- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
valla tatlım benımde cevremde benle yasıt 2 cocugu olan arkadasımda var daha sevgılısı olmayan arkadasımda var, akrabalarımdan bekar hıc yook aılemden yana bole bı baskı soz konusu bıle olamaz ama bı kere evlı olan arkadasım laf etmıstıı bende agzının payısını verdım eger hayatım kocam , kocam ve kocamdan ibaret olucaksa bırak evlenmımm hem benım yapıcam daha cok sey var dıyıverdım yanıı cunku nedense evlenen bıcok arkadasımda goruyorum bunu muhabeet kocamdan öteye gecmıyoo yaa bu erken evlenmenın bı sorunu cunku kendı hayatlarını daha ellerıne alamamıslarkı cogu calısmaktan korktugu ıcın yada aıle baskısından sıkılıp koca evınde huzuru bulcaklarını ınandıkları ıcın evlenıyoo bı ömre yazık edıyolar. Biz bırbırımızı sevıyomuyuz? sevıyoruz .. evlenmessek askımız bıtıcek mı? hayır ki zaten bıterse evlendıkten sonra olması daha kotu bu sekılde bıter gıder.. Evlilikte aşkımızı arttırmıcak zaten su halden daha fazla nası asık olunur bılmıyorum pekiştiricek hasret son bulcak o kadar evlılıgı sorumlulugunu bılerek yapmak en onemlısı bence
WooooooooWkızcelerııımmm ne kadar hızlı calısmaya baslamııss devletımıızz yaapersembe basvuru yaptım suan paşportum elimdee
kuzzeennnnnciiimmm
nazım ne kadara çıkarttın ve kaç yıllık
benim acil olarak ehliyetimi almam lazım bide pasaportumu yeniletmem bunlarda ne kadar ediyor merak konusu off bide lens almam lazım oda var :))))))
nazım ne kadara çıkarttın ve kaç yıllık
benim acil olarak ehliyetimi almam lazım bide pasaportumu yeniletmem bunlarda ne kadar ediyor merak konusu off bide lens almam lazım oda var :))))))
gıcıkcadının nişan fotograflarını görmüştük en son.. sonra da gelip kızlar ben kapandım haberini vermişti.. bidaha da hatırlamıyorum
neyse cicişlerim.
şu gelinliğin üstünü çok sevdim bakın
Eki Görüntüle 365735
kuzum yanılgıya düşerek 2 yıllık aldım 255 tuttu resım harıcc ben evlenınce degısıyo dıye bılıyoduuum yanmasın dedım 2 yıllık aldım saf gıbı parayı yatırdıktan sonra ogrendımkı sadece yenıleme yapılıyomus kalan yıl aktarılıyomuskeske 10 yıllık alsaydım dıyorum neyse artıkımmm.
Pelimimkom inan bende henüz bilmiyorum yazın bi makedonyaya gidiceez iremle ama annem bu 100lerin bi hediyesi olmalı diyerekten cıkarttırdı kendısıde yenılettı bişiyin peşinde ama henuz nere oldugu hakkında bı bılgım yokyakın zamanlarda dusunuyo sanırım cunku bıraz dınlen iş arama daha dedı bana
Acilenn ehliyet almanı öneririm... ahahah benden bi tane dahaa lenss kullanan:)) ayyy maşallah bize yani al beni vur sana gizşmnazım ne kadara çıkarttın ve kaç yıllık
Ohhh beeaaaa gezz minimmmm sana yakışırrrr
kuzum yanılgıya düşerek 2 yıllık aldım 255 tuttu resım harıcc ben evlenınce degısıyo dıye bılıyoduuum yanmasın dedım 2 yıllık aldım saf gıbı parayı yatırdıktan sonra ogrendımkı sadece yenıleme yapılıyomus kalan yıl aktarılıyomuskeske 10 yıllık alsaydım dıyorum neyse artıkımmm.
Pelimimkom inan bende henüz bilmiyorum yazın bi makedonyaya gidiceez iremle ama annem bu 100lerin bi hediyesi olmalı diyerekten cıkarttırdı kendısıde yenılettı bişiyin peşinde ama henuz nere oldugu hakkında bı bılgım yokyakın zamanlarda dusunuyo sanırım cunku bıraz dınlen iş arama daha dedı bana
Acilenn ehliyet almanı öneririm... ahahah benden bi tane dahaa lenss kullanan:)) ayyy maşallah bize yani al beni vur sana gizşm
gözlükten iyidir lens kullanmakk ben memnunummmm
Ohhh beeaaaa gezz minimmmm sana yakışırrrrgizee katılırommm italyaya gidinnn kuşummm maliyeti de çok az, bnmde almam lazım aslında amaaa:26:
kızlarrr kızlarr nerdesinizz ooff cok yogunumm yaa giremıorum ben hiç buraayaa:26::26:
yarında öğleden sonra gidicem diye işleri bitirimm diodumm aşkımcımm msj at sen neymişş nöbetçiymişş
doğum günündeee olcak seymı dedım yaa ben kaç gündür kıpırr kıpır heycandan öliyimm adama nöbet yazsınlarrr
devretmeyee çalışıooo baaalımm oyhhh doğumgünüsündee ayrı olmak istemiorumkii amaaa bennnn
canım kötü olmuş ama bence nöbeti devrebilir
oda senin gibi boludamı yani memleketindemi görev yapıyor canım
ayy sibelim çok kötü olmuş yaaa :26:
benimkinin çalıştığı gemide personel sıkntı vardı ilk tanıştığımızda gerçi hala varmış o yüzden olur olmaz gıldır gıcık işler yaptırıolardı herkese... bir ara nöbetleri benimki yazıyordu
ay dedim aşkım bir an önce bırak şu işi kimbilir ne küfürler yiyosundur dedim yani
canım vallla keşke soraydın soyadı değişikliğinde tek yenileme oluyor ben senin sorgunu ilerde yaparım yansımışmı tüm sistemlere die ok :)))))) bizede bazen bilgi işlemsel sorunlar geliyorda
bende çıkarttırcam açıçası yaza yurtdışı planım vardı hala var vizesiz ülkelere gidebiliriz kardeşimle yada yunan adalarına annemle felan biraz araştırıyorum
ayyy italyaya gitmediysen gitsene git ve gez bizim içinde
Acilenn ehliyet almanı öneririm... ahahah benden bi tane dahaa lenss kullanan:)) ayyy maşallah bize yani al beni vur sana gizşm
gözlükten iyidir lens kullanmakk ben memnunummmm
Ohhh beeaaaa gezz minimmmm sana yakışırrrrgizee katılırommm italyaya gidinnn kuşummm maliyeti de çok az, bnmde almam lazım aslında amaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?