Oooooo kimlerrrr gelmiş kimlerrrrrr
diyet mi yapıyosun fıstığım?
burda paylaşsana ben de uygulayayım ..
aslında abur cuburu kesersem veririm 2 kiloyu da ama işte bırakamıyorum
gel teskere gel teskere :)))
oooohhh bennnnn hepinizden fazlamıyım simmdiii
kac kılosun kuzumm kılolu durmuyosunnkı seeenn
Orkideeeemm hoşgelldiiinnn canımmmm
ay akşam olsn da aşkımın yanına gidiyimmm, bugün işe gitmedi o evdeyken çalışmak feci zor geliyo yaaaaa
pastam maşallah sana ne güzel vermişsin kiloları yaaa, ben de bi alsaydımmm
canıııım napıonnn gııı
kuzum ole bı lıstem yook ama klsık sekılde yapıyorum sabah kalktıgımda sıcak su ıcıyorum kahvaltıdan once yarım saat sonra falan kahvaltı yapıyorum bı dılım kepek ekmegıyle peynır zeytın domates falan yıyorum, oglende salata , sadece salatalık meyve yada sımıt ayran ıkısılısınden yıyoorum, aksamlarıda sebze yiyoorum sadece 6 bucuk gıbı en gec yemegımı yemıs oluyorum gun ıcınde 1 tane yesılcay (sekersız), 2 lıtre su bide sıcak su içiyorum 4 5 bardakılk hafta daha ıyı kılo verdım ama bu hafta bıraz abarttım
ay akşam olsn da aşkımın yanına gidiyimmm, bugün işe gitmedi o evdeyken çalışmak feci zor geliyo yaaaaa
pastam maşallah sana ne güzel vermişsin kiloları yaaa, ben de bi alsaydımmm
65 canım tabi boyda kiloyu etkiliyo 163 boyum kuzum
kilo almayı istemek harika olsa gerek
yeşil çayı çok severiimm. zaten ben kahve,çay falan şekersiz içiyorum
2 litre suyu da anca haftada içerim ben. çok az su içiyorum.. onu arttırsam iyi olur..
diğer yazıklarına uyucam ben de yarın başlıyorum :) bu akşam doğum günü partisi var da
komşumuzun bebişi 1 yaşına giriyor. büyük bi organizasyon yaptılar. şu an annem de dahil herkes harıl harıl pasta börek yapıyor...
en istikrarlı diyetıımm çıtır pastaaambende 44 kıloyken almaya calısıyodum ya bırı bana deseydı kılo vermek ıcın ugrascan hıc ınanmazdım
İyiyimm bebegm calısıorm bölük pörçük geliorm aranıza.. bugun işler yoğunsen napıosnnn cnmm?
pek değil yaa hele benim gibi yemek seçen herşeyi yiyemeyen, yemek yemeyi sevmeyen biri için
nasıl aldın kilo pastam ya ben de yüzyıllardır 44 den cıkmaya calısıyorum ama olmuyo
benii kutlamalısııın sigarayı bıraktım kuşuuummm
65 canım tabi boyda kiloyu etkiliyo 163 boyum kuzum
benii kutlamalısııın sigarayı bıraktım kuşuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?