Kızlar selam.
Ben geldim:)
Özledim sizi hemencik... Yağmurum bugun beni hiç yalnız bırakmadı sağ olsun. Şirketi aradı hatta cep numaram vardı cebimden bile aradı beni. Ama ben biliorum ki diğer bebişlerimde olsaydı numaram onlarda ararlardı zaten o kadar endişelenmişsiniz ki bnm için hissettim bunu ve bi kez daha söylüyorum iyi ki varsınız...
Sıkıntılı bi süreçteyim...
Evren benden ayrıldı... Çok bunaltmışım onu... Rahat bırak beni dedi. Aramıcakmış da yeminler etti...
Akşam gece 12de 2 kez bu akşam da tam sayamadım fakat bi 20-25 kez aradı, telefonlarına cvp vermiyorum. Gururum kırıldı, bir kez daha inandım ona hüsrana uğradım.
Mutluyduk herşey güzeldi aslında ya da ben oyle olmasını istediğim/öyle görmek istediğim içindi...
Bilmiyorum.
Kendi içimde çözmeye çalışıyorum, anlam veremiyorum
Ben ne yaptım?
Bu sorunun cevabını arıyorum, bulamıyorum.
Düzelen psikolojim yine bozulmaya gark etti.
Yine de gülümsüyorum:)
Kızlar selam.
Ben geldim:)
Özledim sizi hemencik... Yağmurum bugun beni hiç yalnız bırakmadı sağ olsun. Şirketi aradı hatta cep numaram vardı cebimden bile aradı beni. Ama ben biliorum ki diğer bebişlerimde olsaydı numaram onlarda ararlardı zaten o kadar endişelenmişsiniz ki bnm için hissettim bunu ve bi kez daha söylüyorum iyi ki varsınız...
Sıkıntılı bi süreçteyim...
Evren benden ayrıldı... Çok bunaltmışım onu... Rahat bırak beni dedi. Aramıcakmış da yeminler etti...
Akşam gece 12de 2 kez bu akşam da tam sayamadım fakat bi 20-25 kez aradı, telefonlarına cvp vermiyorum. Gururum kırıldı, bir kez daha inandım ona hüsrana uğradım.
Mutluyduk herşey güzeldi aslında ya da ben oyle olmasını istediğim/öyle görmek istediğim içindi...
Bilmiyorum.
Kendi içimde çözmeye çalışıyorum, anlam veremiyorum
Ben ne yaptım?
Bu sorunun cevabını arıyorum, bulamıyorum.
Düzelen psikolojim yine bozulmaya gark etti.
Yine de gülümsüyorum:)
neresi ora canım töbe yaa Allahın işine .karışılmaz da m.ettim..
Geldi canım, çok iyi geldi hemde. Seviorm seni yağmurmsende sağol pelinim konusmalarımız birazda olsa iyi gelmiştir sana sanırım görüyorum ki gelmişte
Ne güzel demişsinnn yaa ağzına sağlık senin...ya bu erkekleriin ağzını gözünü dağıtasım var
mutluluk batıyo. rahat huzur fazla geliyo heralde..
daha seni çok arayacak pelinim. arayacak. kafasını duvarlara vuracaak.
sana haksız yere yaşattığı şeyler vicdanını hiç rahat bırakmayacak.
seni başının üzerinde taşıması, bir dediğini iki etmemesi gerekirken; yaptığı nankörlük, şımarıklık resmen. bunalmışmış.
o bunalma görmemiş hayatında.
allah öyle bir bunaltı ki, etrafında 'ben bunalıyorum' diyebileceği bir sevdiği bile kalmaz.
canımm sebebını soylemedımı sen onu onca seyden sonra affettıkten sonra nasıl boyle bısey yapabılır anlamıyorum :S
Geldi canım, çok iyi geldi hemde. Seviorm seni yağmurm
Ne güzel demişsinnn yaa ağzına sağlık senin...
canım sinirle söylenen laflar malesef ki boyle yaralar açabiliyor hayatımızda...
Bugün gizoşumla da mailleştik sürekli dedi ki bana "masal acımasız bi hayata dönüştü" ne güzel bi söz...
ne hayallerle yola başladığımız kişiler boyle ortada bırakıveriyor işte...
