'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelintoşum kıyamam sana.. yemek sonrası başka bişeyle oyalansan.. mesela sakız çiğnemeye başlasan hemen?
belki zamanla unutturur..

4 Senedir içiyorum, ilk 2 sene bıraksam bırakırım diye avutuyordum hep kendimi, bağımlı değilim sandım. Meğer bağımlıymışım Nurayım, evde olduğum akşamlar durmadan abur cubur yiyorum, evde içemiyorum zaten.
Dışarı çıktığımda işte azıtıyorum sadece o kadar.

allah can sağlığı versin kuzum, ilerde bebiş falan olacağı zaman bırakmaya zaten mecbursun :)

kızcelerım sporumu yaptım dusumu alıcam solaryuma gıtceem ve sonra gelceeemmmmn hepinize büssüüürüüüüü
ghs takıl bana bebişiiimmm bırlıkte verelım kılocuklarıı

spor olarak 3 tane vıdeom var ve benı benden alıyoo acıkcası bosluklarım fena agrıo dans eder gıbı ıncelelım göbek ve bel cevresını ınceltıyo bu hareketler kkda bı topıkte gormustum yapan herkes cok memnun bende memnunum tabii

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

The Bikini Abs Workout- - YouTube

offf benmmkde belimi seviyor göbeğim yok dümdüz hattaha çukur biraz kas vardı oda gitti bacaklarım kas yüzücü oldğm için ama şuda var çağlam malesef ama malesef 4 kilo verdim kalçamdan gitmedi yüzümden gözümden gitti rengim soldu off ki ne offf

hastalık yüzünden tahlil yaptırdım ani kilo verdiğim halde herşey normal demir kan vs ama ama kalçama alıyorum işte bende malesef

ayyy bakkk valla benim kemilklerim özellikle üst bölgede sayılıyor canım çünkü göğsümde yok ama seni hiç düşünemiyorm ama çağla maşallah yüzünden hiç belli olmuyor en büyük avantajın heee

bir soru sordum ama kızlar kimse bilmiyormu orayı??:26:
zaten allak bullağım naz gizem ghs sizlerde okuduysanız bi yorum yapın ama arkadaşınızın sorununa yahu

aman etim budum yok ki kasım olsun gizoşum

resmen 0 bedenim ben ay evet çok şükür Allaha ki yüzümden belli olmuyo, hatta ben aktara gittim bikere kilo aldırıcı bişeyler istemeye, adam kime alcaksınız dedi ben de kendime dedim o zaman da kıştı üzerimde mont var tabi, ama allah allah nerene kilo alcaksın senin kilon gayet iyi neren zayıf dedi sadece yüzümü gördüğü için tabi...

ah amca o buz dağının görünen kısmı dedim ben de

sanada cok gçmiş olsun kuzum ya kıyamammm :26:

yağmurcum gördüm ama bilmiyorum bizim adada felanmı ki belkide biliyormdur gittiğim bir yerde olabilirmi aklıma gelmiyor canım

amca bir görseydi seni maşallah yüzünden belli olmuyor işte canım beni görünce vahhh vahhh yazık beslenmyormu bu çocuk diolardı yüzüm yüzümden keşke yüzüme kilo alsam bir ara balık yağı içtim yüzüme kan gelmişti benimde

saol canım valla geçen hafta 4 gün evde yattım hastayım die

ay canım yaa nasıl o kadar hasta oldun :26::26: üşütmüştün dimi öle biliyorum ben

babam da yattı evde 2 gün salgın galiba ve bu seferki mikrop biraz güçlü bişey sanırım

ay canım yaa nasıl o kadar hasta oldun :26::26: üşütmüştün dimi öle biliyorum ben

babam da yattı evde 2 gün salgın galiba ve bu seferki mikrop biraz güçlü bişey sanırım

canım benim valla bağırsak ve mide enfeksiyonu dendi malesef kardeşimde yatmıştı 1 hafta malesef canım yaaaa böyle yattım ateşlendim felan kötüydüm yani neyseki şimdi iyim

ama ada harikaydı 2 günde dışarıya çıkamadım doğru valla

yağmurcum mail atarmısın kafamı toplayamıyorum hatırlayamadım valla

attım ccanım:26:

ben de haftasonu ancak aksam cıkabildim yaaa gitti o güzelm hava neyseki yaz geliyor artık gizoşumm

yaaa aşkım annemlerle buluşcakmış birazdan, annemler vergiyle alakalı birşeyi halledememiş benimkini çağırmışlar, bensiz aile saadeti ohhh kıskandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…