'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merakkk etmeyinn iyiyimm bebklerimm, daha iyi olcammmm...

Gülümsemeye devammmm, herşeye rağmen.

lütfen üzülmeyn herşeye anlam verdiğim zaman sizinle paylaşcamm meleklerimm

bekliyoruzz pelincimm sıkmaa canını sen hiçç kıyamamm
kızlarr yazmı geldi nee boluda kar yagarken çıktık izmir balıkesir valla yanıyodu bugün yalova çınarcıktayız aşkımlaaa kaç günüdr giremiyodumm bi giriyim dedimm şimdi

Merakkk etmeyinn iyiyimm bebklerimm, daha iyi olcammmm...

Gülümsemeye devammmm, herşeye rağmen.

lütfen üzülmeyn herşeye anlam verdiğim zaman sizinle paylaşcamm meleklerimm

tamam bebegım sen ıcınde bıseylerı coz ama kendını toparladıgında bızımlede paylas, elimizden dilimizden ne gelıyosa yardımcı oluruz kusuum.. Hiçbişey senden onemlı degıll...

valla bahar geldii artıkk tatlımmm artık kışın gezmeyi sevmeyen sevgilicimlee bizde yavastan turlara başlayabılırız Nası geçiiyo tatılınız kusuuummm

oooh allah nazarlardan saklasın hem havaları hem sizleri

aynenn tatlımm havalarr böyle güzel olunca daha bi mutlu insan tatilmiz süper geçiyo keşke bitmese ama malesef iş güç bizi bekliyo
amaa şukadarı bile yetti değişiklik süper oldu

oooh allah nazarlardan saklasın hem havaları hem sizleri

sağol nurayımm sen nasılsınn canım benimm

iyiyim sibeliiimm

annemle gezmeye gidiyorum yine :) çıkıp hazırlanayım kızlar. öpüyorum hepinizi

Kızlar bu cuma Bim'de ASUS marka notebook var 699 liraya fiyatı uygun geldi ben almayı düşünüyorum ne dersiniz fikri olan var mı ?

modelini söyle tatlım bakıyım bi özelliklerine

Özellikleri bu canım ben pek anlamıyorum..

Asus x54c-sx0480 , 15,6" HD(LED), 2GB DDR3 Ram, CPU: İntel B815, HDD 320GB-5400rpm, 8xSuper Multi Dual, Wifi . Bluetooh. OS: W7Starter, 2 yıl garantili...
Notebook 699.00 TL

Özellikleri bu canım ben pek anlamıyorum..

Asus x54c-sx0480 , 15,6" HD(LED), 2GB DDR3 Ram, CPU: İntel B815, HDD 320GB-5400rpm, 8xSuper Multi Dual, Wifi . Bluetooh. OS: W7Starter, 2 yıl garantili...
Notebook 699.00 TL

cnm internet için kullanıcaksan işini görür.. asus iyi bi markadır teknik serviside iyidir.. autocad 3dsmax netcad felan gibi programlar kullanmıcaksan sorun yaşamazsın

cnm internet için kullanıcaksan işini görür.. asus iyi bi markadır teknik serviside iyidir.. autocad 3dsmax netcad felan gibi programlar kullanmıcaksan sorun yaşamazsın

Oyy kuzum o dediğin programlar ne onu bile bilmiyorum ben.. İnternet için kullanıcamda inşallah alabilirm sabah erkenden gidicem ama bakalım.. Ya net olayını napiyim avea jet almayı düşünüyorum.

ohh tadını cıkarın tatlıımmm aşkla olunca heryer hersey guzeel

Oyy kuzum o dediğin programlar ne onu bile bilmiyorum ben.. İnternet için kullanıcamda inşallah alabilirm sabah erkenden gidicem ama bakalım.. Ya net olayını napiyim avea jet almayı düşünüyorum.

kuzum eğer acelen yksa teknosada 1 günlük indirimler oluyo o zaman çok daha uyguna bulabilrsin pc.. valla net için bişi demiyim kullanmadım bn hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…