hadi tanışalıım
ben nuray :)
neden 2013 ü bekliyorsunuz siz, okul, askerlik falan mı var? nişanlı mısın :) yaşlarınız kaç ve nerde tanıştınız.. he bide ne kadar süredir berabersiniz
hayırlısı olsun hepimiz için.. hoşgeldin, neşe getirdin diyeyim ben de
tuba bende :)
İkimizin de daha kesin olmayan işlerini bekliyoruz
Kısmetse bu yaz nişan seneye düğün düşünüyoruz
ben 21 o 26 , lise stajımı yaparken buldum böcekimi3 yıldır beraberiz ama onun askerliği benim okulum derken toplamda bi sene diyebiliriz
tuba bende :)
İkimizin de daha kesin olmayan işlerini bekliyoruz
Kısmetse bu yaz nişan seneye düğün düşünüyoruz
ben 21 o 26 , lise stajımı yaparken buldum böcekimi3 yıldır beraberiz ama onun askerliği benim okulum derken toplamda bi sene diyebiliriz
Gunaydin kizcelerimmm
sibelcim sen cok erken vermisin kararini balim yaa biz evliligi 1 yil sonunda dusunmeye basladik yani daha dorusu ben ona kalsa ilk ay aliodu beni :) yaklasik 1,5 yil sonrada nisanlandik ki bu bile bana erken gelmisti cok acele ve cok erken olmus sizinki ama kader kismet iste bu isler ins hicbir zaman hicbirimiz pisman olmayiz verdigikiz kararlardan kuzum
hayırlısı olsun canım..
günaydın ballar
nuraycımmm günaydınnn naberr fıstıkımmm ?
yaa seninn erkek arkdasn gelcekti yazdınmı sen geçmişte falan görmedm sanırım ben
naptınızz nasıl geçti cnmm görüşebildinizz inş ?
iyiyim bebeğim sen nasılsınnn
geldi geldi tosbağacık
saat 2 den 5 buçuğa kadar görüşebildik. hemen döndü çünkü.. ama çok güzeldiiiiii
yine gelsin yineeee
bebeklerım günayydııınlar büssürüde öperim hepiniziiiiienerji patlamam sonucu aksam yemegıne kadar giriştim ya biri beni durdursun lütfeeeyyyynn bide kızceler bu ayın 24ünde 4. senemize veda edıyoruz yaa bişi buldum yapsammı bi fikir verin hele kuşikinize
Eki Görüntüle 382392
yafruu nereye gittiniz bakıyım 3,5 saatliğine
iyiyim bebeğim sen nasılsınnn
geldi geldi tosbağacık
saat 2 den 5 buçuğa kadar görüşebildik. hemen döndü çünkü.. ama çok güzeldiiiiii
yine gelsin yineeee
bebeklerım günayydııınlar büssürüde öperim hepiniziiiiienerji patlamam sonucu aksam yemegıne kadar giriştim ya biri beni durdursun lütfeeeyyyynn bide kızceler bu ayın 24ünde 4. senemize veda edıyoruz yaa bişi buldum yapsammı bi fikir verin hele kuşikinize
Eki Görüntüle 382392
canım normalde günlük güneşlik olan hava! onun uçağının inmesiye bir yağmur başladı anlatamam dereler seller akıyo.. babam diyoki çıkma evden nereye bu çamurda.. yok anacım dinlemedimannem de sağolsun destek oldu ve buluştuk hava şartlarından dolayı bi avm de oturduk. yemek yedik, mum üflediiiikk(doğum günümdü) sonra ayrıldıık onu servisine bıraktım .. öyle işte
canııımm.. şimdiden nice nice birlikte yıllara. bir ömür böyle cici bi aşkınız olsuun
senden fikir çalıcaam :) bizim de 8 mayıs
çok güzel ben beğendim.. onur da geçen sene böyle bi afiş yaptırmıştı. odasının duvarına asmıştı. kocamaaannn :) çok şaşırmış ve sevinmiştim ..
fotoğrafı varsa koyayım kuzum :)
canım normalde günlük güneşlik olan hava! onun uçağının inmesiye bir yağmur başladı anlatamam dereler seller akıyo.. babam diyoki çıkma evden nereye bu çamurda.. yok anacım dinlemedimannem de sağolsun destek oldu ve buluştuk hava şartlarından dolayı bi avm de oturduk. yemek yedik, mum üflediiiikk(doğum günümdü) sonra ayrıldıık onu servisine bıraktım .. öyle işte
kızlar bizim de çıkma günümüz 16 ağustos...tanışma 14 mayıs..
bu sene 12 mayıs bizim tam 1000.ci günümüz yahu denk geldi
oy maşallah size de
baya yoğun kutlamalar var sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?