'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dün göz muayenesine gittim artık lens kullanıyorumm öncedende kullanmıştım ama sıkılıp bıraktım dün yine başladım hafiften rahatsız ediyo ama...

ben de kullandım bir ara ama gözümde kurluk yaptı ve bıraktım

gözlük gibisi yok

güle güle git peloşummm

Kızlar bana acilen kuaför malzemesi ya da selective in ürünlerini satan yer söleyin biliyosanız

eminönünde varmış ama oraları bilmiyorum :44:

günaydınnnn
kk nın şekerrr hatunlarııı kadınlarr günümüzz kutlu olsuuuunnn

günaydın kızlarrrrrrrrr
bugünde bana saçma geliyor ya sadece bugünmü kadınız yani saçmaa ama kutlu olsun yinede sizlerin

hoşgeldiniz kızlaaarr

bizede şirketteki bi çocuk gül yaptırtmış

aşkımda dün kutladı bugun telefonu kapalı olcak die off off burda olsaydıda ondan alsaydım ya

hoşgeldiniz kızlaaarr

bizede şirketteki bi çocuk gül yaptırtmış

aşkımda dün kutladı bugun telefonu kapalı olcak die off off burda olsaydıda ondan alsaydım ya

Allahım yaa benim aşkımla bu 3.cü kadınlar günü bana diyorki sen kadınmısın askım saçmalama kız oğlan kızsın senin günün değil o yüzden kutlamam diyor buda bi cins zaten ben sevmiyorumda sizle paylaşmak istedim

canım protek keratinli saç kremimim alcan vimjoda vardı eminönündekinide kk dan duymuştum bende

canım protek keratinli saç kremimim alcan vimjoda vardı eminönündekinide kk dan duymuştum bende

evet canımmm vimjodan almam yaa inanılmaz şikayet var, göndermiyormuş ürünleri

süvari kozmetikde var diye okudum inş hala vardır da yarın alabilirim... watsons ın ballı maskesini de cok önermişler ama bulamadım dün avakadolusu kalmstı son iki tane o da birini aldım denemek için

fena değil gibi o da, selective i alabilirsem maske gibi watsonsı da sac kremi gibi kullanıcam

haftasonu röfle yaptırdım yaaa daha dorusu kuaför sen bana bırak dedi değişiklik istiyorum diyince röfle yaptı baktım

haliyle yıprandı zaten yıpranıktı... toparlamam lazım sacımı

Çağla sen şimdi gözlük mü kullanıyosun?? Gözlükde aldım ama hiç kullanamıyorum akşamları tv izlerken belki kullanırım..

Kızlar bugün migrosda cilt bakım ürünlerinde %50 indirim varmışşşşşşşşş

evet canım işyerindeyken kullanıyorum kitap okuyup pc ye baktıgım icin, evdeykende tv izlerken pc kullanırken falan takıyorum

bir de gözlerim çok yorulduysa kullanıyorum

sürekli takanlardan değilim ama çalışırken ve tv izlerken illaki kullanmam gerekiyor

kızlar önce bende birşey diiyim 2005 ten beri lens ve gözlük ikisi bir arada idare ediyorum pc karşısında hep gözlüklüyüm hipermetrof derecemde çoook yüksek idare ediyoruz bakalım

yağmurum ben önemsemem ama dün geceden kutladı canım

çağlacım aslında ben vimjodan çok alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadığımı belirteyim aynı gün postalıyorlar ben öyle seçiyorum hemen elimde oluyor bir ara deli gibi çalışıyordum şampuan almaya bile vaktim yoktu ayda fazladan 120 saat meseai yaptığım günlerde ordan sölüyordum hemen getiriyorlardı vallla

günaydın canlar
dün izinliydim pek giremedim.
Çağlacım okudum,çok geçmiş olsun allah geride kalanlara sabır versin :26:
benim aşkımda 2007de çok büyük bi kaza geçirmiş.hep o gelir aklıma

bu arada çeyizimin en büyük parçası porselenimi almış bulnuyorum
Schaferdan kare bone aldım 12 kişilik,çok içime sindi
Eki Görüntüle 362983

amelie güle güle kullan çok şıkmışş ... benim ortada daha fol yok yumurta yok ama ben böyle takımımı çok önceden almıştım karacadan .. :)

Son düzenleme:

canım eğer 3 saat içinde kargolanır diosa hemen gönderiyolarmıs

ama 1-3 gün arası yazıosa üründe sakın almayın günlerce gelmiyor diyolar.... ve malesef istediğim üründe öyle yazıyor :44:

yarın süvariye bir bakayımm artık bulamazsam vimjodan alırım olmadı acilen almam gereek

canım inanırmısın schefırın trendyol kampanyasından daha demin bunu arkadaşlarıma gösterdim çok beğendiler güle güle kullan gerçekten çok güzel :)))))

amin canımm çok teşekkür ederimmm

çok güzelmiş takımın güle güle kullan...

kullanacağın günler çabuk gelsin inşallah

Kızlaaaaar merhaba hepinize bugün izinliyim ve akşama ordu evinde kadınlar günü için yemek var. ne giysem bilemiyorum =( göbiş git gide belli oldukça hiç bir kıyafetim olmuyor.

kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar.

canım inanırmısın schefırın trendyol kampanyasından daha demin bunu arkadaşlarıma gösterdim çok beğendiler güle güle kullan gerçekten çok güzel :)))))

amelie güle güle kullan çok şıkmışş ... benim ortada daha fol yok yumurta yok ama ben böyle takımımı çok önceden almıştım karacadan .. :)

amin canımm çok teşekkür ederimmm

çok güzelmiş takımın güle güle kullan...

kullanacağın günler çabuk gelsin inşallah

teşekkü ederim valla benimde çok içime sindi
ben aldıktan sonra trendyolda kampanyasını gördüm,arada 200 tl fark var ben ucuza almışım
trendyoldaki çok yüksekmiş fiyatı 899 yazıyo.ben 760 tlye aldım taksitli

canım çok iyi almışsın o siteler ne kadar indirim de yapsalar da dükkanları bi gezsen çok daha ucuzlarını buluyosun

çok başıma geldi benim öyle

artık daha çok gezip görüp dokunarak almaktan yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…