ben pelin adına cok korkmatayım yaa:26::26:
slm kızlarrr
pelincike ne oldu yaa??????
bebekleriiimm ben geldiiimmm Nil'imee ugradıım bugun sansa tam cıkısısına deenk gelmişim oturduk biraz söz elbısesıne baktık canlı canlı cok guzelmiş gercekteen yakındandaİremlede nihayet istedıgımız gunes gozluklerımızı aldıııkk
nil sözleniyo mu?
hayırlı olsun.
ben ona mesaj attım niye topiciğimize gelmiyosun diye cevap vermedi bana.. küsücem
gözlükleriniz hayırlı olsun kuşum
hangi modeeel :) hangi renk
bebekleriiimm ben geldiiimmm Nil'imee ugradıım bugun sansa tam cıkısısına deenk gelmişim oturduk biraz söz elbısesıne baktık canlı canlı cok guzelmiş gercekteen yakındandaİremlede nihayet istedıgımız gunes gozluklerımızı aldıııkk
nil sözleniyo mu?
hayırlı olsun.
ben ona mesaj attım niye topiciğimize gelmiyosun diye cevap vermedi bana.. küsücem
gözlükleriniz hayırlı olsun kuşum
hangi modeeel :) hangi renk
kusum o gırmek ıstemıyo artıkım sana ozel bı cvp vermeme yapmaz bılıosun o konu hakkında konusmak ıstemıyo sadecedaha sözlenmedi yaza ıns sözlüyoruuz
reybüüş aldım kuşuum du eklıyorum futurafıııEki Görüntüle 372159
ghs hoşgeldin :)
minişin gözlüğüsünee baktııım. çoook güzell
sen napıyosun
kızşelerim naberrrrrrrrrrr
canıııım
dinlenıyorum kuzuummsenden nabeerr
Nurayım bayadır gözüme kestirmişştiimm bi baktıkkı 2.si yarı fiyatına hemen kaptık iremleya sende keske yakındaa olsaann Nurayım bee ne guzel gorusurdukk heepp ( evlen bıan evel yakınımıza geeeelll
hoşgeldin yagmurcuuuumben geldim yafrularrrrrrrr
kızlaaar, bi site vardı oraya kendi fotoğrafını ve sevgilinin fotoğrafını ekleyince sizin çocuğunuzun fotoğrafı çıkıyordu ortaya
taa 2009 da yapmışız bu bebeği biz o sitede
bakın avatarımdaki onurla benim bebegimiz
pelinimi gördüm aşşadaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?