babam halaa evlenme yıldonumlerınde anneme evlenme teklıfı edıyoo pastaam annem kızlar evlensın dusunuruz dıyooococukluk arkadası oldukları ıcınn hıc kopmadılar sorunlu bı ayrılık yasamadııılar o yuzden.
hoş bulduk çağlişkoom
nazlışım maşallah annenle babanın arasındaki saygıya diyorum
hayatcım bana da hiç öyle bir muamele yapılmadı.. hatta henüz küçük olduğum düşünülüyo
ayyyy çok güldüm babanının davranışına hala annenin peşinde, bence onlar barışıcaklar çok şekerler ya heleki 17 seneye şapka çıkarırım yeniden evlensinler
içimden bir ses onlarn bir inat uğruna yuvalarını ayrıdğını sölüyo nazım çünkü sorunlu olmadıysa ikiside yok yere bitirmiş olabilir yani fikir ayrılıkları yaşamışlar gibi sanki
maşallah o zaman onlara pastaaambakarsın çifte düğün yaparsınız
Bu nası bi tatlılıkkkk:))
keşke her çift bööle olabilseee minimm.
Hayatcımm sen 90lı değil miydin canımm?
valla bizimkilerde Çağlanın ailesi gibi ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi modundalarevlenmicemm desem annem bayram yapçak sanki turşumu mu kurcak neee bazen takılıorm ona evlencem bi de güzell torun yapcam vercem kucağınaa hadi bakma bakalım diyorumm da ölüo gülmektenn
ay hiç takma canım daha yasın ne seninnn...
valla erken yasta evlenen sonra da keşke az daha dursaymısım diye cok insan tanıyorum... evlilik öle dısardan gorundugu gibi bişey değil
benim kuzenlerden biri 23 yasında evlendi ki bizim aile icin cok erken bi yastır bu, dünyalar tatlısı bir eşi var dünyalar tatlısı bir kızı oldu ve aşkları da hala bile dillere destandır
ama gel gör ki o kadar iyi bir eşe ve o büyük aşka rağmen o bile keşke 2-3 sene daha dursaydım niye acele ettim ki evlilik güzel ama büyük sorumluluk biraz daha gezip tozsaymısım sevgiliyken dedi
Kafanaa takma bebeğim.. Onlar küçücük evlenmişte nolmuş sankievet 90lıyım pelin ama ben yaştakiler hep evlilik yolunda olunca ee tabi herkes ister istemez hadi sende diyolar yani... Şimdiden bu durumdan sıkılmaya başladım
Bende onlara ya herkes aynı yaşta evlenmek zorunda mı diye kızıyorummm
ay hiç takma canım daha yasın ne seninnn...
valla erken yasta evlenen sonra da keşke az daha dursaymısım diye cok insan tanıyorum... evlilik öle dısardan gorundugu gibi bişey değil
benim kuzenlerden biri 23 yasında evlendi ki bizim aile icin cok erken bi yastır bu, dünyalar tatlısı bir eşi var dünyalar tatlısı bir kızı oldu ve aşkları da hala bile dillere destandır
ama gel gör ki o kadar iyi bir eşe ve o büyük aşka rağmen o bile keşke 2-3 sene daha dursaydım niye acele ettim ki evlilik güzel ama büyük sorumluluk biraz daha gezip tozsaymısım sevgiliyken dedi
evet 90lıyım pelin ama ben yaştakiler hep evlilik yolunda olunca ee tabi herkes ister istemez hadi sende diyolar yani... Şimdiden bu durumdan sıkılmaya başladım
Bende onlara ya herkes aynı yaşta evlenmek zorunda mı diye kızıyorummm
kuzularııımm ben geldiimmmmnasılsınızzz bakalımm??
kızlaaarr.. ben de durdukça yeni aklım başıma geliyo
dün cemreyi merak ettim .. meğer newyorktaymış.. 2012 gelini oluyomuuşşşş..
şimdi nile mesaj attım niye gelmiyo hiç görmüyorum burda.
eskiden gıcıkcadı vardı, çağloşum nazım siz hatırlarsınız belki baya öncedendi çünkü. topikte bizden başka kimse yoktu
karbeyaz vardııı hani blogu da vardı hep gezdiği yerleri paylaşırdı..
berfin de gelmiyo pek sanki.
hazalelif mi ne öyle biri..
ay millet vaz mı geçti evlenmekteeennn
gıcıkcadının nişan fotograflarını görmüştük en son.. sonra da gelip kızlar ben kapandım haberini vermişti.. bidaha da hatırlamıyorum
neyse cicişlerim.
şu gelinliğin üstünü çok sevdim bakın
Eki Görüntüle 365735
gıcıkcadının nişan fotograflarını görmüştük en son.. sonra da gelip kızlar ben kapandım haberini vermişti.. bidaha da hatırlamıyorum
neyse cicişlerim.
şu gelinliğin üstünü çok sevdim bakın
Eki Görüntüle 365735
kuzularııımm ben geldiimmmmnasılsınızzz bakalımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?