çeyizlerimizz gelio netten sıra sıraa...
cnm acıo cok
daha anahtarlığımız gelicekk o anda neler hissedicem bilmiorum
tek bildiğim bi an once kendimi toparlamam gerek...
Minimm, sebep ne mi?
O kadar gülünç ki...
Pazar akşamı sırf ben beraber yatıp uyuyalım dedim diee bu kadar sorun cıktı... nette batak oynuodu, bende kitap okucamm bitince msj atarım konusup uyuruz dedim. tamam dedi baştan, sonra ben msj attım hadi uyuyalım die.. sen uyu dedi. aradımm belki bende saçmalık ettimm bilmiorum yani bırak oynasın adam oyununu ne kasıorum ki yani!
işte uykum yok lütfen sen uyu yarın erken kalkıcaksn, bu sebepten tartşmak istemiorm snnle dedi... bende tartışmıcaz dedim ve telefonu suratına kapadım.
msj yazdı bi daha seni asla aramayacağımm gibi...
sonra facebookumu açtm napmaya calısıosun sen dedim, rahat bırak beni, ben nasıl sana katlanmışım bu zamana kadar falan yazdı
mutlu ol, hoşça kal dedim bende.
şimdi durmadan arıyor...
ama kırılan kalp yerine gelmiyor...
her defasında kalbimin parçalarını puzzle gibi yerleştirmekten bıktım, yoruldum, tükendim....
ınanamıyorumm yaa sen ki neleri göze aldın kendınle ne kadar savaş verdiinn kusura bakma nolursun tanımadıgım bırı hakkında boyle konusmak ıstemem ama kac yasına gelmıs ama yasının adamı olamamıs sen yasından buyuk olayları atlatırken bu sebepten dolayı senı yuzustu bırakmasına anlam veremıyoruumm.. verememm .. Sen nelere katlandın sinir küpü oldum suaann yemın edıyoruumm Pelimim özür dilerim kuzuumm sevdıgın adam sonucta ama ellerım tıtredı okurken yemın ederım!
sen haketmedınn aşkımm haketmediin yaptıgı sadece ukalalıkk baska hıcbısey degıl.. Yazık ettı senın guzel aşkınaa ömrü boyunca bunun acısını yaşar emınım
Hani o yalvaran, karşımda ağlayan ne biliyim... nerde o buyuk aşk?
çok fazla soru var kafamda... bilmiyorum, anlamıyorum ve anlam veremiyorum, vermek de istemiyorum minimm.
Yaaa daha pazar gunu ev dekorasyonu için nette site site dolaşıodukkk butun zevklerimiz aynıydı mutluluktan ölüyodukk ne oldu ne değişti?
bende fevri biriyim, ama atlattım bu huyumu...
zamanla insan alışıyormuş zaten ya da öyle soyliim alıştırılıosun...
bi şekilde...
bu son şansımızdı hep söyledi bana hep söyledik, bu ilişki başka ayrılığı kaldıramaz dedik... hatta artık son barışmamızda herkesin söylediği tek bişey vardı siz evlenceksiniz...
onu affetmeden once demiştim ki, 30 yaşına gel kimse evlenmezse ben evlenicem seninle diee, dalga geciodum cunku karsımda ezikti, yalvarıodu, muhtactı bana evett muhtactı, hep öyle kalacak ve çoğu zaman kendini kandıracakk!
Nuraym güldürdün bni cnm Allah da seni güldürsünnpelinimm...
ilişki, iki tarafta kendisinden aynı ölçüde ödün verdiği zaman başlıyor.. bir taraf ölçüyü kaçırınca dengeler bozuluyor böyle
o bu şekilde davranarak geleceğini, hayallerini batırıyo farkında değil. şimdi oynasın istediği kadar batak.. bak karışan yok görüşen yok.
ama belli ki pişman.
aslında cevap verip ne oluyo beni ikide bir arayıp bunaltma diyip suratına kapatmalı onun
yine de sen onun gibi olma, sen pişman olacağın bir şekilde davranma.. şimdi kırgınsın, üzgünsün evet haklısın..
ama ilerde keşke diyecek taraf sen olma.
