:26::26::26::26::26::26::26: Ne diyeceğimi bilemiyorumm ki...
Belki şu an göremiyoruz ama belki Vardır bundada bi hayır... Allah hiç bişeyi sebebsiz yaşatmaz .. Allah sabır versinnn
Çokkk çok üzücü bi olay yaa.. Allahımm insan nasıl sabrederr yaa( Resmennn beynimin durduğu andayım..
ayyy çook kötü bi durumm allah kimseninn başına vermesinn bende boludayım ama hiçç duymadım bende haberlerde falan :26:
YA HEMEN Mİ rahmetliyi kaldırıyorlar belki annesi kızıda bulunmak ister tekerlekli sandalyede giderlerdi yarın uff nebiliyim yaa kanım dondu yaa şükür bunada ama işte çok zor..nişanlısı ne durumda acaba yaa
haber geldi...
arkadaşım ve annesi hayati tehlikeyi atlatmış, ama annesi ömür boyu felç kalacakmış belden aşağısı...
arkadaşımında boyun kemikleri kırılmış 3 ay içinde hasar kalıp kalmayacağı belli olur demişler
arkadaşım onları görememiş onlar başka hastanedeymiş, cenazeye katılcakmış onlar sanırım boluda defnedicekler
Allahım sen koru yarabbim hala inanamıyorum ben şoktayımmm
ayyy felaket bu yaaa çok çok kötü arkadaşına seviniyorm bir yandanda üzülüyorum kendimi düşünüyorum gözlerim dolu dolu oluyor hiç iyi hissetmiyorum hiç tanımadığım biri için bütün iyi dilekleri sölüyorum içimden ama ama haksızlık baba yaaa haksızlık bu çok üzücü yıkılır insan ölmek ister offf offfff şu durumda onlara söleseler zaten komalık olurlar onlara sölemezlerisede adil değil offffffffffff çok kötü karmakarışık oldum
arkadaşımın ailesi ünisinin olduğu yere giderken kaza geçirdiler oraya taşıncaklardı ve babası kurtuldu annesi ömür boyu felç kalcak allahım onu gördükten sonra hiçbişey garanti değil dmeiştim sen ne kadar plan yap giz hayat senin planlamadıklarını başına getiriyor demiştim bu durum yine bişiler hissetirdi kendimi kötü şelere kapamıştım haber bile okumuyorum aylardır ama bu çok kötü kızlar yaaaa çok üzüldüm çağla allah kalanlara sabır güç versin
kızlarr ben geldimm uzunca bi aradan sonra özledim hepinizii ama okuduklarımm ... ay çok üzgünüm şu an çok tuhaf oldumm..
ne denir bilemedim.. boğazımda bişey düğümlendi.. Allah geride kalanlara sabır güç sağlık versin çok üzüldüm babasınında ruhu şad olsun Rabbim mekanını cennet eylesin.. çok üzüldüm ya
haber geldi...
arkadaşım ve annesi hayati tehlikeyi atlatmış, ama annesi ömür boyu felç kalacakmış belden aşağısı...
arkadaşımında boyun kemikleri kırılmış 3 ay içinde hasar kalıp kalmayacağı belli olur demişler
arkadaşım onları görememiş onlar başka hastanedeymiş, cenazeye katılcakmış onlar sanırım boluda defnedicekler
Allahım sen koru yarabbim hala inanamıyorum ben şoktayımmm
nurayımmmm burcucummm çok sağolun kızlar...
arkadaşım ve annesi tamamen ayılmışlar bilinçleri yerinde, yalnız babanın öldüğünü bilmiyorlar tabi yoğun bakımda denmiş onlara...
arkadaşım bir ay kalacak hastanede baya yerinde kırık varmış boynu göğüs kafesi kolu ve sırtında..
hepsinin kaynaması için 1 ay hiç hareket etmeyecek felç riski falan yokmuş iyileşecek yani Allahın izniyle
annesi de ameliyat için İstanbula gelecek, buradaki ameliyat başarılı geçerse felç riski %50 düşüyor... iyileşebilirmiş yani
arkadaşım gidip odasına görüşmüş konuşmuşlar tamamen iyi yani
ama aile perişan tabi komple
bol bol dua istemiş benden ve diğer arkadaşlardan sizler de dualarınızı eksik etmeyin...
