'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selam kızlar... yorucu bi gündü...

ya insanların ne düşündüğünü ne konuştuğunu kafaya takmak istemiyorum ama bunu bir türlü beceremiyorum.. iş yerinden bi arkadaş kaç haftadır surat yapıyo bana.. bütün pozitif enerjimi alıyo sağolsun... ya bendeki de huy bunu acayip kafama takıyorum yaptığım hiç bişey yok aldığım tepkiye bak kaç kere laf attım bide yok surat 5 karış..

kendime kızıyorum ben kendime bu kafa bana daha çok lazım ama işte gereksiz şeylerle dolduruyorum içini...

slm kızlar size bişey sormak istiyorum
sevgiliniz/ sözlünüz/nişanlınızın size hiç ara sıra ilgisiz davrandığı oluyor mu?? benm ki önceden daha ilgiliydi sanki. bu geçici bir dönem mi ? keşke öyle olsa ((

vallaa çooooookkk ilgilii davranıpda alttan işler çevirdiği oldu be cnm 2 gündür sürüm sürümm süründürdümm dahada devam edicek tabi dayanamıyorum bi yandan amaa anlıcak anladıda güveniimi kazanmak için elinden geleni yapcakmış yapsın bakalımm

hayatcımm bendede var bitane böyle arkadaş her dediğini yaparsam benden iyisi yok ama dediği olmayıncaa ben onun için dünyanın en kötü insanıyım..çoçukluk arkdasım bidee bazen beni kullandıgını bile hissediyorum çıkarcı birisi amaa ben hep alttan alırım bende çok takarım kafama kötü olamam kimseylee çünkü valla sabır versin allah insanlarr değişikk iştee cnm

Of pastam ya bole belirsizlik de kotu dimi insanin kafasi karmakarsk oluyo bizim de en kotu ihtimal 300 - 400 yano bole giderse hic istemesem de nikah dugun ayri olcak pof hersey zor su hayatta okumak calismak evlenmek isyan edesim var :))

çağlacımm bellirsizlik kadar kötü bişi yok saten yaa bu arada sen nişanlanalı ne kadar oldu cnmm ?
benim mayıstan sonra olcak(tı) nişanım tayin durumundan sonra aama ben istemiyorum onu tanımalıyım snırım az daha 8 aydır hayatımda herşey aceleye geldi benim sözlü oldugumu bile 3 arkdasım biliyo ya :26: aileler dışında yani..faceimde hala ilişkisi var yazıo
çoook erken oldu sanırım benim 2 gündür keşke olmasaydı dememk için zor tutuyorum kendimi saten

ayyy çocukluk arkadaşı deme bana :)

canım benim sende düşünme artık hiç bişey hakkımda ne hayırlıysa onu yaşat bana allahım de ve bekle
...

canım yaa.. mayısa kadar affedersin iyicene inşallah. güvenini yeniden kazanırsın

minişim bizim de 250-300 arası olacak heralde kişi sayımız:26:

canım yaa.. mayısa kadar affedersin iyicene inşallah. güvenini yeniden kazanırsın

minişim bizim de 250-300 arası olacak heralde kişi sayımız:26:

affedicem satenn cnm mayısa kadar ben dayanamam ki o dayansın
bizde konuştugumuzda 300 kişi olarak düşünmüştük bi benim memlekette bide onun memlekette olucaak büyük ihtimalle düğün saten ki onun taraf çoookkk kalabalık valla 300 ü geçer gibi:26:

sen nasıl bişey düşünüyosun canım..
kır düğünü, havuz başı, salon ??
yemekli, kokteylli, pastalı ?

sen nasıl bişey düşünüyosun canım..
kır düğünü, havuz başı, salon ??
yemekli, kokteylli, pastalı ?

burda otelde diye konuştuk canım küçük yer burası saten pek alternatifte yok aslında 2 tane büyük otel var gerisi düğün salonu..
maraşıda bilmiyorum valla orda nasıl nerde olur hiç gitmediğim içinn
işte belirsizliklerr mahvediyoo maleseff

Sibelcim biz nisanlanali 7 ay olcak kuzum bu cumartesi soz nisan bir oldu bizim ayrica nisan yapcaktik once ama sonra vazgectik zaten ikisi bir gibi olmustu alyanslarimizi da takmistik o yuzden gerek gormedik bidaha soz nisan hepsi bir dicektim ama sizinki ole teferruatli olmamis anlasilan bizim 70 kisi sadece torende vardi zaten aileler tanistigi icin oncesinde de iliskimizi bilmeyen yoktu ama nisandan sonra sagir sultan bile duydu zaten amac da oydu :) milletin agzi torba degilki buzesin simdi bise oldumu o bnm nisanlim diorum kimse bise diemio yoksa bizim apartman fena dedikoducudur

ya kuşlar ben cok kalabalık bi düğün istemiyorum yaaaa normal zamanda bayramlarda bile denk gelirsek görüştüğüm insanları ben niye düğnüme çağırmak zorundayım kii

