'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

OYYY kuzum valla çok güzel anlatmışsın.. aynen katılıyorum sana :)

kızcelerııımmm ne kadar hızlı calısmaya baslamııss devletımıızz yaa persembe basvuru yaptım suan paşportum elimdee

nazım ne kadara çıkarttın ve kaç yıllık

benim acil olarak ehliyetimi almam lazım bide pasaportumu yeniletmem bunlarda ne kadar ediyor merak konusu off bide lens almam lazım oda var :))))))

benim acil olarak ehliyetimi almam lazım bide pasaportumu yeniletmem bunlarda ne kadar ediyor merak konusu off bide lens almam lazım oda var :))))))

Bende hala para yatırıp ehliyetimi çıkartmadım yaaa..

lensede alıştım artık... :)

kuzum yanılgıya düşerek 2 yıllık aldım 255 tuttu resım harıcc ben evlenınce degısıyo dıye bılıyoduuum yanmasın dedım 2 yıllık aldım saf gıbı parayı yatırdıktan sonra ogrendımkı sadece yenıleme yapılıyomus kalan yıl aktarılıyomus keske 10 yıllık alsaydım dıyorum neyse artıkımmm.

Pelimimkom inan bende henüz bilmiyorum yazın bi makedonyaya gidiceez iremle ama annem bu 100lerin bi hediyesi olmalı diyerekten cıkarttırdı kendısıde yenılettı bişiyin peşinde ama henuz nere oldugu hakkında bı bılgım yok yakın zamanlarda dusunuyo sanırım cunku bıraz dınlen iş arama daha dedı bana

telomerim ben de etek kısmısına bayıldım bunun.

artık biz de sevgilimle evlilik muhabbetlerine başladık ama daha birikim ve hazırlık dönemini atlatmamız lazım.

birikim planı yapacağız artık, çünkü büyük nişan büyük düğün isterim ben.

açıkçası o da öyle istiyor.

bakalım ne yapacağız:)

canım vallla keşke soraydın soyadı değişikliğinde tek yenileme oluyor ben senin sorgunu ilerde yaparım yansımışmı tüm sistemlere die ok :)))))) bizede bazen bilgi işlemsel sorunlar geliyorda

bende çıkarttırcam açıçası yaza yurtdışı planım vardı hala var vizesiz ülkelere gidebiliriz kardeşimle yada yunan adalarına annemle felan biraz araştırıyorum

ayyy italyaya gitmediysen gitsene git ve gez bizim içinde

Acilenn ehliyet almanı öneririm... ahahah benden bi tane dahaa lenss kullanan:)) ayyy maşallah bize yani al beni vur sana gizşm

gözlükten iyidir lens kullanmakk ben memnunummmm

Ohhh beeaaaa gezz minimmmm sana yakışırrrr gizee katılırommm italyaya gidinnn kuşummm maliyeti de çok az, bnmde almam lazım aslında amaaa:26:

canım ehliyeti 2010 aralıkta hakettim ama kursta durrumu ki gitsem alablrm demi yaa offf ben sevdicekle gitmiştim o hemen aldı ben ise tembellikten gidip almadım

kızlarrr kızlarr nerdesinizz ooff cok yogunumm yaa giremıorum ben hiç buraayaa:26::26:
yarında öğleden sonra gidicem diye işleri bitirimm diodumm aşkımcımm msj at sen neymişş nöbetçiymişş
doğum günündeee olcak seymı dedım yaa ben kaç gündür kıpırr kıpır heycandan öliyimm adama nöbet yazsınlarrr
devretmeyee çalışıooo baaalımm oyhhh doğumgünüsündee ayrı olmak istemiorumkii amaaa bennnn

canım kötü olmuş ama bence nöbeti devrebilir

oda senin gibi boludamı yani memleketindemi görev yapıyor canım

canım kötü olmuş ama bence nöbeti devrebilir

oda senin gibi boludamı yani memleketindemi görev yapıyor canım

devretmişşş bilee çook snirr olmustum ya az önce dediğindee neyseki arkdasıyla değiştirmiş
evett tatlım boluda görevi bu sene tayini çıkıcak işte mayıs gibi sanırım onu beklıyoruz:26:

ayy sibelim çok kötü olmuş yaaa :26:

benimkinin çalıştığı gemide personel sıkntı vardı ilk tanıştığımızda gerçi hala varmış o yüzden olur olmaz gıldır gıcık işler yaptırıolardı herkese... bir ara nöbetleri benimki yazıyordu

ay dedim aşkım bir an önce bırak şu işi kimbilir ne küfürler yiyosundur dedim yani

bazen aniden yazıolar iştee çağlacımm beklenmedik andaa çok kötü oluyoo cuma günü balıkesire gidicez bide onun için saten haftaya olan nöbeti devretmişti cuma gidip salı gelicektik biz hala öyle şimdi bida devretti haftaya artık görüşeyiz gibi paso nöbet tutaaar :)

muhtemelen ıtalya olucak zaten bebekler annemın arkadaslarıda sureklı cagırıyolardı zateen annemde cok ıstıyo genclıgının gectıgı yere benı goturmek ama henuz sır vermedı Giziiimm bizde iremle makedonyaya gıdıcez ıns temmuz gıbı haftasonu turu olarak bıgun yunanıstan bıgun makedonya turları varmıs ırem arastırmıs bı fırsat sıtesındede 250 tlmiş. bu arda solaryuma gıttım orda krem vardır dıyee dusunduum ama 2 kullanımlık kucucuk bısı vardııı solaryum kremı onerınız varmı kızlar kullanan oldumu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…