gizoş bilmezmiyim o markayı, bonvagona geliyor arada sırada ama kırlentleri geliyor genelde be baya pahalı oluyor indirimli hali bile
ciddi anlamda ucuz yakalayabilsem alıncak çok şey var :))
ben kendime kurabiye saklama kutusu aldım bugün markete girmiştim denk geldi... eklerim birazdan topiğime
kızlar bu arada hani kütahya porselenin lalezar modelinden bahsediyordunuz. bugün ona bakmaya gittim ama görevli kadın bana lalezar modeli bu diyerek çok kötü bi model gösterdi. bu degil diyorum. hayır bu diyo. internetten bakıp inceledim kabartmalı çok hoş modeli diyorum, diyoki internette öyle gözüküyo . allahım ya.
eve gelip tekrar baktım gösterdiği değildi kesinlikle.
bakarken şu da dikkatimi çekti, beğendim:
Eki Görüntüle 362625
inşallah kızlarrr aminn güzel dilekleriniz için...
aa inanmıyorum kuzum yaaa sattığı maldan haberi mi yokmuş anlamadım :26: bu model de çok güzelmiş canımmmm
ben lalezar modeline annecikle bakmaya gidicem, anneme bakayım porselenine dedi o onay verirse alıcam
sen de cicilerini güle güle kullaaan ayy benim de ilk çeyizim tuzluktu yaa
bildiririm tabi ki canımmm
okumaz mıyım,gerçekten alemler çok ciddi seyler olmasa da olduk tabiki :))
bikere beraber magazaları gezerken ben leydi edalarında savrula savrula yürüyodum bir de daha yeni tanışmıştık, neyseki o edalar fazla sürmedi
parmak uçlarımda uça uça yürürken arkamdaki rafları devirdimbikeresinde de bakmak için elime aldıgım çerçeveyi kırmıstım
beni sakar sancak bidaha da aramıcak diyodum o zamanlar ama neyseki öyle birşey yapmadııı
ben de düşündüm de pek aklıma gelmiyo aşkcığıma rezil oluşum :)
he bi kere şöyle bişey olmuştu:
aşkım bana bişey anlatıyo 'adamın biri varmış. ' diye başlıyo. o an benim ağzımda sakız, dinliyormuş gibi yapıyorum ama başka şeyler düşünüyorum
'dimi canım?' diye soruyor.. ben hıı, mıı derken o da dinlemediğimi farkediyor ve ben bir daha anlat desem de anlatmıyor
ben 'adamın biri varmış ikinci dönem beş yapmış' diyorum, iğrenç olsa da sırf gülsün diye..
suratıma bakıyor boş boş, gülmüyor.
bu sefer ben tribe geçiyorum. sinirli sinirli sakızımı çiğniyorum. o konuşmaya çalışıyor.
o anda havalıyım, yüz vermiyorum ya, hiç ona da bakmıyorum.. seni duymuyorum kendi havamdayım sinyali vermek için; sakızı tam şişiriceeeemmm, sakız ağzımdan uçuyor
o anda aşkıma değil de yandan benim önüme uzanan kolun sahibi garsona rezil oluyorum
günaydın kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun
bugün turkcellin çiçeğiyle günüme başladım ve canım şirketim küçük kelebek kalp uğur böceği notları koyumuşlar not tutacakları vardı ve hoş notlar vardı masalarımızda kutlamış kadınlar günümüz sağolsun dünde meme kanseri söyleşisi yaptılar bilgilendirdiler bizi iyi şeyler yapmaya çalışıyolar güne iyi başladım bide memografi ve meme ultrasonu yaptırcakmış bütün genç ve yaşlılara sevindim değer vermeleri içimi rahatlatttı
kızlar yaa herşey bir yana ben her gece 4 20 geçe kendiliğimden uyuyorum sonra uykuya dalıyorum ama bunun sebebi nedir 2 haftadır her gece oluyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?