'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnm sen sigarayı bırakmışsın her şeye değer bu.

kilo falan teferruat kalır yanii

nasıl aldın kilo pastam ya ben de yüzyıllardır 44 den cıkmaya calısıyorum ama olmuyo

anaaammm 44 mü
çağlişkom boyun kaç ama kuzum

ben de alamıyordum kilo. bi ara 48 e düştüm. herkes hastalıklıymışım gibi bakıyodu bana sonra azim ettim yedim. midem bulandı ama yedim, karın agrısından kıvrandım ama yine yedim, patlayacağımı sandım ama yine yedim
şimdi de sadece abur cubur olsun, pasta börek olsun onlardan vazgeçemiyorum..

cnm sen sigarayı bırakmışsın her şeye değer bu.

kilo falan teferruat kalır yanii

kesınlıkle oylee orkıdeem cok sukur bıraktım arındım sıgaradan hem saglık acısından hem maddı yonden cok avantaj sagladı bana ıyıkı bırakmısım bırakabılmısım

çıbık krakerle bıraktı
ama çıbık krekeri bırakamadı

en buyuk zaafım çıbııkkk krkeriimm

cubuk krakerle bıraktımm kusum

offf çok içmiyorum ben. hatta günde en fazla 3-4. ama niye iradesizim ya
Evrenle çok kapışıyoruz bu yuzden, o da içiyo ama bıraksa simdi bırakır muthiş bi irade var.
Zaten bırakmıştı ayrıldığımızda başlamış yeniden, şimdi zorla bıraktırcak bana ama yemek üstü hep arıyorum yaa

çıbık krakerle bıraktı
ama çıbık krekeri bırakamadı
O zaman ben öleyim
maşallah topicin tüm kızları çıtı pıtı incecik nazenin yaaa kendimi şişko hissettim:26:
Orkidemmm ole şey olur muuuuu Hepimiz çıtır çıtırızzkiiii

pelintoşum kıyamam sana.. yemek sonrası başka bişeyle oyalansan.. mesela sakız çiğnemeye başlasan hemen?
belki zamanla unutturur..

pelooo ben işteyim malesef fenalardayım hem yoğun hemde cumrtesi regl oldum ohh mis ne kadan güzel

bende 1 haftada 4 kilo verdim 54 kiloyum hastalık tüketti beni offff

çağlaaa 44 kilomusun neeeeeee amanın ayyy ben 58 kiloyken bana ölüceksin diolardı boyum 1.67 ama yaniii ne bileyim benim belim kopcak gibiyse seni düşünemiyorum ama şuda var benim kemiklerime gidiyo yediklerim löp et olmuyor allahtan heee ama sen 44 kilo vuvvvvvvvvvvv

bende cok fazla ıcmıyodum kusum ama bazı zamanlar arkadaslar falan berabersek abartıyoodumm kurbiş sayesınde bıraktım tabı o sonra başladı tekrardan ama irademın sebebıde annanem belki başlardım tekrardan bilmiyorum annaneme söz verdım. Biarada nargıleye fena sarmıstım facebookta 100 fotomdan 70i nargileli zaten onada 2 hafta önce soz verdırdıı tetik sultan

ben de aynen belim kopcak gibi gizoşum... benimki de bayılıyo bu halime işte kız dediğin böle olcak tek elimle kaldırcam havaya diyo manyak ama genel olarak herkes zayıflıktan zafiyet gecircemi dusunuyo

özellikle yazın... cunku kısın giydiklerim belli etmiyo zayıflıgımı yüzüm de belli etmez hiç yüzüm topludur Allahtan klo verdim mi yüzümden gitmez pek...

alıdıgım kilo kalca ve göğüs olarak doner genelde en son aldıgımda ole olmustu yani bakalım bu sefer alabilcekmiyim alırsam da nereye gidecek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…