'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gunaydin kizcelerimmm

sibelcim sen cok erken vermisin kararini balim yaa biz evliligi 1 yil sonunda dusunmeye basladik yani daha dorusu ben ona kalsa ilk ay aliodu beni :) yaklasik 1,5 yil sonrada nisanlandik ki bu bile bana erken gelmisti cok acele ve cok erken olmus sizinki ama kader kismet iste bu isler ins hicbir zaman hicbirimiz pisman olmayiz verdigikiz kararlardan kuzum

tuba bende :)

İkimizin de daha kesin olmayan işlerini bekliyoruz
Kısmetse bu yaz nişan seneye düğün düşünüyoruz
ben 21 o 26 , lise stajımı yaparken buldum böcekimi 3 yıldır beraberiz ama onun askerliği benim okulum derken toplamda bi sene diyebiliriz

Tuba hoşgeldiinnn.. Gülden bende

hayırlısı olsuunnn canımm.. kesin bi tarih varmı aklınızda

hayırlısı olsun canım..

günaydın ballar

aynenn bebikimm yaaa erken oldu kader kısmet herşeyy cnım benimkide böyle olması gerekiyomuşş
hepimizz musmuttluu oluruzzz inşş tatlımm

nuraycımmm günaydınnn naberr fıstıkımmm ?
yaa seninn erkek arkdasn gelcekti yazdınmı sen geçmişte falan görmedm sanırım ben
naptınızz nasıl geçti cnmm görüşebildinizz inş ?

iyiyim bebeğim sen nasılsınnn
geldi geldi tosbağacık
saat 2 den 5 buçuğa kadar görüşebildik. hemen döndü çünkü.. ama çok güzeldiiiiii
yine gelsin yineeee

bebeklerım günayydııınlar büssürüde öperim hepiniziiiii enerji patlamam sonucu aksam yemegıne kadar giriştim ya biri beni durdursun lütfeeeyyyynn bide kızceler bu ayın 24ünde 4. senemize veda edıyoruz yaa bişi buldum yapsammı bi fikir verin hele kuşikinize

canııımm.. şimdiden nice nice birlikte yıllara. bir ömür böyle cici bi aşkınız olsuun
senden fikir çalıcaam :) bizim de 8 mayıs
çok güzel ben beğendim.. onur da geçen sene böyle bi afiş yaptırmıştı. odasının duvarına asmıştı. kocamaaannn :) çok şaşırmış ve sevinmiştim ..
fotoğrafı varsa koyayım kuzum :)

yafruu nereye gittiniz bakıyım 3,5 saatliğine

canım normalde günlük güneşlik olan hava! onun uçağının inmesiye bir yağmur başladı anlatamam dereler seller akıyo.. babam diyoki çıkma evden nereye bu çamurda.. yok anacım dinlemedim annem de sağolsun destek oldu ve buluştuk hava şartlarından dolayı bi avm de oturduk. yemek yedik, mum üflediiiikk(doğum günümdü) sonra ayrıldıık onu servisine bıraktım .. öyle işte

iyiyim bebeğim sen nasılsınnn
geldi geldi tosbağacık
saat 2 den 5 buçuğa kadar görüşebildik. hemen döndü çünkü.. ama çok güzeldiiiiii
yine gelsin yineeee

vaayy eee o saattler arasındaa naptınız kuşumm anlatt yaaaa

wowww miniğimm nicee nice seneleree sizinde baya uzunmuşş maşalahh diorumm
resimdeki afişmi kitap gibi bişimi annamadım gerçi benn :26:

olsunn canımm görmüşsünn işte o bile yeterr yanında olması ne güzell

kızlar bizim de çıkma günümüz 16 ağustos...tanışma 14 mayıs..
bu sene 12 mayıs bizim tam 1000.ci günümüz yahu denk geldi

aaaa bak afiş olarakta güzel bi fikir kuşuuummm aklıma gelmemıstı hiiiçç :)) nerde yaptırabilirim peki afişi futurafçılar yaparmıı taşımasıda kolay olur afişin ben kartonlarla yaparım diye düşünmüştüüm inş aşklarımız hep böle şeker tadında devam eder kuzuuummm maşallahhh

oooh maşallah size kuşum

oy maşallah size de
baya yoğun kutlamalar var sizde

yok be hayatım tanısmayı kutlamadık sadece her ay msj atardık telde kutlarız öle artık kutlamyoruz bilee...
ama 1000.ci gün az değil ya konuşmuştuk bişey yapalım ne yapsk diye aklıma geldi bi yer ev olsa işte pasta alcan kutlucan üstünde 1000 yazcak resim çektircez ooof off hayale vak
normalde fotograf çektirmem bu konuda aşkım bana küs zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…