'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

diyet mi yapıyosun fıstığım?
burda paylaşsana ben de uygulayayım ..
aslında abur cuburu kesersem veririm 2 kiloyu da ama işte bırakamıyorum

kuzum ole bı lıstem yook ama klsık sekılde yapıyorum sabah kalktıgımda sıcak su ıcıyorum kahvaltıdan once yarım saat sonra falan kahvaltı yapıyorum bı dılım kepek ekmegıyle peynır zeytın domates falan yıyorum, oglende salata , sadece salatalık meyve yada sımıt ayran ıkısılısınden yıyoorum, aksamlarıda sebze yiyoorum sadece 6 bucuk gıbı en gec yemegımı yemıs oluyorum gun ıcınde 1 tane yesılcay (sekersız), 2 lıtre su bide sıcak su içiyorum 4 5 bardak ılk hafta daha ıyı kılo verdım ama bu hafta bıraz abarttım

ay akşam olsn da aşkımın yanına gidiyimmm, bugün işe gitmedi o evdeyken çalışmak feci zor geliyo yaaaaa

pastam maşallah sana ne güzel vermişsin kiloları yaaa, ben de bi alsaydımmm

yeşil çayı çok severiimm. zaten ben kahve,çay falan şekersiz içiyorum
2 litre suyu da anca haftada içerim ben. çok az su içiyorum.. onu arttırsam iyi olur..
diğer yazıklarına uyucam ben de yarın başlıyorum :) bu akşam doğum günü partisi var da
komşumuzun bebişi 1 yaşına giriyor. büyük bi organizasyon yaptılar. şu an annem de dahil herkes harıl harıl pasta börek yapıyor...

ay akşam olsn da aşkımın yanına gidiyimmm, bugün işe gitmedi o evdeyken çalışmak feci zor geliyo yaaaaa

pastam maşallah sana ne güzel vermişsin kiloları yaaa, ben de bi alsaydımmm

en istikrarlı diyetıımm çıtır pastaaam bende 44 kıloyken almaya calısıyodum ya bırı bana deseydı kılo vermek ıcın ugrascan hıc ınanmazdım

65 canım tabi boyda kiloyu etkiliyo 163 boyum kuzum

ben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım kuzum ya sonra bırden verınce mınık mınık catladı bacaklarım ( sımdı solryumla hallettım catlakları bıde annem bı krem verdı bana niveanın sıkılastırıcısı onun sayesındede gecıyolar

bugun sn jbılen olsun kusum ben normalındede cok su ıcıyorumm kusumm su cok onemlıı

İyiyimm bebegm calısıorm bölük pörçük geliorm aranıza.. bugun işler yoğun sen napıosnnn cnmm?

napıyım cnm evdeyim temizligim yemegim dun bitti diye buraya takılıorum

pek değil yaa hele benim gibi yemek seçen herşeyi yiyemeyen, yemek yemeyi sevmeyen biri için

ayyy ben börek tatlıı yemekler hııııııım bayılırımmm

65 canım tabi boyda kiloyu etkiliyo 163 boyum kuzum

ben sıgarayı bırakınca bırden cok kılo aldım kuzum ya sonra bırden verınce mınık mınık catladı bacaklarım ( sımdı solryumla hallettım catlakları bıde annem bı krem verdı bana niveanın sıkılastırıcısı onun sayesındede gecıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…