Sibelcim biz nisanlanali 7 ay olcak kuzum bu cumartesi soz nisan bir oldu bizim ayrica nisan yapcaktik once ama sonra vazgectik zaten ikisi bir gibi olmustu alyanslarimizi da takmistik o yuzden gerek gormedik bidaha soz nisan hepsi bir dicektim ama sizinki ole teferruatli olmamis anlasilan bizim 70 kisi sadece torende vardi zaten aileler tanistigi icin oncesinde de iliskimizi bilmeyen yoktu ama nisandan sonra sagir sultan bile duydu zaten amac da oydu :) milletin agzi torba degilki buzesin simdi bise oldumu o bnm nisanlim diorum kimse bise diemio yoksa bizim apartman fena dedikoducudur

ya kuşlar ben cok kalabalık bi düğün istemiyorum yaaaa normal zamanda bayramlarda bile denk gelirsek görüştüğüm insanları ben niye düğnüme çağırmak zorundayım kii

offff aynı düşücedeyim ama annem babam çok farklılar işte onlar kalabalık istiyor malesef binleri bulcak ki benim ailem kalabalık karşı tarafı düşünemiyorum nazlım o yüzden nikahla kurtulmalıyım ben 300 kişiyi mutlu ederim ama 1000 kişiyi mutlu edemeyebilirim yani pastaydı şuydu buydu derken pofffff

ama şartlar iyi olursa babam kardeşimin sünnetini büyük bişi yapmıştı benim düğün için güzel bir yer ayarlar adada yle umudumda var:)

şu günlerde annem herkes baskı yaparken evlencek arkdşlarmn ailesine neden nikah yapıyorsunuz hadi yaptınız havuz başında yapın 2 saat çalgı çengi olsun diyip beni ifrit ediyor yahu karışma milletin işine bana sözün geçmicek diyorum insanlar şaşırıyorgaz veriyor millete büyük konuşuyor ilerde kafası önce gezicek onun istekleri olmayınca ben öyle düğün istemiyorum olsun bitsin diyorum kimsecikler anlamıyor beniii sıkıntıya gelemiyorum anne duy sesimi hayal kurma milletede gaz verip durma insanların durumu olmayabilir poffff pofffff

bu yaz evlencek arkadaşlarımın çoğu benim doğum günüm olan 25 ağustosta nikah masaına oturcak nikahıda babacığım kıycak benim düğünümüde babam kıysın istiyorum bennnnn

canım bende 5. model dantelliyi beğenmiştim hattaha siyah var bende alacaklarım listesindede 5. ekli

ben mecburen babet giycem ama kendi istediğim minik bir topuk yaptırabilirim erol ve divan kunduralarda yaptırcam ayakkbılarımı tasarlıcam bide topuklu modelle babetin modeli aynı olcak:)) iki çift birden şu anda evlenen arkadaşlarıma iki tane almalarını tavsiye verdim herkes öyle yaptırıyor:)

sibel sondaki ayakkabı çok hoşmuş... valla aslında en iyisini edersin düğün telaşının arasında bide topuklularla ayağın yorulmaz en azından...

gizoşş senin baban nikah memurumu ne güzel ya... annen kim bilir senle ilgili, ne hayaller kuruyodur.... Anne işte...

canım evet ben de çok azcık bi topuk düşünebilirim aslında :)

sibel değil nuray
hem rahat etmek amaçlı hem de bizim aramızda çok fazla boy farkı yok.. yani 5 cm falan vardır sanırım :)) gelinlikle saçla başla dev gibi durmıyım damadın yanında :) zaten çok kabarık gelinlikte sevmiyorum.. rahat olsun hoplıyıp zıplıyım

yok hayatım benim babam memur emeklisi şimdide siyaset yapıyor başkan yardımcısı diye hakları var nikah vb şelerde nikahı kıyıyor ayyy keşke benimkinide kıysa ne kadar mükemmel olur

evet annemin hayalleri var bu haftasonu tv aldılar evi güzelleştiriyorlar bugünde korkmaz riva çatal kaşık bıçak seti aldılar millet aklına girmiş bak evin içini yaptırdın şimdide ufak şeleri al o ufaklar pahalı şeler demişler annemde yaza kadar bişiler alcak ilerde eve geldiklerinde herşey temiz ve yeni olsun die benim içinde çeyizi ertledik canım

ayyyyy o ayakkbıyı kendin yapabilirsin canım burdan bir arkadaş yapmıştı hemen bulayım klasörümde var

Eki Görüntüle 382120

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…