Kızlar Rahman suresini okumanızı tavsiye ediyorum... Hele ki mealini bi okuyun lütfen .. :)
Ahh be yağmurum ellerin dert görmesin sağol...
amin canım hepimizin sağol...
bugün sıkıntılıyım iyiyim aslında ama bi yanım hala neden o kız listesindeydi diyor bilmiyorum offfffffff şeytan benlemi uğraşıyor töbe ya
şşşşttt güzel şeyler düşün nütfeeeennnn ...
yanlış yapmaz dimi yaa hiç yapcak biri değil ama çok rahattı nebiliyim bi yanım dürtüyor erkek sonuçta dio
Bu soruyu bana sorma nolur ben kesin yapar erkekdir derim...
Rahman Suresi'nde Allah’ın kudretinden, cehennemden, cennetten, Allah’ın insanlara sunduğu nimetlerden bahsedilir. Bu nimetlerden bahsedildikten sonra sorumluluk sahibi varlıklara hitaben, "O halde rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlıyorsunuz?" anlamına gelen ayet sık sık tekrarlanır.
Yağmurcum ben sana yaşadıklarımı anlatsam bana dersin ki hayat bu insan mı sana bunları yaptı diye.. Öyle bi insandı ya üzerime titrerdi geldiği gittiği her yeri haber verirdi .. Ama işte geldiğimiz noktayı sende biliyosun ..evet ama annene söle dedi ben ona anlatırım dedi kıza yaz dedi bunları yapan kaçmazmı yapmıcaksn ws.der sinirlenir bu gayet rahat ben konuyu acıyorum hala ordmaısın ws.dio bide sinir etmek için kızda güzeldi hee dio köpek yaa
anlamadım neresi tekrarlanır yani durduk yere onumu tekrarlıcaz???:44:
Yağmurcum ben sana yaşadıklarımı anlatsam bana dersin ki hayat bu insan mı sana bunları yaptı diye.. Öyle bi insandı ya üzerime titrerdi geldiği gittiği her yeri haber verirdi .. Ama işte geldiğimiz noktayı sende biliyosun ..
canım surede sık sık "Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz diyo ya..
evet canım offffffffffff bilmiyorum ama ben su sebepten gitmem yani oda gidersen kaybeden sen olursun yanlış yaparsın bize dedi,1 gr bana güvenin yokmuş dedi...
İnsanlara güvenmek zorundayız yağmur'cum benim karşıma biri çıktığında ya o da bana öyle yaprsa diye düşünsem kendimi yıpratırım... Sende sıkma canını bu kadar herşey olacağına varır büyütme kafanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?