'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

20 ,daha ufağım ya

:124:Günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnn fıstıklı baklavalarımmmm:124:

ama hediye alcam sevdiceğime dedim dogum günü dedim
herkes tek tek yorum yapsın dedim

Miniiiiimmm günaydnnnn, napıoooosn?

bapiiim balllıı bebiimm irem gıcıklıgına uyandırdı benı erkenden sen naposun bebegııımm?

fındıgım msj attıgından berı dusunuyorruuumm aklıma bısı gelmıooo yaaa klasık seyler heep.. gelıcekmı yanına beraber gecırebılıcekmısınız yoksa kargoylamı bısı gonderıceksın

berfincim ben genelde kullanacağı birşeyler alıyorum borç ödediği için kendine bişey alamıyor
ama ilginç değişik şeyler almak istiyorumda bakalım biraz üstünü başını yenileyelimde..
ben geçen 2mizin resmi olan puzzle yaptırmak istemiştim..
bardakta resminiz olabilir sıcak soğuk ısıya göre çıkan..başka başkaa:44:

yok yanyana olmayacaz malesef

erdi resim öğretmenliği okuyor. bu yüzden ona fotograf gibi şeyler hediye etmek istemiyorum. hani ilerde nişanlanında. büyük 1000 parça kadar yaptırtırım diyorum

Berfincim onu ne mutlu eder:)
Bence ona göre bişey al, ya da ihtiyaç duyduğu bişey. :26:

çok şükür
aynen valla tam gaz ben dün çokkk yoğundum ya
Ben dün 2 buçukta çıktım. Boğazlarım ve burnum çok kötü olmuştu. Nefes alamıyodum resmen
Patroncuklarım izin verdi. Akşam biraz daha iyiydim:)

bapiiim balllıı bebiimm irem gıcıklıgına uyandırdı benı erkenden sen naposun bebegııımm?

Ahhh İremm yaaa buraya da uyee olsa yaa oo
İyiyimmm balçanaaammm bendeee napiiim burnum filan hep yara oldu Hastalıklı böcekler gibiyimmm

yok yanyana olmayacaz malesef

erdi resim öğretmenliği okuyor. bu yüzden ona fotograf gibi şeyler hediye etmek istemiyorum. hani ilerde nişanlanında. büyük 1000 parça kadar yaptırtırım diyorum

kuzuum kuzuuum fikriim geldii gecen kurbişin kuzentoşlardan birinin sevgilicinee yaptıık , bak sımdı niyet tavsanları kagıt cekıyo ya o kagıtlar gıbı bıssuru senı sevıyorum , askım, hayatım ıste aralarında ozel lakapları fln yazdı benım kayın annım kestı ben katladım bı kutuya doldurdu, sevgılısı maket araba sevdıgı ıcın kutunun altına onu yerlestırıp ustunede o katladıgımız guzel sozlerı döktük cok cıcı olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…