'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy çok güldüm babanının davranışına hala annenin peşinde, bence onlar barışıcaklar çok şekerler ya heleki 17 seneye şapka çıkarırım yeniden evlensinler

içimden bir ses onlarn bir inat uğruna yuvalarını ayrıdğını sölüyo nazım çünkü sorunlu olmadıysa ikiside yok yere bitirmiş olabilir yani fikir ayrılıkları yaşamışlar gibi sanki

Son düzenleme:
Keşke bizim çevre ve akrabalarda öyle olsaydı şu an benim yaşımda bi çok arkadaşım kuzenim ya evli ya nişanlı... gözler bendeeee

Hayatcımm sen 90lı değil miydin canımm?

valla bizimkilerde Çağlanın ailesi gibi ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi modundalar evlenmicemm desem annem bayram yapçak sanki turşumu mu kurcak neee bazen takılıorm ona evlencem bi de güzell torun yapcam vercem kucağınaa hadi bakma bakalım diyorumm da ölüo gülmektenn

sagol kuzuum ıste temel saglam oluuuncaa sonuc bole oluyoo

aile etkenı dıyelım kuzum benım annemle babam arasında bı sorun hııc olmamıss ama babamın aılesıı işte...

maşallah o zaman onlara pastaaam bakarsın çifte düğün yaparsınız

valla olamazmıı olabılır kuzuum ılk evlılıklerınde anneme gına gelmıs babamı kacırmıs nıkah tarıhı almaya gıtmısler bu seferde babam annemı kacırsııınn
Bu nası bi tatlılıkkkk:))
keşke her çift bööle olabilseee minimm.

keşşkeee kusuuumm goruyorum bazen düşman olmuslar cok uzuluyorum cocukları cok etkıler bole seyler bız 18 yasını doldurmadan annem tasındırmadı bıle bızı 1 sokak vardı babamın evıyle bızım evımız arasında babamın odası bızım arka cama bakardı hiç ayrı olmadık o yuzden cok sukurr

evet 90lıyım pelin ama ben yaştakiler hep evlilik yolunda olunca ee tabi herkes ister istemez hadi sende diyolar yani... Şimdiden bu durumdan sıkılmaya başladım

Bende onlara ya herkes aynı yaşta evlenmek zorunda mı diye kızıyorummm

ay hiç takma canım daha yasın ne seninnn...

valla erken yasta evlenen sonra da keşke az daha dursaymısım diye cok insan tanıyorum... evlilik öle dısardan gorundugu gibi bişey değil

benim kuzenlerden biri 23 yasında evlendi ki bizim aile icin cok erken bi yastır bu, dünyalar tatlısı bir eşi var dünyalar tatlısı bir kızı oldu ve aşkları da hala bile dillere destandır

ama gel gör ki o kadar iyi bir eşe ve o büyük aşka rağmen o bile keşke 2-3 sene daha dursaydım niye acele ettim ki evlilik güzel ama büyük sorumluluk biraz daha gezip tozsaymısım sevgiliyken dedi

ya benim aile yapım biraz mütevazi o yüzden ben işten eve , evden işe giden arasıra arkadaşlarıyla buluşan .. asla başına buyruk çok rahat hareket edemeyen çok gezip tozmayan bi insanım yani. o yüzden evlilik bizim burada 20-25 arasında mutlaka yapılmalı yoksa eyvahlar olsun evden kaldın muamelesi...

kızlaaarr.. ben de durdukça yeni aklım başıma geliyo
dün cemreyi merak ettim .. meğer newyorktaymış.. 2012 gelini oluyomuuşşşş..
şimdi nile mesaj attım niye gelmiyo hiç görmüyorum burda.
eskiden gıcıkcadı vardı, çağloşum nazım siz hatırlarsınız belki baya öncedendi çünkü. topikte bizden başka kimse yoktu
karbeyaz vardııı hani blogu da vardı hep gezdiği yerleri paylaşırdı..
berfin de gelmiyo pek sanki.
hazalelif mi ne öyle biri..
ay millet vaz mı geçti evlenmekteeennn

Kafanaa takma bebeğim.. Onlar küçücük evlenmişte nolmuş sanki

Çağlamm nazarr değmesnn kuzenine, eşine, çocuğuna ve evliliğine kocaman bi maşallah

bende karar verdim 25imde gelin olcamm

Paşazademiz beklerse beklerr, beklemezse keyfi bilirr o da 30unda anca olgunlaşır zaten

valla tatlım benımde cevremde benle yasıt 2 cocugu olan arkadasımda var daha sevgılısı olmayan arkadasımda var, akrabalarımdan bekar hıc yook aılemden yana bole bı baskı soz konusu bıle olamaz ama bı kere evlı olan arkadasım laf etmıstıı bende agzının payısını verdım eger hayatım kocam , kocam ve kocamdan ibaret olucaksa bırak evlenmımm hem benım yapıcam daha cok sey var dıyıverdım yanıı cunku nedense evlenen bıcok arkadasımda goruyorum bunu muhabeet kocamdan öteye gecmıyoo yaa bu erken evlenmenın bı sorunu cunku kendı hayatlarını daha ellerıne alamamıslarkı cogu calısmaktan korktugu ıcın yada aıle baskısından sıkılıp koca evınde huzuru bulcaklarını ınandıkları ıcın evlenıyoo bı ömre yazık edıyolar. Biz bırbırımızı sevıyomuyuz? sevıyoruz .. evlenmessek askımız bıtıcek mı? hayır ki zaten bıterse evlendıkten sonra olması daha kotu bu sekılde bıter gıder.. Evlilikte aşkımızı arttırmıcak zaten su halden daha fazla nası asık olunur bılmıyorum pekiştiricek hasret son bulcak o kadar evlılıgı sorumlulugunu bılerek yapmak en onemlısı bence

Son düzenleme:

gıcıkcadııyı ben de gormuyorum canım nişanlandı o sonra da ugramadı erkene cekmiş olabilir düğünü hazırlıkla ugrasıyo olabilir

karbeyaz da bidaha ugramadı, berfin arada sırada geliyo

hazalelif pek yazmadı asker bekliodu sanırım ya da beklicekti ole bişe mi vardı şafak topiklerine terfi etmiş olabilir

arada ugrayıp gelmeyenler oluyo zaman yaklastıkca tekrar gelirler belki...

peloşumm hayırlısı olsunnn öle diyelim en güzel zamanda evlenelim inşallah

güldenn hoşgeldinn

bebikler..
annişle gezmeye gidicez. komşumuza :)
kek yapıcam götürürüz, çıkıyorum ben

hoşbuldumm kızlaar... iyiyim işlerim yoğun ondan giremiyorumm ama sizleri çok özledimm.. unuttum sanmayın hep aklımdasınızz :26:

gıcıkcadının nişan fotograflarını görmüştük en son.. sonra da gelip kızlar ben kapandım haberini vermişti.. bidaha da hatırlamıyorum
neyse cicişlerim.
şu gelinliğin üstünü çok sevdim bakın

helen in kıyafeti geldi aklımaaa

ben de kına gecemde helen olabilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…