'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım aynı teklifi dün bende aldım bi araştıralım hangi psikolog iyiyse gidelim dedi bana
düşün demekki epey burnundan gelmiş..
düşünüyorum valla onlarada yazıkk yaa :26:

aynen canımmm ofisteki arkadaşlarım bazen telefonda konuşmalarımı duyunca allah enişteye sabır versin yersin sen adamın ömrünü böle gidersen diyolar

her zaman böle değilim ki işte ama tuttu mu tutuyo ve dedigin gibi böle zamanlarda ben bile kendime tahammül edemiyorum

ama nolursa olsun yine de en huzurlu oldugum zamanlar onun yanı... kendi kendimi telkin ediyorum surekli atlatmam gerek bu donemi cok kotu bole olmak yaaa

bende öyleym canım sürekli kendimi sakinleştirme modundayım..
geçicek,şu an yok yere alınganlık yapıyosun, bunda kızıcak bişey yok....... sürekli böyleyim kafamdan hep bunlar geçiyoo..
bir an önce özümüze dönsek yaa :26:

bende melankolii takılıyorumm bugünn üff sebepsizz yeree hiçbi sebebim bilee yok amaa çook sıkılıyorummm
[video=youtube;tO2k-Sm2BMo]http://www.youtube.com/watch?v=tO2k-Sm2BMo[/video]
bu şarkıdaa mahvettii benii yani nası bi şarkıdırrr alllaaaammm

kızcelerıııımmm ben bahar deprsyonunu erkenden cıkarttım aradan sonradan sıkıntı olmasın diyee köpüşlerle kedilerle oynarken zaten ınsanda stres bile kalmıyo cidden cok farklı bi terapi yöntemi bu bide toprağaaa basmaak tabiiikii Nurayımın dogum günüşün Aşk'lı geçiyoo hep böylee geçsiin en güzel hediyeee

ayy canımmm bizde bi an önce atlatsak yaa
evet hayvanlarla ilgilenmek insandaki tüm olumsuz enerjiyi alıp götürüyoo
bi zamanlar benimde kedoşum vardı ama artık yok.. çok özledim onu

ayy canımmm bizde bi an önce atlatsak yaa
evet hayvanlarla ilgilenmek insandaki tüm olumsuz enerjiyi alıp götürüyoo
bi zamanlar benimde kedoşum vardı ama artık yok.. çok özledim onu

verim kuzum bissürü var bizdee kedi çiftliği gibi burası inş bian evel atlatırsınız kusuum bu sürec sıkıntılı oluyo bı acayıpp varlıklarız vesselam

verim kuzum bissürü var bizdee kedi çiftliği gibi burası inş bian evel atlatırsınız kusuum bu sürec sıkıntılı oluyo bı acayıpp varlıklarız vesselam

annem kediciği alır beni kapıya koyarr...
aynen öle ya canımm..
anım anıma tutmuyo bu ara.. kendimden ben bile öyle sıkıldımki.. ama bir türlü kurtulamıyorum bu ruh halinden..:44::44:

annem kediciği alır beni kapıya koyarr...
aynen öle ya canımm..
anım anıma tutmuyo bu ara.. kendimden ben bile öyle sıkıldımki.. ama bir türlü kurtulamıyorum bu ruh halinden..:44::44:

bende 3-4 gün hayatı kendime zindaan ettim valla buraya geldımde kendıme geldım.. Sevgiliciimlede yürüyüşler yaptık o sahil senin bu sahil benim sımdı okudum netten denız kenarındaki yürüyüşler bahar deprsyonunu atlatmak için birebirmiiş

ben bikaç haftadır böyleyim
yarın sınavdan sonra bizde gidelim o zaman sahilee iyi gelcekse sabahlayabilirim bile

ne sınavı var yarın kuzuuumm onu stres yapmış olmayasınnn seennn :44: inş iyi gelir sanada

kuzum ygs ye giricem öylesine ama bi beklentim olmadan..
heyecanlı bile değilim stres yapmak için nedenim yok aslında ama bilinçaltımmı yönlendiriyo acaba beni?? :44:
bilemedim şimdi..
yarında hava yağmurluymuşş

Kızlaaaarr kimler burda bakiimm....

bugün yorucu bi gündü akşama kadar temizlik yaptım ev eski haline döndü sonunda yarında camlar kapılar silinecek ... ve ohhh diyecem ..

siz napıyosunuz yarın sınava ablamda girecek hiç çalışmadı ama şansını deneyecekmiş...

sınava gireceklere çoookkkk
başarılaaaaa

ohh ohh güzel bir yorgunluk kahvesi yapsaydın kendinee
ellerine sağlıkk..
saol canım bende öyle bi denemek için giricem merak ediyorum ne kadar paslandım.. birde kpss için iyi olur diye düşündüm.. sınav atmosferini hatırlamak adına.. :44::44:

inşallah beklediğinizden çok daha iyi sonuç alırsınız canım.. kpss ye bende giricem.. haftayada aöf sınavlarım var...

[video=youtube;sGXHtpukkVs]http://www.youtube.com/watch?v=sGXHtpukkVs[/video]

Bu şarkıyaaa ve bu çocuğaaa hastaymm yaaaaaaaaaaaaa:76:

İyi gecelerrr vee şimdidenn iyi pazarlarrrrrr aşkkuşlarmmmmm

çok kötüyüm kızlar yaa

Zaten tam 1 ay yoktu...

Koskoca Nisan, doğum günüm zaten onsuz geçecekti....

Pazar günü bari bütün gün bize kalsın dedik ama YOOKKKKK!

bir telefon ve kollarımdan aldılar sevgilimi.... gitti yine doyamadan üstelik... Nefret ediyorum işinden nefreeeeeeeetttt

ne kadar bağırsam ne kadar haykırsam azzz heralde... allahım su bir ay gecsin hemen ne olurrr

bu aralar ona o kadar ihtiyacım vardı ki zaman şimdiden durdu sanki

Çağlamm canım kıyamam ya ... sana yine sabretmek beklemek düştü yani.. kuzum artık bu sizin mesleğiniz sadece nişanlın değil artık sende onun mesleğini yapacaksın onunla birliklte bekleyip onunla aynı şeyleri yaşayacaksın.. sevgiyle birlikte olacaksınız...

Belkide bi sınav bu sevginizi ölçmeniz için bakalım ne kadar dayanabileceksiniz diye.. ama dayanacaksınız siz sonuna kadar biliyorum çünkü o kadar kocaman sevginiz...

üzme kendini bitanem ya nişanlına da üzüldüğünü belli etme eminim o senden daha çok üzülüyodur.. seni bırakıp gitmek ona daha çok koyuyodur

ah hayatcım kalbimi parçalıyolar resmen

biz bugun icin planlar yaparken şimdi telefonu bile kapalı.. gitti... arkasından bakakaldım...

yok işte ne özel hayat ne bişey

asker diye esir mi anlamadım en güzel zamanlarım onsuz, ona en cok ihtiyacım oldugu zamanlar onsuz

inadına daha cok seviyorum içim yana yana

daha arkasını döndüğü anda özlüyorum

evet işte hep böyle daha çok seveceksin...

ama ailene belli etme yani bu konuda seni anlarlar mı bilmiyorum sonra işte evlenincede böyle olacak falan diye ters şeyler söylerler daha çok üzülme tek başına sevdiceğinle atlat bu günleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…