'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımm biz de az önce annemle seramik tencre-tavalardan bahsediyorduk.. geçen gün esse de 3'lü set görmüştüm 175 tlydi yanılmıyorsam..
ben de alıcam ondan

esse ile ilgili çok şikayet var. tereddüt edriyorum.

evimisterde korkmazın varmış onlara bakacağım şimdi.

kızlar ben korkmazdan 2 tane tava aldım o kadar güzeller ki kulalnıncada inşallah kalitesinden memnun kalırım bide tenceresini alcam ama şimdi değil evi doldurmak istemiyorum çeyizlerle :))))))

Kizlar seramik tavalara dikkat edin bazi markalar teflonun uzerini seramik kaplayip.satisa sunuyomus o zaman bir anlami olmuyor zaten cam uzerine seramik kaplama olmali o yuzden su an adini hatirlamadigimitalyan bi marka var seramik tavayi ilk cikaran marka azcik pahali ama ondan almayi dusunuyorum ben

bu arada Gotye ve Kimbra nin somebody that i used to know dueti muzigi be sozleriyle beni benden aliyo yaaa sanirom cogu insanin hayatinda vardir simdilerde sadece eski bir tanidik olmus birileri

moneta olabilirmi canım oda çok iyimişöyle duydum ben şimdilik korkmaz aldım uygunduda fiyatı deneyip göreceğim şans işi aslında jumboda çok güzel yapmış onuda albilirdim ama tercihim korkmaz oldu birkaç mutfak eşyasıda aldım patates ezicisinin felan çeliği çok kaliteli tavsiye ederim

ben geldım bebekleriiim yaa cok sukur bugun iremle makedonya turumuzu aldık ama henuz sevgılıcıgın haberı yok uyuyo dıye haber veremedım ıns sorun olmaz :44:

ay pastam sorma karmakarısıklardayım bendee nişana yoğunlaşım artık düğünüde son 6 ayda düşünürüm diyorum ama annem nıkah tarıhını alın 6 ay oncesı yapın nışanı diyoooo çıldırmama az kaldı doktoruuum nerdeee?

hoşbulduk çağlammm :13:
dediğiniz mekan neresi cicişlerim, rakkas mı yoksa :)

ballı lokmamm ahmet rasimpaşa yalısı kişi bası yemeklı olursa 64 euro :)))

64 euro mu :26:
kuzucum evet anca 20 kişi yaparız biz orda
ben de armada düğünü istemiştim ama uçarken çok yükseldiğimi farkedip aşağılara indim

bomba gibiniiimm fındığımm sen nasısın bakalım

64 euro mu :26:
kuzucum evet anca 20 kişi yaparız biz orda
ben de armada düğünü istemiştim ama uçarken çok yükseldiğimi farkedip aşağılara indim

kuzucum bak şu belturun yerlerini bi araştıralım kır düğünü alanı fln var boğaz manzaralı tek kır düğün alanıymış Evli olan gizemle bakmıstık cagrı merkezını aradım ama cevap veren olmadı fıyat arastırmasıda yapalım hidiv kasrı flnda vardı uygun fıyatlı bısıler ayarlarız dıye düşüneyruum

iyim minnakım napalım hamdolsun..
bugun kumaş almy gittim. düz siyah etek için alıcaktım:) metresi 25 dedi oha dicektim ama demedim:)

yuhaaaaaaaaaaa deseydın keskeeemm fındıgım altın ipmi kullanmıslar ıcınde ben ceketlık kumasın metresını 13ten aldım bakırkoyden

yuhaaaaaaaaaaa deseydın keskeeemm fındıgım altın ipmi kullanmıslar ıcınde ben ceketlık kumasın metresını 13ten aldım bakırkoyden

yok hani düz siyah bi kumaş. hiç bir özelliği yok. kalın bile değildi.d
kaldı yanı anlayacagın:) 2 metre alcam 50 tl. terzi var bide. waz geçtim.d

beltur çok uygun kızlar vebde cafe turingde düşünüyorum adada beltur oldu deniz üstünde mekan güzel organizasyonlar çıkar ama diğer beltur yerleride güzel ve uygun 64 euro pahalı geldi yahuuu öyle yapcağmıza kredi öderiz nazım :))))))

ben nikah düşünmeye başladım 2sene içinde ev almaya niyetimiz var ilk ailemin evinde oturr sonra ev alırız yada kredi çeker nişan ve düğünden gelen parayla öderiz die düşünüyorum 20 onlar 20 de benim ailem vercek ev için bide benim birikmişim derken kredi çekip krediyide düğün ve nişanla kapıcaz kısmetse :)))))))))))))))))))))))))kendimi çok plancı gördüm

ibb tesisleri de güzel sanki.. menü fiyatları da uygun..
araştırdıkça fiyat edindikçe birbirimizle paylaşırız kuzucumm..
kaç kişilik düğün düşünüyorsunuz siz?

bi kır düğünü gördüm sanki:)

s.a telomer nasılsın

a.s. berfinim. iyiyim sen nasılsın :)

gizemcim, nikahta çok güzel ama ne biliyim ben oynamazsam eğlenmekten, gülmekten karnıma ağrılar girmezse çatlarım, içimde kalır

çok kalabalık düşünmüyorum aslında kuşum ama sanırım dıdısının dıdısına kdr bi 150-200 kişi olur diye dusunuorum ama kurbik 300ü bulur dıyoo :44:

Gizim evet tuzlu bayaa yaa biz bi ara çağlamla zaten o yüzden bunalıma girdik neyseki atlattık belturu bulunca

Of pastam ya bole belirsizlik de kotu dimi insanin kafasi karmakarsk oluyo bizim de en kotu ihtimal 300 - 400 yano bole giderse hic istemesem de nikah dugun ayri olcak pof hersey zor su hayatta okumak calismak evlenmek isyan edesim var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…