canımm biz de az önce annemle seramik tencre-tavalardan bahsediyorduk.. geçen gün esse de 3'lü set görmüştüm 175 tlydi yanılmıyorsam..
ben de alıcam ondan
esse ile ilgili çok şikayet var. tereddüt edriyorum.
evimisterde korkmazın varmış onlara bakacağım şimdi.
kızlar ben korkmazdan 2 tane tava aldım o kadar güzeller ki kulalnıncada inşallah kalitesinden memnun kalırım bide tenceresini alcam ama şimdi değil evi doldurmak istemiyorum çeyizlerle :))))))
çelik mi tatlım???
Kizlar seramik tavalara dikkat edin bazi markalar teflonun uzerini seramik kaplayip.satisa sunuyomus o zaman bir anlami olmuyor zaten cam uzerine seramik kaplama olmali o yuzden su an adini hatirlamadigimitalyan bi marka var seramik tavayi ilk cikaran marka azcik pahali ama ondan almayi dusunuyorum ben
bu arada Gotye ve Kimbra nin somebody that i used to know dueti muzigi be sozleriyle beni benden aliyo yaaa sanirom cogu insanin hayatinda vardir simdilerde sadece eski bir tanidik olmus birileri
Nuraycimmm hosgeldin depresyonlular kulubune
Pelincimmm cok guzel bilgiler ozellkle ilk madde hep aklimda ama uygulamak ole zor ki
Pastammm haziran ortasini gecerse bizimki eylule kalir dedigin kimseyi bulamam cunku 9 haziran bize cok uygun bi tarih oldu 9 ve 6 bnm ugurlu rakamlarimdir 6. Ayin 9 u olmus olcak bir de 2013 un rakamlarinin toplamida 6 yapio ohh tam benlik tarih yani ama 9 haziran olmazsa da daha erken olsun gec olmasin yaao dedigin yerde sanirim sadece anne babalarla yapariz dugun
hoşbulduk çağlammm :13:
dediğiniz mekan neresi cicişlerim, rakkas mı yoksa :)
evim evim güzel evim:)
Sa kızlar. nasılsınız
destek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/517158-toplu-mail-kampanyasi.html
64 euro mu :26:
kuzucum evet anca 20 kişi yaparız biz orda
ben de armada düğünü istemiştim ama uçarken çok yükseldiğimi farkedip aşağılara indim
bomba gibiniiimm fındığımm sen nasısın bakalım
:
64 euro mu :26:
kuzucum evet anca 20 kişi yaparız biz orda
ben de armada düğünü istemiştim ama uçarken çok yükseldiğimi farkedip aşağılara indim
iyim minnakım napalım hamdolsun..
bugun kumaş almy gittim. düz siyah etek için alıcaktım:) metresi 25 dedioha dicektim ama demedim:)
yuhaaaaaaaaaaadeseydın keskeeemm fındıgım altın ipmi kullanmıslar ıcınde ben ceketlık kumasın metresını 13ten aldım bakırkoyden
yok hani düz siyah bi kumaş. hiç bir özelliği yok. kalın bile değildi.d
kaldı yanı anlayacagın:) 2 metre alcam 50 tl. terzi var bide. waz geçtim.d
ibb tesisleri de güzel sanki.. menü fiyatları da uygun..bomba gibiniiimm fındığımm sen nasısın bakalım
kuzucum bak şu belturun yerlerini bi araştıralım kır düğünü alanı fln var boğaz manzaralı tek kır düğün alanıymışEvli olan gizemle bakmıstık cagrı merkezını aradım ama cevap veren olmadı fıyat arastırmasıda yapalım hidiv kasrı flnda vardı uygun fıyatlı bısıler ayarlarız dıye düşüneyruum
bi kır düğünü gördüm sanki:)
s.a telomer nasılsın
ibb tesisleri de güzel sanki.. menü fiyatları da uygun..
araştırdıkça fiyat edindikçe birbirimizle paylaşırız kuzucumm..
kaç kişilik düğün düşünüyorsunuz siz?
a.s. berfinim. iyiyim sen nasılsın :)
gizemcim, nikahta çok güzel ama ne biliyim ben oynamazsam eğlenmekten, gülmekten karnıma ağrılar girmezse çatlarım, içimde kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?