evet valla döküldü herşey ortaya bende yorgunum çağlam sadece kızlara yorum yapıyorum o kadar işte.
çağla 27 cm mi, dedinnnnnyok artık amma fark var yaaa... kuzu bence sen hem topuklu giy hem topuz yaptır...
ayrıca canınıda sıkma tamam mı
ben 163 o 190 canımo devliğin ben de minyonluğun sınırlarını zorluyoruz zıt kutupların birbirini çekmesi sanırımmm bizimki
O beyaz üniformalı bir devdi...
Minicik bir kadını sevdi..
diye uyarlıyım şiiri de bize
sıkmamaya calısıyorum gecicek inş
Eee Rabbim yazdıysa hiçbişey mani olamaz... kaderinizide güzel yazsın inşALLAH...:123:
Bazen nefes almak bile zor geliyo insanna ama bi yerden bi umut mutlaka aralıyo kapıyı...
çağlacım sizin fotolarda öyle aşırı bir boy farkı görnmyordu ama sen topuklu giymiştin galiba kötü bir görüntü yok kuzum :) aynı bende senin gibiyim garip bir depresiflik melankolilik üzgün üzgün dolaşmlar sabahlarız işe gitmeme dilekleri yataktan kalkamamma ve şikayetler he bide çeyiz felan uzunca ara verdim bilmiyorum şu sıra mutsuz hissediyorum kendimi malesef bende
nası bi parmak ucum varsa giziiimmm artık sen düşün balerinler gibiyim aşkın yanındanuray sen yine iyisin biz boy boya gibi bişiyiz belkide 5 cm bile değil 3 cm dir aman allahım harley giyinince aynı oluyoruz hatta geçiyorumdur poffy ben topukluyu unutayım zaten sık ve yukardan topuz yakışmıyor benmkide öyle istemiyo sebebi belli oldu
çağlacım sizin fotolarda öyle aşırı bir boy farkı görnmyordu ama sen topuklu giymiştin galiba kötü bir görüntü yok kuzum :) aynı bende senin gibiyim garip bir depresiflik melankolilik üzgün üzgün dolaşmlar sabahlarız işe gitmeme dilekleri yataktan kalkamamma ve şikayetler he bide çeyiz felan uzunca ara verdim bilmiyorum şu sıra mutsuz hissediyorum kendimi malesef bende
hayatcım inşallah sende çok güzel bir gelin olucaksın dualarım seninlee
nazım maşallah size bende fotolardan öyle boy farkı görmyordm ama parmak ucundaymış demekki maharetama conversin yanında pembiş topuklu çok güzel olur bence canım
Bebişşlerimmm bebişlermmmm ben geldmmm sizi çokkk özledmmm
Pastaaam ya şiirini seviiim senin emiikurtarıcaz bı yerlerden artık kuzucum topuklu fln
Bacılarım ben yüksek müsadenizle kaçıyorum..yarın erken kalkıyorum malum hadi sizde gidin gali hepimiz erken kalkıyoruz dimi..
valla sabahları kendimi kazıyorum yataktan kalkmak için.. nası zor geliyo uykuyu bırakmak ...
Yarın hepimiz için güzel bi gün olsun..:119:
en koccamanından hepinizi öpeyruuuummmm...
ders çalışıyorum güya ama bakmadanda duramıyorum hızımı alamadım beyendiğim gelinliklerde ekleyeyymde tam olsun
Eki Görüntüle 382138 Eki Görüntüle 382139 Eki Görüntüle 382140 Eki Görüntüle 382141 Eki Görüntüle 382142 Eki Görüntüle 382143
Kendimi bi anda bu sayfada buldum ve 3. gelinliğe bende bayılıyorummm
yani bi şekilde geçsin bitsin de aşkıma kavusayım sac bas bahane pastam yaaa
iyi geceler hayatcımmmmm ben de kazıyorum kendimi yataktan gercekten sabahları hatta aglıcak gibi oluyorum yatagım yatagımm canım yatagım seklinde
eveeeet passtaaammm ya o gun gelsın vede bıan eveell geçsiiinn aşklanalım aşklaşalım bidaha hiiiçç ayrılmayalımm beni işe bile götürsün
tosbaam bunu çok beğendi : Eki Görüntüle 382191
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?