Kızlarr hepinize teşekkür ederimm ara sıra içimi dökmek iyi gelio..
iyi ki varsınız meleklerimmm
Herşey gönlümüzcee olsun gelinciklerimmmmmm
Miniiiimmmmmm hoşgeldnn prensesmmmmm
msjı bırakalı yıllar oldu kuzum konusuyooruuzz bızz
Bu bnm kafamdan kurduğum bi plan aslında gizşm:))
oyle tahmn ettim normalde onlar 2012 ekim-kasım diyorlardı fakat bi dersten okul uzaynca malesef hersey en az 1 sene attı, varsın olsun napalım.. mutlu olsunlar yeterkibenim keyfm yerinde yaşım da küçük ama işte sevdicekk için üzgünüm... 27 yaşında işi gücü yerinde maleseff bole bişile karşı karşıya ama ne derler vardır bi hayır:)
2 kardeşiz tatlım. 5 yaş var aramızda. iyi anlaşırdık:) o yurtdışında olduğu için sürekli msnden görüşürdük, geyik yapardık:)) beraber videolar izlerdik..
elbette her abi-kardeş gibi takışmalarımız olurdu fakat küslüğe dönüşmezdi hiç..
hmm..anladım biz sabah konustuk gelirken daha konusmadık ya patron yanndaymıs uff..
seninki rahatmı o konuda sık konusabiliyormusunuz?ben bide 10 dk.zor konusuyroum hemen burdakıler suratıma bakıo 1kere şikayet etmişler şer....ler
biz askeriyede sıkıntı cekmedık kusummm ısyerımı bızı yıldırıcaakaskerde 3 5 nobetınde bıle konusyoduk ankarada olay olsa bunları cagırsalar telefon mesguul sımdı evde zaten sevgılıcım gececıı calısıyoo yaa ama sureklı konusuyoruz gecelerıde bı sıkıntımız yok cok sukuur engel tanımıyoruz bu konudaa
işte bizde bazen tanımak istemiyoruz ama patronlarrneyse bunada şükür
Evettt canım bu bir süreç ve birbirimizi iyi tanımak zorundayız.. sevmek yetmiyor çoğu zaman, düğün olup herkes evine çekilince bir başımıza kalıcaz işte hayat o zaman başlayacak.. Şuan herşey tozpembe!yok kuzum yaaa öyle düşünme bence varya böyle düşündüğün için kendine kızcaksın benim 80 li olan tanıdığım 87 li bir arkadaşımı 3 sene bekledi bu yaz evlendiler kızın okulunu bekledi 3 yıl şu anda 32 yaşında kızda 25 yani canım valla inan çevremde her erkek geç evleniyor bekliyor ya bir maddi engel yada okul derdi yada askerlik çıkıyor sizdede engel yok aslında birinizi daha iyi tanımanız lazım bence canım valla sana bişiy diymmi benimki en başından beri evlenelim die turuyordu ben 2011 ağustosta evlenmeye hazır hi,ssetim kendimi kimse ben onu çok iyi tanıyorum diyemez hayatta büyük girdaplar var bence önce emin olmak lazım pelinim zaman güzel bence bu zamanda sen geleceğin için birşey alırken aynı şekilde karşı tarafta senin gibi davranıcak
bence herkes herşeyi aşıcak arkadaşlar mutlu olucağmıza inanıyorum
diğer gelinckler selamlar herkese
hoşşbulldum guzel gözlüüüşüüümmsıkma canıını seen elbet yoluna gırıceek herbıseeyy
ÇOK GÜZEL Bİ SÖZ VAR kardeş kardeşe bıçaklaşır dönüp yine kucaklaşır...
pelinim hiç bozma moralini tamam 9 ay uzun bi süre ama sen elinden geleni yap abinle barışmak için :)
canlarım günaydıın
pelinim ben de diğer gelinciklerimle aynı düşünceleri paylaşıyorum.. canını sıkma kuzum inşallah düzene girer. abin seni kıskanıyo belli ki. benim benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var. o bile sevgilimin lafı geçse bana trip atıyo. hiç sevmiyo onu.. paylaşmak istemiyolar..