pelincim sırf seni çok merak ettiğim için geldim... rahatsızım bugün ilaç alıp tekrar uyumam gerekecek bi bakayım diye geldimmm
bugun tum gun aklım da sendeydi malesef pc leri bloke ettiler basında teknik mudur ve ekibi vardı bilgisayarların o yuzden ulasamadım topiğide tpikten kimseye de cuma gunku baskın mevzusu yuzunden ve artık girdigimiz her site kontrol edilecek bu yuzden gun icinde sizinle olamıcam....
olanları az cok tahmin etmiştim kuzummm hiç üzülme zaten şimdiden pişman olmuş sen sadece artık bu adamı gercekten isteyip istemediğine karar ver... çünkü yine senden af dileyecek...
hepinizi seviyorummm gün içinde sizden ayrı kalmak zor olucak offff iyi geceler kızçelerimmm
pelincim sırf seni çok merak ettiğim için geldim... rahatsızım bugün ilaç alıp tekrar uyumam gerekecek bi bakayım diye geldimmm
bugun tum gun aklım da sendeydi malesef pc leri bloke ettiler basında teknik mudur ve ekibi vardı bilgisayarların o yuzden ulasamadım topiğide tpikten kimseye de cuma gunku baskın mevzusu yuzunden ve artık girdigimiz her site kontrol edilecek bu yuzden gun icinde sizinle olamıcam....
olanları az cok tahmin etmiştim kuzummm hiç üzülme zaten şimdiden pişman olmuş sen sadece artık bu adamı gercekten isteyip istemediğine karar ver... çünkü yine senden af dileyecek...
hepinizi seviyorummm gün içinde sizden ayrı kalmak zor olucak offff iyi geceler kızçelerimmm
Yokk yaa yaşamasın yine de kıyamam.:) Mutlu olsun hep o:)
sen haketmedınn aşkımm haketmediin yaptıgı sadece ukalalıkk baska hıcbısey degıl.. Yazık ettı senın guzel aşkınaa ömrü boyunca bunun acısını yaşar emınım
hep gül güzeliiimmm
çağlaya da katılıyorum, yine af dileyecek.
şarkında çok güzelherşeye ağıyorum zaten ben
çağlacım sana da geçmiş olsun..
Yokk yaa yaşamasın yine de kıyamam.:) Mutlu olsun hep o:)
Facetenn de msjlar atmıs ac telefonumu lutfen diee.. noldu yemin ediodu aramıcaktııııı
işte bu kadar:)
ağlama kuzucummm kıyamamm ben sanaa gül hep sendeee bize gülmek yakışır:)
ah benım guzelll yureklım yaaa kıyamam ben sanaaaBen bıraz katıyım boyle durumlarda belkı zamanında cok fazla yıprandıgım ıcındır.. Sende hep mutlu ol ve lutfeeennn iyi düşünnn
O da üzülmüş zamanında... üzmüşler onu da... bundan 5 sene once askerdeyken sevgilisi terkedip başka birisiyle evlenmiş... o yuzden üzülmesini istemem canı yanmasınn...
bana güvendii bana inandı tam 5 sene sonra... ilk kez kalbini açtı birine. çok masumdu:)
aşkım depreşti amann neyse:)
O da üzülmüş zamanında... üzmüşler onu da... bundan 5 sene once askerdeyken sevgilisi terkedip başka birisiyle evlenmiş... o yuzden üzülmesini istemem canı yanmasınn...
bana güvendii bana inandı tam 5 sene sonra... ilk kez kalbini açtı birine. çok masumdu:)
aşkım depreşti amann neyse:)
Cnm bnm bende sizleri seviyorum...ah canım yaa..
arayacak hep arayacak ki
napıcaksın peki..çok haklısın ne yapsan çok haklısın. hep yanındayız biz senin.
bunca mesafelere rağmen ne kadar müthiş bi kişiliğin var ben, biz bunu biliyoruz ve seni çok seviyoruuz.
dayak cennetten çıkma. gerçekten :) al karşına döve döve aklını başına aldır ..
ben de hiç katı olamam he bakma böyle dediğime. lafımla öldürürüm ama kıyamam sonra.. nasıl ben üzülüyosan o üzülmesin o dayanamaz ki o katlanamaz ki bu çok zor diye düşünürüm..
bu dünyada bir insanın benim yüzünden suratını asmasına tahammül edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?