- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
slm kızlar size bişey sormak istiyorum
sevgiliniz/ sözlünüz/nişanlınızın size hiç ara sıra ilgisiz davrandığı oluyor mu?? benm ki önceden daha ilgiliydi sanki. bu geçici bir dönem mi ? keşke öyle olsa((
Selam kızlar... yorucu bi gündü...
ya insanların ne düşündüğünü ne konuştuğunu kafaya takmak istemiyorum ama bunu bir türlü beceremiyorum.. iş yerinden bi arkadaş kaç haftadır surat yapıyo bana.. bütün pozitif enerjimi alıyo sağolsun... ya bendeki de huy bunu acayip kafama takıyorum yaptığım hiç bişey yok aldığım tepkiye bak kaç kere laf attım bide yok surat 5 karış..
kendime kızıyorum ben kendime bu kafa bana daha çok lazım ama işte gereksiz şeylerle dolduruyorum içini...
Of pastam ya bole belirsizlik de kotu dimi insanin kafasi karmakarsk oluyobizim de en kotu ihtimal 300 - 400 yano bole giderse hic istemesem de nikah dugun ayri olcak pof hersey zor su hayatta okumak calismak evlenmek isyan edesim var :))
hayatcımm bendede var bitane böyle arkadaş her dediğini yaparsam benden iyisi yok ama dediği olmayıncaa ben onun için dünyanın en kötü insanıyım..çoçukluk arkdasım bidee bazen beni kullandıgını bile hissediyorum çıkarcı birisi amaa ben hep alttan alırım bende çok takarım kafama kötü olamam kimseylee çünkü valla sabır versin allah insanlarr değişikk iştee cnm
çağlacımm bellirsizlik kadar kötü bişi yok saten yaabu arada sen nişanlanalı ne kadar oldu cnmm ?
benim mayıstan sonra olcak(tı) nişanım tayin durumundan sonra aama ben istemiyorum onu tanımalıyım snırım az daha 8 aydır hayatımda herşey aceleye geldi benim sözlü oldugumu bile 3 arkdasım biliyo ya :26: aileler dışında yani..faceimde hala ilişkisi var yazıo
çoook erken oldu sanırım benim 2 gündür keşke olmasaydı dememk için zor tutuyorum kendimi saten
canım yaa.. mayısa kadar affedersin iyicene inşallah. güvenini yeniden kazanırsın
minişim bizim de 250-300 arası olacak heralde kişi sayımız:26:
affedicem satenn cnm mayısa kadar ben dayanamam ki o dayansın
bizde konuştugumuzda 300 kişi olarak düşünmüştük bi benim memlekette bide onun memlekette olucaak büyük ihtimalle düğün saten ki onun taraf çoookkk kalabalık valla 300 ü geçer gibi:26:
sen nasıl bişey düşünüyosun canım..
kır düğünü, havuz başı, salon ??
yemekli, kokteylli, pastalı ?
ya kuşlar ben cok kalabalık bi düğün istemiyorum yaaaa normal zamanda bayramlarda bile denk gelirsek görüştüğüm insanları ben niye düğnüme çağırmak zorundayım kii
kızlar ben bide gelinliğimin altına babet giyicem
Eki Görüntüle 382112
Eki Görüntüle 382113
Eki Görüntüle 382114
Eki Görüntüle 382115
Eki Görüntüle 382116
Eki Görüntüle 382117
vs.
ayrıca sanemiko shop 'ta çok cici gelin ayakkabıları var bakmanızı tavsiye ediyoruuuumm ballarımmmmm
canım bende 5. model dantelliyi beğenmiştim hattaha siyah var bende alacaklarım listesindede 5. ekli
ben mecburen babet giycem ama kendi istediğim minik bir topuk yaptırabilirim erol ve divan kunduralarda yaptırcam ayakkbılarımı tasarlıcam bide topuklu modelle babetin modeli aynı olcak:)) iki çift birden şu anda evlenen arkadaşlarıma iki tane almalarını tavsiye verdim herkes öyle yaptırıyor:)
sibel sondaki ayakkabı çok hoşmuş... valla aslında en iyisini edersin düğün telaşının arasında bide topuklularla ayağın yorulmaz en azından...
gizoşş senin baban nikah memurumu ne güzel ya... annen kim bilir senle ilgili, ne hayaller kuruyodur.... Anne işte...
sibel sondaki ayakkabı çok hoşmuş... valla aslında en iyisini edersin düğün telaşının arasında bide topuklularla ayağın yorulmaz en azından...
gizoşş senin baban nikah memurumu ne güzel ya... annen kim bilir senle ilgili, ne hayaller kuruyodur.... Anne işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?