yağmurcuum iki oda kutu gibi küçücükte olsa sizin evinizaşkınız, içinde yaşayacaklarınız, huzurunuz onu dünyanın en büyük en şaşalı evine bile değişilmez kılacak
minnakım ah aah benim tosbağam uyuyo hala. uyansa da ben de şımarsam
hoşbulduuummm pastaaam, ornegın benım annemle babam kuzum ilkokuldan evlendıklerı doneme kadar 17 sene bırbırlerıne asıklarmıss annem uzun sure ıtalyada yasamıs kı o zamanda ıletısımın nasıl oldugunu hepımız bılıyoruzz bı tek mektup, mektupta bugun atıyosan 2 aya anca ulasıyoo yanııminnoş pastaaa hoşgeldinn
gizoş çok güzel bir plan yapmıssın yaa umarım mayısta evlenebilirsiniz canım
peloşum ben de gizim haklı, geç olursada üzülme birbirinizi daha iyi tanımanıza fırsat olur, bizim 2.yılımız olcak tanısalı, 6 aydır da nişanlıyız ama hala benim ki söyler 3 yılı doldurmadan evlenmiceksin dimi hep bu yüzden bu 2013 sevdası bakıp görmeye calısıyosun askın omru gercekten 3 yıl mı diye ona göre mi evlenceksin diyo
benim 2013 demem de oyle bir neden yoktu aslında ama baktıgım zaman birbirimizi tanımak adına iyi oldugunu dusunuyorum, gerci biraz da şans işi yıllarca beraber yasadıgı eşini bile tanıyamayabilio insanlar ama her anlamda ne kadar zaman gecirirsen o kadar iyi bence...
senın tosbaaa uyancaak benım kurbişiiim uyuucaaaak kuzuuummm
hoşbulduuummm pastaaam, ornegın benım annemle babam kuzum ilkokuldan evlendıklerı doneme kadar 17 sene bırbırlerıne asıklarmıss annem uzun sure ıtalyada yasamıs kı o zamanda ıletısımın nasıl oldugunu hepımız bılıyoruzz bı tek mektup, mektupta bugun atıyosan 2 aya anca ulasıyoo yanııbeklemısler sabırlaa ama evlılıklerı 7 sene surmusss.. Annem hala der babama dunyaya bı kere daha gelseem gene senle evlenırım ama sonra bosanırım 7 seneden fazla cekılmessın dıyeee
sukur tabı cnm herkesın ortamı bir olmuyoo maleseff, patronlarıda sıkıntılı tıpler degıl dun patronu yanındayken konustuk meselaa cunku sesınııı duymasaaaammmm uyuyaaamammm kiiiiiiiiiişarkıya bagladım hemen o uyutuyo o uyandırıyoo iştee bide evlensek ben ona kahvaltı hazırlasaaaammm
canlarım günaydıın
pelinim ben de diğer gelinciklerimle aynı düşünceleri paylaşıyorum.. canını sıkma kuzum inşallah düzene girer. abin seni kıskanıyo belli ki. benim benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var. o bile sevgilimin lafı geçse bana trip atıyo. hiç sevmiyo onu.. paylaşmak istemiyolar..
yağmurcuum iki oda kutu gibi küçücükte olsa sizin evinizaşkınız, içinde yaşayacaklarınız, huzurunuz onu dünyanın en büyük en şaşalı evine bile değişilmez kılacak
minnakım ah aah benim tosbağam uyuyo hala. uyansa da ben de şımarsam
bunu diyebilmesi ne kadar güzel ... biten aşklara üzülüyorum ama herşeye rağmen böyle söyleyebiliyorsa ne güzel bir aşkları varmış ah ahh
nuraycım hoşgeldin canımmm
hayatcım takılma rüyalara boşver canım yaa rüya de geç
Bu nası bi tatlılıkkkk:))
babam halaa evlenme yıldonumlerınde anneme evlenme teklıfı edıyoo pastaam annem kızlar evlensın dusunuruz dıyooococukluk arkadası oldukları ıcınn hıc kopmadılar sorunlu bı ayrılık yasamadııılar o yuzden.
Kızlar size hiç nişanlanmadan önce yada şimdide çevrenizden eş dost bak şu da evlenmiş yaşıtların hep evleniyo sen ne zaman evlencen gibi baskılar yapıldımıydı ?
babam halaa evlenme yıldonumlerınde anneme evlenme teklıfı edıyoo pastaam annem kızlar evlensın dusunuruz dıyooococukluk arkadası oldukları ıcınn hıc kopmadılar sorunlu bı ayrılık yasamadııılar o yuzden.
Kızlar size hiç nişanlanmadan önce yada şimdide çevrenizden eş dost bak şu da evlenmiş yaşıtların hep evleniyo sen ne zaman evlencen gibi baskılar yapıldımıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?