- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Kızlarr herkese günaydınn, bugün iş sebebiyle şehir dışına cıkıorm:))
hepinizi öptümmmmm meleklermm
dün göz muayenesine gittim artık lens kullanıyorumm öncedende kullanmıştım ama sıkılıp bıraktım dün yine başladım hafiften rahatsız ediyo ama...
hoşgeldiniz kızlaaarr
bizede şirketteki bi çocuk gül yaptırtmış
aşkımda dün kutladı bugun telefonu kapalı olcak die off off burda olsaydıda ondan alsaydım ya
ben de kullandım bir ara ama gözümde kurluk yaptı ve bıraktım
gözlük gibisi yok
güle güle git peloşummm
Kızlar bana acilen kuaför malzemesi ya da selective in ürünlerini satan yer söleyin biliyosanız
eminönünde varmış ama oraları bilmiyorum :44:
canım protek keratinli saç kremimim alcan vimjoda vardı eminönündekinide kk dan duymuştum bende
canım protek keratinli saç kremimim alcan vimjoda vardı eminönündekinide kk dan duymuştum bende
Çağla sen şimdi gözlük mü kullanıyosun?? Gözlükde aldım ama hiç kullanamıyorum akşamları tv izlerken belki kullanırım..
Kızlar bugün migrosda cilt bakım ürünlerinde %50 indirim varmışşşşşşşşş
evet canımmm vimjodan almam yaa inanılmaz şikayet var, göndermiyormuş ürünleri
süvari kozmetikde var diye okudum inş hala vardır da yarın alabilirim... watsons ın ballı maskesini de cok önermişler ama bulamadım dün avakadolusu kalmstı son iki tane o da birini aldım denemek için
fena değil gibi o da, selective i alabilirsem maske gibi watsonsı da sac kremi gibi kullanıcam
haftasonu röfle yaptırdım yaaa daha dorusu kuaför sen bana bırak dedi değişiklik istiyorum diyince röfle yaptı baktım
haliyle yıprandı zaten yıpranıktı... toparlamam lazım sacımı
kızlar önce bende birşey diiyim 2005 ten beri lens ve gözlük ikisi bir arada idare ediyorum pc karşısında hep gözlüklüyüm hipermetrof derecemde çoook yüksek idare ediyoruz bakalım
yağmurum ben önemsemem ama dün geceden kutladı canım
çağlacım aslında ben vimjodan çok alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadığımı belirteyim aynı gün postalıyorlar ben öyle seçiyorum hemen elimde oluyor bir ara deli gibi çalışıyordum şampuan almaya bile vaktim yoktu ayda fazladan 120 saat meseai yaptığım günlerde ordan sölüyordum hemen getiriyorlardı vallla
günaydın canlar
dün izinliydim pek giremedim.
Çağlacım okudum,çok geçmiş olsun allah geride kalanlara sabır versin :26:
benim aşkımda 2007de çok büyük bi kaza geçirmiş.hep o gelir aklıma
bu arada çeyizimin en büyük parçası porselenimi almış bulnuyorum
Schaferdan kare bone aldım 12 kişilik,çok içime sindi
Eki Görüntüle 362983
günaydın canlar
dün izinliydim pek giremedim.
Çağlacım okudum,çok geçmiş olsun allah geride kalanlara sabır versin :26:
benim aşkımda 2007de çok büyük bi kaza geçirmiş.hep o gelir aklıma
bu arada çeyizimin en büyük parçası porselenimi almış bulnuyorum
Schaferdan kare bone aldım 12 kişilik,çok içime sindi
Eki Görüntüle 362983
canım inanırmısın schefırın trendyol kampanyasından daha demin bunu arkadaşlarıma gösterdim çok beğendiler güle güle kullan gerçekten çok güzel :)))))
amelie güle güle kullan çok şıkmışş ... benim ortada daha fol yok yumurta yok ama ben böyle takımımı çok önceden almıştım karacadan .. :)
amin canımm çok teşekkür ederimmm
çok güzelmiş takımın güle güle kullan...
kullanacağın günler çabuk gelsin inşallah
teşekkü ederim valla benimde çok içime sindi
ben aldıktan sonra trendyolda kampanyasını gördüm,arada 200 tl fark var ben ucuza almışım
trendyoldaki çok yüksekmiş fiyatı 899 yazıyo.ben 760 tlye aldım taksitli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?