniyorum. o konuşmaya çalışıyor.
o anda havalıyım, yüz vermiyorum ya, hiç ona da bakmıyorum .. seni duymuyorum kendi havamdayım sinyali vermek için; sakızı tam şişiriceeeemmm, sakız ağzımdan uçuyor
o anda aşkıma değil de yandan benim önüme uzanan kolun sahibi garsona rezil oluyorum

günaydın kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun

bugün turkcellin çiçeğiyle günüme başladım ve canım şirketim küçük kelebek kalp uğur böceği notları koyumuşlar not tutacakları vardı ve hoş notlar vardı masalarımızda kutlamış kadınlar günümüz sağolsun dünde meme kanseri söyleşisi yaptılar bilgilendirdiler bizi iyi şeyler yapmaya çalışıyolar güne iyi başladım bide memografi ve meme ultrasonu yaptırcakmış bütün genç ve yaşlılara sevindim değer vermeleri içimi rahatlatttı

kızlar yaa herşey bir yana ben her gece 4 20 geçe kendiliğimden uyuyorum sonra uykuya dalıyorum ama bunun sebebi nedir 2 haftadır her gece oluyor böyle

ay hadi yaaa gerçekten kötü olmuştur onun karşısında ağzından uçması

ben dakka bir gol bir gibi daha çok yeniyken birbirimzi yeni yeni tanıyoken rezil oldumm işte böyle ayrıca onu ilk görüşümde de ayağına kitap düşürmüştüm zaten

ne tesadüf diyorum iyiki bu kız sakar deyip caymadı

ne kadar güzel yaaa bizimkilerde bi nane yok peh habire doğum günü kutluyolar başka bişe yok bol bol pasta var

herkese günaydınnnn kadınlar günümüz kutlu olsun

dün göz muayenesine gittim artık lens kullanıyorumm öncedende kullanmıştım ama sıkılıp bıraktım dün yine başladım hafiften rahatsız ediyo ama...

Kızlarr herkese günaydınn, bugün iş sebebiyle şehir dışına cıkıorm:))
hepinizi öptümmmmm meleklermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…