'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben 163 o 190 canım o devliğin ben de minyonluğun sınırlarını zorluyoruz zıt kutupların birbirini çekmesi sanırımmm bizimki

O beyaz üniformalı bir devdi...

Minicik bir kadını sevdi..

diye uyarlıyım şiiri de bize

sıkmamaya calısıyorum gecicek inş

Eee Rabbim yazdıysa hiçbişey mani olamaz... kaderinizide güzel yazsın inşALLAH...:123:

Bazen nefes almak bile zor geliyo insanna ama bi yerden bi umut mutlaka aralıyo kapıyı...

nuray sen yine iyisin biz boy boya gibi bişiyiz belkide 5 cm bile değil 3 cm dir aman allahım harley giyinince aynı oluyoruz hatta geçiyorumdur poffy ben topukluyu unutayım zaten sık ve yukardan topuz yakışmıyor benmkide öyle istemiyo sebebi belli oldu

çağlacım sizin fotolarda öyle aşırı bir boy farkı görnmyordu ama sen topuklu giymiştin galiba kötü bir görüntü yok kuzum :) aynı bende senin gibiyim garip bir depresiflik melankolilik üzgün üzgün dolaşmlar sabahlarız işe gitmeme dilekleri yataktan kalkamamma ve şikayetler he bide çeyiz felan uzunca ara verdim bilmiyorum şu sıra mutsuz hissediyorum kendimi malesef bende

hayatcım inşallah sende çok güzel bir gelin olucaksın dualarım seninlee

nazım maşallah size bende fotolardan öyle boy farkı görmyordm ama parmak ucundaymış demekki maharetama conversin yanında pembiş topuklu çok güzel olur bence canım

Eee Rabbim yazdıysa hiçbişey mani olamaz... kaderinizide güzel yazsın inşALLAH...:123:

Bazen nefes almak bile zor geliyo insanna ama bi yerden bi umut mutlaka aralıyo kapıyı...

amin inşallah canımmmm

bugunumuze de şükür tabi ayrıca

canım orda bende çivi gibi topuk vardı sanırım 15 cm falan vardı o topuk, ama bizi ilk defa yan yana gorenler o topuklayken bile benn damat bey yanlıslıkla uzerine dusmesin mazallah falan dediler şakayla dusun

o hem boylu hem enli biri ben de hem boysuz hem ensiz, kimse 24 yasına girmek uzere olan nişanlı biri olduguma inanmıyo duyanların gozleri fal tası gibi acılıyo 17-18 yaslarında sanıyolar beni fazla cıtı pıtıyım yani

ole garip bir karısım olduk

nası bi parmak ucum varsa giziiimmm artık sen düşün balerinler gibiyim aşkın yanında gelın kapilerimide zaten renkli düşünüyorum kusum model olarak bılmıyorum

Hayaatım gel kuşumm seve seve olurum mesleğim bu

Pastaaam ya şiirini seviiim senin emii kurtarıcaz bı yerlerden artık kuzucum topuklu fln

Bacılarım ben yüksek müsadenizle kaçıyorum.. yarın erken kalkıyorum malum hadi sizde gidin gali hepimiz erken kalkıyoruz dimi..

valla sabahları kendimi kazıyorum yataktan kalkmak için.. nası zor geliyo uykuyu bırakmak ...

Yarın hepimiz için güzel bi gün olsun..:119:

en koccamanından hepinizi öpeyruuuummmm...

Pastaaam ya şiirini seviiim senin emii kurtarıcaz bı yerlerden artık kuzucum topuklu fln

yani bi şekilde geçsin bitsin de aşkıma kavusayım sac bas bahane pastam yaaa

iyi geceler hayatcımmmmm ben de kazıyorum kendimi yataktan gercekten sabahları hatta aglıcak gibi oluyorum yatagım yatagımm canım yatagım seklinde

en en büyügüünden bende öpoorum senı kusuuumm ozlemısım bole muhabbet etmeyı sızleee ıyı geceler tatlımmmm

Pelimiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm bende özledimkiiiii hoşgeldiin

eveeeet passtaaammm ya o gun gelsın vede bıan eveell geçsiiinn aşklanalım aşklaşalım bidaha hiiiçç ayrılmayalımm beni işe bile götürsün

Hoşbuldukkk bebiklerimmm ohh mis gibi gelinliklerrr ayakkabılar paylasılmıssss:))

Ben ayakkabımı ya cicekliii alırımm ya da fuşya rengi ama beyaz istemiorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…