canım benım dayımda pendıkte yasıyoo aynı enısteler gıbı mustakıl ev altında dukkan cogu yer zaten oyle oranın. Benim sevdiğim gibi insanlar var oralarda herkes bırbırını tanıyoo selamlasıyoomerkeze uzak oldugu ıcın uygun fıyatlı evler, sende asyada olucaksın ne guzel hepımız evlenınce bırbırımıze yakın olucaaaz
hee ozaman iyiine guzeel pastacıı bi arkadasımızda olduu kac yasındasın sen canımm?
Günaydın Berfin:)
Nasılsın?
hoşgeldinizzzz, nasılsınızz şekerlerrr?
şükür ben iyiyim ki
Ya sen?:26:
güünnaayydddııınnnn
Bugünümüze şükür bende iyiyim canım benim.
Çalışmaya devam
Miniiiiimmm günaydnnnn, napıoooosn?
ama hediye alcam sevdiceğime dedimdogum günü dedim
herkes tek tek yorum yapsın dedim
ama hediye alcam sevdiceğime dedimdogum günü dedim
bapiiim balllıı bebiimm irem gıcıklıgına uyandırdı benı erkendensen naposun bebegııımm?
fındıgım msj attıgından berı dusunuyorruuumm aklıma bısı gelmıooo yaaaklasık seyler heep.. gelıcekmı yanına beraber gecırebılıcekmısınız yoksa kargoylamı bısı gonderıceksın
berfincim ben genelde kullanacağı birşeyler alıyorum borç ödediği için kendine bişey alamıyor
ama ilginç değişik şeyler almak istiyorumda bakalım biraz üstünü başını yenileyelimde..
ben geçen 2mizin resmi olan puzzle yaptırmak istemiştim..
bardakta resminiz olabilir sıcak soğuk ısıya göre çıkan..başka başkaa:44:
Berfincim onu ne mutlu eder:)ama hediye alcam sevdiceğime dedimdogum günü dedim
Ben dün 2 buçukta çıktım. Boğazlarım ve burnum çok kötü olmuştu. Nefes alamıyodum resmençok şükür
aynen valla tam gaz ben dün çokkk yoğundum ya
bapiiim balllıı bebiimm irem gıcıklıgına uyandırdı benı erkendensen naposun bebegııımm?
yok yanyana olmayacaz malesef
erdi resim öğretmenliği okuyor. bu yüzden ona fotograf gibi şeyler hediye etmek istemiyorum. hani ilerde nişanlanında. büyük 1000 parça kadar yaptırtırım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?