'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

giziimm çok güzelmiş.. böyle olabilir benim de.. ama kır düğünü yaparsak düz babet istiyorum..

Son düzenleme:
sorma giziiim ya mıllete eglence yapcaaz ben bıan evel kavusım askımaa baska bısı ıstemıorum artık ( bende converse giyniceem kızlar ama düğün ortalarına doğru topukluda gıycem cunku bızım aramızda baya var boy farkı kucuk gelın olmiim

tatlımm beyaz mı olcak conversein.. renkli de olabilir, kırmızı meselaaaa

ya kuzum sen çok ufak tefek değilsinki hatta fotolardan anladığım kadarıyla minyon bile dğilsin... çok fazla boy farkı yok bence aranızda minnnnnaaa

ya kuzum sen çok ufak tefek değilsinki hatta fotolardan anladığım kadarıyla minyon bile dğilsin... çok fazla boy farkı yok bence aranızda minnnnnaaa

çoğu futurafta ben parmak ucu style yapoorum boynunda falanım ben kurbişin bide cok bol gıynıyorum kusum ben yaa salaş seviyorum içim minicik yani bide oldum sımdı 49 kilo yakında yok olcaam

tatlımm beyaz mı olcak conversein.. renkli de olabilir, kırmızı meselaaaa

pembiiş olcaak kuşuuummm ay yerım ben bızı ne tatlı gelınler olcaaz

hmmm evet hakkaten onu bende dikkat ettim çok fotojeniğiz yani ben hayatta sen gibi pozlar veremiyorum valla.... kırk yılda bir foto çekinirim... en güzeli spor şık giyinmek valla hem rahat hem genç ışıltısı ohhh missss...

bende yerim sizi ne güzel gelinler olacaksınız...
:123:

beğendiğim gelinlik tarzınıda ekliyorum canlarım

Eki Görüntüle 382146

hayatcım, rabbim gönlüne ve yanına yakışan bir kısmeti en yakın zamanda çıkarsın karşına, çok mutlu ol inşallah.. sen de çok güzel bir gelincik olursun kiiiii

ben yerım asıl senıııııııı sende cok guzell bi gelin olucaaakksıııınnn umutsuz olmaa sakıııınnnnn Gizim ben 164üm kurbik 180 ben o yuzden tepeden topuz düşünüyorum zaten sureklı küçük duruyosun dıyolar düğünümde büyük olim

bu mezunıyetımızden bi futuraf ozamanlar sarıydım bıdaha tövbeliyiimm

Eklentiler

• $bizzzooo.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 45
teşekkür ederim kuzularım inşallah hayırlısı ne diyim...

nazlım hakkaten bu fotoda baya boy farkı var... ama çooookkk yakışıyosunuz ya... evet bi daha sarı yapma...

çağlaaa sessiz kaldım yavrimu...

nazlım bencede topuklu giymelisin.. çok müsait çünkü boylarınız.. ben isterdim aslında topuklu giymeyii.. malesef :26: ben de ekliyim boy farkımızı hak vereceksiniz

burdayım hayatcımm az once telefondan girmiştim de takıldı yazamadım bir türlü bilgisayarı şimdi açtım

ne güzel gelinlikler ayakkabılar dokulmus ortaya, ben babet giyemiycem maalesef 27 cm var aramızda

topuzu da hiç sevmem, her nekadar çıtıcık pıtıcık kalcak olsam da topuz yaptırmıcam galiba şöyle içime sincek bişey bulamazsam

zaten bu ara hiçbişeye de hevesim kalmadı çeyiz de almıyorum bıraktım tamamennnn

için dışım yorgun yaaa bedenim yorgun ruhum yorgunnn öyle geçiyo zaman

gercek bu fark ıste kusum gerısı kamufle ya o eğik ya ben parmak ucunda tesekkur ederım bıtanem yakıstırdıgın ıcın sarıyada tövbe en guzelı kendı saç rengıymıs cıdden ınsanın şu uçtakilerde gidince timamdır

nazlım bencede topuklu giymelisin.. çok müsait çünkü boylarınız.. ben isterdim aslında topuklu giymeyii.. malesef :26: ben de ekliyim boy farkımızı hak vereceksiniz

Eki Görüntüle 382154

ben baya topuzla topuga yuklenımkı en azından kaşında fln olim düğünümdede parmak ucunda banu alkan gıbı dolaşmim dimi kuşş gülücükleride kondurmus tatlım benım sızı coooook yakıstırıyoorum ben

evet valla döküldü herşey ortaya bende yorgunum çağlam sadece kızlara yorum yapıyorum o kadar işte.
çağla 27 cm mi, dedinnnnn yok artık amma fark var yaaa... kuzu bence sen hem topuklu giy hem topuz yaptır...

ayrıca canınıda sıkma tamam mı

yerimmm seniiii..
hepimize maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…