'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bebekleriiimm ben geldiiimmm Nil'imee ugradıım bugun sansa tam cıkısısına deenk gelmişim oturduk biraz söz elbısesıne baktık canlı canlı cok guzelmiş gercekteen yakındanda İremlede nihayet istedıgımız gunes gozluklerımızı aldıııkk

nil sözleniyo mu?
hayırlı olsun.
ben ona mesaj attım niye topiciğimize gelmiyosun diye cevap vermedi bana.. küsücem

gözlükleriniz hayırlı olsun kuşum
hangi modeeel :) hangi renk

nil sözleniyo mu?
hayırlı olsun.
ben ona mesaj attım niye topiciğimize gelmiyosun diye cevap vermedi bana.. küsücem

kusum o gırmek ıstemıyo artıkım sana ozel bı cvp vermeme yapmaz bılıosun o konu hakkında konusmak ıstemıyo sadece daha sözlenmedi yaza ıns sözlüyoruuz
reybüüş aldım kuşuum du eklıyorum futurafııı

nil sözleniyo mu?
hayırlı olsun.

kızşelerim naberrrrrrrrrrr

ghs hoşgeldin :)
minişin gözlüğüsünee baktııım. çoook güzell
sen napıyosun

kızşelerim naberrrrrrrrrrr

dinlenıyorum kuzuumm senden nabeerr

Nurayım bayadır gözüme kestirmişştiimm bi baktıkkı 2.si yarı fiyatına hemen kaptık iremle ya sende keske yakındaa olsaann Nurayım bee ne guzel gorusurdukk heepp ( evlen bıan evel yakınımıza geeeelll

canıııım
gelicem inşallah.. ben de çok istiyorum sizleri görmeyi
ben geldim yafrularrrrrrrr
hoşgeldin yagmurcuuuum

kızlaaar, bi site vardı oraya kendi fotoğrafını ve sevgilinin fotoğrafını ekleyince sizin çocuğunuzun fotoğrafı çıkıyordu ortaya
taa 2009 da yapmışız bu bebeği biz o sitede
bakın avatarımdaki onurla benim bebegimiz

pelinimi gördüm aşşadaa..

Kızlar selam.

Ben geldim:)

Özledim sizi hemencik... Yağmurum bugun beni hiç yalnız bırakmadı sağ olsun. Şirketi aradı hatta cep numaram vardı cebimden bile aradı beni. Ama ben biliorum ki diğer bebişlerimde olsaydı numaram onlarda ararlardı zaten o kadar endişelenmişsiniz ki bnm için hissettim bunu ve bi kez daha söylüyorum iyi ki varsınız...

Sıkıntılı bi süreçteyim...

Evren benden ayrıldı... Çok bunaltmışım onu... Rahat bırak beni dedi. Aramıcakmış da yeminler etti...

Akşam gece 12de 2 kez bu akşam da tam sayamadım fakat bi 20-25 kez aradı, telefonlarına cvp vermiyorum. Gururum kırıldı, bir kez daha inandım ona hüsrana uğradım.

Mutluyduk herşey güzeldi aslında ya da ben oyle olmasını istediğim/öyle görmek istediğim içindi...

Bilmiyorum.

Kendi içimde çözmeye çalışıyorum, anlam veremiyorum

Ben ne yaptım?

Bu sorunun cevabını arıyorum, bulamıyorum.

Düzelen psikolojim yine bozulmaya gark etti.

Yine de gülümsüyorum:)

neresi ora canım töbe yaa Allahın işine .karışılmaz da m.ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…